Jump to content

RYE Traveler 3503 (PNA)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά και το igo 8 δουλεύει κανονικά.Φυσάει το μηχανάκι.Όλα μια χαρά.Αν έχει αντοχή και στο χρόνο τότε είναι best αγορά.

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά και το igo 8 δουλεύει κανονικά.Φυσάει το μηχανάκι.Όλα μια χαρά.Αν έχει αντοχή και στο χρόνο τότε είναι best αγορά.

+1000 :up:

ΑΛΛΑ ΔΕΝ :down: ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ .

ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ. !!!!!!

Καλημέρα σε όλους.. Από χθές είμαι κάτοχος ενός Pilot 3500 που σύμφωνα με το λεγόμενα σας είναι ο "αντικαταστάτης" του Rye 3503. Μέσα στο μηχανάκι είναι φορτωμένος ο χάρτης με έκδοση NaviGreece 2008.01 και βλέπω οτι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση σε 2008.03 αλλά δεν μπορώ να βρώ το 16ψήφιο νούμερο που λέει οτι χρειάζεται για να το κατεβάσεις δωρεάν από το site.. Επίσης μέσα στο "σχετικά για το Sygic Drive" (7.197 έκδοση..) δεν υπάρχει κάποιο νούμερο Device Code που επίσης χρειάζεται για το download των χαρτών.. Πώς μπορώ να κάνω update τους χάρτες? Μήπως δεν αξίζει τελικά και να πέρναγα κάποιο Destinator η άλλο πρόγραμμα πλοήγησης? (και αν ναι πώς γίνεται αυτό..?) Και πού θα βρώ αυτά τα προγράμματα?

Από ότι καταλάβατε είμαι τελείως άσχετος με το θέμα.. Είναι η πρώτη φορά που έχω τέτοιο μηχανάκι στα χέρια μου και καταλαβαίνετε... :O

1) Εν τάχει έχω περάσει το destinator 7 στο Rye3503 που έχω κι όλα δουλεύουν άψογα εκτός από το εξής. Αφού έχω δηλώσει στο pna και φορτώνει από μόνο του το destinator θα πρέπει να κάνω τα εξής: Πηγαίνω στις "Επιλογές => Ρυθμίσεις => Σήμα Gps => Ρύθμιση => οκ" για να αναζητά κάθε φορά τους δορυφόρους γιατί αν δεν τα κάνω αυτά δεν μπορεί να τους βρει.

Υπάρχει κάποιος τρόπος ή τι φταίει ώστε κάθε φορά που ανοίγω το pna να μην χρειάζεται να κάνω συνεχώς αυτήν τη διαδικασία;

2) Eπίσης υπάρχει τρόπος να ρυθμίσω την ένταση του ήχου όταν ανοίγω την συσκευή να είναι χαμηλότερος κι αν ναι πως;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας...

Με συγχωρείς για την καθυστερημένη απάντηση, αλλά έλειπα σε διακοπές. Βασικά πρέπει στις ρυθμίσεις gps του destinator να αλλάξεις την comm από 2 σε 1 ή τουμπαλιν (δεν έχω το gps μπροστά μου να σου πω). Έτσι δε θα ξαναχρειστεί ποτέ η ρύθμιση/αναζήτηση που έκανες.

Με συγχωρείς για την καθυστερημένη απάντηση, αλλά έλειπα σε διακοπές. Βασικά πρέπει στις ρυθμίσεις gps του destinator να αλλάξεις την comm από 2 σε 1 ή τουμπαλιν (δεν έχω το gps μπροστά μου να σου πω). Έτσι δε θα ξαναχρειστεί ποτέ η ρύθμιση/αναζήτηση που έκανες.

Δυστυχώς δοκίμασα αυτό που είπες δηλ. από θύρα com2 σε com1 αλλά τζίφος. Παρ'όλα αυτά ποιες πρέπει να είναι οι ρυθμίσεις;

Θύρα com (com2), ταχ.δεδ. (4800), πρωτ/λο (NMEA);

Άριστο το μηχανάκι που αγοράσαμε ... :up:

Είμαι πολύ ευχαριστημένος !!! ...

Να του φορτώναμε και κανένα Ναυτικό Χάρτη ... :help:

καλοκαίρι έχει ακόμα :)

καλημερα.το πηρα και εγω χτες πολυ καλο ειδικα για τα χρηματα του 89 ευρω!

Ναι τοσο απλα.

Το βαζεις στην καρτα SD ή ακομα και στην μνημη του RYE, ρυθμιζεις το RYE να εκκινει το destinator και τελος....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εκει που θα το αγορασεις θα ζητησεις εκδοση για PNA.

Θα σου δωσουν το σωστο.

Υγ. Εχεις PM.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εν τάχει έχω περάσει το destinator 7 στο Rye3503 που έχω κι όλα δουλεύουν άψογα εκτός από το εξής. Αφού έχω δηλώσει στο pna και φορτώνει από μόνο του το destinator θα πρέπει να κάνω τα εξής: Πηγαίνω στις "Επιλογές => Ρυθμίσεις => Σήμα Gps => Ρύθμιση => οκ" για να αναζητά κάθε φορά τους δορυφόρους γιατί αν δεν τα κάνω αυτά δεν μπορεί να τους βρει.

Υπάρχει κάποιος τρόπος ή τι φταίει ώστε κάθε φορά που ανοίγω το pna να μην χρειάζεται να κάνω συνεχώς αυτήν τη διαδικασία;

Ευχαριστώ

Γεια σας παιδια,γνωρίζει κανείς να μου πει ποιά ειναι η τελευταία ενημέρωση χαρτών για το dest7? Ευχαριστώ.

Παιδια μια παρακληση ακόμη...

Υποσχεθηκα στον αδερφό μου οτι θα του φιαξω το rye 4305 που εχει αγορασει και δεν τον βολευουν οι χαρτες του ,και δεν εχω καμια γνωση απο GPS, βρηκα καποια προγραμματα destinator μου Αλλα βγαζει μια κλεψυδρα και τελος..

Οτι και να ρωτησω για το πως να το εγκαταστησω και που να το βρω το ξερετε ηδη πιστευω...

Χιλια ευχαριστω ,και να ΄στε καλα

Ηρακλης

Ακυρο,

Οποιος εχει το ιδιο προβλημα ας κανει λιγες ωριτσες υπομονη και, θα ερθει πολυτιμη βοηθεια...

Panosvlass, πολλα ευχαριστω αδερφε μου.

:cool:

oiwnos

Εν τάχει έχω περάσει το destinator 7 στο Rye3503 που έχω κι όλα δουλεύουν άψογα εκτός από το εξής. Αφού έχω δηλώσει στο pna και φορτώνει από μόνο του το destinator θα πρέπει να κάνω τα εξής: Πηγαίνω στις "Επιλογές => Ρυθμίσεις => Σήμα Gps => Ρύθμιση => οκ" για να αναζητά κάθε φορά τους δορυφόρους γιατί αν δεν τα κάνω αυτά δεν μπορεί να τους βρει.

Ευχαριστώ

Ρε παιδιά τίποτε για τα παραπάνω;

sto destinator oi ruthmiseis gps einai

com2

taxutita 4800

NMEA

TMC-->off

Χίλια ευχαριστώ :D

Το TMC μου δημιούργησε το πρόβλημα γιατί το είχα στο on. Κανονικά όμως δεν έπρεπε να δουλεύει στο on? Γιατί συμβαίνει αυτό;:blink:

Κάτι τελευταίο υπάρχει τρόπος να ρυθμίσω την ένταση του ήχου (πριν φορτώσει το destinator) όταν ανοίγω την συσκευή να είναι χαμηλότερος κι αν ναι πως;

Ευχαριστώ

Χίλια ευχαριστώ :D

Το TMC μου δημιούργησε το πρόβλημα γιατί το είχα στο on. Κανονικά όμως δεν έπρεπε να δουλεύει στο on? Γιατί συμβαίνει αυτό;:blink:

Κάτι τελευταίο υπάρχει τρόπος να ρυθμίσω την ένταση του ήχου (πριν φορτώσει το destinator) όταν ανοίγω την συσκευή να είναι χαμηλότερος κι αν ναι πως;

Ευχαριστώ

Ισως επειδη ψαχνει πληροφοριες το TMC και δεν εβρισκε να ετρωγε κολλημα, ποιος ξερει.Εσυ το εκανες ΟΝ να φανταστω ε? Γιατι κανονικα OFF ειναι.

Οσο για τον ηχο απο οπου και να τον εχω χαμηλωσει αυτο το ΓΓΚΚΚΛΙΙΙΝΓΓΚΚΚΚ που κανει στην αρχη και με τρελαινει δεν εχω καταφερει να το χαμηλωσω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οσο για τον ηχο απο οπου και να τον εχω χαμηλωσει αυτο το ΓΓΚΚΚΛΙΙΙΝΓΓΚΚΚΚ που κανει στην αρχη και με τρελαινει δεν εχω καταφερει να το χαμηλωσω.

+10000000 :!::!::!::!::!::!:

kalo sas meshmesi

kalosas mhna kai giaytoys poy teleiosan ths diakopes kalo f8inoporo(noris einai akoma gia kalo xhmona)

meta apo apoysia gia ena mhna namaste kai pallh edo

kai mias kai olh exoyme kati na poyme as kata8esoyme ths empiries mas

ego exo kai ta tria programata epano

to dest7 einai to pio plhrestero to dikotoy einai kalo alla arketa piso akoma se polla shmia

to igo asta na pane gia klamata(milo panta gia toys xartes)

to dest einai apo ta pio kalaoys xartes

oxi oti ayto den exei la8h pros 8eoy kai sobara la8h alla einai kalhtero apo ola

kai pio ajiopisto alla ola 8eloyn prosoxh

kai shmiosh enaka peripoy 4000 xil se ena mhna

girizontas olh thn d makedonia

kati poy den jero kai den exo diadromes se monopatia gia perpathma yparxoyn ???

opos to die8nes monopati E4ston olympmpo

ean jerei kapios as moy pei perhmeno kai pm

naste olh kalla kai kalo f8inoporo

Παιδιά βγήκαν καινούργιοι χάρτες για το IGO 8...2008.04

δεν τους έχω δοκιμάσει ακόμα...

Αλλά όποιος τους θέλει να μου στείλει pm...

Αλήθεια μπορώ να ποστάρω το link εδώ...είναι site όχι rapidshare αμέσως...

Παιδιά βγήκαν καινούργιοι χάρτες για το IGO 8...2008.04

δεν τους έχω δοκιμάσει ακόμα...

Αλλά όποιος τους θέλει να μου στείλει pm...

Αλήθεια μπορώ να ποστάρω το link εδώ...είναι site όχι rapidshare αμέσως...

Σε ποιούς χάρτες αναφέρεσαι φίλε μου??

Navigreece.2008.03 :):D ή σε Epsilon (Greece8 2008.04 080604):cry::!:

Καμμία σχέση οι πρώτοι με τους δεύτερους.

Σα να λεμε η βούρτσα με την ......

Πέρα από την πλάκα τα πράγματα γίνονται ολοένα και καλύτερα.

Με μία συσκευή έχουμε πλέον 3 λογισμικά πλοήγησης

(Sygic:confused: - Destinator :O - i-Go:rolleyes:)