twins1706 Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 απο τη στιγμη που δεν ειναι επισημη εφαρμογη πιθανον να σου δημιουργει κολληματα στη συσκευη... δεν εχω δει εφαρμογες επισημες απο τη se σε site της se.και τηλ που τους πηρα μου ειπαν οτι δεν υπαρχουν.ισως ειναι πολυ νωρις για να βγαλουν εφαρμογες για το χ1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 23, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Οι εφαρμογές είναι οι ίδιες για όλες τις WM συσκευές, δεν βρίσκω λόγο γιατί να περιμένεις την SE να βγάλει εφαρμογές. Είναι σαν να έχεις αγοράσει ένα laptop Toshiba και να περιμένεις από την ίδια την Toshiba να βγάλει εφαρμογές για να του περάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Οι εφαρμογές είναι οι ίδιες για όλες τις WM συσκευές, δεν βρίσκω λόγο γιατί να περιμένεις την SE να βγάλει εφαρμογές. Είναι σαν να έχεις αγοράσει ένα laptop Toshiba και να περιμένεις από την ίδια την Toshiba να βγάλει εφαρμογές για να του περάσεις. αυτο να το πεις στο φιλο που μας λεει για επισημες εφαρμογες οχι σε μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 23, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Δεν βρίσκω λόγο να αρπάζεσαι... δεν είσαι μόνο εσύ εδώ μέσα. Χαλαρά λοιπόν. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Applications για Windows Mobile συσκευες μπορουμε να κατεβασουμε απο εδω official? εδω? Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Δεν βρίσκω λόγο να αρπάζεσαι... δεν είσαι μόνο εσύ εδώ μέσα. Χαλαρά λοιπόν. :rolleyes: δεν αρπαζομαι , αλλα εχεις διαβασει παραπανω τα προβληματα που εχω αντιμετωπισει με τη συσκευη μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 εχω την ρομ 1.03.931.10 ειναι η τελευταια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 23, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 @twins1706: Πρέπει να τα πάρεις τα πράγματα από την αρχή και με υπομονή. Με official ROM και μετά από hard reset η συσκευή σου παρουσιάζει προβλήματα σταθερότητας και ταχύτητας; Λογικά δεν πρέπει. Από εκεί και πέρα κάνουμε τις δοκιμές μας και κρίνουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnakos Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 αντε βγαλε ακρη..... http://item.taobao.com/auction/item_detail-0db1-ea6d1714e339e930a6487a9020001dd4.jhtml den katalavaino giati mperdeutikes....?!?! tha patiseis to koumpi me ta psipsipsinia kai meta me ta kokokopsara!!! aploustato! Φρόντισε να έχει κατάληξη wav, να είναι μικρό σε διάρκεια (γιατί ακόμα και να δεις το sms θα πρέπει να τελειώσει) και ρίξτο χύμα στον φάκελο /Storage Card/My Documents. Thnks.... alla giati wav kai oxi kommeno mp3? Παράθεση Wiz@rd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 23, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Έχουν παρουσιαστεί προβλήματα στο παρελθόν με τα mp3 (για sms). Εάν σου δουλεύει έτσι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 ολά καλά με τις επαφές αλλα μου βγάζει και τις επαφες που εχω αποθηκευμενες στιν σίμ...και γίνεται χαμός....δεν εχει επιλογη να βλεπει μονο τις αποθκευμενες επαφες του στη μνήμη του τηλεφωνου???έχω ψάξει παντου δεν βρηκα τίποτα...και με τα sms αν ξέρει καποιος κατι πως μεταφερονται? :) Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirakos2 Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Που μπορώ να βρω Panels, ψάχνω τόσο καιρό αλλά τίποτα... Καμιά πρόταση ?? Παράθεση Xiaomi Redmi 5 Plus :lol: ipad 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 23, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 ολά καλά με τις επαφές αλλα μου βγάζει και τις επαφες που εχω αποθηκευμενες στιν σίμ...και γίνεται χαμός....δεν εχει επιλογη να βλεπει μονο τις αποθκευμενες επαφες του στη μνήμη του τηλεφωνου???έχω ψάξει παντου δεν βρηκα τίποτα...και με τα sms αν ξέρει καποιος κατι πως μεταφερονται? :) ING HideSIM V 2.1.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirakos2 Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 http://www.resco.net/pocketpc/contactmanager/ kai weatherpanel οπως εχω ξαναπει τα βρισκετε στο γνωστο μαγαζακι :) Ποιο μαγαζάκι δεν βρίσκω τίποτα plz help .... Παράθεση Xiaomi Redmi 5 Plus :lol: ipad 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 23, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Δεν μας επιτρέπεται στο forum να μιλάμε για "μαγαζιά" με παράνομο λογισμικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 ok thanx athanaso!! βρήκα λυση και με το resco!! πωπω έχει πολύ ψάξημο η δουλειά και αρχιζει και μαρέσει ;) Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kattt Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Έχω βάλει το WeatherPanel. Πάω να το κάνω απεγκατάσταση και μου λέει ότι δεν καταργήθηκε πλήρως και αν θέλω να καταργηθεί από την λίστα των πρωγραμμάτων. Γιατί δεν ολοκληρώνεται η απεγκατάσταση? Μου το έχει κάνει και με άλλο πρόγραμμα. Παράθεση http://img201.imageshack.us/img201/9307/98052800.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 . . . ΦΟΒΕΡΗ ΤΙΜΗ :wacko:... SATURN (ΓΕΡΑΚΑ) http://img24.imageshack.us/img24/8672/piccpo.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Που μπορώ να βρω Panels, ψάχνω τόσο καιρό αλλά τίποτα... Καμιά πρόταση ?? Από την Sony Ericsson Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 . . . ΦΟΒΕΡΗ ΤΙΜΗ :wacko:... SATURN (ΓΕΡΑΚΑ) http://img24.imageshack.us/img24/8672/piccpo.jpg 7 mpx λέει η Δε βλέπω καλά; EXPERIA.όσο για το παλικάρι πιο πάνω κατάλαβα λάθος κ νόμιζα ότι μιλούσε μόνο για πάνελ γι αυτό μίλησα για γνήσια.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 . . . ΦΟΒΕΡΗ ΤΙΜΗ :wacko:... SATURN (ΓΕΡΑΚΑ) http://img24.imageshack.us/img24/8672/piccpo.jpg Ειναι για το προγραμμα Wind 200. Ας ειμαστε λιγο προσεκτικοι οταν παραθετουμε κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGr Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Thnks.... alla giati wav kai oxi kommeno mp3? Μια χαρά δουλεύει και με κομμένο mp3, αρκεί να το βάλεις στο φάκελο "\My Documents" για να μπορεί να το δει το πρόγραμμα που επιλέγεις τους ήχους στις ρυθμίσεις. Μόνο τα alarms των Windows Mobile δεν παίρνουν mp3 για ήχο, αλλά έτσι και αλλιώς ελλεϊνά είναι οπότε αναγκαστικά χρησιμοποιούμε αλλά πολύ καλύτερα πρόγραμματα για αυτή τη δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Δεν μας επιτρέπεται στο forum να μιλάμε για "μαγαζιά" με παράνομο λογισμικό. Γιάννη τώρα το πρόσεξα...:O Καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα!:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 παιδια ποια ειναι η τελευταια english ρομ ?? επίσημη απο την σονυ ?? λεω να βγαλω την ελληνικη και να περασω την τελευταια επίσημη αγγλικη ειναι αυτη ?? APP_SW_X1i_GENERIC_UK_CDF1215-1832_KOV_R2AA010.exe γιατι η ελληνικη APP_SW_X1i_GENERIC_GR_CDF1223-1936_KOV_R2AA012.exe εχει 012 ειναι ποιο νεα ??? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 24, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Σε ευχαριστώ Οδυσσέα αν και στην ουσία δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ας βοηθήσουμε όλοι εμείς οι παλαιότεροι να διατηρηθεί μια τάξη στο forum όπως κάναμε πάντα εξάλλου! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts