twins1706 Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 αρχηγε εγραψες.εκεινη ηεφαρμογη για το bluetooth,που τα αποθηκεθει στην καρτα μνημης οταν την εγκαταστησεις σου βγαζει κατω δεξια ενα εικονιδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Biker Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 ποια ρομ εχεις? R20A version 1.03.931.10 Την εβαλα μονος μου με το προγραμα αναβαθμισης της ericsson και βγηκε 02/02/09 αλλα και με την παλια του 08/08 τα ιδια εκανe !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 R20A version 1.03.931.10 Την εβαλα μονος μου με το προγραμα αναβαθμισης της ericsson και βγηκε 02/02/09 αλλα και με την παλια του 08/08 τα ιδια εκανe !!! 4 φορες δοκιμασα να την κανω αλλα στην αναγνωριση του κινητου δεν εκανε τιποτα και δεν προχορουσε η διαδικασια! περιμενα αρκετη ωρα...ισως να πέτυχα το δικτυο φορτομένο πολυ..κανείς αλλος με το ιδιο πρόβλημα?:ninja::ninja: Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energypoint41 Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 παιδες να ριξω μια ιδεα ?? να φτιαξουμε ενα μυνημα ακριβως εδω που να εχει τις εφαρμογες που εχουν αναφερθει μεχρι τωρα για το χ1 ωστε να αποτελει σημειο παραθεσης για αυτους που ψαχνουν και να μπορει καποιος moderetor να το τροποποιει σε τακτα χρονικα διαστηματα?? Παράθεση oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο.... *SugarTown* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Ασχετο αλλα μια καλη κουβεντα δεν ακουσα για το κινητο μας ολοι το θεωρουν ασχημο και γκουμουτσα!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Biker Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Ασχετο αλλα μια καλη κουβεντα δεν ακουσα για το κινητο μας ολοι το θεωρουν ασχημο και γκουμουτσα!! Τα πυρινικα ειναι ακυνδινα ο γαιδαρος πεταει η γη ειναι επιπεδη και το κινητο μας γκουμουτσα :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Ασχετο αλλα μια καλη κουβεντα δεν ακουσα για το κινητο μας ολοι το θεωρουν ασχημο και γκουμουτσα!! Από ποιόν περιμένεις καλή κουβέντα και ποιός λέει ότι είναι άσχημο και γκουμούτσα; Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Biker Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 4 φορες δοκιμασα να την κανω αλλα στην αναγνωριση του κινητου δεν εκανε τιποτα και δεν προχορουσε η διαδικασια! περιμενα αρκετη ωρα...ισως να πέτυχα το δικτυο φορτομένο πολυ..κανείς αλλος με το ιδιο πρόβλημα?:ninja::ninja: Εχεις δικιο μετα απο μια εβδομαδα αφου αναβαθμισα το δικο μου προσπαθησα να το κανω και για 2 φιλους και ειχα το ιδιο προβλημα αλλα δεν ξερω το γιατι !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 31, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Ασχετο αλλα μια καλη κουβεντα δεν ακουσα για το κινητο μας ολοι το θεωρουν ασχημο και γκουμουτσα!! Μάλλον δεν διαβάζεις στα σωστά thread! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Καλησπερα! σημερα αγορασα το Χ1! Οταν κανω με το δαχτυλο μου κλικ οποδηποτε το δεχετε, οταν ομος παταω κατι με το πενακι δεν κανει τιποτα! μηπως διαβαζει μονο μεγαλη περιοχη το κινητο? με το πενακι δεν εχω καταφερει να κανω τιποτα απολυτος! ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 31, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Δεν είναι λογικό... πήγαινε στις ρυθμίσεις και κάνε ένα screen align με το πενάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Θα το δοκιμασω σε ευχαριστω! Να ρωτησω κ κατι αλλο... Κανω αναβαθμηση και μου εχει μινει πολυ ωρα στο αναγνωρηση σε εξελιξη! ειναι κατι που περνει ωρα η εχει κολησει κατι? αν εχει κολησει τι κανω για να επανελθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyT Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Όλοι εσείς που δεν σας αναγνωρίζει το κινητό, βγάζετε και ξανα-βάζετε την μπαταρία πριν το bootloader; Το καπάκι της μπαταρίας το ξανα-βάζετε; Χωρίς το καπάκι της μπαταρίας στα Vista, δεν μου αναγνώρισε ποτέ το κινητό. Στα XP με το καπάκι κουμπωμένο, το αναγνωρίζει πάντα. Δεν ξέρω αν φταίει το καπάκι ή τα Vista. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Εκανα align screen με το πενακι και δουλευει μια χαρα! σε ευχαριστω πολυ! Διεκοψα την αναβαθμηση και την αρχισα αποτην αρχη και μου την εκανε! το λαθος μου ηταν οτι ειχα ηδη συνδεδεμενο το κινητο απο την αρχη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 οχι ρε παιδια!! τι λέτε το κινητο μας ειναι αστέρι απλα...τι γκουμουτσες ποιος το ειπε ο αυτο !!! :O για την αναβαθμιση θα ξαναδοκιμασο πιο μετα να δω τι παιζει....την μπαταρια την εβγαζα και την εβαζα κανονικα οπως ελεγε στης οδηγιες.Γιαυτους που την κανανε σας σβήνει τιν μνημη του τηλεφώνου?? χανονται προγραμματα??δεν πιστευω να θελει παλυ απο την αρχη να ξαναβάζουμε τα program. Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseke13 Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 παδιά αφου τα διαβασα όλα πήρα την μεγάλη απόφαση και το αγόρασα!! Πρώτη επαφή με windows mobile και εντάξει θέλει ψάξιμο.... Αν έχεις χρόνο και όρεξη κάνεις παπάδες. Στην αρχή ψιλοαπογοητεύτικα γιατι τα βρήκα μπαστούνια, αλλά σιγά σιγά προσαρμόζομαι.... Ας μπώ στο ψητό όμως. Αφού έβαλα ελληνικά στα μυνήματα, αναζητηση τηλεφωνικού καταλόγου και γενικότερα είμαι οκ με τα ελληνικά μου και με τα βασικά, πήγα να βάλω τα ακουστικά στην mini jack υποδοχή για να ακούσω ραδιο μιας και τα ζητάει για κεραία αλλα αρνείται πεισματικά να τα δει! Δηλαδή τα συνδέω και δεν μου βγάζει κανένα σύμβολο πως είναι συνδεδεμένα μετά πάω στο πανελ με το ραδιο πατάω on και τίποτα... μου λέει να συνδέσω τα ακουστικά γιατι τα θέλει για κεραία.... Any ideas??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Καλησπερα! εχω βαλει το AEKMAP για λληνικα! βαζω στο πρωτο πεδιο default, στο δευτερο Greek SMS 160,Sony Ericsson X1, kai στο τριτο Greek, HTC Universal kai στο αλλο Unassigned. Τωρα οταν παω να γραψω στα μυνηματα γραφει με το SMS μια χαρα, οταν ομος παω να γραψω στις επαφες δεν αλαζει το εσωτερικο πληκτρολογιο σε ελληνικα! τι να κανω? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 R20A version 1.03.931.10 Την εβαλα μονος μου με το προγραμα αναβαθμισης της ericsson και βγηκε 02/02/09 αλλα και με την παλια του 08/08 τα ιδια εκανe !!! δε ξερω τι μπορει να φταιει.οπως βλεπεις κανεις δεν εχει αναφερει κατι παρομοιο.hard reset δοκιμασες?? Καλησπερα! εχω βαλει το AEKMAP για λληνικα! βαζω στο πρωτο πεδιο default, στο δευτερο Greek SMS 160,Sony Ericsson X1, kai στο τριτο Greek, HTC Universal kai στο αλλο Unassigned. Τωρα οταν παω να γραψω στα μυνηματα γραφει με το SMS μια χαρα, οταν ομος παω να γραψω στις επαφες δεν αλαζει το εσωτερικο πληκτρολογιο σε ελληνικα! τι να κανω? ευχαριστω το aekmap δεν αλλαζει τη μπαρα σε ελληνικα απλως οταν μπαινεις στις επαφες κ πατησεις πχ το f στο hardaware πληκτρολογιο θα σου βγαλει οτι ονομα εχεις σε Φ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 καλησπερα,σε μια εφαρμογη για το bluetooth που αποθηκευει τα εισερχομενα στην καρτα μνημης,πρεπει να εμφανιζει ενα εικονιδιο κατω δεξια στο κινητο?την εφαρμογη αυτη την εχουμε αναφερει σε προηγουμενες σελιδες.αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει,ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyT Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 @ViEL: Γιατί έβαλες το Greek HTC Universal και όχι το Greek X1; Το σωστό είναι το Greek (accent), Sony Ericsson X1 (1ο στη λίστα από εκεί που το κατέβασες). Εκτός αν έχεις γερμανικό ή γαλλικό μοντέλο, οπότε βάζεις QWERTZ ή AZERTY. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnys Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 παιδιά έχω ένα θεματάκι...τον τελευταίο καιρο το wlan χάνει συνέχεια το σήμα...όχι μόνο στο σπίτι αλλα γενικά σε όποιο δίκτυο και αν μπαίνω...έκανα αναβάθμιση την ρομ μήπως έφταιγε αλλα πάλι τα ίδια...έχει κανείς καμία ιδέα???μήπως έχει καμιά ρ΄υθμιση για το πόση ώρα θα έιναι μέσα στο δίκτυο γιατί μου το κάνει σχεδόν κάθε δεκάλεπτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyT Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Έχει ρύθμιση. Παραπάνω δε μπορώ να σου πω αυτή τη στιγμή γιατί το δικό μου είναι στο service και δε θυμαμαι απ'εξω τα μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 31, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 καλησπερα,σε μια εφαρμογη για το bluetooth που αποθηκευει τα εισερχομενα στην καρτα μνημης,πρεπει να εμφανιζει ενα εικονιδιο κατω δεξια στο κινητο?την εφαρμογη αυτη την εχουμε αναφερει σε προηγουμενες σελιδες.αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει,ευχαριστω. Obex inbox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 εχει βαλει κανεις το ifonz? http://thedogcorner.blogspot.com/ αν ναι αξιζει τον κοπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Καλησπερα! θα ηθελα να ρωτησω αν με τα UMTS/HSDPA χρεωνεσαι? και κατι αλλο... οταν κανω παραλαβη των εμαιλ μου συνδεεται σε οπιο δυκτιο βρει αλλα μετα το εικονιδιο που δειχνει την θσχη του σηματος ειναι π.χ. 3G in use! αυτο σημαινει οτι αμα δεν κλεισω απο το comm manager to data connection tha συνεχησει να με χρεωνει? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts