fotisg24 Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 (edited) H οθονη βασικα του dual boot ειναι αψογη... αψεγαδιαστη!!! Μπραβο στον δημιουργο πραγματικα!!! τωρα το android το 2.0.1 δεν ειναι και στα καλυτερα του...ειναι αρκετα αργο (βεβαια το nexus one που το φοραει ειναι και πολυ πιο γρηγορο...) δεν εχει τα live wallpapers...ουτε το μενου κανει τις καμπυλες....επισης το πληκτρολογιο φαινεται απαισια στην οθονη...σαν παιχνιδακι στο facebook που ξεμαρκαρεις το εικονηδειο με το κατι και γινονται τα γραφικα χειροτερα απο τι ειναι ιδη!!!αλλα ενταξυ....ας μην τα θελουμε και ολα δικα μας!!! ειναι παντως πολυ ωραιο το ολο "κονσεπτ"...και με μια γρηγορη ματια στις εγκατεστημενες εφαρμοφες και το android market δουλευαν ολες...αααααααααααα!επισης οταν εβγαζε στην αρχη τις ρυθμισεις που πρεπει να γινουν στο κινητο και ηταν σαν να βλεπω nexus one εξτασιαστηκα!!! και το πανεμορφο Χ στην αρχη....τελειο!!! παντως θα το κρατησω...εξαλου εχεις παντα τα windows για να κανεις δουλεια σου!!! μακαρι παντως να δουλευε αψογα οπως ειναι για touch diamond..touch pro...hd...πραγματικα θα αξιζε!!! παντως γενικα κακκως το περασα γιατι τωρα θελω το nexus!!!!!!!!!! :lol: Υ.Γ. καμερα, bluetooth και gps δεν δουλευουν... και η οθονη ειναι αναποδα.... απλα δεν τα ανεφερα γιατι αυτα τα προβληματα ηταν και ειναι γνωστα ουτως ή αλλως... Edited February 5, 2010 by fotisg24 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 H οθονη βασικα του dual boot ειναι αψογη... αψεγαδιαστη!!! Μπραβο στον δημιουργο πραγματικα!!! τωρα το android το 2.0.1 δεν ειναι και στα καλυτερα του...ειναι αρκετα αργο (βεβαια το nexus one που το φοραει ειναι και πολυ πιο γρηγορο...) δεν εχει τα live wallpapers...ουτε το μενου κανει τις καμπυλες....επισης το πληκτρολογιο φαινεται απαισια στην οθονη...σαν παιχνιδακι στο facebook που ξεμαρκαρεις το εικονηδειο με το κατι και γινονται τα γραφικα χειροτερα απο τι ειναι ιδη!!!αλλα ενταξυ....ας μην τα θελουμε και ολα δικα μας!!! ειναι παντως πολυ ωραιο το ολο "κονσεπτ"...και με μια γρηγορη ματια στις εγκατεστημενες εφαρμοφες και το android market δουλευαν ολες...αααααααααααα!επισης οταν εβγαζε στην αρχη τις ρυθμισεις που πρεπει να γινουν στο κινητο και ηταν σαν να βλεπω nexus one εξτασιαστηκα!!! και το πανεμορφο Χ στην αρχη....τελειο!!! παντως θα το κρατησω...εξαλου εχεις παντα τα windows για να κανεις δουλεια σου!!! μακαρι παντως να δουλευε αψογα οπως ειναι για touch diamond..touch pro...hd...πραγματικα θα αξιζε!!! παντως γενικα κακκως το περασα γιατι τωρα θελω το nexus!!!!!!!!!! :lol: Υ.Γ. καμερα, bluetooth και gps δεν δουλευουν... και η οθονη ειναι αναποδα.... απλα δεν τα ανεφερα γιατι αυτα τα προβληματα ηταν και ειναι γνωστα ουτως ή αλλως... Τα εχω δοκιμασει εδω και μια βδομαδα.οπως τα λες ειναι τα πραγματα.Θελει ακομα δουλεια.Οσο αφορα το πληκτρολογιο του χ2 το ειχα και 70 χαρακτηρες δυστυχως υποστηριζει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Αυτές οι δουλειές προορίζονται πιο πολύ για πειραματικούς σκοπούς και όχι τόσο για να αντικαταστήσουν το υπάρχον λειτουργικό και με ότι αυτό συνεπάγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonymous-root Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Να 'μαι πάλι! υπάρχει τρόπος ώστε τα γράμματα στο πληκτρολόγιο τηλεφώνου να εμφανίζονται ελληνικά; βολεύει πολύ όταν αναζητάς επαφές. Επίσης, υπάρχει κάποιο εικονικό πληκτρολόγιο για να γράφεις sms όπως τα κλασσικά των τηλεφώνων; (με το ABC) βολεύει όταν θέλεις να γράψεις με το ένα χέρι. ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 σημερα παντως ανεβασανε και καινουργια εκδωση με το android....οποτε το ολο πραγμα προχωραει!!!αυτο ειναι πολυ καλο...επισης ειδα τις φωτογραφιες με τον ανθρωπο που εβαλε ubuntu στο x1...αυτο και αν ειναι συναρπαστικο......! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Να 'μαι πάλι! υπάρχει τρόπος ώστε τα γράμματα στο πληκτρολόγιο τηλεφώνου να εμφανίζονται ελληνικά; βολεύει πολύ όταν αναζητάς επαφές. Επίσης, υπάρχει κάποιο εικονικό πληκτρολόγιο για να γράφεις sms όπως τα κλασσικά των τηλεφώνων; (με το ABC) βολεύει όταν θέλεις να γράψεις με το ένα χέρι. ευχαριστώ! Δοκιμασε για πληκτρολογιο αφης το FingerKeyboard2, ειναι αρκετα καλο!! Επισης υπαρχει και το Resco Keyboard !! Τουλαχιστον εγω με αυτα τα δυο "επαιξα" και βολευτικα. :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 σημερα παντως ανεβασανε και καινουργια εκδωση με το android....οποτε το ολο πραγμα προχωραει!!!αυτο ειναι πολυ καλο...επισης ειδα τις φωτογραφιες με τον ανθρωπο που εβαλε ubuntu στο x1...αυτο και αν ειναι συναρπαστικο......! Γιατί να μπλέξεις με κάτι τέτοιο; Εάν θέλεις android λειτουργικό, πάρε μία συσκευή που να το υποστηρίζει επίσημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 (edited) Γιατί να μπλέξεις με κάτι τέτοιο; Εάν θέλεις android λειτουργικό, πάρε μία συσκευή που να το υποστηρίζει επίσημα. απλα προσπαθω να απεξαρτηθω απο την αγορα gadgets και ειδικοτερα κινητων...!!! αλλα δεν γινεται γιατι ειναι σαν να θες να κοψεις το καπνισμα!!! αφενος σε επιπεδο ενος pda-smartphone το x1 ειναι πληρες και με καληπτει (προσωπικα απολυτα) ααααααασε που σε επιπεδο κινητου (να παιρνω τηλεφωνα δηλαδη) περισσοτερο χρησιμοποιω το lg crystal που εχω...!!!ειναι μικρουτσικο και βολευει...!αν και χρησιμοποιω και τα 2 νουμερα που εχω κανονικοτατα, βγαινω απο το σπιτι πολλες φορες και παιρνω μονο αυτο φευγοντας....!!!επισης αν και καθαρα εφετζιδικο στην πραγματικοτητα ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ λειτουργικο-βολικο-πρακτικο...! οποτε θελω να δω και το android αλλα να αποφηγω να παρω τηλεφωνο...!!! και το θεμα ειναι πως εχω φαει τελευταια ενα κολλημα με το android αλλα χωρις σημαντικο λογο!!!ας πουμε βλεπω αυτες τις βλακιουλες που βγαζει η google (και δυστυχως μονο για android...) και θελω να τις εχω...!!!πχ google goggles...google skymap...αλλα αν το σκευτεις ειναι εντελως αχριστες!!!!!!!οποτε γιατι να αγορασω κινητο για να δω αυτα???!!! οπως ειπα βεβαια οσο το βλεπω το android τοσο θελω το nexus... για το xperia x10 δεν το συζητω...δεν εχω λογια να περιγραψω αυτο το κινητο!!! Edited February 7, 2010 by fotisg24 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 έχει βγει κανα update που να δείχνει τελικά κανονικά το android και οχι ανάποδα?? Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 έχει βγει κανα update που να δείχνει τελικά κανονικά το android και οχι ανάποδα?? μπαααααααααα.... καλημερα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonBa Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Vito Audio notes Touch v1.03 Με το Vito Audio notes Touch v1.03 δεν μπόρεσα να κάνω ηχογράφηση κλήσεων επειδή δεν ηχογραφεί και τις δύο φωνές, μήπως κάνω κάτι λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 10, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Το αποτέλεσμα της λειτουργίας του εξαρτάται από την εκάστοτε συσκευή. Δεν το έχω δοκιμάσει στην συγκεκριμένη. Μπορείς εναλλακτικά να δοκιμάσεις και το resco audio recorder. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 παιδια να ρωτησω κατι???ξερει κανεις τι ειναι το "titanium"?ειναι κατι σαν το spb mobile shell και του περναμε θεματα?! βασικα ειδα αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=632089 και ειναι πολυ ομορφο! παιζει να το χει φτιαξει και ελληνας!βεβαια οποιος και να το κανε μπραβο του!!! επισης κατι αλλο ασχετο... το swype πολυ καλο πληκτρολογιο...τα σπαει...ειναι πραγματικα πανεξυπνο...εγραφα (στα αγγλικα) ενα τραγουδι για δοκιμη με κεκτημενη ταχυτητα (!) και χωρις να ειμαι και τοσο προσεκτικος και δεν εκανε ουτε ενα λαθος....!!!αψογο!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Το titanium είναι το official shell των windows 6.5. To swype όντως πολύ καλό, περιμένουμε για την ελληνική υποστήριξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Το titanium είναι το official shell των windows 6.5. To swype όντως πολύ καλό, περιμένουμε για την ελληνική υποστήριξη. ευχαριστω!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Παίδες, ξέρει κανείς αν στο spb mobile shell γίνεται να αλλάξουμε το site απ'όπου γίνονται τα updates του καιρού? γιατί τουλάχιστον αυτό που έχει από default δεν έχει πολλές πληροφορίες συν ότι πέφτει συχνά έξω στις προβλέψεις Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Παλαιότερα τουλάχιστον, το Spb Mobile Shell χρησιμοποιούσε το Spb weather για τον καιρό. Δεν το χρησιμοποιώ πια και δεν ξέρω πως γίνεται τώρα. Για εκείνη την περίπτωση πάντως υπήρχε αυτή η λύση. Δες εάν μπορείς να κάνεις κάτι αντίστοιχο και εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Καμια φορα παρατηρω, οτι δεν μου κραταει τον ηχο των μηνυματων (sms)!! Ενω του εχω βαλει τον κλασσικο sony ericsson, απο μονο του το αλλαζει στο alarm και "ντουντουνιζει" με αυτον!! Ετσι καθε φορα αναγκαζομαι να το διορθωσω!! Σας το εχει κανει εσας ποτε κατι τετοιο? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Καμια φορα παρατηρω, οτι δεν μου κραταει τον ηχο των μηνυματων (sms)!! Ενω του εχω βαλει τον κλασσικο sony ericsson, απο μονο του το αλλαζει στο alarm και "ντουντουνιζει" με αυτον!! Ετσι καθε φορα αναγκαζομαι να το διορθωσω!! Σας το εχει κανει εσας ποτε κατι τετοιο? Ομοιοπαθούσα εδώ. Κάθε 1 μηνα περίπου αλλάζει τον ήχο. Σπάσιμο :mad: Το swype από πού το κατεβάσατε παίδες; Δεν το βρίσκω στο γνωστό μαγαζάκι. Περιμένω πμ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Το swype από πού το κατεβάσατε παίδες; Δεν το βρίσκω στο γνωστό μαγαζάκι. Περιμένω πμ. http://www.rizwanashraf.com/2009/12/25/download-swype-keyboard-for-windows-smart-phones/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 http://www.rizwanashraf.com/2009/12/25/download-swype-keyboard-for-windows-smart-phones/ Πάντα με τη λύση έτοιμη :) Σε ευχαριστώ αγαπητέ μου :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agalmata Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια . Το εορτολόγιο το απλό , που ενσωματώνεται στο ημερολόγιο του κινητού , ποιό είναι ; Γιατί το turbo δεν ξέρω σε εσάς , αλλά σε εμένα προκάλεσαι lag 2 δευτερολέπτων , κάθε φορά που κάνω switch (ή ξεκλείδωμα)την οθόνη ( από το κουμπί power ) Παράθεση http://i49.photobucket.com/albums/f289/agalmata/CaptureWiz002.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια . Το εορτολόγιο το απλό , που ενσωματώνεται στο ημερολόγιο του κινητού , ποιό είναι ; Γιατί το turbo δεν ξέρω σε εσάς , αλλά σε εμένα προκάλεσαι lag 2 δευτερολέπτων , κάθε φορά που κάνω switch (ή ξεκλείδωμα)την οθόνη ( από το κουμπί power ) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=126784 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agalmata Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Thanks για το link . Αλλά κι αυτό σαν πρόγραμμα μου το βγάζει , δεν το ενσωματώνει στο calendar . Παράθεση http://i49.photobucket.com/albums/f289/agalmata/CaptureWiz002.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Thanks για το link . Αλλά κι αυτό σαν πρόγραμμα μου το βγάζει , δεν το ενσωματώνει στο calendar . Δεν είχα κατανοήσει τι ζητούσες. Βάλε αυτό... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3042235#post3042235 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts