stentor Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Φυσικα,αλλα το hard που κολλαει, εκτος κι αν εννοεις soft μεσω harware (κουμπι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 καταρχην καλησπερα σε ολους. κατα δευτερον πηρα το κιν. εχθες απο 1παιδι που το χε αγορασει απο επιδοτηση..anyway..απο αρχες μαρτη. μεσα λοιπον εχει αγγλίκα. τι θελω τωρα εγω απο εσας.. προσπαθησα να διαβασω ολες αυτες τις σελ αλλα δε παλευεται η κατασταση με τπτ οποτε αν γινετε.. παραθεστε τα εξης links ή απαντησεις για τα παρακατω σε 1-2 reply γιατι και λογω δουλειας (λογιστικα...:cry::wacko::blink:) δε προλαβαινω ουτε να... ''γκουχου γκουχου'' και συνεχιζω λοιπον.. 1- ελληνικα 2-updates 3-destinator νεο (ειχα το 8 στο htc μεχρι πριν μερικους μηνες) 4-themes κλπ 5-προγραμματακια χρησιμα τα οποια εχετε ηδη δοκιμασει και αξιζουν.. το ξερω οτι ειμαι απαιτητικος αλλα θελω να ευχαριστησω προκαταβολικα οσους ασχοληθουν:happy: ελληνικα θελεις να ειναι ολο το menu? αν ναι μπες στο xda-developers kai θα βρεις να κατεβασεις ελληνικη rom! οσο για να γραφεις εγω εχω το AEKMap και το pocket cm keyboard! themes δεν εχω βρει πολλα! εχει στο site της ericsson να κατεβασεις! προγραμματα που χρεισιμοποιω ειναι το resco explorer, spb backup, xperia tweak 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AcceL7 Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Όταν κλειδώνω το πληκτρολόγιο(πατώντας για μερικά δευτερόλεπτα το πλήκτρο που τερματίζει τις κλήσεις) μετά,για να χρησιμοποιήσω πάλι τη συσκευή, πατάω στιγμιαία το πλήκτρο που βρίσκεται πάνω δεξιά (ΟΝ/OFF).Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεκλειδώνει πατώντας μόνο αυτά τα 2 πλήκτρα με τα ασημένια σηματάκια?? Δηλαδή, θέλω να μπορώ να ξεκλειδώσω το πληκτρολόγιο,χωρίς να πατήσω το ΟΝ/OFF ούτε να ανοίξω το συρόμενο πληκτρολόγιο. Γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbgk_22 Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 ευχαριστω το φιλο viel για την αμεση απαντηση.. θα τα κανω ολα αυτα και θα σας πω αποτελεσματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 1- ελληνικα 2-updates 3-destinator νεο (ειχα το 8 στο htc μεχρι πριν μερικους μηνες) 4-themes κλπ 5-προγραμματακια χρησιμα τα οποια εχετε ηδη δοκιμασει και αξιζουν.. 1- Αναβάθμιση στην αντιπροσωπία. 2- Πάει μαζί με το 1. 3- Το Destinator 8 δεν αξίζει (ακόμα). Είναι σε beta έκδοση και έχει αρκετά προβλήματα. Δεν βρίσκω λόγο γιατί κάποιος να αλλάξει το 7. Τους ίδιους χάρτες χρησιμοποιούν. 4- Με τα panels και τα σχετικά δεν έχεις και πολλές επιλογές. Δεν είναι σαν τα απλά κινητά που βάζεις ένα χριστουγεννιάτικο θέμα και αλλάζει όλο το μενού. 5- Πολλά τα οποία αναφέρονται κατά καιρούς. Μπες στο Pocket PC Software και θα βρεις πολλά. Το πιο βασικό είναι να βάλεις το No Data για να μην μπαίνει η συσκευή σου στο GPRS αυθαίρετα (το συνηθίζουν αυτό τα WM). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Ξέρει κανεις τι σημαίνουν να λαμπάκια που ανάβουν στο τηλέφωνο όταν φορτίζει? Το δικό σας τηλέφωνο φορτίζει στον υπολογιστή? εμένα δεν φορτίζει, αν κ δεν έχω ενεργοποιήσει την επιλογή να ᾽μην φορτίζει όταν το συνδέω στον υπολογιστή᾽. Η έδειξη στην μπαταρία δείχνει ότι φορτιζει, κ παρόλα αυτα δεν θελει να φορτίσει. Στην μπρίζα φορτίζει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbgk_22 Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 thnks επισης στον athanaso77 ααα κ απλα επειδη τωρα το ειδα..οταν ειπα πριν οτι ειχα το destinator 8 στο htc φυσικα εννοουσα το 7!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 thnks επισης στον athanaso77 ααα κ απλα επειδη τωρα το ειδα..οταν ειπα πριν οτι ειχα το destinator 8 στο htc φυσικα εννοουσα το 7!!! Παιδια καλησπερα πωs μπορω να παρω καποιο τηλεφ απο το outlook ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Παιδια καλησπερα πωs μπορω να παρω καποιο τηλεφ απο το outlook ευχαριστω Δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει τι ζητάς; Για κάποια από τις επαφές σου λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 το ξυπνητηρι δεν λειτουργη με κλειστη τη συσκευή??? Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 το ξυπνητηρι δεν λειτουργη με κλειστη τη συσκευή??? Απ'οτι έχω διαβάσει στο forum πρέπει να έχεις ανοιχτη την συσκευή σου για να δουλέψει το ξυπνητήρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 το ξυπνητηρι δεν λειτουργη με κλειστη τη συσκευή??? Απ'οτι έχω διαβάσει στο forum πρέπει να έχεις ανοιχτη την συσκευή σου για να δουλέψει το ξυπνητήρι. Ναι σε όλες τις windows mobile συσκευές. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Μια ερώτηση για τα μηνύματα. Τα μηνύματα που στέλνω τα αποθηκέυει και στα Inbox και στα sent items. Υπάρχει τρόπος να τα εμφανίζει μόνο στο sent? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Μια ερώτηση για τα μηνύματα. Τα μηνύματα που στέλνω τα αποθηκέυει και στα Inbox και στα sent items. Υπάρχει τρόπος να τα εμφανίζει μόνο στο sent? Tα βλέπεις σε μορφή διαλόγου, threaded sms, για να τα απενεργοποιήσεις "Disαble Threading SMS HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Inbox\Settings\OEM\SMSInbox\Th readinfDisabled Αλλάζουμε την τιμή από 0 σε 1" Πηγή Μου φαίνεται και το xperia tweak έχει επιλογή να απενεργοποιήσεις το threaded sms αλλά υπάρχει και αυτόνομο cabακι. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stentor Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Εχει κανεις να προτεινει ρυθμισεις (μεσω SKtools πχ) για καλυτερες επιδοσεις? Mιλαω για μαμισια ROM και οχι optimised. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnys Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Έχω πρόβλημα με το core...ότι βίντεο και αν του βάζω να παίξει δεν έχω εικόνα...έχω μόνο ήχο....εχει τ΄χει σε κανέναν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Tα βλέπεις σε μορφή διαλόγου, threaded sms, για να τα απενεργοποιήσεις "Disαble Threading SMS HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Inbox\Settings\OEM\SMSInbox\Th readinfDisabled Αλλάζουμε την τιμή από 0 σε 1" Πηγή Πώς το κάνω αυτό? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energypoint41 Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Όταν κλειδώνω το πληκτρολόγιο(πατώντας για μερικά δευτερόλεπτα το πλήκτρο που τερματίζει τις κλήσεις) μετά,για να χρησιμοποιήσω πάλι τη συσκευή, πατάω στιγμιαία το πλήκτρο που βρίσκεται πάνω δεξιά (ΟΝ/OFF).Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεκλειδώνει πατώντας μόνο αυτά τα 2 πλήκτρα με τα ασημένια σηματάκια?? Δηλαδή, θέλω να μπορώ να ξεκλειδώσω το πληκτρολόγιο,χωρίς να πατήσω το ΟΝ/OFF ούτε να ανοίξω το συρόμενο πληκτρολόγιο. Γίνεται? start,settings,keylock,wake up the deviceby pressing any button Παράθεση oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο.... *SugarTown* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzakis Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 geia sas paidia.eimai kainourios sto forum k 8a i8ela mia boi8eia an mporeite. kserei kaneis pws ginontai oi ry8miseis wap stin cosmote gia na exw internet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 10, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 geia sas paidia.eimai kainourios sto forum k 8a i8ela mia boi8eia an mporeite. kserei kaneis pws ginontai oi ry8miseis wap stin cosmote gia na exw internet? http://www.htc.com.gr/9090_cosmote.html ...και γράψε ελληνικά αν μπορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Παιδιά το κινητό τι λέει από photo και video??? Υπάρχει πουθενά κανένα sample??? Βασικά είμαι μεταξύ Χ1 και HTC .... Οι εφαρμογές για Windows mobile παίζουν σε όλα τα κινητά με windows λειτουργικό?? Παλιά είχα το P900 και το είχα βολευτεί... Τώρα θέλω να αφήσω το Ν73 .... και ψάχνομαι.... Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 10, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Έχει καλύτερη κάμερα από τα HTC αλλά μην περιμένεις να φτάσει τα επίπεδα ποιότητας του Νokia σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Έχει καλύτερη κάμερα από τα HTC αλλά μην περιμένεις να φτάσει τα επίπεδα ποιότητας του Νokia σου. Μα θεωρητικά γράφει σε 640 χ 480, 30 fps.... Είναι δυνατόν το Ν73 να είναι καλύτερο???? Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Μα θεωρητικά γράφει σε 640 χ 480, 30 fps.... Είναι δυνατόν το Ν73 να είναι καλύτερο???? μιλαει για φωτογραφια ο φιλος μας.εχει την καλυτερη φωτογραφικη καμερα σε wm συσκευη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 10, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Ναι... για φωτογραφία. Τώρα για το Video δεν γνωρίζω τις επιδόσεις του συγκεκριμένου nokia αλλά εάν το συγκρίνεις με αυτό του Ν95 που ονομαστικά τραβάει το ίδιο video, πάλι δεν συγκρίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts