jordanp Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Katevazete to parakatw .rar To aposympiezete Antigrafete ton fakelo stin sd memory card tou Rye kai eiste etoimoi (to mono pou menei einai na orisete ws ektelesimo arxeio ploigisis to destinator.exe mesa apo tis ri8miseis tou Rye) Exei speed cams + poi + + + !! **** Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmour Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 οκ, δεν θέλω να διαβάσω άλλα...μετά από 70+ σελιδες, αποφάσισα ότι το θέλω κ εγώ...rye 3503. όσον αφορά τη κάρτα μνήμης όμως, τι format χρειάζεται να έχει? fat, fat32 ή απλά δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο? καμιά ταινία προβλέπεται να παίζει η ζητάω πολλά? να φανταστώ πως τελικά είναι απλή η εγκατάσταση του dest 7, σύμφωνα με το τελευταιο μνμ του jordanp...? κ φυσικά...καλώς σας βρήκα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomario Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Ευχαριστώ πολύ τον jordanp για την άμεση απάντηση και βοήθεια.Τρέχω αμέσως να εγκαταστήσω το dest στο RYE μου και να το δοκιμάσω.Ευχαριστώ myphone.gr.Καλημέρα σε όλους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpeppas Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Λοιπόν ακούστε τι έπαθα... Το μηχάνημα το αγόρασα τον Φεβρουάριο. Ανάβω το μηχάνημα το πρωι να πάω σε μια δουλειά. Όλα καλά, πάω, το σβήνω. Μετά από 1-2 ώρες, το ανάβω και τσουπ - μου πετάει την συννημένη εικόνα.(δεν φαινεται καλά αλλά λέει "System Updater") Το δοκιμάζω από δω, το δοκάμζω από κει, το σβήνω, το ξανα-ανάβω. Τίποτα, τα ίδια. Το πάω στην αντιπροσωπεία και τι μου λένε:!!!! "Το μηχάνημα είναι εκτός εγγύσεως. " "Γιατί?", ρωτάω. "Γιατί όταν βγάζει αυτή την οθόνη , σημαίνει ότι έχετε πειράξει το λειτουργικό!" Το δε, συγκεκριμένο μηχάνημα έχει το αβαντάζ ότι ΔΕΝ χρειάζεται να πειράξεις το λειτουργικό ΚΑΘΟΛΟΥ!! Με το παραπάνω σκεπτικό, θα μπορούσε η οποιαδήποτε εταιρεία να άρει την εγγύηση βάσει όποιου "μηνύματος" έβγαζε η συσκευή. Τι λέτε να κάνω?? Να απευθυνθώ σε καταναλωτικό οργανισμό (πχ ΕΚΠΟΙΖΩ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. October 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Φαντασου ειναι ολοκληρη αντιπροσωπια και δεν ξερουν οτι σε αυτο το μενου μπορεις να πας καλιστα οταν ανοιγει το RYE αν κρατας το "κουμπι" της εντασης του ηχου μεσα μεχρι να ακουστει ενα τακ τακ. Οποτε τα ζωα δεν ξερουν οτι αυτο γινετε χωρις να εχεις πειραξει τιποτα. Μην παει και εχει κολλησει το κουμπι αυτο και τρωει κολλημα? Reset δοκιμασες? Την συσκευη μπορεις να την δεις μεσω Activesync? Ωστε στην τελικη να ξαναπερασεις το αρχεια του λειτουργικου και να ειναι οκ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpeppas Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Είχα παρατηρήσει ότι ο ήχος ήταν συνέχεια δυνατός. Μπορεί να έχει κολλήσει το κουμπί? Που θα βρω τα αρχεία να τα περάσω ξανά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. October 19, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Κανε μια δοκιμη να το πατας το κουμπι οταν ανοιγει μηπως και ξεκολλησει. Το οτι ειναι συνεχεια δυνατα ο ηχος δεν νομιζω οτι παιζει ρολο. Τα αρχεια αν θες τα κατεβαζω απο το δικο μου και στα ανεβαζω σε ενα rapid για να τα παρεις. Αλλα 1ον) βεβαιωσου οτι μπορεις να δεις την εσωτερικη μνημη του RYE, δηλαδη τον φακελο NANDflash. 2ον) Ποιο RYE εχεις? 3503 η καποιο αλλο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpeppas Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Κανε μια δοκιμη να το πατας το κουμπι οταν ανοιγει μηπως και ξεκολλησει. Το οτι ειναι συνεχεια δυνατα ο ηχος δεν νομιζω οτι παιζει ρολο. Τα αρχεια αν θες τα κατεβαζω απο το δικο μου και στα ανεβαζω σε ενα rapid για να τα παρεις. Αλλα 1ον) βεβαιωσου οτι μπορεις να δεις την εσωτερικη μνημη του RYE, δηλαδη τον φακελο NANDflash. 2ον) Ποιο RYE εχεις? 3503 η καποιο αλλο? Το 3503. Δεν το έχω αυτή την στιγμή (το είχα δώσει στον αδελφό μου να το πάει), αλλά θα το έχω το απόγευμα. Θα ενημερώσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpeppas Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Κανε μια δοκιμη να το πατας το κουμπι οταν ανοιγει μηπως και ξεκολλησει. Το οτι ειναι συνεχεια δυνατα ο ηχος δεν νομιζω οτι παιζει ρολο. Τα αρχεια αν θες τα κατεβαζω απο το δικο μου και στα ανεβαζω σε ενα rapid για να τα παρεις. Αλλα 1ον) βεβαιωσου οτι μπορεις να δεις την εσωτερικη μνημη του RYE, δηλαδη τον φακελο NANDflash. 2ον) Ποιο RYE εχεις? 3503 η καποιο αλλο? με πάτημα του κουμπιού δεν έγινε κάτι. Με το που ξεκινάει, βγάζει με κόκκινα γράμμα (για πολύ λίγο) "initializing" και μετά βγάζει το άλλο. Από ActiveSync μάλλον τα βλέπω όλα. (δες συννημένο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomario Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Σε ευχαριστώ και πάλι jordanp.Μόλις επέστρεψα στο γραφείο έπειτα από ένα γεμάτο χιλιόμετρα Σαββατοκύριακο και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το dest7 μπορώ να σου πω...Έκανε πάντα τη δουλειά του και με μεγάλη ακρίβεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanagiotaroS Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 paidia as me voithisei kai emena kapoios! egw exw to rye gps traveler 3508 pisteyw ta idia panw katw tha einai me to 3503 thelw na perasw kapoio allo programma navigation sto rye kai an mporw na valw to dest 7, akoma kalitera! apla de 3erw pws! exw ena dest gia ppc alla de nomizw na kanei giati de to anoigei katholou... PM me plz sas eimai ypoxreos ek twn proterwn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 paidia as me voithisei kai emena kapoios! egw exw to rye gps traveler 3508 pisteyw ta idia panw katw tha einai me to 3503 thelw na perasw kapoio allo programma navigation sto rye kai an mporw na valw to dest 7, akoma kalitera! apla de 3erw pws! exw ena dest gia ppc alla de nomizw na kanei giati de to anoigei katholou... PM me plz sas eimai ypoxreos ek twn proterwn Το εκανα εγω σημερα σε ενα 3508 μιας φιλης . Εβαλα destinator 7 σε μια καρτα sd που αγορασε extra και δουλευει μια χαρα. Εχεις και pm. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 σον αφορά τη κάρτα μνήμης όμως, τι format χρειάζεται να έχει? fat, fat32 Σε fat σχετο. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATHOP Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Ρε παιδιά το δικό του λογισμικό είναι άχρηστο ? Υπάρχουν UPDATES ? Yπάρχει κανείς που να το χρησιμοποιεί ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Ρε παιδιά το δικό του λογισμικό είναι άχρηστο ? Υπάρχουν UPDATES ? Yπάρχει κανείς που να το χρησιμοποιεί ? Βαλε destinator 7 Δοκιμασμενο με 100% επιτυχια !!!! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpeppas Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Ρε παιδιά το δικό του λογισμικό είναι άχρηστο ? Υπάρχουν UPDATES ? Yπάρχει κανείς που να το χρησιμοποιεί ? Όχι, δεν είναι άχρηστο. Απλά δεν είναι της κλάσης του Destinator. Αν δεν ζητάς πολλά, δοκίμασέ το πρώτο με το δικό του SW και βλέπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_rye_3503 Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Τίποτα για το iGo 8 ξέρει κανένας τίποτα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 γεια σας.θελω να περασω το dest 7 στο rye 4303.το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να δω την καρτα μνημης παρα μονο την nandflash.τι μπορω να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mid1 Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Καλησπέρα σε όλους. Επανέρχομαι στο forum μετά από 5-6 μήνες για να πω κάποιες εντυπώσεις, να ενημερώσω για κάτι και να ρωτήσω και κάτι ακόμη. Το περασμένο Πάσχα έκανα περίπου 3000 χιλ. Γερμανία – Ολλανδία – Βέλγιο – Γαλλία και ξανά Γερμανία. Είχα πάρει το γνωστό μας 3503 μαζί μου με εγκατεστημένο το Dest7 με την βοήθεια αυτού εδώ του forum και με τους ευρωπαϊκούς χάρτες της κάθε χώρας. Ομολογώ ότι όπου το χρησιμοποίησα ήταν πολύ σωστό και εξυπηρετικότατο. Το δοκίμασα όμως πολύ λίγο διότι είχα ενοικιάσει μια BMW 325 coupe η οποία είχε πάνω το i-drive της BMW . Εάν δεν το δείτε σε χρήση ότι και να πω θα είναι φτωχό. Από ενημέρωση για την κίνηση, τα τρακαρίσματα, τα έργα μέχρι παρακάμψεις, ώρες λειτουργίας των βενζινάδικων και αυτόματα τηλεφωνήματα όπου χρειαζόταν. Άστε τα, έπαθα την πλάκα μου. Γενικώς πάντως όποιος θέλει να πάει Ευρώπη, το dest με τους χάρτες της κάθε χώρας είναι εξυπηρετικότατο. Πρόσφατα αγόρασα το RYE 4303 γιατί το βρήκα μέσο γνωστού στην τιμή του 3503 και το πήρα διότι θέλει και η γυναίκα (από τότε που της το έδωσα σταμάτησε να χάνετε στην Αθήνα). Ήθελα λοιπών να ενημερώσω ότι το dest7 δουλεύει κανονικά και ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως στο 3503 και στο 4303. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mid1 Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Επίσης ήθελα να ρωτήσω εάν έχει κανένας πιο καινούριο από NGi_Map_Destinator_Greek-v2008.Q1.95 με for links 29/2/08 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Δεν έχει βγει ακόμη πιο καινούριος Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Μήπως ξέρουμε πότε θα βγει νέος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Ισως και ποτέ! Οπως λέει και το γνωστό άσμα, ''μετακομίζω γιατί χωρίζω''.:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Kαι τι θα γίνει η NGI; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Σύμφωνα με δηλώσεις των στελεχών της Gi στο navimania θα βγει νέος χάρτης για το destinator πριν από το τέλος του χρόνου.Και φυσικά η gi δεν πρόκειται να χαθεί γιατί έχει νέες προοπτικές για το μέλλον http://www.navimania.gr/showpost.php?p=141853&postcount=507 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts