griniaris Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 οχι απλα δεν μπορω να συνδεθω.. αλλα δεν ανοιγουν καν τα panels. για το utube panel βρεθηκε λυση οπως εγραψες αλλα το windows live panel δεν λειτουργει τι σου κανει το πανελ αυτο?εμενα το παταω να μπει στο συγκεκριμενο πανελ (windows live) κ βγαινει μονο του στο κεντρικο με τα εννια πανελ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 παιδια βοηθεια εχω?κολλησε το χ1 και δεν συνδεεται με τον υπολογιστη μου.χθες το πηρα απο το service και μετα απο 2 ωρες ξανακολλησε την ωρα που φορτωνα το εωρτολογιο το οποιο το δουλευα κανονικα με την αγγλικη rom πριν παει για αναβαθμιση.δεν ξερω τι να κανω εχω χασει το τοπι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Το εορτολόγιο έχει crashάρει και άλλες συσκευές. Προφανώς σε κάποιες ROM δεν κάθεται σωστά και φοβάμαι ότι δεν το γλυτώνεις το hard reset. Ελπίζω να έχεις κρατήσει κάποιο backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Το εορτολόγιο έχει crashάρει και άλλες συσκευές. Προφανώς σε κάποιες ROM δεν κάθεται σωστά και φοβάμαι ότι δεν το γλυτώνεις το hard reset. Ελπίζω να έχεις κρατήσει κάποιο backup. backup εχω κρατησει αλλα δεν ξεκολαει με hard reset.αν το κανω κι αυτο σωστα, δεν ειμαι σιγουρος.το πενακι δεν βαζεις στην τρυπουλα και το πατας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Αυτό δεν είναι hard reset αλλά soft reset (δηλαδή επανεκκίνηση). Δες εδώ τις διαφορές τους... http://www.xperiax1.net/forum/xperia-x1/546-tutorial-soft-hard-resets.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Αυτο ενωω! παιζει τιποτα? Αν εχεις λιγο υπομονη και διαβασεις λιιιγο πιο πισω(θα εκτιμουσα γυρω στην σελιδα 170 ΠΕΡΙΠΟΥ ομως...) καπου αναφερεται κατι, αλλα σου ξαναλεω, οτι αυτος που το εγραψε τονισε τον κινδυνο να καει το ηχειο. Θα ψαξω λιγο και αν το βρω θα σου δωσω το Link. Bρηκα αυτο που ελεγα! Σελιδες 186 και 187 εδω αναφερονται στο ηχειο αλλα δεν λεει καποιος καποιο προγραμμα που να δυναμωνει την ενταση. Τωρα, μπορεις να στειλεις πμ σε αυτον που το λεει και να σου πει αν ξερει/θυμαται.... Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 backup εχω κρατησει αλλα δεν ξεκολαει με hard reset.αν το κανω κι αυτο σωστα, δεν ειμαι σιγουρος.το πενακι δεν βαζεις στην τρυπουλα και το πατας? 1. σβήσε το τηλ 2. κράτα πατημένα τα δυο μεταλικά κουμπιά κάτω απο την οθόνη 3. πάτα το power on κρατώντας πατημένα τα άλλα 2 κουμπιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Αυτό δεν είναι hard reset αλλά soft reset (δηλαδή επανεκκίνηση). Δες εδώ τις διαφορές τους... http://www.xperiax1.net/forum/xperia-x1/546-tutorial-soft-hard-resets.html το κανω αμεσως σε ευχαριστω πολυ. 1. σβήσε το τηλ 2. κράτα πατημένα τα δυο μεταλικά κουμπιά κάτω απο την οθόνη 3. πάτα το power on κρατώντας πατημένα τα άλλα 2 κουμπιά παιδια σας ευχαριστω πολυ.οι εφαρμογες που βαζω μαλλων φταινε.με την αγγλικη rom δουλευε,αυτο ειναι το περιεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 τι σου κανει το πανελ αυτο?εμενα το παταω να μπει στο συγκεκριμενο πανελ (windows live) κ βγαινει μονο του στο κεντρικο με τα εννια πανελ... Και εμενα στο Live Panel κολλαει. Παει να το ανοιξει και αμεσως με πεταει στην κεντρικη σελιδα με τα Panels. :blink: Με την Αγγλικη Rom δεν ειχα προβλημα. Μετα την Αναβαθμιση στην Ελληνικη παρουσιαστικε. Και ξαναπερασα την Rom απο την αρχη αλλα τιποτα. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 η χωριτικοτητα σε πανελ ειναι μονο 9? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Και εμενα στο Live Panel κολλαει. Παει να το ανοιξει και αμεσως με πεταει στην κεντρικη σελιδα με τα Panels. :blink: Με την Αγγλικη Rom δεν ειχα προβλημα. Μετα την Αναβαθμιση στην Ελληνικη παρουσιαστικε. Και ξαναπερασα την Rom απο την αρχη αλλα τιποτα. μαλλον καμια πατεντα θα θελει σα το youtube.ψαχνω στο xda... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 αθανασο θενξ το έβαλα το gps τεστ οταν θα ειμαι σε ανοιχτο χωρο θα το δοκιμασο.παιδια το resco τελιωσε το trial του και μου ζηταει code να του βάλω...υπάρχε κανενα ***** να το κανουμε register free?? η δεν γινεται?επισης εχω πρόβλημα δεν ξέρω απο που να πάω και να βγάλω την αποκρυψη...δεν βρίσκω πουθενα επιλογη για εμφανιση/απόκρυψη του τηλεφώνου!!όπως στα αλλα κινητα έχει επιλογη..εμενα πρεοπιλεγμενο ειναι να εχει εμφανιση αλλα με εχει αποκρυψη τι εχει γινει δεν ξέρω..και ειμαι με αποκρυψη τωρα και δ ξέρω πως να την βγάλω..! Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 μαλλον καμια πατεντα θα θελει σα το youtube.ψαχνω στο xda... Αν βρεις κατι ενημερωσε μας ;) Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 παιδια το resco τελιωσε το trial του και μου ζηταει code να του βάλω...υπάρχε κανενα ***** να το κανουμε register free?? η δεν γινεται? Δεν επιτρέπεται σε αυτό το forum να μιλάμε για παράνομο λογισμικό. επισης εχω πρόβλημα δεν ξέρω απο που να πάω και να βγάλω την αποκρυψη...δεν βρίσκω πουθενα επιλογη για εμφανιση/απόκρυψη του τηλεφώνου!! Μιλάς για την περίπτωση όταν παίρνεις τηλέφωνο κάποιον να φαίνεται το τηλέφωνο σου; Start -> Settings -> Phone -> Services -> Calling number. Πάτησε το κουμπί για να σου κάνει λήψη τις ρυθμίσεις και όταν σου τις εμφανίσει επέλεξε να είναι ορατό σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 τελικά πρεπει να το βρήκα αυτο για την αποκρυψη το εχει σαν caller ID στις ρυθμισεις του δικτυου...επίσεις το gps παιζει κανονικα και ο destinator νασαι καλα αθανασο μας φώτισες!!και το wayfinder το έσβησα και το ξαναέβαλα και ξεκινησε κανονικα.Τωρα τα μονα προβληματα που έχω προς το παρών ειναι με το resco...και τέλος αυτο το προγραματακι το hide sim το έβαλα αλλα τπτ δεν κριβει τις επαφες τις σιμ..οποτε παλυ χαμός γινεται..επιδει εχω σβησει το resco (ειχα βολευτει μια χαρα με αυτο).οκ σορυ δεν ήξερα οτι δεν επιτρέπετε...πάντως όποιος ξέρει pm me!!! Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 ...και τέλος αυτο το προγραματακι το hide sim το έβαλα αλλα τπτ δεν κριβει τις επαφες τις σιμ.. Εάν έβαλες αυτό που έδωσα εγώ πιο πάνω και κάνεις επανεκκίνηση είσαι εντάξει. Πρόσεξε γιατί αμέσως μετά την επανεκκίνηση φαίνονται αλλά μετά από κάποια δευτερόλεπτα εάν πας να δεις στις επαφές θα δεις ότι θα έχουν εξαφανιστεί μονίμως. Το έχεις ελέγξει αυτό και δεν γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 εισαι πρώτος!! αυτο πρεπει να ητανε το εκανα και ρεσταρτ αλλα άργησε να γινει ολο εμπενα κ εβγαινα αλλα τπτ μετα απο αρκετη ωρα εξαφανιστηκαν...ωραια !! :) :) πάντως το πρόβλημα με το msn ακομα το έχω..παει να κανει τα 5 βηματα η θα κολησει και θα κανω αναγκαστικα σοφτ ρεσετ... η θα μου βγαλει οτι δεν εχω καλο σημα και δεν μπορει να μπει γενικα οτι ναναι κανει ...έψαξα στον γούγλη για το ebuddy για το χ1ι αλλα τπτ δεν βρηκα. Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodosis Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Αυτο ενωω! παιζει τιποτα? Παίζει φίλε μου. Δοκίμασε αυτό : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=355913. Δουλεύει στο Xperia μια χαρά. Μόνο θυμήσου μόλις γίνει εγκατάσταση να κάνεις Soft Reset γιατί αλλιώς θα σου βγάλει μήνυμα λάθους. Παράθεση Χρήστης Nokia 9210, SonyEricsson P900, Nokia 9500, Qtek 9000, Nokia Ε90, Νokia N95 8GB, SonyEricsson Xperia X1, LG KM900 ARENA, Samsung GT i-8000 Omnia II, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S4, Huawei P8 MAX, Samsung Galaxy S8+,Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Galaxy Z Fold 3, Motorola Razr 40 Ultra και τώρα OnePlus Open :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Δεν το έχω δοκιμάσει στη συγκεκριμένη συσκευή αλλά το συγκεκριμένο εργαλείο έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα κατά καιρούς και σε διάφορες συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnys Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 από εικονικά πληκτρολόγια, όλα που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα γράφουν 70 χαρακτήρες στο SMS. Αν κάποιος έχει βρει εικονικό πληκτρολόγιο με 160 χαρακτήρες ας μας ενημερώσει κ μας... Παιδιά εγώ έχω βάλει το Resco Keyboard Pro και μου δίνει 160 χαρακτήρεσ στο μνμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Thanks!!! Παιδια μια ακομη βοηθεια. εχω συνδεση wind οταν εβαλα την καρτα σιμ μεσα εκανε auto-setting αλλα δεν διαβασε για το wind-internet μονο για wind-tv KAI wind-mms , ποιες ειναι οι ρυθμησεις για wind-internet(οχι wind-plus) ??? δηλαδη τι βαζουμε για ip ,port κ.α.? υ.γ. εβαλα μια νεα συνδεση εδωσα το gint.b-online.gr και ολα τα αλλα στο auto αλλα πολυ σερνετε :( Στην σύνδεση που έφτιαξες πήγαινε και βάλε proxy 192.168.200.10:9401 και στα 4 πεδία, HTTP, WAP, Secure WAP, Socks. Εγώ χρησιμοποιώ το gwap.b-online.gr . Μάλλον πρέπει να βάλεις το wind plus non stop. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaz Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Φίλε athanaso77 σου έστειλα pm αλλά μην ασχοληθείς καθόλου! Το κατάφερα με την βοήθεια ενός συναδέλφου μου (τελικά έβαλα άλλη έκδοση του Dest7). Πάντως σε ευχαριστώ και πάλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 καλησπερα,εχετε βαλει destinator 7 στο χ1 και δουλευει καλα?ειναι γρηγορο,βοηθαει κατα τη οδηγηση?με τη μπαταρια τι γινεται εχει αυτονομια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 καλησπερα,εχετε βαλει destinator 7 στο χ1 και δουλευει καλα?ειναι γρηγορο,βοηθαει κατα τη οδηγηση?με τη μπαταρια τι γινεται εχει αυτονομια? Destinator 7 κατεβαζουμε απο το γνωστο αγνωστο μαγαζακι ετσι? Και ειναι και αυτο που λετε οτι ειναι και το καλυτερο προς το παρον προγραμμα πλοηγησης? Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stentor Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Ειναι αριστο. Αν χρειαζεσαι βεβαια καποιο για εκτος δρομου συνιστω Garmin XT με χαρτη της Αναβασης και επισης το ιδιο αν θες ναυτικους χαρτες. Γνωριζει καποιος πως αλλαζουμε φακελο αποθηκευσης των με bluetooth εισερχομενων ωστε να τα αποθηκευει στην καρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts