Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα. Ελαβα λογω των εορτων με MMS video αλλα το δειχνει μινιατουρα!! υπαρχει τροπος να κανουμε resize τα incoming videos? Επισης το ιδιο προβλημα ισχυει και για τις φωτογραφιες που εχω στις επαφες μου, οταν με καλουν τις βγαζει και αυτες μινιατουρες.

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια καλησπερα! Μια βοηθεια γιατι δεν βγαζω ακρη με τπτ..

Ειχα εγκαταστησει απο εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=442154

το TF3D και δουλευε σχεδον κανονικα. Δλδ την πρωτη φορα που εκανε soft reset μετα την εγκατασταση και πηγε να το ανοιξει, κολλησε αφου εβαλα το ΡΙΝ. Εκανα παλι soft reset και πηγα πριν βαλω το ΡΙΝ στα settings και επελεξα να μην το φορτωσει στην today screen.

Ανοιξε κανονικα. Μετα πηγα στα settings και το επελεξα και δουλεψε κανονικα. Ολα τελεια, και εκανε και update τον καιρο και ολα καλα.

Μετα ομως το εβαλα να το απεγκαταστησει και αφου εκανε ΠΑΑΑΡΑ πολυ ωρα και με πηραν και τηλεφωνο κατα τη διαρκεια δεν εκανε κατι. Πατησα πανω δεξια ΟΚ και βγηκε και ολα καλα. Αλλα δεν εμπαινε με τιποτα στο Remove Programms στα Settings. Και το βαζω παλι να κλεισει, αλλα κανονικα(παρατεταμενο πατημα στο κουμπακι απο πανω). Και παω να το ανοιξω και κολλαει. Δεν φτανει στο σημειο να μου ζητησει το ΡΙΝ....

Any help??????:!::!::blink::blink:

• Administrators

Όταν πάμε να περάσουμε τέτοια πράγματα στη συσκευή μας, παίρνουμε πρώτα ένα full backup και μετά κάνουμε τα πειράματα μας. Σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά... επαναφέρουμε το backup και είμαστε στην κατάσταση πριν την τοποθέτηση.

Τώρα ακόμα και να το βγάλεις... θα έχει αφήσει σκουπίδια. Εάν δεν σου είναι κόπος... μόνο μετά από hard reset θα ξεφορτωθείς πλήρως το TF3D που έβαλες.

Modpic.gif

Όταν πάμε να περάσουμε τέτοια πράγματα στη συσκευή μας, παίρνουμε πρώτα ένα full backup και μετά κάνουμε τα πειράματα μας. Σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά... επαναφέρουμε το backup και είμαστε στην κατάσταση πριν την τοποθέτηση.

Τώρα ακόμα και να το βγάλεις... θα έχει αφήσει σκουπίδια. Εάν δεν σου είναι κόπος... μόνο μετά από hard reset θα ξεφορτωθείς πλήρως το TF3D που έβαλες.

Backup ειχα κρατησει, δεν ειναι εκει το θεμα μου! Ουτε προβλημα εχω να κανω το πρωτο μου hard reset! Απλα ειναι αν μπορεσω με καποιον τροπο να το αποφυγω!

Τελικα δουλεψε μονο του! Ανοιξε μια χαρα! Ωραια... Οποτε αργοτερα αποψε θα κανω και το πρωτο hard reset και θα βαλω και την τελευταια official ROM αγγλικη!!!:O

Athanaso:respect::thanks: Εισαι αστερι ομως...!

Τελικα το παραπανω το εχει δοκιμασει κανεις;

εγω...πρεπει το ονομα της ταινιας με το ονομα των υποτιτλων να ειναι το ιδιο...πχ xperia.avi η ταινια...xperia.srt οι υποτιτλοι

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω...πρεπει το ονομα της ταινιας με το ονομα των υποτιτλων να ειναι το ιδιο...πχ xperia.avi η ταινια...xperia.srt οι υποτιτλοι

και με το ιδιο ονομα να βάλεις δεν κανει τιποτα...εκτος εαν εχεις καποιο συγκεκριμενο προγραμμα που τα παιζει εγω τα δοκίμασα παντως με ολα τα core player tcmp divx και αλλα πολλα και τιποτα...δεν εβγαζε κανενα υπότιτλους!

jimmy και γω απο τον οπερα που εμπενα δεν μπορουσα να γράψω ελληνικα με το ΑΕΚ..δοκίμασε να μπεις με τον ΙΕ εκει αποτι θυμάμαι εγραφε ελληνικα γιατι ειχα γράψει στο φορουμ απο κει. :)

Miky ευχαριστω για το παιχνιδάκι οντως πολυ καλο...;) κανενας καμια απάντηση για την καμερα που εγραψα σε προηγουμενο ποστ??ειχα ρωτησει αν στην τελευταια εκδοση που θα βγει μεσα μαιου που λετε αν θα εχει την καμερα με το gps kai to auto flash.. :O

επισεις έχω πρόβλημα με το Bluetooth με το οποιο δεν ειχα κανενα προβλημα οταν ειχα το αρχικο Firmware !! εχω προβλημα οταν πάω να συνδεθω με το λαπτοπ..συγκεκριμενα εχω ανοιχτο το ΒΤ απο το χπερια το βρισκει o vaio μου απο το προγραμα ΒΤ στην αναζητηση το κανω προσθηκη ολα καλα ως εκει...μετα απο την λιστα του ΒΤ στο λαπτοπ παταω δεξι κλικ να συνδεθει με το χπερια αφου το εχει αναγνωρισει πλεον..μου βγάζει να βάλω κωδικο πιν βάζω πχ 1111 η 0000 με βγάζει μνημα μετα στο χπερια οτι θελει να συνδεθει ο λαπτοπ με το κινητο πατάω YES με βγαζει να βάλω το κωδικο που εβαλα πριν τον βάζο και μου βγαΖει μνημα: πελάτης Bluetooth PAN η συνδεση απο το κιντητο δεν επιτρεπεται... Και η ιδια διαδικασια γινεται και αντιστροφα αν παω να κανω προσθηκη το λαπτοπ απο το χπερια.. τωρα μιλάμε για διαδικασια με την οποια δεν ειχα ποτε προβλημα στο λαπτοπ με κινητα γενικα ουτε με το χπερια στην αρχη αλλες συσκευες που έχω δουλεύουνε κανονικα με το ΒΤ..να αναφέρω πως έχω στο owner infromation name george kai sto device x1i an παιζει καπιο ρολο γιατι παλια το αναγνωριζε σαν χ1ι τορα σαν george. help :cry:

Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

Υποτιτλους παιζει με το tcmp και πρεπει να κανεις τα ακολουθα

1. βαλε την εκδοση 0.72 (αν δεν κανω λαθος)

2. βαλε τα αρχεια για τους υποτιλους εκει που το εκανες εγκατασταση

http://sourceforge.net/projects/tcpmpsubssubtit/

3. πηγαινε στη σελιδα των υποτιλων του tcmp και πατα enable (ακομα κι αν ειναι, ξετικαρε και ξανατικαρε)

4. Αν δεν βλεπεις, αλλαξε τον video driver σε κατι αλλο απο τα settings του tcmp (GDI νομιζω)

• Administrators
Οποτε αργοτερα αποψε θα κανω και το πρωτο hard reset και θα βαλω και την τελευταια official ROM αγγλικη!!!:O

Ενημερωτικά... μετά από το flashάρισμα της ROM, κάνε άλλο ένα hard reset πριν αρχίσεις να την στήνεις.

Modpic.gif

Καλησπερα! θα ηθελα να ρωτησω το εξης... στο Inesoft Phone 4 στο contacts πως μπορω να βαλω τα ονοματα να εμφανιζονται ΟΝΟΜΑ ΕΠΙΘΕΤΟ! εχει την επιλογη file as first name last name αλλα δεν λειτουργει! ουτε οταν κανω μια νεα επαφη λειτουργει! μηπως ξερει καποιος τι παιζει και πως μπορω να το λυσω? ευχαριστω!

Καλησπερα! θα ηθελα να ρωτησω το εξης... στο Inesoft Phone 4 στο contacts πως μπορω να βαλω τα ονοματα να εμφανιζονται ΟΝΟΜΑ ΕΠΙΘΕΤΟ! εχει την επιλογη file as first name last name αλλα δεν λειτουργει! ουτε οταν κανω μια νεα επαφη λειτουργει! μηπως ξερει καποιος τι παιζει και πως μπορω να το λυσω? ευχαριστω!

αυτο που κανω εγω σε επαφες που μου τις εμφανιζει με αυτον τον τροπο μπαινω μεσα απο outlook κ κανω διπλο κλικ σε αυτες παταω προβολη ονομα πρωτα επι8ετο μετα κ στο συγχρονισμο που γινεται αυτοματα το παιρνει

How long? Not long, 'cause

what you reap is what you sow

Ε λοιπόν μάγκες, ανακάλυψα το εξής: Αν έχεις εγκατεστημένο Navigator στο Xperia δουλεύει μια χαρά. Αν ανοίξεις πρώτα το Google Maps (με την επιλογη Use GPS) και μετά το Navigator, δεν πιάνει σήμα με τίποτα. Το Google Maps κρατάει δεσμευμένη την κεραία GPS και δεν την ελευθερώνει παρα μόνο με restart. Πείτε μου αν ισχύει και σε εσάς..

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά,

Μπορεί κάποιος που έχει Vodafone και πιάνει καλό σήμα να ποστάρει την version του Radio που έχει στο Χ1; Έχω την 1.11.25.76, γύρισα απο το νησί και με Cote, Wind full σήμα, αλλά και με άλλα Voda κινητά στο full, το Χ1 δε μου έδωσε πανω απο 2 bar. Ούτε sms δεν μπορούσα να στείλω.

ROM : 1.03.931.8

SV: R2AA008

καλησπερα χρονια πολλα κ καλα.εχω παρατηρησει οτι χ1 ειναι λιγο πιο αργο απο αλλα κινητα ιδιας κατηγοριας.το εχετε παρατηρησει και εσεις?

Ναι και περιμένουμε την έκδοση R3 για να δούμε καλύτερο σήμα, καλύτερες ταχύτητες στα γραφικά και στα panels κλπ κλπ. Ήδη η beta του panel manager από το R3 λένε ότι είναι πολύ πιο γρήγορη και πως οι αλλαγές σε portrait και landscape είναι πολύ πιο γρήγορες με την νέα έκδοση.

Έχουμε κάρτα γραφικών ΑΤΙ και δεν τη χρησιμοποιούμε. Μόνο στο παιχνίδι Xtrakt (που διέρευσε επίσης από την R3) είδαμε τις δυνατότητες γραφικών του xperia.

• Administrators
Έχουμε κάρτα γραφικών ΑΤΙ και δεν τη χρησιμοποιούμε.

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων... δεν υπάρχει ξεχωριστή κάρτα γραφικών της ATI στη συσκευή.

Modpic.gif

Εγω χρισημοποιω το xperia panel 1! στο app lancher θελω ενα προγραμμα που οταν το τρεχω να μου εμφανιζει τα shortcuts που του εχω βαλει! δεν ξερω αν σε κατατοπησα! ευχαριστω!

δημιουργια new sms shortcut!

Ανοιξτε το notepad στο PC σας και γραψτε:

20#"\Windows\tmail.exe" -service "SMS" -to "" -body ""

σωστε το σαν "SMS.lnk" και καντε το copy στο τηλεφωνο "\windows\start menu"

Μια ενδιαφερουσα εφαρμογη που βρήκα...

http://www.wimp-software.co.uk/

W.I.M.P. - Where Is My Phone

Αν σας κλεψουν το κινητο, στελνετε μηνυμα (συγκεκριμενης μορφης) και σας στελνει πισω τις συντεταγμενες του!

Στο γνωστο μαγαζακι...:happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators

Αρκεί η συσκευή να είναι σε θέση να βλέπει δορυφόρους και φυσικά να μην κάνει hard reset όποιος την πάρει.

Βασικά θα συνιστούσα να προσέχουμε για να έχουμε παρά να στηριζόμαστε σε τέτοιες εφαρμογές που τρέχουν μόνιμα στο background της συσκευής.

Modpic.gif

Γεια σας παιδιά. Απέκτησα και εγώ το Xperia X1 πριν απο μερικές μέρες. Εγκατέστησα το NoData και το KG Software Power Toys WM2003SE 2.0.2 αλλά εμφανίζουν και τα δύο σφάλμα όταν πάω να τα τρέξω. Η έκδοση της ROM είναι 1.03.931.10 (R2AA010 UK). Το NoData δεν με απασχολεί τόσο πολύ καθώς έσβησα τους λογαριασμούς του GPRS, αλλά οι μετρητές μου είναι απαραίτητοι. Καμιά ιδέα ή κάποιο εναλλακτικό πρόγραμμα; Ευχαριστώ.

γεια σας

περιμενοντας το Χ1 μου ειπα να ρωτησω ποια θεωρειται καλυτερη ROM ?

αλλα .......

ελαφρια και οσο γινεται πιο γεματη απο progrs(πχ το office να το εχει απαραιτητα)

και με παρουσιαστικο ΗΤC HD

ή--δεν ξερω εαν γινεται-- να εχει τα πανελ και καποιο απο αυτα να το "μεταμορφωνει" :lol: σε ΗΤC HD

δεν με ενδιαφερει να ειναι ελληνικη, ετσι κι αλλιως αγγλικα θα το βαλω.

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων... δεν υπάρχει ξεχωριστή κάρτα γραφικών της ATI στη συσκευή.

Αυτό καλά έκανες και το διευκρίνησες αλλά αν μπορείς ανέλυσέ το γιατί εγώ ακόμα ψάχνω στις διαμάχες που υπάρχουν για το εάν το xperia έχει ATI Imageon 2300, γιατί φορτώνουν στις custom roms "New ATI drivers" και

"ATI 3D hardware is not in the Xperia?

ATI 3D hardware is in the Xperia as Xtra graphic support?

ATI 3D is built-in in the Qualcomm?

SE lied again?"

http://www.xperiax1.net/forum/xperia-x1/289-how-many-horse-power-xperia-has-under-hood.html

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned