n_wildgirl Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 χαχα τόσο εναντιωμένη με την official?? δε δαγκώνει βρε :P με το fingerboard να υποθέσω δεν έχεις συναντήσει αυτό που περιγράφω? Μπα οχι πολυ, σκεφτομαι να βαλω την R3 την ελληνικη...μου ελειψαν τα ελληνικουλια...Με το Finger Keyboard δεν εχω τετοιο προβλημα... μόλις το έβαλα κι εγω και το σήμα εχει βελτιωθεί , εκεί που δεν ειχα καθόλου σήμα μέσα στο γραφείο στην δουλειά , τώρα έχω δυο μπάρες :happy: Νομιζω κι εγω εχω βελτιωμενο σημα. Η διαδικασια για καποιον που ρωτησε ειναι ακριβως η ιδια με το να φλασαρεις ΡΟΜ. Μετονομαζεις το radio σε kovsimg.nbh και το πετας στην καρτα μνημης κλπ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Με το Finger Keyboard δεν εχω τετοιο προβλημα... :cry::cry: και εγώ γιατί έχωωωωωωωωωωωωωωωωωω??? :cry::cry: Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 :cry::cry: και εγώ γιατί έχωωωωωωωωωωωωωωωωωω??? :cry::cry: Εεε τωρα...αντρες! Δεν εχετε ιδεα απο τεχνολογια...:p ΥΓ:Αστειευομαι, μην πεσετε να με φατε ολοι οι μαντραχαλοι!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratis10 Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Πώς μπορώ να βάλω Internet στο κινητό μου? Έχω Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Πώς μπορώ να βάλω Internet στο κινητό μου? Έχω Cosmote. Φαντάζομαι εννοείς μέσω GPRS γιατί μέσω υπολογιστή ή WiFi δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο. Το καλύτερο είναι να πας στην Cosmote ή να καλέσεις την εξυπηρέτηση να δεις τι σου προσφέρει για data ανάλογα με το τι έχεις σύνδεση ή καρτοκινητό. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Εεε τωρα...αντρες! Δεν εχετε ιδεα απο τεχνολογια...:p ΥΓ:Αστειευομαι, μην πεσετε να με φατε ολοι οι μαντραχαλοι!!! χαχαχα!!!! δηλαδή αν στο δώσω να μου το περάσεις εσύ θα δουλέψει κανονικά?? :p:lol::lol: για να κάνω αναβάθμιση σε r3, σημαίνει ότι χάνω όλες τις εφαρμογές και εγκατάσταση ξανά απ'την αρχή? τα backup προγράμματα, τι δεδομένα αποθηκεύουν?? και ποιο είναι το καλύτερο backup? :) Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jizzo Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 τ κινητο οσο παει τ μαθαινω ολο κ πιο πολυ..η γνωμη μ ειναι οτι αυτη τη στιγμη για μενα ειναι το πιο ολοκληρομενο κινητο:pγενικα τα σπαειιι..!!μερικες απορειουλες μονο..!!ασπουμε εβαλα ενα προγραμματακι για navigation..!που μπορω να τ απεγκαταστισω..?αν θελω να απενεργοποιησω το 3g κτλπ που παω?..α και χθες απο το internet explorer μπηκα πχ στο http://www.kawasaki.gr και τις εικονες δν μ τις εβγαλε..τις ειχε με Χ...γτ...? αυτα τα ολιγα...κ κανα παιχνιδακι αν σας βρισκεται:D:O Παράθεση εχουμε κ λεμε..t18s,t29,A2628,ga618,t65i,t290i,w800i,w960i,xperia και ...r380s...:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 χαχαχα!!!! δηλαδή αν στο δώσω να μου το περάσεις εσύ θα δουλέψει κανονικά?? :p:lol::lol: για να κάνω αναβάθμιση σε r3, σημαίνει ότι χάνω όλες τις εφαρμογές και εγκατάσταση ξανά απ'την αρχή? τα backup προγράμματα, τι δεδομένα αποθηκεύουν?? και ποιο είναι το καλύτερο backup? :) Αν κανεις αναβαθμιση σε R3 τοτε θα χασεις τα παντα που εχεις αποθηκευσει στην μνημη του κινητου! Ο,τι προγραμμα, επαφη, ημερολογιο..! Τα παντα ολα!!!:lol: Για κρατησεις backup επαφων, ημερολογιο, μηνυματα, κλησεις τοτε συνισταται το καλυτερο PPC PIM Backup. Ειναι free.. Γενικα ομως δεν συνισταται(βλ. athanaso77) να κραταμε πληρες backup των ρυθμισεων της ρομ και τετοια. Γιατι ολο και κατι μπορει να αλλαξει, η ενα λαθος που μπορει να υπαρχει θα κρατηθει και θα επαναφερθει και δεν εχει νοημα. Αν εχεις αποθηκευσει τα προγραμματα στην καρτα μνημης δεν χρειαζεται να κατσεις να τα απεγκαταστησεις πριν την αναβαθμιση. Απλα να τα ξαναεγκαταστησεις παλι στην καρτα μνημης! τ κινητο οσο παει τ μαθαινω ολο κ πιο πολυ..η γνωμη μ ειναι οτι αυτη τη στιγμη για μενα ειναι το πιο ολοκληρομενο κινητο:pγενικα τα σπαειιι..!!μερικες απορειουλες μονο..!!ασπουμε εβαλα ενα προγραμματακι για navigation..!που μπορω να τ απεγκαταστισω..?αν θελω να απενεργοποιησω το 3g κτλπ που παω?..α και χθες απο το internet explorer μπηκα πχ στο http://www.kawasaki.gr και τις εικονες δν μ τις εβγαλε..τις ειχε με Χ...γτ...? αυτα τα ολιγα...κ κανα παιχνιδακι αν σας βρισκεται:D:O Για παιχνιδακι το Xtrakt. Ειναι πολυ ωραιο. Ψαξτο στους xda. Υπαρχει δωρεαν. Ειναι και 3D. Ο explorer δεν θα στα εβγαλε γιατι θα ηταν περιεχομενο flash. Flash αρχεια δεν αναπαραγουν οι browser προς το παρον(Opera, Explorer). Νομιζω ο skyfire και ο iris αναπαραγουν αλλα δεν θυμαμαι. Κοιταξε το. Τα προγραμματα navigation(Dest7, iGo8, Garmin) συνηθως τα κατεβαζουμε αυτουσια απο το internet και τα αντιγραφουμε και τα επικολλουμε στην καρτα μνημης και τελος απο κει και περα. Οποτε απλα τα διαγραφεις απο την καρτα μνημης και τελειωσε! Το 3G το απενεργοποιησεις απο τις ρυθμισεις, αλλα τωρα δεν θυμαμαι ακριβως που... Καπου θα σου7 Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Αν κανεις αναβαθμιση σε R3 τοτε θα χασεις τα παντα που εχεις αποθηκευσει στην μνημη του κινητου! Ο,τι προγραμμα, επαφη, ημερολογιο..! Τα παντα ολα!!!:lol: Για κρατησεις backup επαφων, ημερολογιο, μηνυματα, κλησεις τοτε συνισταται το καλυτερο PPC PIM Backup. Ειναι free.. Γενικα ομως δεν συνισταται(βλ. athanaso77) να κραταμε πληρες backup των ρυθμισεων της ρομ και τετοια. Γιατι ολο και κατι μπορει να αλλαξει, η ενα λαθος που μπορει να υπαρχει θα κρατηθει και θα επαναφερθει και δεν εχει νοημα. Αν εχεις αποθηκευσει τα προγραμματα στην καρτα μνημης δεν χρειαζεται να κατσεις να τα απεγκαταστησεις πριν την αναβαθμιση. Απλα να τα ξαναεγκαταστησεις παλι στην καρτα μνημης! Πολύ ωραία, οπότε κρατάω κλασσικά όπως και με άλλα κινητά τα βασικά επαφές μηνύματα, ημερολόγιο και τα άλλα απ'την αρχή..!! βρήκα pimbackup 2.8 υπάρχει και πιο πρόσφατη? Υπάρχει κάποιο menu που βλέπεις ποια προγράμματα είναι εγκατεστημένα στο τηλέφωνο και ποια στη κάρτα μνήμης?? :) το athanaso77 που λες, πρόκειται για μέλος που έκανε πλήρες backup και αντιμετώπισε πρόβλημα? και μια ερώτηση σχετικά με την όλη συζήτηση με τα ραγίσματα..!! υπάρχει μέλος που να το πήγε για εγγύηση και να έβγαλε άκρη?? Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratis10 Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Φαντάζομαι εννοείς μέσω GPRS γιατί μέσω υπολογιστή ή WiFi δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο. Το καλύτερο είναι να πας στην Cosmote ή να καλέσεις την εξυπηρέτηση να δεις τι σου προσφέρει για data ανάλογα με το τι έχεις σύνδεση ή καρτοκινητό. Έχω Cosmote What's up και από ότι γνώριζα στέλνεις μήνυμα στο 1333 γράφοντας WAPA. Αλλά όταν το έκανα μου στέλνει μήνυμα και λέει ότι δεν γίτεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Υπάρχει πρόγραμμα που να μετρά τη διάρκεια των κλήσεων/μήνα και να του βάζεις όρια-υπενθυμίσεις κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyota_gr Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Έβαλα το Dest 6 αλλά δε μου δείχνει κανονικά το skin. Ξέρετε ή έχετε κάποιο skin για το συγκεκριμένο κινητό; Τι ανάλυση έχει η οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Έβαλα το Dest 6 αλλά δε μου δείχνει κανονικά το skin. Ξέρετε ή έχετε κάποιο skin για το συγκεκριμένο κινητό; Τι ανάλυση έχει η οθόνη; Γιατι δεν βαζεις ενα απο τα 7 ή 8 που κυκλοφορουν?? Η αναλυση της οθονης του Xperia ειναι η μεγαλυτερη που επιτρεπουν τα WinMo, δηλαδη 480x800 pixels.;) Σκιν για το 6 δεν ξερω. Τα 7 και 8 εχουν. Το 8 μαλιστα το εφτιαξε ο φιλος katt απο εδω, απο το φορουμ!;) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Όπως ανέφερα σε προηγούμενη δημοσίευση, έχω πρόβλημα με το hands free που είχε η συσκευασία. Συγκεκριμένα δεν μπορώ να απαντήσω κλήσεις με το κουμπάκι που έχει επάνω του. Δοκιμάσαμε και άλλα 2 Χ1 που έχουν 2 φίλοι μου και είχαν και εκείνα το ίδιο πρόβλημα. Το κοινό που έχουν και τα 3 τηλέφωνα, είναι το λογισμικό που είναι ακριβώς το ίδιο. Και τα 3 ήταν με Αγγλικό μενού και τα κάναμε αναβάθμιση υποτίθεται σε μαγαζί της WIND. Σε ερώτησή μου αν το λογισμικό είναι το γνήσιο, μου απάντησαν…..ΦΥΣΙΚΑ!!! Παίρνω τηλέφωνο στην Sony και τους λέω για το πρόβλημα. Και μου λένε να τα κάνουμε αναβάθμιση μέσω της σελίδας τους. Ακολουθώ όλα τα βήματα και στο τέλος μου βγάζει ότι δεν αναγνωρίζει την συσκευή. Μετά από πολλές προσπάθειες εγκατέλειψα την προσπάθεια και κάλεσα ξανά την εταιρεία, όπου και μου είπαν να το πάω σε εξουσιοδοτημένο μαγαζί στην πόλη μου. Εκεί είχαν και αυτοί το ίδιο πρόβλημα και με ρώτησαν αν πείραξα ή αν έσβησα τίποτε από τη μνήμη των κινητών και ότι κανονικά έπρεπε να μας κόψουνε την εγγύηση. Τους εξήγησα τι έγινε και σε επικοινωνία με το μαγαζί της WIND που μας έκανε την λαδιά, παραδέχτηκαν ότι δεν μας βάλανε γνήσιο λογισμικό και είπανε να τα πάμε να τα διορθώσουνε! ΦΤΟΥ ΤΟΥΣ!!! Κατά τα άλλα, έφαγα το διαδίκτυο να βρω skin για το dest7 και δεν μπόρεσα να βρω ΤΙΠΟΤΕ!!! Μπορεί κανείς να βοηθήσει;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Όσο για το PIM BACKUP απλά είναι ΑΠΑΙΧΤΟ!!!!!!!! Τι activesync και ιστορίες!!!! Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Όπως ανέφερα σε προηγούμενη δημοσίευση, έχω πρόβλημα με το hands free που είχε η συσκευασία. Συγκεκριμένα δεν μπορώ να απαντήσω κλήσεις με το κουμπάκι που έχει επάνω του. Δοκιμάσαμε και άλλα 2 Χ1 που έχουν 2 φίλοι μου και είχαν και εκείνα το ίδιο πρόβλημα. Το κοινό που έχουν και τα 3 τηλέφωνα, είναι το λογισμικό που είναι ακριβώς το ίδιο. Και τα 3 ήταν με Αγγλικό μενού και τα κάναμε αναβάθμιση υποτίθεται σε μαγαζί της WIND. Σε ερώτησή μου αν το λογισμικό είναι το γνήσιο, μου απάντησαν…..ΦΥΣΙΚΑ!!! Παίρνω τηλέφωνο στην Sony και τους λέω για το πρόβλημα. Και μου λένε να τα κάνουμε αναβάθμιση μέσω της σελίδας τους. Ακολουθώ όλα τα βήματα και στο τέλος μου βγάζει ότι δεν αναγνωρίζει την συσκευή. Μετά από πολλές προσπάθειες εγκατέλειψα την προσπάθεια και κάλεσα ξανά την εταιρεία, όπου και μου είπαν να το πάω σε εξουσιοδοτημένο μαγαζί στην πόλη μου. Εκεί είχαν και αυτοί το ίδιο πρόβλημα και με ρώτησαν αν πείραξα ή αν έσβησα τίποτε από τη μνήμη των κινητών και ότι κανονικά έπρεπε να μας κόψουνε την εγγύηση. Τους εξήγησα τι έγινε και σε επικοινωνία με το μαγαζί της WIND που μας έκανε την λαδιά, παραδέχτηκαν ότι δεν μας βάλανε γνήσιο λογισμικό και είπανε να τα πάμε να τα διορθώσουνε! ΦΤΟΥ ΤΟΥΣ!!! Κατά τα άλλα, έφαγα το διαδίκτυο να βρω skin για το dest7 και δεν μπόρεσα να βρω ΤΙΠΟΤΕ!!! Μπορεί κανείς να βοηθήσει;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Όσο για το PIM BACKUP απλά είναι ΑΠΑΙΧΤΟ!!!!!!!! Τι activesync και ιστορίες!!!! :blink::mad::blink::mad::blink: Κανεις πλακα οτι στην wind δεν σου εβαλα official λογισμικο... Ακου ρε κατι (^!@#)$!*_ για να βγαλουνε λεφτα... Ακου ρε *(!@#&!@#... Μην αρχισω να βριζω. Δεν λεει!:p Τα καταφερες??? Και δεν ρωτησες και εδω ρε συ να σε βοηθησουμε!?:happy: Τελος καλο ολα καλα ε? Για skin για το destinator7 http://www.navimania.gr/showthread.php?t=12648. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Αλέξανδρε θα τα πάμε και τα 3 από Δευτέρα, οπότε και θα σας ενημερώσω μετά!;) Παρόλα αυτά, εγώ θα ψαχτώ λίγο καλού κακού από κάποιες σημειώσεις που έχω...ξέρεις εσύ... για να τα επαναφέρω μόνος αν χρειαστεί. Υπάρχει σχετικό θέμα από όσο θυμάμαι, έτσι δεν είναι; Ευχαριστώ πολύ για το skin!!!!!!!!!! Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Αλέξανδρε θα τα πάμε και τα 3 από Δευτέρα, οπότε και θα σας ενημερώσω μετά!;) Παρόλα αυτά, εγώ θα ψαχτώ λίγο καλού κακού από κάποιες σημειώσεις που έχω...ξέρεις εσύ... για να τα επαναφέρω μόνος αν χρειαστεί. Υπάρχει σχετικό θέμα από όσο θυμάμαι, έτσι δεν είναι; Ευχαριστώ πολύ για το skin!!!!!!!!!! Αν εχεις προβλημα, στειλε και μνμ!! Θα προσπαθησω να βοηθησω και να σου απαντησω! Για αρχη για το αν ειναι σπασμενο και τετοια, κανε το εξης: 1)Κλεισε το κινητο 2)Πατα και κρατα πατημενο το πληκτρο μειωσης εντασης ηχου 3)Ανοιξε το κινητο αλλα συνεχισε να κρατας πατημενα τα κουμπια Θα εμφανιστει μια οθονη με 3 εγχρωμες γραμμες και μια ασπρη. Θα γραφει και κατι. Γραψε τι θα γραφει, για να δουμε αν στο πειραξαν καθολου. Σημειωση: Δεν ειχες κανει HardSPL εσυ ετσι? Το κινητο το ειχες αφησει οπως οταν το πρωτοπηρες εσυ? Ξερω, ξερω!!:lol::lol: Η διαδικασια για να περασεις την τελευταια Official ρομ ειναι παναπλη! Το SEUS θελεις, και ενα καλο backup, αλλα εχεις αφου εχεις το PIM(και με βρισκεις ΑΠΟΛΥΤΑ συμφωνο, τι Active Sync και αηδιες! Το ιδιο πραγμα κανει και το PIM...;))! Εδω ειμαστε!:rolleyes: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanbio Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Kαρχην ενα γεια σε ολη την παρεα....Ειμαι και γω κατοχος ενος xperia silver πλεον....Εψαξα κοιτα και ειδα αρκετα πραγματα μεσα σε αυτο το τερατωδες thread...προσπαθησα να καταλαβω οτι μπορουσα,,,,Ειδα λοιπον αυτο το προγραμμα TF3D που εδινε ενα παιδι απο δω...Το εγκατεστησα και αρχικ αμου φανηκε αρκετα καλο...Ομως μετα απο καμια ωρα αρχισε να κολλαει το κινητο...Ετσι λοιπον αναγκαστηκα να κανω hard reset,με τα 2 πληκτρα πατημενα και την γραφιδα απο πισω.... Μπορειτε να μου πειτε αν αυτο το προγραμμα τελικα ειναι λειτουργικο με την εννοια του να μην κολλαει τοσο η συκευη?Το προβλημα το εχει η δικια μου συσκευη μονο??Θελει update? Και κατι τελευταιο,εισα οτι η rom μου εχει date:08/29/08 πρεπει να κανω καποια αναβαθμιση.... Sorry αν επαναλαμβανω κατι...Αλλα πραγματικα χαθηκα τελειως μεσα σε αυτο το thread...Ευχαριχτω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 παιδιά για όποιον ενδιαφέρεται ο bsp98ht αυτή την εβδομάδα δίνει την δεύτερη του ρομ με αγγλικά ελληνικά και αυτή θα έχει και wm 6.5... άντε να δούμε...ευχαριστημένοι μείναμε από την πρώτη αλλά η δεύτερη απ' ότι λέει θα έχει και εκπλήξεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Kαρχην ενα γεια σε ολη την παρεα....Ειμαι και γω κατοχος ενος xperia silver πλεον....Εψαξα κοιτα και ειδα αρκετα πραγματα μεσα σε αυτο το τερατωδες thread...προσπαθησα να καταλαβω οτι μπορουσα,,,,Ειδα λοιπον αυτο το προγραμμα TF3D που εδινε ενα παιδι απο δω...Το εγκατεστησα και αρχικ αμου φανηκε αρκετα καλο...Ομως μετα απο καμια ωρα αρχισε να κολλαει το κινητο...Ετσι λοιπον αναγκαστηκα να κανω hard reset,με τα 2 πληκτρα πατημενα και την γραφιδα απο πισω.... Μπορειτε να μου πειτε αν αυτο το προγραμμα τελικα ειναι λειτουργικο με την εννοια του να μην κολλαει τοσο η συκευη?Το προβλημα το εχει η δικια μου συσκευη μονο??Θελει update? Και κατι τελευταιο,εισα οτι η rom μου εχει date:08/29/08 πρεπει να κανω καποια αναβαθμιση.... Sorry αν επαναλαμβανω κατι...Αλλα πραγματικα χαθηκα τελειως μεσα σε αυτο το thread...Ευχαριχτω!!! λοιπόν φίλε μου καλώς όρισες...το πρόγραμμα που κατέβασες φυσιολογικά σου κολλάει λέω εγώ(άλλος μπορεί να πει το αντίθετο)...αν θες να το έχεις θα πρέπει να βάλεις μία custom rom και έτσι δεν θα σου κολλάει...και μάλιστα δεν θα χρειάζεσαι και update ....θα το κάνεις και πάλι δηλαδή αλλά με μία άλλη version της ίδιας ρομ...για αρχή διάβασε τις σελίδες αυτού του forum και θα βρεις και θα καταλάβεις πολλά για το κινητό που έχεις..κάπου έχει γράψει και ο φίλος soom ένα πολύ καλό οδηγό για το πως φλασσάρουμε ρομ κλπ,νομίζω καμιά εικοσαριά σελίδες πίσω..α και όταν σου κολλάει να κάνεις soft reset(τη γραφίδα μόνο από πίσω)...ότι άλλο θες ρώτα.... Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 τ κινητο οσο παει τ μαθαινω ολο κ πιο πολυ..η γνωμη μ ειναι οτι αυτη τη στιγμη για μενα ειναι το πιο ολοκληρομενο κινητο:pγενικα τα σπαειιι..!!μερικες απορειουλες μονο..!!ασπουμε εβαλα ενα προγραμματακι για navigation..!που μπορω να τ απεγκαταστισω..?αν θελω να απενεργοποιησω το 3g κτλπ που παω?..α και χθες απο το internet explorer μπηκα πχ στο http://www.kawasaki.gr και τις εικονες δν μ τις εβγαλε..τις ειχε με Χ...γτ...? αυτα τα ολιγα...κ κανα παιχνιδακι αν σας βρισκεται:D:O για το 3g εππέλεξε πάνω τη μπάρα που δείχνει το σήμα σου και μετά settings στη συνέχεια επέλεξε την καρτέλα band και αντι για auto βάλε gsm.. εγώ απενεργοποίησα και το HSDPA αλλά ίσως να ήταν περιττό εφόσον είναι απενεργοποιημένο το 3g.. η επανεκκίνηση που έχει το spb shell ισοδυναμεί με soft reset? και κάτι ακόμα 3g stands for..3g αλλά το G και Η γιατί πράγμα stand for? :P Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Kαρχην ενα γεια σε ολη την παρεα....Ειμαι και γω κατοχος ενος xperia silver πλεον....Εψαξα κοιτα και ειδα αρκετα πραγματα μεσα σε αυτο το τερατωδες thread...προσπαθησα να καταλαβω οτι μπορουσα,,,,Ειδα λοιπον αυτο το προγραμμα TF3D που εδινε ενα παιδι απο δω...Το εγκατεστησα και αρχικ αμου φανηκε αρκετα καλο...Ομως μετα απο καμια ωρα αρχισε να κολλαει το κινητο...Ετσι λοιπον αναγκαστηκα να κανω hard reset,με τα 2 πληκτρα πατημενα και την γραφιδα απο πισω.... Μπορειτε να μου πειτε αν αυτο το προγραμμα τελικα ειναι λειτουργικο με την εννοια του να μην κολλαει τοσο η συκευη?Το προβλημα το εχει η δικια μου συσκευη μονο??Θελει update? Και κατι τελευταιο,εισα οτι η rom μου εχει date:08/29/08 πρεπει να κανω καποια αναβαθμιση.... Sorry αν επαναλαμβανω κατι...Αλλα πραγματικα χαθηκα τελειως μεσα σε αυτο το thread...Ευχαριχτω!!! Καλωσηρθες στο φορουμ αγαπητε μου! Ομολογω πως μπερδευτηκα λιγο...Το TF3D το εβαλες σαν προγραμμα ή εβαλες ολοκληρη ΡΟΜ? Το Hard Reset που περιγραφεις ειναι λαθος...δε γινεται ετσι αλλά με τα 2 πληκτρα πατημενα και πατας το on/off... Οσο για τη ΡΟΜ σου...πηγαινε Settings > Device Information > Customer Info και αν γραφει R3 εισαι κομπλε...λογικα αφου ειναι καινουργιο το κινητο αυτο πρεπει να λεει ;) ...αν και μου βρωμαει η ημερομηνια της ΡΟΜ σου! Δες το και μας λες :) παιδιά για όποιον ενδιαφέρεται ο bsp98ht αυτή την εβδομάδα δίνει την δεύτερη του ρομ με αγγλικά ελληνικά και αυτή θα έχει και wm 6.5... άντε να δούμε...ευχαριστημένοι μείναμε από την πρώτη αλλά η δεύτερη απ' ότι λέει θα έχει και εκπλήξεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΛΑ ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ!!! Πότε ανεβαινει; Κανω μπακαπ τωρα και ετοιμαζομαι να φλασαρω!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Kαρχην ενα γεια σε ολη την παρεα....Ειμαι και γω κατοχος ενος xperia silver πλεον....Εψαξα κοιτα και ειδα αρκετα πραγματα μεσα σε αυτο το τερατωδες thread...προσπαθησα να καταλαβω οτι μπορουσα,,,,Ειδα λοιπον αυτο το προγραμμα TF3D που εδινε ενα παιδι απο δω...Το εγκατεστησα και αρχικ αμου φανηκε αρκετα καλο...Ομως μετα απο καμια ωρα αρχισε να κολλαει το κινητο...Ετσι λοιπον αναγκαστηκα να κανω hard reset,με τα 2 πληκτρα πατημενα και την γραφιδα απο πισω.... Μπορειτε να μου πειτε αν αυτο το προγραμμα τελικα ειναι λειτουργικο με την εννοια του να μην κολλαει τοσο η συκευη?Το προβλημα το εχει η δικια μου συσκευη μονο??Θελει update? Και κατι τελευταιο,εισα οτι η rom μου εχει date:08/29/08 πρεπει να κανω καποια αναβαθμιση.... Sorry αν επαναλαμβανω κατι...Αλλα πραγματικα χαθηκα τελειως μεσα σε αυτο το thread...Ευχαριχτω!!! Καταρχας με γεια το Xperia και καλως ορισες στο forum! Λοιπον, αρχικα, για το hardreset δεν χρειαζεται η γραφιδα απο πισω γιατι κανεις λιγακι ακροβατικα για να το πετυχεις! Μονο τα δυο μπροστινα. Τα πατας και τα κρατας πατημενα και κανεις την δουλεια σου μια χαρα! Το TouchFLO3D ειναι πραγματι πολυ ωραιο και βολικο. Το να το βαλεις σαν προγραμμα ομως δεν ειναι και ο,τι καλυτερο. Και εμενα μου κολλουσε και εκανα και γω hardreset στην αρχη. Αν σου αρεσει πραγματικα πολυ, τοτε το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να φλασαρεις μια ROM που να ειναι απο καποιο HTC και θα το εχεις και θα δουλευει απροβληματιστα. Συνισταται η TouchX απο τις ρομ με 6.1 και Valkyrie απο τις 6.5! Επισης, για να βαλεις την τελευταια official rom της Sony Ericsson το μονο που χρεαιζεσαι ειναι να κατεβασεις το SEUS(Sony Ericsson Update Center) και να ακολουθησεις τις οδηγιες στη οθονη! Ειναι απλη διαδικασια και σου βαλει το τελευταιο update που υπαρχει. Να ξερεις οτι αν κανεις αναβαθμιση τοτε χανεις ο,τι εχεις αποθηκευσει στην μνημη της συσκευης. Για αυτο κρατα ενα backup επαφων/ημερολογιου/μηνυματων/κλησεων με ενα προγραμματακι ονοματι pim backup. Ειναι δωρεαν. Τελος, αν δεν θελεις να μπεις, προς το παρον τουλαχιστον, σε διαδικασιες φλασαρισματος και αλλαγης ρομ και τετοια(αλλα θα μπεις στο τριπακι καποια στιγμη ;)), μπορεις να δοκιμασεις και το SPB Mobile Shell. Ειναι ωραιο προγραμματακι και μεταμορφωνει το κινητο! Αν δεν θελεις να το αγορασεις δινοντας τα $29 που θυμαμαι οτι εχει, τοτε ψαξε στα γνωστα μαγαζακια και θα το βρεις. Αν δεν ξερεις ποια ειναι τα μαγαζακια, τοτε στειλε μου πμ να σου πω! Μην πελαγωνεις μονο! Ολα θα λυθουν, ολα θα απαντηθουν! Αργα η γρηγορα! Και επισης, αν εχεις χρονο και δνε βαριεσαι, κατσε και διαβασε τις τελευταιες 60 περιπου σελιδες του thread. Εκει μεσα θα βρεις σχεδον τα παντα για το τηλεφωνο! Και ο,τι αλλο θελησεις ή οποια αλλη απορια εχεις, εδω ειμαστε! Τροποποιηση: 3 ανθρωποι αμεσως απαντησαμε!!!! χαχαχα!! Δεν νομιζω να εχεις παραπονο!?! :lol: @wildgirl Δεν μας αρεσανε τα 6.5 αλλα μολις ακουμε αμεσως τρεχουμε! :lol: :lol: :ρ Επισης φιλε papanbio μπορεις να δεις και το βιντεακι στην υπογραφη μου που λεει πως εινια οι Topaz ROMς για να δεις πως θα γινει το κινητο σου αν αποφασεις τελικα να βαλεις μια custom rom. Η διαδικασια για να την βαλεις ειναι στην υπογραφη μου! Υπομονη.....! Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanbio Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Παιδια ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση...Πραγματικα απορω με την αμεση ανταποκριση..Εχω πολυ καιρο να το δω σε φορουμμμ..... Εκανα μολις τωρα αυτο το update απο ενα προγραμμα της sony ericsson... Βασικα αυτο το προγραμμα που προανεφερα το εγκατεστησα συμφωνα με τις οδηγιες αυτου του site που εδινε το παιδι... Ενταξει ωραιο προγραμμα και πραγματικα πολυ ευκολο στην χρηση του δεν μπορω να πω....αλλα αφου εχουμε experia προσωπικα πιστευω οτι πρεπει να διατηρησω το παραδοσιακο υφος του για αρχη...απλα για δοκιμη το εκανα.... Τωρα αυτα τα φλας rom ειλικρινα δεν τα πολυ καταλαβα..Ισως φταιει οτι αρχισα αυτο το thread να το βλεπω απο την αρχη και μετα πραγματικα χαθηκα...Με επιασε πονοκεφαλος:p!!!! Οι πρωτες εντυπωσεις μου απο το κινητο ειναι πολυ καλες...Τα ειχα λιγο φοβηθει τα windows mobile(ειχα ενα miο το οποιο χρησιμοποιησα μονο 2 μερες,μετα καθησε παλι στο κουτι του,αλλα ειχε τα τραγικα wm5) αλλα τα 6 ειναι πολυ ανωτερα..Βεβαια ειναι και sony ericsson και αυτο τα λεει ολα...ειμαι κατοχος αρκετων απο p900/p910i/k750/k800 etc....Aυτο το μοντελο ειναι τελειο..... Eπιστρεφω σε λιγο με περισσοτερες πληροφοριες για την rom!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanbio Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Καλωσηρθες στο φορουμ αγαπητε μου! Ομολογω πως μπερδευτηκα λιγο...Το TF3D το εβαλες σαν προγραμμα ή εβαλες ολοκληρη ΡΟΜ? Το Hard Reset που περιγραφεις ειναι λαθος...δε γινεται ετσι αλλά με τα 2 πληκτρα πατημενα και πατας το on/off... Οσο για τη ΡΟΜ σου...πηγαινε Settings > Device Information > Customer Info και αν γραφει R3 εισαι κομπλε...λογικα αφου ειναι καινουργιο το κινητο αυτο πρεπει να λεει ;) ...αν και μου βρωμαει η ημερομηνια της ΡΟΜ σου! Δες το και μας λες :) ΕΛΑ ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ!!! Πότε ανεβαινει; Κανω μπακαπ τωρα και ετοιμαζομαι να φλασαρω!!!\\ To R3 εννοεις στο software version? Eκει μου γραφει εναν αριθμο που ξεκινα απο R3........ Οκ με το update της rom!! Soom ενδιαφερον!!!το διαβασα αυτο thread που ανεφερες....Δηλαδη με το flasarisma της rom ποιο θα ειναι το πλεονεκτημα?Θα λειτουργει καλυτερα το κινητο?Τι κανει ακριβως το flasarisma?Το προγραμμα αυτο που ειχα βαλει δεν θα κολλαει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts