Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Λεω να του κανω hard spl και μετα cooked rom να ησυχασω :happy:

Τι εννοείς να ησυχάσεις; Εάν ξεκινήσεις τις cooked ROM... δεν σταματάς. :p

Modpic.gif

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα, το no data τι ρυθμιση θελει για να μη συνδεομαι π.χ με τη vodafone καθε φορα που συνδεομαι σε ασυρματο δυκτιο?

• Administrators
Είναι πολύ απλό, μετά την εγκατάσταση το ανοίγεις, αυτό θα έχει ήδη βρει τη σύνδεσή σου την οποία κάνεις disable.

Modpic.gif

ρε παιδια χρισιμοποιώ εδω και αρκετο καιρο νοκια ν95 και σκεφτομαι να πάρω το xperia θελω εδω και καιρό να παω σε windows mobile και αν τα βρω σκουρα δεν με πολυνοιάζει το θέμα ειναι για την ενλόγο συσκευή πιστεύεται αξίζει τα λεφτά της ; επισης απο ποιότητα κατασκευής πως ειναι; το gps ειναι καλο? και τελος στα multimedia τι λεει? συγνώμη αν κουραζω με τις ερωτήσεις μου και θα ήμουν υπόχρεως αν κάποιος με διαφωτίσει... ευχαριστώ
ck

εχει βαλει κανεις το Spb Weather? Το κατεβαζα απο το μαγαζακι Νο2.. Ωραιο ειναι αλλα δεν μπορω να βαλω το Ηρακλειο και την Αθηνα σαν πολεις. Παρολο που εβαλα και συντεταγμενες(γεωγραφκο μηκος και πλατος) παλι δεν μου βγαζει τον καιρο...!

Και ξερετε πως μπορουμε να αλλαξουμε το site απο το οποιο θα κατεβαζει τονκαιρο και να βαλουμε το accuweather?

ρε παιδια χρισιμοποιώ εδω και αρκετο καιρο νοκια ν95 και σκεφτομαι να πάρω το xperia θελω εδω και καιρό να παω σε windows mobile και αν τα βρω σκουρα δεν με πολυνοιάζει το θέμα ειναι για την ενλόγο συσκευή πιστεύεται αξίζει τα λεφτά της ; επισης απο ποιότητα κατασκευής πως ειναι; το gps ειναι καλο? και τελος στα multimedia τι λεει? συγνώμη αν κουραζω με τις ερωτήσεις μου και θα ήμουν υπόχρεως αν κάποιος με διαφωτίσει... ευχαριστώ

Εγω εκανα περασμα απο iPhone3G σε Xperia... Ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την συσκευη σε ολες τις πλευρες. Ψαξιμο θελει, αυτο ειανι το μονο σιγουρο. Αν εισαι διατεθιμενος να δωσεις τα λεφτα, δωστα. Δεν πιστευω να απογοητευθεις Πολλες δυνατοτητες. Πολλα extra απο πλευρας software τουλαχιστον. Ποιοτητα κατασκευης ειναι αψογη κατ'εμε. Μεταλλικο ειναι. Αλλα καλο θα ιεναι να πας σε κανα Πλαισιο Multirama Public FNAC να του ριξεις μια ματια απο κοντα, να το επεξεργαστεις. Αλλα να εισαι σιγουρος οτι η συσκευη σε ενα μαγαζι με την συσκευη που βγαζεις απο το κουτι ειανι το ασπρο με το μαυρο σε ολες τις αποψεις. Και απο πλευρας ταχυτητας και απο εμφανισης....

Καλησπερα! θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο να μου δειχνει ποσα KB εχει κατεβασει το GPRS ωστε να ξερω ποσο χρεωνομαι? δεν ξερω πως να το ψαξω!!! ευχαριστω!

εχει βαλει κανεις το Spb Weather? Το κατεβαζα απο το μαγαζακι Νο2.. Ωραιο ειναι αλλα δεν μπορω να βαλω το Ηρακλειο και την Αθηνα σαν πολεις. Παρολο που εβαλα και συντεταγμενες(γεωγραφκο μηκος και πλατος) παλι δεν μου βγαζει τον καιρο...!

Και ξερετε πως μπορουμε να αλλαξουμε το site απο το οποιο θα κατεβαζει τονκαιρο και να βαλουμε το accuweather?

Μπορει να σε βοηθησει να κατεβαζεις μεσω του meteo.gr σε εμενα δουλευει με ακριβεια.

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=3065

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=4761

• Administrators

@stentor:

Υπάρχει και εδώ αυτή η πληροφορία... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=166459

Καλησπερα! θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο να μου δειχνει ποσα KB εχει κατεβασει το GPRS ωστε να ξερω ποσο χρεωνομαι? δεν ξερω πως να το ψαξω!!! ευχαριστω!

Spb Wireless Monitor

Modpic.gif

SPB Wireless Monitor εχω εγω και ειναι πολυ καλο..! Δεν ειναι τσαμπα στις συμβατικες μεθοδους, αλλα βρισκεται πολυ ευκολα στα σωστα σημεια;);)!!

Και εχει αναλυτικα απο wifi απο usb και απο GPRS...!

Μπορει να σε βοηθησει να κατεβαζεις μεσω του meteo.gr σε εμενα δουλευει με ακριβεια.

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=3065

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=4761

Ευχαριστω! Παω να το κοιταξω!

@stentor:

Υπάρχει και εδώ αυτή η πληροφορία... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=166459

Αρχικό μήνυμα από ViEL Εμφάνιση Μηνύματος

Spb Wireless Monitor

Μαζι ποσταραμε!

To Pro είχε ένα προγραμματάκι εγκατεστημένο απο "μαμά" που άκουγες ένα mp3 και μπορούσες επιτόπου να το κόψεις και να το κάνεις ringtone όποιο κομμάτι ήθελες... υπάρχει κάτι παρόμοιο να βάλουμε στο xperia ?

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

• Administrators
To Pro είχε ένα προγραμματάκι εγκατεστημένο απο "μαμά" που άκουγες ένα mp3 και μπορούσες επιτόπου να το κόψεις και να το κάνεις ringtone όποιο κομμάτι ήθελες... υπάρχει κάτι παρόμοιο να βάλουμε στο xperia ?

Nicoz MP3 Trimmer (from Rhodium)WWE.zip

Modpic.gif

Παιδία το touch flo έχει ένα φοβερό calendar, μπορούμε να το βρούμε σε cab?και γενικά πείτε ένα καλό ημερολόγιο, γιατί των windows είναι ψιλοχάλια, αν δεν θες να χρησιμοποιήσεις γραφίδα.

Παιδία το touch flo έχει ένα φοβερό calendar, μπορούμε να το βρούμε σε cab?και γενικά πείτε ένα καλό ημερολόγιο, γιατί των windows είναι ψιλοχάλια, αν δεν θες να χρησιμοποιήσεις γραφίδα.

Φιλαρακο το ιδιο ψαχνω και εγω αλλα τζιφος! το καλυτερο που βρηκα ειναι το ThumbCal στο οποιο δεν χρειαζετε γραφιδα! δοκιμασε το!

Τελειος! Κι εγω ηθελα ενα τετοιο (αλλά δε μπορουσα να φανταστω οτι υπαρχει!)

athanaso, θελω μια μερα να ξερω κ εγω οσα εσυ :happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=448178

πρεπει να γραφτεις αλλα υπαρχει σε cab ολοκληρο το touch flo 3d :)

Το ευχαριστώ είναι λίγο σε εσένα...;)

Samsung GEAR S

• Administrators

Ποια έκδοση του TF3D είναι αυτή; Γιατί το ημερολόγιο υπάρχει στο νέο TF3D επίσημα που προέρχεται από τις ROMs των Topaz (Diamond 2) και Rhodium (Pro 2).

Πλέον μόνο αυτό αξίζει να βρει κάποιος.

Modpic.gif

Επίσης πολύ καλό προγραμματάκι για όσους χρησιμοποιούν τον default player των windows είναι το audio booster.Δυστυχώς το έχω βρει μονάχα σε QVGA ανάλυση.Λογικά κάπου στο xda θα υπάρχει και για xperia, αλλά δεν τα κατάφερα. Αν κάποιος το βρήκε κάπου, ας δώσει το Link.

Η Qualcomm το εχει εκει για να το χρησιμοποιησει οποιος θελει , την φτωχη υποστηριξη του απο τις περισσοτερες WM συσκευες δεν την οφειλουμε στην Qualcomm αλλα στην MickySoft και στους κατασκευαστες των συσκευων .

Διαφωνώ. Το Team του Core Player έχει δηλώσει ότι δεν υπάρχει πουθενά documented κάποιος τρόπος για την χρησιμοποίηση αυτών των δυνατοτήτων και προσπαθούν μέσω reverse engineering μήπως και βγάλουν κάποια άκρη. Προφανώς η Qualcomm με κατάλληλο NDA (και μετά από license που θα τσούζει) δίνει τα κατάλληλα datasheets. Για να μην πω ότι ακολουθεί το πρότυπο PortaPlayer που δεν έδινε καν datasheets αλλά έτοιμο κώδικα για να μην δει κανείς την υλοποίηση.

Κατα τη γνώμη μου οι εταιρίες με αυτές τις τακτικές σκωτόνουν τον ανταγωνισμό και θα έπρεπε να μην υπάρχουν, βέβαια από την άλλη πάλι εμείς φταίμε που τους τα σκάμε για να πάρουμε στα χέρια μας "κλειστό hardware".

• Administrators
Επίσης πολύ καλό προγραμματάκι για όσους χρησιμοποιούν τον default player των windows είναι το audio booster.Δυστυχώς το έχω βρει μονάχα σε QVGA ανάλυση.Λογικά κάπου στο xda θα υπάρχει και για xperia, αλλά δεν τα κατάφερα. Αν κάποιος το βρήκε κάπου, ας δώσει το Link.

Υπάρχει σε αυτό το πακέτο εφαρμογών του Πάνου.

Modpic.gif

Ρε παιδιά το "κλειδάκι" στο Τhumbcal μου γράφει το Pc ότι δεν είναι εφαρμογή win 32.Καμία ιδέα;

και μία τελευταία ερώτηση:τις δύο συντομέυσεις που βρίσκονται κάτω κ είναι αριστερά calendar και δεξιά contacts μπορούμε να τις αλλάξουμε;

Να χρησιμοποιεις την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ μηνυματος

Το εγκατέστησα και στην κάρτα αλλά και στην συσκευή και μόλις τελείωσε η εγκατάσταση μου έβγαλε μνμ ότι μπορεί να μην εμφανίζεται καλά γιατί είναι για προηγούμενη έκδοση windows. Εκανα soft reset και πήγα να ανοίξω το πρόγραμμα και μου έβγαλε

"Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του αρχείου "MP3Trimmer". Δεν είναι υπογεγραμμένο με αξιόπιστο πιστοποιητικό ή κάποιο στοιχείο του δεν μπορεί να βρεθεί.Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί δοκιμάστε να επαναλάβετε την εγκατάσταση του αρχείου ή να το επαναφέρετε."

Το ξαναεγκατέστησα αλλά τίποτα...

Samsung GEAR S

• Administrators

Χμ... παράξενο! Δοκίμασε αυτό που βρίσκεται στο πακέτο εφαρμογών του Πάνου.

http://rapidshare.com/files/198748351/HD_Applications_package.zip

Modpic.gif

Ρε παιδιά το "κλειδάκι" στο Τhumbcal μου γράφει το Pc ότι δεν είναι εφαρμογή win 32.Καμία ιδέα;

πρεπει να το κανεις copy - paste στν συσκευη για να δουλεψει!

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned