Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε 7-10 μέρες θα έχει κυκλοφορήσει το Αγγλικό οπότε δεν σου έλεγε βλακείες ως προς αυτό, αλλά ότι το έχει ήδη πουλήσει είναι μεγάλη μούφα...

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

η sonyericsson hellas εχει ήδη ανακοινώσει την πώλησή του στην ελλάδα, υπάρχουν ήδη 4 καταστήματα που το διαθέτουν (ετσι ισχυρίζονται), ξέρει κανείς αν το σκηνικό είναι μούφα?

η sonyericsson hellas εχει ήδη ανακοινώσει την πώλησή του στην ελλάδα, υπάρχουν ήδη 4 καταστήματα που το διαθέτουν (ετσι ισχυρίζονται), ξέρει κανείς αν το σκηνικό είναι μούφα?

Μπορείς να δώσεις κάποιο link ή να μας πεις ποια είναι αυτά τα μαγαζιά;

Μπορείς να δώσεις κάποιο link ή να μας πεις ποια είναι αυτά τα μαγαζιά;

http://www.skroutz.gr/s/39077/Sony-Ericsson-Xperia-X1.html?keyphrase=sony+ericsson+xperia

Ο geosake αναφέρει ότι του είπαν από τη Sony-Ericsson για τέσσερα μαγαζιά που το διαθέτουν. Για αυτά είμαι περίεργος και αν γίνεται να μας πει με ποιόν μίλησε. Παρεπιμπτόντως και στην Αγγλία τα Vodafone stores έχουν αρχίσει να το πουλάνε κανονικά.

πριν ενα μηνα ειχα δει στο emarket να πουλανε το xperia.καταλαβα οτι πρεπει ο τυπος να ειναι απο εξωτερικο κ ετσι εστειλα μηνυμα να μαθω.μου απαντησε σημερα κ μου ειπε τα παρακατω...

Hello

Thanks for the mail and the interest you have in our company, products and services we are very glad to have your inquiry.

The mobiles phones Are brand new and sealed, comes with 12months international warranty from the manufacturers and 30 days return policy, you can use the mobile anywhere in the world with any network of your choice .

You can add me on msn so that we can talk more about the transaction and other things.my msn add is....paul_store@hotmail.com

Note: if you buy up to 3 of the item you will get 1 unit free

Delivery : takes 2days immediately after the confirmation of your payment.

you can add your number in your next reply.

Below are are the quotation.

Xperia X1 cost.......................350euro

Shipping cost....................................50euro

Delivery is made via UPS Express and your item take just 48hours to get to your doorstep upon payment confirmation we ship out and get back to you with the details for shipping ...

ENDAVOR TO ADD YOUR PHONE NUMBER IN YOUR NEXT REPLY.

GET BACK TO US WITH YOUR FULL SHIPPING DETAILS IN THE FORMAT BELOW.........

FULL NAME........

COUNTRY...........

STATE............

CITY............

ADDRESS........

POSTAL CODE........

PHONE NUMBER........

HOW MANY UNITS YOU WANT TO BUY........

Awaiting to read from you soonest.

Regards

Paul

+44.............

[sIGPIC][/sIGPIC]

δε ξερω παντως φωτογραφια το γνησιο ειχε...

Σχεδον σιγουρα καποια μουφα πουλαει,

το ολο email μου θυμιζει Κινα.

Πχ δεν σου ειπε πως θα πληρωσεις,φανταζομαι θα σου ζητησει με Western Union και οχι Paypal(με την δικαιολογια ’’Our company cannot afford paypal'')

Γενικα ολα οσα λεει ειναι τραγικα,κανε με φιλο στο msn , στα 3 ενα δωρο,και πολλες πολλες λεπτομερειες ακομα.

ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΙΑ.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Σχεδον σιγουρα καποια μουφα πουλαει,

το ολο email μου θυμιζει Κινα.

Πχ δεν σου ειπε πως θα πληρωσεις,φανταζομαι θα σου ζητησει με Western Union και οχι Paypal(με την δικαιολογια ’’Our company cannot afford paypal'')

Γενικα ολα οσα λεει ειναι τραγικα,κανε με φιλο στο msn , στα 3 ενα δωρο,και πολλες πολλες λεπτομερειες ακομα.

ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΙΑ.

Eννοειται πως θα μεινω μακρια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πηρα τηλεφωνο στην SonyEricsson Hellas και μου ειπαν επι λεξη: "Δυστηχως θα αργησει, με την τελευταια ενημερωση που εχουμε Ελλαδα θα το διαθεσουμε το 1ο τριμηνο του 2009".

Αρα οτι και να λενε διαφοροι δεν ισχυει μιας και η ιδια η αντιπροσωπεια μιλησε για 2009 :mad:

Πηρα τηλεφωνο στην SonyEricsson Hellas και μου ειπαν επι λεξη: "Δυστηχως θα αργησει, με την τελευταια ενημερωση που εχουμε Ελλαδα θα το διαθεσουμε το 1ο τριμηνο του 2009".

Αρα οτι και να λενε διαφοροι δεν ισχυει μιας και η ιδια η αντιπροσωπεια μιλησε για 2009 :mad:

σχεδον ενα χρονο μετα την παρουσιαση του....απαραδεκτοι...

αλλα θα το περιμενω το ατιμο.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

σχεδον ενα χρονο μετα την παρουσιαση του....απαραδεκτοι...

αλλα θα το περιμενω το ατιμο.....

Προφανώς μιλούσε για το Ελληνικό(με Ελληνικό μενού) γιατί κυκλοφόρησε ήδη σε Σουηδία και Αγγλία. Ίσως κάποια Ελληνικά μαγαζιά φέρουν το Αγγλικό σε 1-2 βδομάδες.

Twitter.

αν το παρεις απεξω δεν θα εχει ελληνικο μενου?

Όχι δεν θα έχει και δεν βρίσκω το νόημα του ελληνικού μενού από την στιγμή που ελάχιστες είναι οι εφαρμογές για Windows mobile που έχουν ελληνική γλώσσα. Θα μπορείς άνετα όμως να διαβάζεις ελληνικά(όπως συμβαίνει με τα αγγλικά windows στο pc) και με το κατάλληλο πρόγραμμα(υπάρχουν πολλά και δωρεάν) να γράφεις και ελληνικά.

Twitter.

Σήμερα πήγα από το υποκατάστημα και υπέκυψα στον πειρασμό. Έγινα ~700€ φτωχότερος :( και το περιμένω σε 7-10 μέρες. Ελπίζω να αξίζει τον κόπο και να μην μετανιώσω την ανυπομονησία/ενθουσιασμό μου.

Πάντως ο άνθρωπος στο κατάστημα επέμενε ότι έχουν είδη παραδώσει γύρω στις οχτώ συσκευές xperia (με αγγλικό μενού φυσικά).

Σήμερα πήγα από το υποκατάστημα και υπέκυψα στον πειρασμό. Έγινα ~700€ φτωχότερος :( και το περιμένω σε 7-10 μέρες. Ελπίζω να αξίζει τον κόπο και να μην μετανιώσω την ανυπομονησία/ενθουσιασμό μου.

Πάντως ο άνθρωπος στο κατάστημα επέμενε ότι έχουν είδη παραδώσει γύρω στις οχτώ συσκευές xperia (με αγγλικό μενού φυσικά).

να τους ξεραμε να μας ελεγαν την γνωμη τους...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε ποιο μαγαζι πηγες??? Εγω το παρειγγειλα απο Clove.co.uk. 666 ευρω με τα μεταφορικα. Δεν κανω πλακα για το ποσο.:rolleyes::rolleyes:

XavierGr

Για το ότι έχει ήδη πουλήσει δεν νομίζω, που τα βρήκε; Δεν υπήρχε πουθενά διαθέσιμο στο εξωτερικό το αγγλικό.

Για τις 7-10 μέρες μπορώ να τον πιστέψω αν και υπολόγιζε και μια καθυστέρηση για να είσαι σίγουρος. Σου έδωσε κάποια απόδειξη για την συναλλαγή σας; Όπως και να έχει όταν το πάρεις στα χέρια σου βεβαιώσου ότι θα πάρεις απόδειξη που θα αναφέρει το ΙΜΕΙ της συσκευής!!!

Σε ποιο μαγαζι πηγες??? Εγω το παρειγγειλα απο Clove.co.uk. 666 ευρω με τα μεταφορικα. Δεν κανω πλακα για το ποσο.:rolleyes::rolleyes:

Ποιο χρώμα; Το μαύρο λέει εξαντλήθηκε και περιμένουν stock στις 29. Σου έβγαλε αν έφυγε η παραγγελία;

Twitter.

Ποιο χρώμα; Το μαύρο λέει εξαντλήθηκε και περιμένουν stock στις 29. Σου έβγαλε αν έφυγε η παραγγελία;

Ειναι στο process απο οτι βλεπω.

http://www.expansys.com/p.aspx?i=163411

100+ Κομμάτια έχουν.

Αλλα η τιμή είναι πολύ ακριβότερη από αυτή που είχα δει σε καταστήματα εδώ στην Αγγλία(449).

Δεν ξέρω τι παίζει. Προφανώς είδαν μεγάλη ζήτηση

Ας επιχειρήσουμε...

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned