Administrators athanaso77 Δημ. January 21, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Δεν νομιζω να εχει δωθει ...:O Den exei dwthei alla na tonisoume oti mallon den tha exei elliniko menou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_00000 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Όντως το αναφέρουν και στο site http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageID=1657 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 21, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Pros olous tous ypopsifious agorastes apo Wind: Ean sas poun (gia emporikous logous) oti perimenoun elliniki anabathmisi... apla min tous pistepsete. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_00000 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Λογικα είναι διαφημιστικό κόλπο και θα είμαστε στο περίμενε, επειδη η Vodafone έφερε το NOKIA touch screen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GGREGORYY Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Λογικα είναι διαφημιστικό κόλπο και θα είμαστε στο περίμενε, επειδη η Vodafone έφερε το NOKIA touch screen :confused::confused::confused::confused::confused::confused: STO PERIMENEEEEEEEEEE MAS BLEPO AKOMA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 :confused::confused::confused::confused::confused::confused: STO PERIMENEEEEEEEEEE MAS BLEPO AKOMA γιατι στο περιμενε??? http://www.skroutz.gr/s/39077/Sony-Ericsson-Xperia-X1.html?keyphrase=xperia Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GGREGORYY Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 γιατι στο περιμενε??? http://www.skroutz.gr/s/39077/Sony-Ericsson-Xperia-X1.html?keyphrase=xperia exo mia epidotisi sthn vodafon na thn xasooooo????????????:cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 21, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 exo mia epidotisi sthn vodafon na thn xasooooo????????????:cry::cry: Μπορείς να την πάρεις από το Πλαίσιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Καλημέρα. Κάποιος χρήστης της συσκευής και του Destinator 7 μπορεί να μου πει ποιό skin χρησιμοποιεί; Και αν τρέχει κανονικά; μήπως παρατηρήσατε κάποιο lag; κάνοντας "ταπ" επάνω στον χάρτη ανοίγει αμέσως το μενου για αποθήκευση κλπ. του σημείου στο βελάκι; (στη θέση που βρισκόμαστε δηλαδή). Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Κάποιος χρήστης της συσκευής και του Destinator 7 μπορεί να μου πει ποιό skin χρησιμοποιεί; http://www.navimania.gr/showthread.php?t=12604 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Ναι, ευχαριστώ, αυτά χρησιμοποιώ κι εγώ. Έλεγα μήπως υπάρχει κάτι που δεν ξέρω.. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Biker Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Oκ λοιπον ειρθε και επισημα !!! Και τωρα ολοι εμεις που το πειραμε απο ανεξαρτιτη εισαγωγη τι κανουμε με την εγγυηση σε περιπτωση που παθουμε κατι (κακια ωρα) ?? Εχω ενα προβλημα με το bluetooth, εχω το hbh - d960 και οταν ειναι σε χριση αν παω να ανοιξω τα μνμ τις περισοτερες φορες κρασαρει το κινητο και πρεπει να βγαλω την μπαταρια για να κανω επανεκινιση !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 [Ean to pires apo evrwpaiki agora logika exeis kanonika ypostiriksi edw. Oson afora to problima sou... hard reset dokimases? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denial Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Oκ λοιπον ειρθε και επισημα !!! Και τωρα ολοι εμεις που το πειραμε απο ανεξαρτιτη εισαγωγη τι κανουμε με την εγγυηση σε περιπτωση που παθουμε κατι (κακια ωρα) ?? Εχω ενα προβλημα με το bluetooth, εχω το hbh - d960 και οταν ειναι σε χριση αν παω να ανοιξω τα μνμ τις περισοτερες φορες κρασαρει το κινητο και πρεπει να βγαλω την μπαταρια για να κανω επανεκινιση !!! Το θεμα ειναι αν το "Επισημα" ισχυει για τα μεγαλα μαγαζια π.χ. Πλαισιο - Γερμανος κλπ. μην εχουν οσοι το παρουν τα τρεχαματα που ειχαν μερικοι με το Diamond που ελεγαν οτι ειναι με Ελληνικα και ηταν Παραεισαγωγη με Αγγλικα windows και η αντιπροσωπεια δεν το δεχοταν. Αυτο πως θα μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει? Στα DIamond ειχε ενα αυτοκολητο απο την ελληνικη αντιπροσωπεια και διακρινοταν.....Στα Experia πως θα ειανι καποιος σιγουρος που θα το παρει οτι προερχεται απο την Ελληνικη Αντιπροσωπεια αραγε :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Στα DIamond ειχε ενα αυτοκολητο απο την ελληνικη αντιπροσωπεια και διακρινοταν.....Στα Experia πως θα ειανι καποιος σιγουρος που θα το παρει οτι προερχεται απο την Ελληνικη Αντιπροσωπεια αραγε :( Thelw na pistevw oti tha yparxei kapoio diakritiko kai edw. Eksallou exw tin entypwsi oti ofeiloun na baloun manual elliniko sti syskevasia h' toulaxiston quick start guide. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denial Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Thelw na pistevw oti tha yparxei kapoio diakritiko kai edw. Eksallou exw tin entypwsi oti ofeiloun na baloun manual elliniko sti syskevasia h' toulaxiston quick start guide. Ναι και εγω αυτο θελω να πιστευω.Πηρα SE και το μονο που μου απαντησαν ηταν οτι Τελος του Μηνα θα διατεθει στην ελληνικη αγορα, και με ασχετη απαντηση απεφυγαν να απαντησουν στην ερωτηση μου για το πως θα διακρινει ο αγοραστης αν ειναι απο την ελληνικη αντιπροσωπεια ή παραεισαγωγη. Ας το διαθεσουν στα μαγαζια και οταν εμφανιστει βλεπουμε... Πιστευω και εγω οπως και ο athanaso αν μη τι αλλο θα εχει ενα ελληνικο manual η κατι στα ελληνικα μεσα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GGREGORYY Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=5701 E LOGIKO HTAN NA ERTHEI KAI EDO:rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Den eipes kanenas to antitheto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Biker Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 [Ean to pires apo evrwpaiki agora logika exeis kanonika ypostiriksi edw. Oson afora to problima sou... hard reset dokimases? Οχι δεν δοκιμασα !!! Πως γινεται ??? Και αν το κανω υπαρχει ενδεχομενο να γινει καμοια στραβη ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Οχι δεν δοκιμασα !!! Πως γινεται ??? Και αν το κανω υπαρχει ενδεχομενο να γινει καμοια στραβη ??? Δεν υπάρχει ενδεχόμενο για "στραβή" μιας και προβλέπεται από τον κατασκευαστή. Το hard reset επαναφέρει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις στη συσκευή και είναι όπως όταν την πρωτοάνοιξες. Πας Start -> Settings -> System tab -> Restore defaults (κάπως έτσι πρέπει να λέγεται). Πάρε πρώτα όμως ένα backup με το Sprite Backup για να επαναφέρεις τα χαμένα δεδομένα σου μετά το hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Ναι και εγω αυτο θελω να πιστευω.Πηρα SE και το μονο που μου απαντησαν ηταν οτι Τελος του Μηνα θα διατεθει στην ελληνικη αγορα, και με ασχετη απαντηση απεφυγαν να απαντησουν στην ερωτηση μου για το πως θα διακρινει ο αγοραστης αν ειναι απο την ελληνικη αντιπροσωπεια ή παραεισαγωγη. Ας το διαθεσουν στα μαγαζια και οταν εμφανιστει βλεπουμε... Πιστευω και εγω οπως και ο athanaso αν μη τι αλλο θα εχει ενα ελληνικο manual η κατι στα ελληνικα μεσα .αναμενεται στης 30 ιανουαριου, στην ελλαδα στα καταστηματα της wind ΜΟΝΟ ΑΓΓΛΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ για ελληνικα δεν ξερει κανενας ακομα. Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Biker Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Δεν υπάρχει ενδεχόμενο για "στραβή" μιας και προβλέπεται από τον κατασκευαστή. Το hard reset επαναφέρει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις στη συσκευή και είναι όπως όταν την πρωτοάνοιξες. Πας Start -> Settings -> System tab -> Restore defaults (κάπως έτσι πρέπει να λέγεται). Πάρε πρώτα όμως ένα backup με το Sprite Backup για να επαναφέρεις τα χαμένα δεδομένα σου μετά το hard reset. Οκ ευχαριστω !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Το Hard Reset είναι το clear storage στο settings - system Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Το Hard Reset είναι το clear storage στο settings - system Σε ευχαριστώ για τη διευκρίνηση γιατί δεν έχω τη συσκευή μπροστά μου. (Το ήξερα ότι κάπου το έλεγα λάθος! :O ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Σε ευχαριστώ για τη διευκρίνηση γιατί δεν έχω τη συσκευή μπροστά μου. (Το ήξερα ότι κάπου το έλεγα λάθος! :O ) Η ευχαρίστηση δικιά μου. :) Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts