linaki_gr Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Λινάκι, εγώ έχω το spb3 μήπως εγκατέστησες τίποτα άλλο? ή μήπως χρειάζεται κάποιο restart γιατί έχει σκαλώσει? γιατί εμένα κανονικά το 3πλο widget μηνύματα/email/κλήσεις ενημερώνεται όταν υπάρξει κάτι..!! Και εμένα το shell μια χαρά μου δούλεψε. Email, sms και αναπάντητες δούλεψαν κανονικά. Ok παιδιά τυχαία λειτούργησε.. Μάλλον είχε κολλήσει, χιχι Soom καλορίζικο!!:cool: Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Και παρακαλώ μη μας φάνε οι μοδεράτορες που βγήκαμε λίγο off topic! Δεν θα σας φάμε αλλά ας επιστρέψουμε σιγά σιγά στο θέμα μας. Ευχαριστώ. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonymous-root Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Έχω αρχίσει να "παίζω" με το τηλέφωνο και οι πρώτες απογοητεύσεις δεν άργησαν να φανούν... το t68i που είχα ήταν πιο εύχρηστο! κυρίως με χαλάει το περιβάλλον. ακόμα δεν έβαλα το spb mobile shell (αλήθεια, εαν το βάλω θα είναι ελληνικά τα μενού; ) αλλά το κυριότερο για μένα είναι το άθλιο active sync... πιο αίσχος δεν υπάρχει. δεν σου επιτρέπει να παραμετροποιήσεις τίποτα για συγχρονισμό. (κοιτώντας λίγο στο νετ είδα και άλλους με το ίδιο πρόβλημα, που συγχρονίζει μόνο τους προεπιλεγμένους φακέλους στο outlook ενώ εγώ έχω τις επαφές μου σε άλλο φάκελο) υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα για συγχρονισμό ημερολογίου, επαφών, μηνυμάτων; επίσης μπορώ να βάλω συντομεύσεις στην "επιφάνεια εργασίας"; (συγνώμμη εαν έχουν απαντηθεί, απλά δεν προλαβαίνω να διαβάσω 170 σελίδεςς) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Με το spb mobile shell μπορείς να βάλεις συντομεύσεις στην αρχική οθόνη..για το active sync θα συμφωνήσω ότι δεν δουλεύει όπως θα ήθελα..περιορισμένη παραμετροποίηση, διπλοεγγραφές κλπ.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Μπορείς απλά να του πεις να μην συγχρονίζει τίποτα. Και τα backup των επαφών, ημερολογίου, κλήσεων, μηνυμάτων να τα παίρνεις με το PPC Pim Backup. Και έτσι ξεμπερδεύεις μια και καλή. Και τις υπόλοιπες επαφές απλά πέρνα τες με το χέρι. Μια μια. Εγώ αυτό θα κάνω με το iPhone. :rolleyes: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Μπορείς απλά να του πεις να μην συγχρονίζει τίποτα. Και τα backup των επαφών, ημερολογίου, κλήσεων, μηνυμάτων να τα παίρνεις με το PPC Pim Backup. Και έτσι ξεμπερδεύεις μια και καλή. Και τις υπόλοιπες επαφές απλά πέρνα τες με το χέρι. Μια μια. Εγώ αυτό θα κάνω με το iPhone. :rolleyes: καλησπερα εβαλα το google navigation κατοπιν το απεγγατεστησα αλλα δεν μπορω να το ξαναεγκαταστησω επεισης εχει μεινη και η εικονατου στα προγραμματα τι μπορω να κανω για να φυγουν απο το χ1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonymous-root Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Μπορείς απλά να του πεις να μην συγχρονίζει τίποτα. Και τα backup των επαφών, ημερολογίου, κλήσεων, μηνυμάτων να τα παίρνεις με το PPC Pim Backup. Και έτσι ξεμπερδεύεις μια και καλή. Και τις υπόλοιπες επαφές απλά πέρνα τες με το χέρι. Μια μια. Εγώ αυτό θα κάνω με το iPhone. :rolleyes: να περάσω επαφές με το χέρι, δεν το διανοούμαι καν! :blink: γυρνάω 10 πίσω!!!! :wacko: αμα υπάρχει μόνο αυτή η λύση... με βλέπω να το σουταίρνω το τηλέφωνο! θα κατεβάσω το πρόγραμμα που λες, να δω τι κάνει. θενξ! Με το spb mobile shell μπορείς να βάλεις συντομεύσεις στην αρχική οθόνη..για το active sync θα συμφωνήσω ότι δεν δουλεύει όπως θα ήθελα..περιορισμένη παραμετροποίηση, διπλοεγγραφές κλπ.. κάτι ψυλλιάστικα όταν το έβαλα. υπάρχει σε ελληνική version αυτό το πρόγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Υποστηρίζει ελληνικά το spb.. :happy: Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yia_chas Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Έβαλα το PCTech4U και μέχρι στιγμής έχω δεί μόνο ένα προβλημα. Στους φακέλους των sms δεν υπάρχουν τα απεσταλμένα και τα διεγραμένα. Και δεν αποθηκεύει τα μηνύματα που στέλνω. Ακόμα μήπως ξέρεις κανείς κανένα καλό προγραμματάκι για εκτροπή κλήσεων με λίστες; Είχα βάλει το MagiCall 2.1 αλλά είχε προβλήματα με το xperia. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonymous-root Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Υποστηρίζει ελληνικά το spb.. :happy: εννοώ να είναι το μενού του στα Ελληνικά, πρέπει να κατεβάσω κάτι εξτρά ή γίνεται και αλλιώς; επίσης, υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να δουλεύει το ξυπνητήρι και οι ειδοποιήσεις του ημερολογίου, με κλειστή τη συσκευή; (όπως όλα τα υπόλοιπα κινητά δλδ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Έβαλα το PCTech4U και μέχρι στιγμής έχω δεί μόνο ένα προβλημα. Στους φακέλους των sms δεν υπάρχουν τα απεσταλμένα και τα διεγραμένα. Και δεν αποθηκεύει τα μηνύματα που στέλνω.. Τα αποθηκευει απλα δεν τα δειχνει...Κανε εγκατασταση το cab του δευτερου ποστ και θα λυθει το προβλημα με τα απεσταλμενα... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=536551 Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 επίσης, υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να δουλεύει το ξυπνητήρι και οι ειδοποιήσεις του ημερολογίου, με κλειστή τη συσκευή; (όπως όλα τα υπόλοιπα κινητά δλδ) Κανένας. Σε κανένα smartphone αν το κλείσεις δεν θα ανοίξει για να χτυπήσει ειδοποίηση ή ξυπνητήρι. Αν θέλεις, για εξοικονόμηση της μπαταρίας μπορείς να το βάζεις σε Flight Mode.;) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OPLoN Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Παιδια καλησπερα σας Καταρχην να ευχαριστησω ολους οσους δημιουργησαν το φορουμ αυτο και παρολο που ειναι δαιδαλωδες , νομιζω αρχισα να βρισκω μια ακρη τρεις μερες μετα χαχαχα Μου κανανε δωρο ενα X1 (με επιδοτηση ) και παρολο που ημουν ευτυχης με το Κ800ι που ειχα πριν ( ναι, εκνευριζομαι οταν αλλαζω συνηθειες ! ) , αναγκαστηκα να μπω στο τριπακι με το Χ1 γιατι νομιζω το Κ800ι ειναι κοντα στα τελευταια του ... Αφου παλεψα ωσαν τον Αι Γιωργη με το δρακο , οσoν αφορα το Activesync , για να περασω τις επαφες απο το ενα στο αλλο , αρχισα ηδη να μετανιωνω για τη μετακομιση ... Ομως, διαβαζοντας το φορουμ σας , καποιες ελπιδες για να σωσουμε το Χ1 απο βολε στη σεντρα αρχισαν να φαινονται :ninja: Εχω γεμισει απο λινκς για Χαρντ, Σοφτ, Στοκ , ΡΟΜΣ , της Παναγιας τα ματια . Λεω η πρωτη μου ΡΟΜ να ειναι η PCTeCH ELL , αλλα πριν φτασω μεχρι εκει , εχω κανα δυο αποριες να μου λυσετε αν μπορειτε : 1) Αν κανω firmware update σε R3xxxx kai βαλω και το τελευταιο Software Update της Ερρικσον 2.9.9.17 , και μετα κανω Hard SPL και φλασαρω την PCtech , εχει νοημα ? Εννοω τσαμπα θα τα κανω τα updates ή παραμενουν μετα το φλασαρισμα? 2) Η διαδικασια επανεγκαταστασης του SOFT SPL ( αν υποθεσουμε οτι εχω κανει τα official updates ) , σε πηγαινει σε εργοστασιακη ρυθμιση ( οταν το αγορασες ) ή συμπεριλαμβανει και το Firmware Update ? 3) Βλεπω πολλες ROM με windows 6.5 . Τα αντεχει το Χ1 ή για το εφφε ειναι ? Τι διαφορα εχουν τα 6.5 απο τα 6.1 ? Αξιζει ή θα πεθανει η CPU ? 4)Πoτε κανουμε Hard Reset και ποτε Soft ?? Αν κανω Hard ReST χανω τη φλασαρισμενη ROM ? Μπορω να περασω κατευθειαν σε μια αλλη ? Εχω χαθει λιγο με τις εννοιες :)) Αν καποιος μπορει να πει δυο λογια, θα μουν ευγνωμων ! 5) Στις επαφες μου εμφανιζονται και οι επαφες απο την SIM . Οσο κι αν το παλεψα , δε μπορουσα να τις σβησω απο τη Sim ! ( Sim Manager ) Καποιο tip ? Αυτα τα ολιγα , ευχαριστω για το χρονο σας , υποσχομαι να σας ενοχλησω και στο μελλον :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Καλησπέρα και καλώς όρισες στο forum! Αφου παλεψα ωσαν τον Αι Γιωργη με το δρακο , οσoν αφορα το Activesync , για να περασω τις επαφες απο το ενα στο αλλο , αρχισα ηδη να μετανιωνω για τη μετακομιση ... Ομως, διαβαζοντας το φορουμ σας , καποιες ελπιδες για να σωσουμε το Χ1 απο βολε στη σεντρα αρχισαν να φαινονται Σε αυτό δεν μπορώ να βοηθήσω και πολύ. Απλά δεν συγχρόνιζα τίποτα. Και ότι ήθελα να περάσω, μια μια με το χέρι. Και backup με το PPC Pim BackUp 1) Αν κανω firmware update σε R3xxxx kai βαλω και το τελευταιο Software Update της Ερρικσον 2.9.9.17 , και μετα κανω Hard SPL και φλασαρω την PCtech , εχει νοημα ? Εννοω τσαμπα θα τα κανω τα updates ή παραμενουν μετα το φλασαρισμα? Εφόσον έχεις αποφασίσει να βάλεις την PCTech4U με την διαδικασία που έχω γράψει, τότε δεν έχει νόημα να βάλεις την R3A. Αν πάλι σκοπεύεις να την κρατήσεις την επίσημη τότε έχει.;) 2) Η διαδικασια επανεγκαταστασης του SOFT SPL ( αν υποθεσουμε οτι εχω κανει τα official updates ) , σε πηγαινει σε εργοστασιακη ρυθμιση ( οταν το αγορασες ) ή συμπεριλαμβανει και το Firmware Update ? Όταν θα έχεις κάνει Hard SPL και θα θελήσεις να επαναφέρεις το επίσημο SPL στην συσκευή σου, τότε θα περάσεις την τελευταία επίσημη ρομ, με το αντίστοιχο επίσημο Radio και τέλος. Την διαδικασία την έχουμε γράψει μαζί με την n_wildgirl.;) 3) Βλεπω πολλες ROM με windows 6.5 . Τα αντεχει το Χ1 ή για το εφφε ειναι ? Τι διαφορα εχουν τα 6.5 απο τα 6.1 ? Αξιζει ή θα πεθανει η CPU ? Αυτό είναι καθαρά προσωπικά. Για εμένα δεν αξίζει. Ωραία τα φρου φρου, αλλα βαραίνει πολύ η συσκευή. Για το HD τουλάχιστον που είχα. Στο Xperia είχα δοκιμάσει πολύ παλιά ROM WM6.5.. Μπορείς να δοκιμάσεις και να κρίνεις και μόνος σου. Βέβαια, ξαναλέω, έχω έντονες υποψίες ότι από τις 6/10 που θα κυκλοφορήσουν επίσημα θα βελτιωθεί η κατάσταση στα 6.5.... 4)Πoτε κανουμε Hard Reset και ποτε Soft ?? Αν κανω Hard ReST χανω τη φλασαρισμενη ROM ? Μπορω να περασω κατευθειαν σε μια αλλη ? Εχω χαθει λιγο με τις εννοιες ) Αν καποιος μπορει να πει δυο λογια, θα μουν ευγνωμων ! Hard Reset = Format. Ή αυτό που θα λέγαμε σε παλαιότερες συσκευές είναι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Hard Reset κάνεις αν σου στραβώσει κάτι με κάποιο πρόγραμμα ή αν πειράξεις κάτι στην registry. Ή γενικά κάνεις κάτι που θα κατακολλήσει η συσκευή, απλά για να σβηστούν όλα από την μνήμη της συσκευής και να επιστρέψει στις αρχικές ρυθμίσεις. Αν έχεις περασμένη cooked rom, δεν θα επανέλθει στην εργοστασιακή. Απλά θα επανέλθει η ρομ στην κατάσταση στην οποία ήταν μόλις την έβαλες. Soft Reset = Restart Επανεκκίνηση της συσκευής. Δηλαδή, κόλλησε κάποιο πρόγραμμα, κάνεις soft reset απλά για να συνέλθει λίγο. Αν δεν συνέλθει και παραμένει κολλημένη, τότε πάμε στο Hard Reset. Επίσης, αν το έχεις πολλές μέρες ανοιχτό, και παίζεις συνέχεια μαζί του, ανοίγεις προγράμματα, πλοηγείσαι στο internet, ακούς μουσικές και γενικά ασχολήσε με το κινητό, τότε η RAM φορτώνει και δεν αδειάζει. Έτσι αρχίζει σιγά σιγά να κολλάει λίγο και να αργεί. Κάνεις ένα Soft Reset και έρχεται στα ίσια του! Μην ξεχνάς, είναι Windows αυτά. Όπως και σε κάθε σταθερό ή φορητό Η/Υ με Windows, θέλει Soft & Hard Reset κάθε τόσο.. Απλά για να στρώνει! 5) Στις επαφες μου εμφανιζονται και οι επαφες απο την SIM . Οσο κι αν το παλεψα , δε μπορουσα να τις σβησω απο τη Sim ! ( Sim Manager ) Καποιο tip ? Υπάρχει ένα cab που σου την κρύβει. Δεν το έχω πλέον. Αν μπει κάποιο παιδί που το έχει να στο δώσει ή αν το βρω θα στο δώσω εγώ.;) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jzand Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 να ρωτησω κατι ρε παιδια ? εχω βαλει την pctech αλλα θελω να βλεπω το tf3d σε panel γινεται ???? Παράθεση jzand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 να ρωτησω κατι ρε παιδια ? εχω βαλει την pctech αλλα θελω να βλεπω το tf3d σε panel γινεται ???? Όχι.. Απλά, αν έχει πανελς, θα ξέρεις ότι είναι στο πρώτο, σαν Today Plugin..:rolleyes: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonymous-root Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Κανένας. Σε κανένα smartphone αν το κλείσεις δεν θα ανοίξει για να χτυπήσει ειδοποίηση ή ξυπνητήρι. Αν θέλεις, για εξοικονόμηση της μπαταρίας μπορείς να το βάζεις σε Flight Mode.;) soom, για να με παρηγορήσεις: το ίδιο κάνει συμβαίνει και στο iphone ή στην σειρά Pxxx της SE; (ρωτάω εαν ξέρεις) ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 soom, για να με παρηγορήσεις: το ίδιο κάνει συμβαίνει και στο iphone ή στην σειρά Pxxx της SE; (ρωτάω εαν ξέρεις) ευχαριστώ! Σε όλα τα Smartphone. Smartphones είναι και αυτά που ανέφερες. Αν δεν κάνω λάθος, δεν ανοίγουν ούτε αυτά.;) Αλλά για το iPhone θα σου πω ο ίδιος σε μερικές μέρες!:rolleyes: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 3, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 5) Στις επαφες μου εμφανιζονται και οι επαφες απο την SIM . Οσο κι αν το παλεψα , δε μπορουσα να τις σβησω απο τη Sim ! ( Sim Manager ) Καποιο tip ? Υπάρχει ένα cab που σου την κρύβει. Δεν το έχω πλέον. Αν μπει κάποιο παιδί που το έχει να στο δώσει ή αν το βρω θα στο δώσω εγώ.;) ING HideSIM V 2.1.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OPLoN Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Ευχαριστω παρα πολυ τον Soom ( zoom zoom ! :P ) και τον athanaso77 για την γρηγορη βοηθεια και το χρονο τους ! Με βοηθησατε αρκετα , αν χρειαστειτε ποτε ενα παλιο αλλα αξιοπιστο K800i , μη διστασετε :):):) Λοιπον , καθησα χτες με μπολικο καφε κι εγκατεστησα Fingerboard 2.1 , CleanRam, Spb Mobile Shell 3.5 , Xperia Tweak 2 , AekMap με Greek SMS 160 , Speedbooster , MyMobiler kai PImBackup . Βεβαια δε τα χω ψαξει καλα ακομα αλλα εστειλα τα πρωτα SMS στα ελληνικα κι αυτο ηταν μεγαλη ανακουφιση ... Τωρα χαζευω , μετα το πρωτο soft reset το περιβαλλον του SPB , δειχνει πολυ "ανεβασμενο" αλλα το κοιταω σα νουμπας ( πανω που ειχα συνηθισει τα πανελακια με ολα τα μπινελικια , σαν να ξυπνησα σε αλλο σπιτι ! ) Καπου ειδα και διαβασα οτι το προβλημα με τις SiM λυνεται και μεσα απο το Xperia Tweak σαν option αλλα δε το εχω επιβεβαιωσει ακομα , οποτε το cab του athanaso77 θα πιασει τοπο, αν κανω λαθος . Ηθελα να σας ρωτησω αν υπαρχει καποιο freeware ή απο αλλο "μαγαζι" GPS navigator και επισης αν πρεπει να παω στην Cosmote για να ενεργοποιησω αυτες τις λειτουργιες και αλλες εξτρα ή με το WAP ειμαι καλλυμενος ? Εδω να ευχαριστησω και το linaki_gr , γιατι σ' ενα ποστ τα χε μαζεψει ολα μαζι αλλα και την n_wildgirl για τα ποστ του Hard και Soft SPL , ξεχναω σιγουρα και αλλους αλλα 500 σελιδες ειναι αυτες, ποιον να πρωτοβαλεις , κερδιζει το ασθενες φυλο τη σημερον ημερα :D Και παλι χιλια ευχαριστω , χωρις ολους εσας δε θα μπαινα καν στον κοπο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jzand Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Όχι.. Απλά, αν έχει πανελς, θα ξέρεις ότι είναι στο πρώτο, σαν Today Plugin..:rolleyes: καπου εδω μεσα ειχα δει ενα cab που σου εδινε την δυνατοτητα να εχεις το tf3d σε ξεχωριστο panel αλλα δεν μπορω να το βρω με τιποτα. Δουλευει σιγουρα σε r2 και r3 official roms αλλα δεν ξερω αν το εχει δοκιμασει κανεις με την pctech αυτο που λες εσυ το ξερω.. Παράθεση jzand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 4, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Ηθελα να σας ρωτησω αν υπαρχει καποιο freeware ή απο αλλο "μαγαζι" GPS navigator και επισης αν πρεπει να παω στην Cosmote για να ενεργοποιησω αυτες τις λειτουργιες και αλλες εξτρα ή με το WAP ειμαι καλλυμενος ? Το GPS της συσκευής σου μπαίνει σε λειτουργία αυτόματα όταν κάποιο σχετικό πρόγραμμα το χρειαστεί. Είναι εντελώς αυτόνομο και δεν έχει καμία σχέση με τον provider σου και με το WAP. Για τα προγράμματα πλοήγησης, κάνε μια σχετική αναζήτηση. Υπάρχει πληθώρα επιλογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 OPLoN καλωσόρισες στο φόρουμ! Εδώ είμαστε για να σε βοηθήσουμε σε ο,τι άλλο χρειαστείς αν και από ο,τι είδα έκανες από μόνος σου πολύ καλή αρχή! Είμαστε και ομοιοπαθείς γιατί κι εγώ από Κ800 ήρθα και έχω σιχτιρίσει το ενίοτε αργό (σε σχέση με το Κ800) Xperia ουκ ολίγες φορές! :p καπου εδω μεσα ειχα δει ενα cab που σου εδινε την δυνατοτητα να εχεις το tf3d σε ξεχωριστο panel αλλα δεν μπορω να το βρω με τιποτα. Δουλευει σιγουρα σε r2 και r3 official roms αλλα δεν ξερω αν το εχει δοκιμασει κανεις με την pctech αυτο που λες εσυ το ξερω.. Δεν αξίζει να βάλεις το TF3D σε πάνελ γιατί έχει ένα σωρό προβλήματα και κολλάει... Αν παρόλα αυτά είσαι πεισματάρης σαν εμένα αγαπητέ μου, δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=441439 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jzand Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 OPLoN καλωσόρισες στο φόρουμ! Εδώ είμαστε για να σε βοηθήσουμε σε ο,τι άλλο χρειαστείς αν και από ο,τι είδα έκανες από μόνος σου πολύ καλή αρχή! Είμαστε και ομοιοπαθείς γιατί κι εγώ από Κ800 ήρθα και έχω σιχτιρίσει το ενίοτε αργό (σε σχέση με το Κ800) Xperia ουκ ολίγες φορές! :p Δεν αξίζει να βάλεις το TF3D σε πάνελ γιατί έχει ένα σωρό προβλήματα και κολλάει... Αν παρόλα αυτά είσαι πεισματάρης σαν εμένα αγαπητέ μου, δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=441439 αυτο ακριβως εψαχνα... σε ευχαριστω πολυ Παράθεση jzand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Λοιπον , καθησα χτες με μπολικο καφε κι εγκατεστησα Fingerboard 2.1 , CleanRam, Spb Mobile Shell 3.5 , Xperia Tweak 2 , AekMap με Greek SMS 160 , Speedbooster , MyMobiler kai PImBackup . δεν ήξερα ότι είχε βγει spb 3.5 μέχρι που είδα το post σου..το έκανα αμέσως αναβάθμιση και οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικότατες..!! Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts