Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα.Μπορεί κάποιος μεσω pm να μου πει το μαγαζάκι και αν υπάρχει τρόπος να έχω gps χωρις να χρεώνομαι;ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα.Μπορεί κάποιος μεσω pm να μου πει το μαγαζάκι και αν υπάρχει τρόπος να έχω gps χωρις να χρεώνομαι;ευχαριστώ.

Το gps δεν χρεωνεται οσο κι αν το χρησιμοποιεις.

Το ρολοι στο Xperia που παει μια ωρα πισω καθε τοσο ειναι επειδη μπαινω στο Dest7 που εχω(απο το μαγαζακι)???

Και κατι ακομα, αν παω στο Sony Ericsson Xperia Panel μου δειχνει την ωρα μια ωρα πριν. Και οταν παω να την φτιαξω την βγαζει κανονιkα... Γιατι????

Κατι τριτο, αν κατεβασω και εγκαταστησω Touch Flo 3D θα μπει απλα σαν today panel το TF3D των HTC. Και μετα θα μπορω να το απεγκαταστησω κανονικα, χωρις να χρειαζεται να φλασαρω την ΡΟΜ, αν και θελω, αφενος για να μαθω, αφετερου για να βαλω και την τελευταια αγγλικη ρομ.

Και τελος, γιατι δεν βγαζω ακρη, θελω να κατεβασω το Garmin μαζι με χαρτες, ελληνικες φωνες και τα λοιπα. Ψανχω στο μαγαζακι και βρισκω ενα ενος παιδιου απο εδω. Αλλα οι οδηγιες οταν τις κατεβαζω ειναι ολο ερωτηματικα(ειναι ενα αρχειακι txt)και ειναι και 2 μερη. Οποτε αν εχει καποιος κατεβασει το Garmin απο το μαγαζακι ας μου στειλει ενα πμ να με βοηθησει λιγο...:O:O

Ευχαριστω προκαταβολικα!:D

• Administrators
Το ρολοι στο Xperia που παει μια ωρα πισω καθε τοσο ειναι επειδη μπαινω στο Dest7 που εχω

Στο Destinator:

Επιλογές -> Ρυθμίσεις -> Συνέχεια -> Ρυθμίσεις ώρας

...και επέλεξε το "Ρύθμιση για θερινή ώρα"

Modpic.gif

Εγώ έβαλα το Touch Flo 3D σαν panel οπότε, το βάζεις και το βγάζεις όποτε θέλεις. Απλά την πρώτη φορά θα πάει στο today screen, εκεί πήγαινε στις ρυθμίζεις/σήμερα /στοιχεία και ξετσεκάρισε το Touch Flo 3D. Έπειτα βάζε το όποτε θέλεις από τα panel.

καλησπέρα παιδια χριστος ανέστη!! ειχα βαλει τις προάλες ενα update τις κάμερας που μάλλον πρεπει να ειναι beta???που εχει το auto flash ka to gps μεσα επιπλεον!!αντιμετωπιζει κανεις προβλημα??εμενα κολαει πολες φορες το autofocus..δλδ χάνεται σαν να μην εχει φόκους..μετα οταν βάζω επιλογη νυχτερινης ληψης και παταω και το φλασ σε επιλογη auto δεν αναβη..αν το βγαλω το night vision και το βαλω το αυτοματο εκει παιζει κανονικα αναβει...τωρα θα μου πειτε ειναι μπέτα και δικαιολογητε..η κανονικη εκδοση θα βγη με στην επομενη ρομ ?? θα έχουμε και την καινουρια καμερα? και τέλος κατέβασα το HTC calculator το εμφανιζει κανονικα μονο κατο στην οθονη προς το τελος διχνει να εχει χαλασμενα γραφικα σαν χιονια ετσι ειναι?? ευχαριστω και χρονια πολλα :)
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο Destinator:

Επιλογές -> Ρυθμίσεις -> Συνέχεια -> Ρυθμίσεις ώρας

...και επέλεξε το "Ρύθμιση για θερινή ώρα"

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους!

Λοιπον, το εκανα αυτο που λες, αλλα και παλι, στο Xperia panel, και το αναλογικο και το ψηφιακο ρολοι πανε μια ωρα πισω. Και αν κανω "κλικ" πανω στο ρολοι φαινεται η ωρα κανονικα. Αν βγω απο τις ρυθμισεις τοτε δειχνει μια ωρα πισω. Και εχω βαλει και Home και Visiting το ιδιο ακριβως, +2GMTAthens,Instabul,κλπ.

Εγώ έβαλα το Touch Flo 3D σαν panel οπότε, το βάζεις και το βγάζεις όποτε θέλεις. Απλά την πρώτη φορά θα πάει στο today screen, εκεί πήγαινε στις ρυθμίζεις/σήμερα /στοιχεία και ξετσεκάρισε το Touch Flo 3D. Έπειτα βάζε το όποτε θέλεις από τα panel.

Το βαζω τωρα στην καρτα μνημης και το δοκιμαζω!

Και τελος, εχω περασει το ΡΙΜBackup και το εβαλα και κρατησε backup απο ημερολογιο, επαφες, μηνυματα στην καρτα μνημης. Οταν φλασαρω την ΡΟΜ για να βαλω την τελευταια αγγλικη απο τους xda(official προς το παρον), και το πατησω restore θα μου τα επαναφερει κανονικα, χωρις προβληματα, σωστα????:O:O:O

Και κατι που διαβαζα μολις τωρα, αν θελω να περασω την τελευταια official Αγγλικη ROM και εστω οτι θελω να την περασω με τον τροπο που λενε οι xda, θα πρεπει να κανω και το step 1 που λενε εδω? Το ρωταω γιατι θα ειναι official, και οχι cooked...

Μπορεί κάποιοσ να δώσει link για το πρόγραμμα που κάνει το touch flo 3d σε panel...

Αφού κατεβάσεις το touch flo 3d πάνε εδώ

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2878314&postcount=3

Εγώ έκανα τα 3 πρώτα βήματα. Με το που θα το βαλεις και θα κάνεις επανεκίνηση θα ξεκινήσει με αυτό. Πάνε Ρυθμίσεις/Σήμερα/Στοιχεία και ξετσεκάρισέ το. Ξανατσέκαρε ότι είχες είχες παλιά. Μετά βάλε το panel και όποτε θέλεις θα το βάζεις από εκεί.

Έχω μείνει έκπληκτος με την μπαταρία του...

Το έβγαλα από το φορτιστή τη Μ. Παρασκευή το πρωί. Τα τηλέφωνα ήταν λίγα (2-3/ ημέρα) και 2-3 μηνύματα, μισή ώρα GPSCycle computer, δεν έβαλα καθόλου wifi, δεν το "σκάλισα", και σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα έχει ακόμη 4 γραμμές στην μπαταρία, δηλαδή πάει σίγουρα μέχρι το βράδυ...

Συνεπώς, η συσκευή αν δεν την ζορίζουμε, βγάζει >4 ημέρες...:O

Έχει πολύ καλή μπαταρία. Αν και όλες αυτές οι συσκευές είναι για να τις ζορίζεις :)

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

sorry gia ta greeklish, grafw apo to xperia.

Aporia:

To AEKMap grafei ellinika se ola ta programmata ektos apo to opera, opou grafei mono english asxeta ti keyboard exw epileksei. Ti mporw na kanw?

2. Otan to xperia mpainei standby, apenergopoieitai to wifi kai to bluetooth, yparxei ry8mish gia na mhn apenergopoioyntai sto standby?

Μια πληροφορια παρακαλω…

Εχει καταφέρει κανεις να δει υπότιτλους στο experia με το TCPMP-0.72RC1;;

Ψάχνοντας εμαθα πως βαζοντας το αντίστοιχο subtitle addon υπαρχει αυτή η δυνατότητα αλλα δεν ειμαι συγουρος μετα τις αποτυχημένες προσπάθειες μου αν όντως αυτό συμβαίνει και στο xperia.

Τελικα το παραπανω το εχει δοκιμασει κανεις;

• Administrators
Να ρωτησω κατι..εχει πλεον κανα νοημα να αγορασει κανεις την συσκευη της εδω αντιπροσωπειας αντι μεσω expansys??

Αν θες να έχεις επίσημα τα ελληνικά στη συσκευή σου ναι.

Modpic.gif

Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα. Ελαβα λογω των εορτων με MMS video αλλα το δειχνει μινιατουρα!! υπαρχει τροπος να κανουμε resize τα incoming videos? Επισης το ιδιο προβλημα ισχυει και για τις φωτογραφιες που εχω στις επαφες μου, οταν με καλουν τις βγαζει και αυτες μινιατουρες.

Παιδια καλησπερα! Μια βοηθεια γιατι δεν βγαζω ακρη με τπτ..

Ειχα εγκαταστησει απο εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=442154

το TF3D και δουλευε σχεδον κανονικα. Δλδ την πρωτη φορα που εκανε soft reset μετα την εγκατασταση και πηγε να το ανοιξει, κολλησε αφου εβαλα το ΡΙΝ. Εκανα παλι soft reset και πηγα πριν βαλω το ΡΙΝ στα settings και επελεξα να μην το φορτωσει στην today screen.

Ανοιξε κανονικα. Μετα πηγα στα settings και το επελεξα και δουλεψε κανονικα. Ολα τελεια, και εκανε και update τον καιρο και ολα καλα.

Μετα ομως το εβαλα να το απεγκαταστησει και αφου εκανε ΠΑΑΑΡΑ πολυ ωρα και με πηραν και τηλεφωνο κατα τη διαρκεια δεν εκανε κατι. Πατησα πανω δεξια ΟΚ και βγηκε και ολα καλα. Αλλα δεν εμπαινε με τιποτα στο Remove Programms στα Settings. Και το βαζω παλι να κλεισει, αλλα κανονικα(παρατεταμενο πατημα στο κουμπακι απο πανω). Και παω να το ανοιξω και κολλαει. Δεν φτανει στο σημειο να μου ζητησει το ΡΙΝ....

Any help??????:!::!::blink::blink:

• Administrators

Όταν πάμε να περάσουμε τέτοια πράγματα στη συσκευή μας, παίρνουμε πρώτα ένα full backup και μετά κάνουμε τα πειράματα μας. Σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά... επαναφέρουμε το backup και είμαστε στην κατάσταση πριν την τοποθέτηση.

Τώρα ακόμα και να το βγάλεις... θα έχει αφήσει σκουπίδια. Εάν δεν σου είναι κόπος... μόνο μετά από hard reset θα ξεφορτωθείς πλήρως το TF3D που έβαλες.

Modpic.gif

Όταν πάμε να περάσουμε τέτοια πράγματα στη συσκευή μας, παίρνουμε πρώτα ένα full backup και μετά κάνουμε τα πειράματα μας. Σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά... επαναφέρουμε το backup και είμαστε στην κατάσταση πριν την τοποθέτηση.

Τώρα ακόμα και να το βγάλεις... θα έχει αφήσει σκουπίδια. Εάν δεν σου είναι κόπος... μόνο μετά από hard reset θα ξεφορτωθείς πλήρως το TF3D που έβαλες.

Backup ειχα κρατησει, δεν ειναι εκει το θεμα μου! Ουτε προβλημα εχω να κανω το πρωτο μου hard reset! Απλα ειναι αν μπορεσω με καποιον τροπο να το αποφυγω!

Τελικα δουλεψε μονο του! Ανοιξε μια χαρα! Ωραια... Οποτε αργοτερα αποψε θα κανω και το πρωτο hard reset και θα βαλω και την τελευταια official ROM αγγλικη!!!:O

Athanaso:respect::thanks: Εισαι αστερι ομως...!

Τελικα το παραπανω το εχει δοκιμασει κανεις;

εγω...πρεπει το ονομα της ταινιας με το ονομα των υποτιτλων να ειναι το ιδιο...πχ xperia.avi η ταινια...xperia.srt οι υποτιτλοι

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω...πρεπει το ονομα της ταινιας με το ονομα των υποτιτλων να ειναι το ιδιο...πχ xperia.avi η ταινια...xperia.srt οι υποτιτλοι

και με το ιδιο ονομα να βάλεις δεν κανει τιποτα...εκτος εαν εχεις καποιο συγκεκριμενο προγραμμα που τα παιζει εγω τα δοκίμασα παντως με ολα τα core player tcmp divx και αλλα πολλα και τιποτα...δεν εβγαζε κανενα υπότιτλους!

jimmy και γω απο τον οπερα που εμπενα δεν μπορουσα να γράψω ελληνικα με το ΑΕΚ..δοκίμασε να μπεις με τον ΙΕ εκει αποτι θυμάμαι εγραφε ελληνικα γιατι ειχα γράψει στο φορουμ απο κει. :)

Miky ευχαριστω για το παιχνιδάκι οντως πολυ καλο...;) κανενας καμια απάντηση για την καμερα που εγραψα σε προηγουμενο ποστ??ειχα ρωτησει αν στην τελευταια εκδοση που θα βγει μεσα μαιου που λετε αν θα εχει την καμερα με το gps kai to auto flash.. :O

επισεις έχω πρόβλημα με το Bluetooth με το οποιο δεν ειχα κανενα προβλημα οταν ειχα το αρχικο Firmware !! εχω προβλημα οταν πάω να συνδεθω με το λαπτοπ..συγκεκριμενα εχω ανοιχτο το ΒΤ απο το χπερια το βρισκει o vaio μου απο το προγραμα ΒΤ στην αναζητηση το κανω προσθηκη ολα καλα ως εκει...μετα απο την λιστα του ΒΤ στο λαπτοπ παταω δεξι κλικ να συνδεθει με το χπερια αφου το εχει αναγνωρισει πλεον..μου βγάζει να βάλω κωδικο πιν βάζω πχ 1111 η 0000 με βγάζει μνημα μετα στο χπερια οτι θελει να συνδεθει ο λαπτοπ με το κινητο πατάω YES με βγαζει να βάλω το κωδικο που εβαλα πριν τον βάζο και μου βγαΖει μνημα: πελάτης Bluetooth PAN η συνδεση απο το κιντητο δεν επιτρεπεται... Και η ιδια διαδικασια γινεται και αντιστροφα αν παω να κανω προσθηκη το λαπτοπ απο το χπερια.. τωρα μιλάμε για διαδικασια με την οποια δεν ειχα ποτε προβλημα στο λαπτοπ με κινητα γενικα ουτε με το χπερια στην αρχη αλλες συσκευες που έχω δουλεύουνε κανονικα με το ΒΤ..να αναφέρω πως έχω στο owner infromation name george kai sto device x1i an παιζει καπιο ρολο γιατι παλια το αναγνωριζε σαν χ1ι τορα σαν george. help :cry:

Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

Υποτιτλους παιζει με το tcmp και πρεπει να κανεις τα ακολουθα

1. βαλε την εκδοση 0.72 (αν δεν κανω λαθος)

2. βαλε τα αρχεια για τους υποτιλους εκει που το εκανες εγκατασταση

http://sourceforge.net/projects/tcpmpsubssubtit/

3. πηγαινε στη σελιδα των υποτιλων του tcmp και πατα enable (ακομα κι αν ειναι, ξετικαρε και ξανατικαρε)

4. Αν δεν βλεπεις, αλλαξε τον video driver σε κατι αλλο απο τα settings του tcmp (GDI νομιζω)

• Administrators
Οποτε αργοτερα αποψε θα κανω και το πρωτο hard reset και θα βαλω και την τελευταια official ROM αγγλικη!!!:O

Ενημερωτικά... μετά από το flashάρισμα της ROM, κάνε άλλο ένα hard reset πριν αρχίσεις να την στήνεις.

Modpic.gif

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned