virtuvas Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 η εμπειρία που είχα με το destinator ήταν απογοητευτική... Αντίθετα το iGO8.3 είναι πολύ καλό, θεωρώ ότι έχει παρόμοιας ποιότητας χάρτες, καλό interface. Δεν έχω προλάβει να δοκιμάσω Garmin ακόμη (όλοι λένε ότι είναι πολύ καλό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Φίλε αυτό το cabaκι threded sms δεν μου το τρέχει το xperia. Τί πρέπει να κάνω? Ξεζιπαρε το και τρεξε το cabακι. Μετα κανε soft reset Εμενα σε ολα τα 6.1 που ειχα(HD,Diamond,TC)μου δουλεψε κανονικα! Αν δεν τα καταφερεις υπαρχει και πειραγμα στη registry αλλα στο PC μου γινετε ενας χαμος,οποτε οποιος το εχει ευκαιρο ας το δωσει! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energypoint41 Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 η εμπειρία που είχα με το destinator ήταν απογοητευτική... Αντίθετα το iGO8.3 είναι πολύ καλό, θεωρώ ότι έχει παρόμοιας ποιότητας χάρτες, καλό interface. Δεν έχω προλάβει να δοκιμάσω Garmin ακόμη (όλοι λένε ότι είναι πολύ καλό) το garmin το θεωρω το πιο εξυπνο δεν μου εκανε ασκοπους κυκλους με καλους χαρτες ,ειναι το μονο που περασα στο χ1 αλλα παραμενει το προβλημα με το στιγμα,ειναι λιγο... 3 are singing and 2 are dancing,και δεν εχω ασχοληθει με 3d απεικονηση..Το τομ τομ πιστευω οτι ειναι ειναι το ταχυτερο&καλυτερο προγραμμα gps με τους χειροτερους ελληνικους χαρτες... Α επι την ευκαιρια ποιο layout εχετε στο αεκμαπ γιατι emena apo το link που εχετε μερικες σελιδες πιο πισω το greek layout μου βγαζει ρωσικα στο πληκτρολογιο..:shifty: Παράθεση oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο.... *SugarTown* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 η εμπειρία που είχα με το destinator ήταν απογοητευτική... Αντίθετα το iGO8.3 είναι πολύ καλό, θεωρώ ότι έχει παρόμοιας ποιότητας χάρτες, καλό interface. Δεν έχω προλάβει να δοκιμάσω Garmin ακόμη (όλοι λένε ότι είναι πολύ καλό) το garmin το θεωρω το πιο εξυπνο δεν μου εκανε ασκοπους κυκλους με καλους χαρτες ,ειναι το μονο που περασα στο χ1 αλλα παραμενει το προβλημα με το στιγμα,ειναι λιγο... 3 are singing and 2 are dancing,και δεν εχω ασχοληθει με 3d απεικονηση..Το τομ τομ πιστευω οτι ειναι ειναι το ταχυτερο&καλυτερο προγραμμα gps με τους χειροτερους ελληνικους χαρτες... Α επι την ευκαιρια ποιο layout εχετε στο αεκμαπ γιατι emena apo το link που εχετε μερικες σελιδες πιο πισω το greek layout μου βγαζει ρωσικα στο πληκτρολογιο..:shifty: στο destinator υπαρχει μια επιλογη που αν την εχεις τσεκαρει..απλα θα χασεις την μπαλλα αλλα και την ηρεμια σου... στο μενου της μεταβασης υπαρχει η ""γρηγορη"" και η συντομη"" επιλογη για το τι διαδρομη θα επιλεξει το προγραμμα για να σας παει εκει που θελετε... αν εχετε επιλεξει την ""γρηγορη"" επιλογη ολα θα πανε καλα και θα φτασετε στον προορισμο σας χωρις παρατραγουδα.. αν ομως επιλεξετε την ""συντομη"" τοτε οι αντιδρασεις θα ειναι κοντα στα ορια της τρελλας :lol: σιγουρα δεν ειναι το καλυτερο προγραμμα πλοηγησης στον κοσμο :p αλλα τουλαχιστον θα σας παει εκει που θελετε... το καλυτερο θεωρειται το igo και απλα δεν παιζεται!! απλα δεν υπαρχει (ακομη) καλη καλυψη χαρτων... και ενα προγραμμα πλοηγησης που δεν εχει καλυψη χαρτων,απλα θεωρειται αχρηστο... οσο για το garmin,εκει οι αποψεις διυστανται :lol::D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Το πρόβλημα που έχω είναι το εξής. Για κάποιον λόγο η συσκευή έκανε reset από μόνη της (ή έκανα εγώ χωρίς να το καταλάβω) και άρχισα την εγκατάσταση των προγραμμάτων που είχα από πριν. Κάνοντας όμως εγκατάσταση των panels "TouchFlow 3D και Spb Mobile Shell " (τα οποία πριν το reset δούλευαν άψογα) τώρα δεν μου τα εμφανίζει καν επιλέγοντας το κουμπί των panels και πρέπει εγώ να τα "τρέξω" από τον Explorer. Καμμιά ιδέα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Καλησπερα σε ολους,εχει βαλει καποιος destinator στο κινητο του?αν ναι,πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtuvas Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 το καλυτερο θεωρειται το igo και απλα δεν παιζεται!! απλα δεν υπαρχει (ακομη) καλη καλυψη χαρτων... και ενα προγραμμα πλοηγησης που δεν εχει καλυψη χαρτων,απλα θεωρειται αχρηστο... οσο για το garmin,εκει οι αποψεις διυστανται :lol::D Συγνώμη είναι σίγουρο αυτό? Εδώ και 10 μέρες που πήρα το Χ1 δεν έχω κατέβει Αθήνα, αλλά τουλάχιστον στο Βόλο η συμπεριφορά του iGO είναι υποδειγματική (με χάρτες του 2008). Έχει δρόμους παραδρομάκια, κοκ και φυσικά αξιοπρεπείς/βλέπε σωστές μονοδρομήσεις. Σε τί ακριβώς χάνει? [ναι έχω δοκιμάσει TomTom στο P990i και ξέρω τι σημαίνει άχρηστοι χάρτες, αν και το ίδιο πρόγραμμα με έχει σώσει στο Johanesburg και στις Βρυξέλλες με πραγματικά ΑΨΟΓΟΥΣ χάρτες] Β. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Για Ελλαδα ακομα και σημερα το Destinator με χαρτες GI ειναι μονοδρομος. Στα αστικα κεντρα το garmin ειναι κι αυτο υπερπληρες, αλλα προσωπικα εχω επαληθευσει πολλες φορες οτι οι πλεον ρεαλιστικες διαδρομες χαρασσονται απο το Destinator (κι αυτο δε μπορει να συσχετιστει σε καμια περιπτωση με το κακο refresh rate και τις αργες περιστροφες του χαρτη, του ιδιου του προγραμματος). Ακομα και με το MioMap με χαρτες GI κοντεψε να με βγαλει απο τα ρουχα μου σε ουκ ολιγες περιπτωσεις με τις προτεινομενες διαδρομες του. To iGo υποδειγματικο λογισμικο, αλλα οχι για Ελλαδα. Για εξωτερικο μπορει να πλαισιωθει αψογα απο Tom Tom η Navigon... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polakis Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Ρε παιδιά η απορία μου δεν απαντήθηκε. Όταν έχεις ανοικτό destinator, το τηλέφωνο δεν δουλεύει? Αν σε πάρουν τηλέφωνο ενώ χρησιμοποιείς destinator 7 δεν ακούς την κλήση? Υπάρχει κάποια ρύθμιση για αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 16, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Κανονικά θα έπρεπε να σου δουλεύει κανονικά το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtuvas Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 To iGo υποδειγματικο λογισμικο, αλλα οχι για Ελλαδα. Για εξωτερικο μπορει να πλαισιωθει αψογα απο Tom Tom η Navigon... Θα περιμένω να κατέβω Αθήνα να το δοκιμάσω αλλά πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Σίγουρα μιλάμε για το ίδιο πράγμα? Εδώ (Βόλο) όσο και αν έχω ψάξει δεν έχω βρει διαφορά iGO vs Destinator σε επίπεδο χαρτών. Β. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Θα περιμένω να κατέβω Αθήνα να το δοκιμάσω αλλά πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Σίγουρα μιλάμε για το ίδιο πράγμα? Εδώ (Βόλο) όσο και αν έχω ψάξει δεν έχω βρει διαφορά iGO vs Destinator σε επίπεδο χαρτών. Β. Σε μονοδρομησεις, νεους δρομους κ.λπ. η διαφορα ειναι τεραστια. Πολλες δοκιμες σε διαφορετικες συσκευες οδηγουν σε αυτο το αποτελεσμα (γενικα η ιστορια iGo εχει πολυ παρασκηνιο - ο φιλος Zaharakis κι οι παλιοτεροι στο φορουμ ξερουν σε τι αναφερομαι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Ρε παιδιά η απορία μου δεν απαντήθηκε. Όταν έχεις ανοικτό destinator, το τηλέφωνο δεν δουλεύει? Αν σε πάρουν τηλέφωνο ενώ χρησιμοποιείς destinator 7 δεν ακούς την κλήση? Υπάρχει κάποια ρύθμιση για αυτό? Οπως λεει κι ο φιλος athanaso77 δουλευει κανονικα το τηλεφωνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Παντως παιδια απο τα τοσα ppc πυ ειχα κατα καιρους με το Xperia εχω παθει την πλακα μου 1.- ταχυτατο 2.- δεν κολησε ουτε μια φορα το ατιμο , και του εχω περασει απειρα 3.- καμερα δεν το συζητω καν μαρκα καλυτερη για ppc 4.- μπαταρια , τελεια 5.- συνδεση ΒΤ με αλλες συσκευες ταχυτατη 6.- Ακουστικοτητα αψογη , τοσο στο τηλεφωνο οσο και με το vito audio notes καταγραφει και τις δυο φωνες !!!!!!!!!! 7.- gps τελειο , τοσο με destinator οσο και με τα αλλα igo08, miomap08 8.- panels , ναι τελικα ειναι πολυ χρησιμα !!!!! 9.- οθονη , τελικα το μεγεθος της με την αναλυση της κανουν την μεγαλη διαφορα !!!!!! υπεραψογα γραφικα 10.- αισθηση toutch , τελεια για ppc οπως και στο HD αλλωστε (αν και το phone ειναι μπροστα) Μη μου πειτε οτι εκθειαζω αυτο που εχω , ολοι ειμαστε καταναλωτες και τα χρηματα μας πρεπει να πιανουν τοπο Μη βαζετε αλλες ρομ περιμενετε την ελληνικη απο την sony , εγω ειμαι ακομα με την παλια και μια χαρα ταχυτατο ειναι , και ναι δεν με ενδιαφερει το tf3d καθολου 1.- διαβασμα στα post :D:lol: 2.- τα καλα sites :D:ninja: ορεξη να εχετε δειτε Sony Ericsson Xperia X1 Wiki Page http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=443946 xperia tweks panels klp http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=441439 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=482479 Turbo Speed X1 -Tweaks, benchmarks http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=459328 και φυσικα το καλο μαγαζακι ipmart Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roidimitris2 Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Στο πόσο τις εκατο ειναι η RAM όταν δουλέυει το δικος σας Χ1?Εμένα αρχικά 22% και μετά ανεβαίνει ιλιγγιοδώς περίπου στο 29%!Καλά είναι? Παράθεση Xperia X1i Black - Cooked: PCTech4U v2.0 ELL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 μια χαρα ειναι φιλε μου !! Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtuvas Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Σε μονοδρομησεις, νεους δρομους κ.λπ. η διαφορα ειναι τεραστια. Πολλες δοκιμες σε διαφορετικες συσκευες οδηγουν σε αυτο το αποτελεσμα (γενικα η ιστορια iGo εχει πολυ παρασκηνιο - ο φιλος Zaharakis κι οι παλιοτεροι στο φορουμ ξερουν σε τι αναφερομαι). Πάσο, ούτε αλλαγές κατευθύνσεων πολλές έχουμε ούτε νέους δρόμους έχουμε... Αν υπάρχει κάποιο thread για το παρασκήνιο αυτό στείλτε το για μας τους νέους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Παντως παιδια απο τα τοσα ppc πυ ειχα κατα καιρους με το Xperia εχω παθει την πλακα μου 1.- ταχυτατο 2.- δεν κολησε ουτε μια φορα το ατιμο , και του εχω περασει απειρα 3.- καμερα δεν το συζητω καν μαρκα καλυτερη για ppc 4.- μπαταρια , τελεια 5.- συνδεση ΒΤ με αλλες συσκευες ταχυτατη 6.- Ακουστικοτητα αψογη , τοσο στο τηλεφωνο οσο και με το vito audio notes καταγραφει και τις δυο φωνες !!!!!!!!!! 7.- gps τελειο , τοσο με destinator οσο και με τα αλλα igo08, miomap08 8.- panels , ναι τελικα ειναι πολυ χρησιμα !!!!! 9.- οθονη , τελικα το μεγεθος της με την αναλυση της κανουν την μεγαλη διαφορα !!!!!! υπεραψογα γραφικα 10.- αισθηση toutch , τελεια για ppc οπως και στο HD αλλωστε (αν και το phone ειναι μπροστα) Μη μου πειτε οτι εκθειαζω αυτο που εχω , ολοι ειμαστε καταναλωτες και τα χρηματα μας πρεπει να πιανουν τοπο Μη βαζετε αλλες ρομ περιμενετε την ελληνικη απο την sony , εγω ειμαι ακομα με την παλια και μια χαρα ταχυτατο ειναι , και ναι δεν με ενδιαφερει το tf3d καθολου Μαριε θα σε μαλωσω:rolleyes: αυτα μας ελεγες και για το καιζερ....και για το diamond....και για το ομνια....και για το HD :lol: εγω που το ειχα το χ1 ......δεν θα σε πιστεψω :X Πάσο, ούτε αλλαγές κατευθύνσεων πολλές έχουμε ούτε νέους δρόμους έχουμε... Αν υπάρχει κάποιο thread για το παρασκήνιο αυτό στείλτε το για μας τους νέους. εσεις οι νεοι :D να εισαστε λιγοτερο περιεργοι :) μην σκαλιζεις παλιες πληγες :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roidimitris2 Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Έχετε υπ'όψη σας κανένα καλό πρόγραμμα calculator?Αν κάνει και γραφικές παραστάσεις ακόμα καλύτερα!!! Παράθεση Xperia X1i Black - Cooked: PCTech4U v2.0 ELL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 16, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Για μένα το καλύτερο... PPCLink HiCalc v2.6.2 Αν θες όμως γραφικές παραστάσεις και όχι μόνο... SMath Studio v0.75.Build.3297 που είναι και free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_i_k_0_s Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Μπορεις να βάλεις και το battery status που τώρα λέγεται Homme Screen το οποίο κάνει και διάφορα άλλα πράγματα μαζί. Αν θες μα το δοκιμάσεις κατέβασε από εδώ http://www.chi-tai.info/cs_batterystatus_xda_neo_wm5_im_cs.htm#Download το δοκίμασα και είναι πολύ καλό! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Biker Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Κυριοι παρακαλω την γνωμη σας !!! Λοιπον ηρθε η ωρα για Hard Reset (και πολυ αργησε) !!! Εχω τα παρακατω προγραματα που θελω να βαλω !!! FingerKeyboard - Black edition v1.4 sdkcerts + SEX1cons v1.50 Spb Imageer Spb Weather 2.1.0 Build 1492 Spb Wireless Monitor 3 Conduits Pocket Player v4.0 DivX Player PPC Eortologio Eset Av Sp.arm G-Alarm v1.4.6 Pocketrar 380 VGA Music ID 1.3.16 AEK Map X1i-Youtube-v0.1a (Resco Contact Manager (BETA) 0.95 γιαυτο εχω μεγαλες επιφιλακσεις, εχθες στα ξαφνικα αρχισε να μου κανει απιστευτα νουμερα, το μονο που ανοιγε ηταν τα μειλ και δεν εκανε τιποτα αλλο !!!) Και καποια πανελς που θελω να βαλω !!! Τωρα το ερωτημα μου ειναι τι να εγκαταστισω στην μνημη της συσκευης και τι στην καρτα μνημης !!! Και αν καποιος εχει να αντιπρωτινει καποιο αλλο προγραμα στη θεση καποιου απο αυτα που αναφερω θα ηθελα και την αιτια !!! Ευχαριστω και περιμενω !!! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MoUCLAs Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 τι έγινε είμαι σε λάθος 8ρεντ :P Για μένα το καλύτερο... PPCLink HiCalc v2.6.2 Αν θες όμως γραφικές παραστάσεις και όχι μόνο... SMath Studio v0.75.Build.3297 που είναι και free. και εγω αυτα προτείνω.. Παράθεση http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg http://www.eikonostoixeio.eu/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 τι έγινε είμαι σε λάθος 8ρεντ :P το χουμε ριξει στις βολτες ολοι μας...:rolleyes::D:lol::p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MoUCLAs Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Μάθατε το νέο ότι η ευρωπαική ένωση επέβαλε στις εταιρίες να συμφωνήσουν σε ενα κοινό φορτιστή? Οπότε δεν θα χρειάζεται κάθε φορά να αλλάζεις φορτιστή? Τουλάχιστον δηλαδή για ένα ευλογο χρονικό διάστημα.. Παράθεση http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg http://www.eikonostoixeio.eu/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts