virtuvas Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Μάθατε το νέο ότι η ευρωπαική ένωση επέβαλε στις εταιρίες να συμφωνήσουν σε ενα κοινό φορτιστή? Οπότε δεν θα χρειάζεται κάθε φορά να αλλάζεις φορτιστή? Τουλάχιστον δηλαδή για ένα ευλογο χρονικό διάστημα.. ελπίζω να τους κόψει να βάλουν το miniUSB τουλάχιστον! Στα ΒΤ handsfree θα είναι ένα θέμα στο δικό μου ίσα που θα χωράει το βίσμα χωρίς να είναι αηδία :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Μαριε θα σε μαλωσω:rolleyes: αυτα μας ελεγες και για το καιζερ....και για το diamond....και για το ομνια....και για το HD :lol: εγω που το ειχα το χ1 ......δεν θα σε πιστεψω :X Ε Οχι δεν ελεγα το ιδιο για το ΟΜΝΙΑ , ελεος , ναι για το καισερ το ελεγα στην εποχη του ηταν το καλυτερο , μετα ηρθε το διαμαντι και μετα το μεγαλο διαμαντι , το καθενα με την σειρα του ηταν καλυτερο απο τα αλλα , το Χ1 για μενα μεχρι σημερα ειναι κορυφη , αλλωστε το ειχες και το ειδες :) Anyway τα φορουμ ειναι ανοιχτα να λεμε την γνωμη μας Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polakis Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Παιδιά 2 ερωτήσεις: 1) Πως μπορώ να βάλω μια φωτογραφία για wallpaper και να είναι μια σε όλη την οθόνη και να μην την κάνει σε παράθεση? 2) Μπορώ να μεγαλώσω την φωτο κάποιου που παίρνει τηλέφωνο για να εμφανίζεται σε μεγάλο μέρος της οθόνης και όχι μικρούλα κάτω δεξιά όπως μου εμφανίζεται τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtuvas Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 σκέφτομαι να δοκιμάσω την 6.5beta2 του itje (XDA) Ρωτάω λοιπόν, αν "ψησω" αυτο που έχω ήδη στημένο με όλες τις εφαρμογές, configurations, κλπ, λογιαριασμούς email, etc etc και το σωσω στο PC μου, μετά την δοκιμή του 6.5 θα είμαι απόλυτα ασφαλής (βλέπε δεν θα ξαναφάω ώρες customisation) να ξαναφλασάρω αυτή που έψησα με αυτά που εχω επάνω τώρα? Θεωρητικά η απάντηση είναι ναι θα είσαι ΟΚ, απλά επειδή δεν το έχω δοκιμάσει θέλω να σιγουρευτώ. Β. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodosis Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Εγώ έχω ένα φιλαράκι που έχει μαγαζί κινητής τηλεφωνίας και μου είπε ότι έστειλε 2 XPERIA στην SonnyEricsson στα κεντρικά και με 10€ περάσανε ελληνικά στα κινητά. :confused: :wacko: Παράθεση Χρήστης Nokia 9210, SonyEricsson P900, Nokia 9500, Qtek 9000, Nokia Ε90, Νokia N95 8GB, SonyEricsson Xperia X1, LG KM900 ARENA, Samsung GT i-8000 Omnia II, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S4, Huawei P8 MAX, Samsung Galaxy S8+,Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Galaxy Z Fold 3, Motorola Razr 40 Ultra και τώρα OnePlus Open :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtuvas Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 εσεις οι νεοι :D να εισαστε λιγοτερο περιεργοι :) μην σκαλιζεις παλιες πληγες :) OK παππού (απλά θα με κάνεις να φάω χρόνο να ψάξω μόνος μου :p ) Εκτύπωση απο word/pdf/opera/etc σε network printer (HP lj η clj) διαθέτει το κατέστημα? Βρήκα κάτι για winmo vintage 04 που υποθέτω δεν θα παίζουν σε 6.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGr Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Τωρα το ερωτημα μου ειναι τι να εγκαταστισω στην μνημη της συσκευης και τι στην καρτα μνημης !!! Στην εσωτερική μνήμη φυσικά, γιατί να τα βάλεις στην κάρτα; Η εσωτερική μνήμη είναι πιο γρήγορη και άφθονη για προγράμματα, αντίθετα είναι πολύ μικρή για αρχεία όπου λογικό είναι να μπουν στην κάρτα. Το G-Alarm πρόσεχε το, μετά από πολλές δοκιμές κατέληξα στο ότι είναι υπεύθυνο για την χαμηλή μπαταρία του κινητού μου. σκέφτομαι να δοκιμάσω την 6.5beta2 του itje (XDA) Ρωτάω λοιπόν, αν "ψησω" αυτο που έχω ήδη στημένο με όλες τις εφαρμογές, configurations, κλπ, λογιαριασμούς email, etc etc και το σωσω στο PC μου, μετά την δοκιμή του 6.5 θα είμαι απόλυτα ασφαλής (βλέπε δεν θα ξαναφάω ώρες customisation) να ξαναφλασάρω αυτή που έψησα με αυτά που εχω επάνω τώρα? Β. Τι εννοείς "ψήσω", με το Spb Clone λες; Την 6.5beta2 του Itje δεν στη συνιστώ καθόλου. Ο ίδιος ο Itje λέει ότι είναι πολύ μπελαλίδικη προς το παρόν και απλά το έκανε για να δούμε όλοι πως περίπου θα είναι τα Windows Mobile 6.5. Δεν κερδίζεις σχεδόν τίποτα εκτός από δυο τρία μπιχλιμπίδια που θα έχει η καινούργια έκδοση. Αντίθετα θα είναι αρκετά αργό όλο το σύστημα και κάποια προγράμματα μπορεί να μην τρέχουν ή να δείχνουν περίεργα τους χαρακτήρες (είναι κινέζικο το port). Εγώ τις προάλλες χρησιμοποίησα το Spb clone για να επαναφέρω όλα τα προγράμματα και τις ρυθμίσεις μου και δεν έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Κάποια πράγματα δεν έπαιξαν σωστά και τελικά αναγκάστικα να τα περάσω όλα από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polakis Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Όταν χρησιμοποιώ το destinator στο xperia, μπορώ να καταγράψω μια διαδρομή που κάνω εγώ, πιο γρήγορη από αυτή που μου λέει το πρόγραμμα και στην συνέχεια να την αποθηκεύσω, έτσι ώστε την επόμενη φορά να χρησιμοποιήσω αυτή την νέα διαδρομή? Και υπάρχει άλλο καλύτερο πρόγραμμα ξυπνητηριού εκτός από το G-alarm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtuvas Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Τι εννοείς "ψήσω", με το Spb Clone λες; Την 6.5beta2 του Itje δεν στη συνιστώ καθόλου. Ο ίδιος ο Itje λέει ότι είναι πολύ μπελαλίδικη προς το παρόν και απλά το έκανε για να δούμε όλοι πως περίπου θα είναι τα Windows Mobile 6.5. Δεν κερδίζεις σχεδόν τίποτα εκτός από δυο τρία μπιχλιμπίδια που θα έχει η καινούργια έκδοση. Αντίθετα θα είναι αρκετά αργό όλο το σύστημα και κάποια προγράμματα μπορεί να μην τρέχουν ή να δείχνουν περίεργα τους χαρακτήρες (είναι κινέζικο το port). καλημέρα, οχι εννοώ με kovski kitchen και τέτοιου τύπου εργαλεία (μετά το κατάλληλο ψάξιμο στο ανάλογο thread sto XDA φυσικά...) Γιαυτό ακριβώς το λέω, να βάλω και να παίξω με τα 6.5 το ΣΚ και μετά να ξαναπεράσω το ήδη στημένο μου μηχάνημα για δουλειά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Biker Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Στην εσωτερική μνήμη φυσικά, γιατί να τα βάλεις στην κάρτα; Η εσωτερική μνήμη είναι πιο γρήγορη και άφθονη για προγράμματα, αντίθετα είναι πολύ μικρή για αρχεία όπου λογικό είναι να μπουν στην κάρτα. Το G-Alarm πρόσεχε το, μετά από πολλές δοκιμές κατέληξα στο ότι είναι υπεύθυνο για την χαμηλή μπαταρία του κινητού μου. Ευχαριστω !! Ρωτησα γιατι ειχε μεινει 30% μνημη και ανυσηχησα γιατι αν συνεχιζουν να βγαζουν προγραματακια που θελω να βαλω τοτε τι γινετε ??? :X Με το Resco Contact Manager ειχε κανεις αλλος προβληματα, να μην εκτελει τις εντωλες και να κολαει την συσκευη ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 με το resco ποτε δεν ειχα προβλημα Για ξυπνητηρι 1.- ptravelalarm 2.- Megasoft2000.PocketClock.Pro.v1.0 (δες το στην today moy) εγω το εβαλα στην καρτα και μια χαρα σφαιρα το παει και εχει χιλια καλουδια !!!! και τα δυο αψογα με υποστηριξη mp3 Φυσικα στο γνωστο μαγαζακι :) Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Biker Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 με το resco ποτε δεν ειχα προβλημα Για ξυπνητηρι 1.- ptravelalarm 2.- Megasoft2000.PocketClock.Pro.v1.0 (δες το στην today moy) εγω το εβαλα στην καρτα και μια χαρα σφαιρα το παει και εχει χιλια καλουδια !!!! και τα δυο αψογα με υποστηριξη mp3 Φυσικα στο γνωστο μαγαζακι :) Ευχαριστω !!! Το resco κανει αντιγραφο ασφαλειας των επαφων στην καρτα μνημης και αν οχι υπαρχει καποιο προγραμα που να το κανει γιατι οποτε παω να κανω συγχρωνισμο με το pc δεν γινεται βρισκει λεει καποιο προβλημα στο pc (εχω vista) ??? Το dashwire που δουλευω για δυαδικτιακο συγχρονισμο δεν δουλευει καλα, χανει καποιες επαφες και σε καποιες αλλες δεν κραταει ολλα τα στοιχεια !!! Το zyb δεν μπορω να το καταλαβω !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnG Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Δοκίμασα τα υπόλοιπα alarms και βρήκα το g alarm πιο βολικό και με πιο όμορφο interface. Αυτό με την μπαταρία έχει γίνει θέμα στο forum του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crumel Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Κάτοχος xperia Και εγω! Έχω ρομ 1.02.931.3 και κατέβασα για αναβάθμιση την APP_SW_X1i_GENERIC_UK_KOV_R2A.exe X1i GENERIC UK R2A (1.03.931.8). Έκανα φορματ την micro εγκατέστησα το hardspl 1.0 αλλά όταν bootarw βγάζει no image file ενώ είναι image το format του αρχείου...ιδέες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtuvas Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Κάτοχος xperia Και εγω! Έχω ρομ 1.02.931.3 και κατέβασα για αναβάθμιση την APP_SW_X1i_GENERIC_UK_KOV_R2A.exe X1i GENERIC UK R2A (1.03.931.8). Έκανα φορματ την micro εγκατέστησα το hardspl 1.0 αλλά όταν bootarw βγάζει no image file ενώ είναι image το format του αρχείου...ιδέες??? τι μορφή το φορμάτ της μικρο εκανες rename το αρχειο σε αυτο που πρέπει (δε θυμάμαι αλλα θέλει ενα συγκεκριμένο μικρό όνομα...) Αλλιώς δεν ξέρω, είναι πολύ απλό το παραμύθι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crumel Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 τι μορφή το φορμάτ της μικρο εκανες rename το αρχειο σε αυτο που πρέπει (δε θυμάμαι αλλα θέλει ενα συγκεκριμένο μικρό όνομα...) Αλλιώς δεν ξέρω, είναι πολύ απλό το παραμύθι... Εκανα φορματ σε fat32 και έβαλα μέσα μονο το Image αρχείο..οι οδηγίες έλεγαν οτι είτε το αρχειο πρέπει να ειναι image file ή να γίνει rename σε .nbb. Eτσι το άφησα ως είχε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGr Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 οχι εννοώ με kovski kitchen και τέτοιου τύπου εργαλεία (μετά το κατάλληλο ψάξιμο στο ανάλογο thread sto XDA φυσικά...) Γιαυτό ακριβώς το λέω, να βάλω και να παίξω με τα 6.5 το ΣΚ και μετά να ξαναπεράσω το ήδη στημένο μου μηχάνημα για δουλειά! Αν είναι έτσι ναι μπορείς και θα είναι έτοιμα όλα, αλλά είναι λίγο δύσκολο να στήσεις ROM, θέλει δουλειά και ψάξιμο. Εκανα φορματ σε fat32 και έβαλα μέσα μονο το Image αρχείο..οι οδηγίες έλεγαν οτι είτε το αρχειο πρέπει να ειναι image file ή να γίνει rename σε .nbb. Eτσι το άφησα ως είχε.. το αρχείο πρέπει να ονομάζεται "kovsimg.nbh", η κάρτα πρέπει να είναι φορμαρισμένη σε FAT32 και δεν επηρεάζει αν έχεις και άλλα αρχεία μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Ρε παιδιά εγκαθιστώ νέα panels και δεν μου τα εμφανίζει πατώντας το πλήκτρο "panel". Καμμιά ιδέα; Μήπως πρέπει να κάνω format κι αν ναι πως; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_00000 Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Ρε παιδιά εγκαθιστώ νέα panels και δεν μου τα εμφανίζει πατώντας το πλήκτρο "panel". Καμμιά ιδέα; Μήπως πρέπει να κάνω format κι αν ναι πως; Ευχαριστώ Τα έκανες Install στο directory που τα έβαλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Μαριε θα σε μαλωσω αυτα μας ελεγες και για το καιζερ....και για το diamond....και για το ομνια....και για το HD εγω που το ειχα το χ1 ......δεν θα σε πιστεψω Ε Οχι δεν ελεγα το ιδιο για το ΟΜΝΙΑ , ελεος , ναι για το καισερ το ελεγα στην εποχη του ηταν το καλυτερο , μετα ηρθε το διαμαντι και μετα το μεγαλο διαμαντι , το καθενα με την σειρα του ηταν καλυτερο απο τα αλλα , το Χ1 για μενα μεχρι σημερα ειναι κορυφη , αλλωστε το ειχες και το ειδες :) Anyway τα φορουμ ειναι ανοιχτα να λεμε την γνωμη μας αυτο ελειπε να παρεξηγηθουμε κιολας!!:lol: σκέφτομαι να δοκιμάσω την 6.5beta2 του itje (XDA) Ρωτάω λοιπόν, αν "ψησω" αυτο που έχω ήδη στημένο με όλες τις εφαρμογές, configurations, κλπ, λογιαριασμούς email, etc etc και το σωσω στο PC μου, μετά την δοκιμή του 6.5 θα είμαι απόλυτα ασφαλής (βλέπε δεν θα ξαναφάω ώρες customisation) να ξαναφλασάρω αυτή που έψησα με αυτά που εχω επάνω τώρα? Θεωρητικά η απάντηση είναι ναι θα είσαι ΟΚ, απλά επειδή δεν το έχω δοκιμάσει θέλω να σιγουρευτώ. Β. μακρια απο εκει!!!εκτος αν εχεις ορεξη για πειραματισμους..δλδ να την βαλεις να παρεις μια γευση και να την ξαναβγαλεις.. OK παππού (απλά θα με κάνεις να φάω χρόνο να ψάξω μόνος μου :p ) αυτα μου λες και μου κοβεις τα ποδια :lol: Όταν χρησιμοποιώ το destinator στο xperia, μπορώ να καταγράψω μια διαδρομή που κάνω εγώ, πιο γρήγορη από αυτή που μου λέει το πρόγραμμα και στην συνέχεια να την αποθηκεύσω, έτσι ώστε την επόμενη φορά να χρησιμοποιήσω αυτή την νέα διαδρομή? Και υπάρχει άλλο καλύτερο πρόγραμμα ξυπνητηριού εκτός από το G-alarm? αυτο που λεει ο μαριος(domal) ειναι πανεμορφο και αξιοπιστο!! με το resco ποτε δεν ειχα προβλημα Για ξυπνητηρι 2.- Megasoft2000.PocketClock.Pro.v1.0 (δες το στην today moy) εγω το εβαλα στην καρτα και μια χαρα σφαιρα το παει και εχει χιλια καλουδια !!!! και τα δυο αψογα με υποστηριξη mp3 Φυσικα στο γνωστο μαγαζακι :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Τα έκανες Install στο directory που τα έβαλες? Τα τοποθέτησα σ'ένα φάκελλο στη memory card και τα έτρεξα από εκεί. Μήπως έπρεπε να κάνω κάτι άλλο; Επίσης υπάρχει από κάπου ρύθμιση όταν σβήνει η οθόνη να επανέρχεται με κάποιο πλήκτρο ή πατώντας απλά την οθόνη και όχι μόνο το κουμπί on/off της συσκευής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Το Xperia εχει "λιστα κλησεων" όπως τα κανονικα κινητα της SE? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Το Xperia εχει "λιστα κλησεων" όπως τα κανονικα κινητα της SE? φυσικα και εχει :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Το Xperia εχει "λιστα κλησεων" όπως τα κανονικα κινητα της SE? Έχει λίστα κλήσεων όπως τα κανονικά Windows Mobile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_00000 Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Τα τοποθέτησα σ'ένα φάκελλο στη memory card και τα έτρεξα από εκεί. Μήπως έπρεπε να κάνω κάτι άλλο; Επίσης υπάρχει από κάπου ρύθμιση όταν σβήνει η οθόνη να επανέρχεται με κάποιο πλήκτρο ή πατώντας απλά την οθόνη και όχι μόνο το κουμπί on/off της συσκευής; Πάτησε Panel και μετά πήγαινε στην επεξεργασία και βάλε το panel που θέλεις σε μια απο τις ελεύθερες θέσεις των Panel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts