jordanp Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Παιδιά και το igo 8 δουλεύει κανονικά.Φυσάει το μηχανάκι.Όλα μια χαρά.Αν έχει αντοχή και στο χρόνο τότε είναι best αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DPF Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Παιδιά και το igo 8 δουλεύει κανονικά.Φυσάει το μηχανάκι.Όλα μια χαρά.Αν έχει αντοχή και στο χρόνο τότε είναι best αγορά. +1000 :up: ΑΛΛΑ ΔΕΝ :down: ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ . ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ. !!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosto18t Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Καλημέρα σε όλους.. Από χθές είμαι κάτοχος ενός Pilot 3500 που σύμφωνα με το λεγόμενα σας είναι ο "αντικαταστάτης" του Rye 3503. Μέσα στο μηχανάκι είναι φορτωμένος ο χάρτης με έκδοση NaviGreece 2008.01 και βλέπω οτι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση σε 2008.03 αλλά δεν μπορώ να βρώ το 16ψήφιο νούμερο που λέει οτι χρειάζεται για να το κατεβάσεις δωρεάν από το site.. Επίσης μέσα στο "σχετικά για το Sygic Drive" (7.197 έκδοση..) δεν υπάρχει κάποιο νούμερο Device Code που επίσης χρειάζεται για το download των χαρτών.. Πώς μπορώ να κάνω update τους χάρτες? Μήπως δεν αξίζει τελικά και να πέρναγα κάποιο Destinator η άλλο πρόγραμμα πλοήγησης? (και αν ναι πώς γίνεται αυτό..?) Και πού θα βρώ αυτά τα προγράμματα? Από ότι καταλάβατε είμαι τελείως άσχετος με το θέμα.. Είναι η πρώτη φορά που έχω τέτοιο μηχανάκι στα χέρια μου και καταλαβαίνετε... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_spirit_ Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 1) Εν τάχει έχω περάσει το destinator 7 στο Rye3503 που έχω κι όλα δουλεύουν άψογα εκτός από το εξής. Αφού έχω δηλώσει στο pna και φορτώνει από μόνο του το destinator θα πρέπει να κάνω τα εξής: Πηγαίνω στις "Επιλογές => Ρυθμίσεις => Σήμα Gps => Ρύθμιση => οκ" για να αναζητά κάθε φορά τους δορυφόρους γιατί αν δεν τα κάνω αυτά δεν μπορεί να τους βρει. Υπάρχει κάποιος τρόπος ή τι φταίει ώστε κάθε φορά που ανοίγω το pna να μην χρειάζεται να κάνω συνεχώς αυτήν τη διαδικασία; 2) Eπίσης υπάρχει τρόπος να ρυθμίσω την ένταση του ήχου όταν ανοίγω την συσκευή να είναι χαμηλότερος κι αν ναι πως; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας... Με συγχωρείς για την καθυστερημένη απάντηση, αλλά έλειπα σε διακοπές. Βασικά πρέπει στις ρυθμίσεις gps του destinator να αλλάξεις την comm από 2 σε 1 ή τουμπαλιν (δεν έχω το gps μπροστά μου να σου πω). Έτσι δε θα ξαναχρειστεί ποτέ η ρύθμιση/αναζήτηση που έκανες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Με συγχωρείς για την καθυστερημένη απάντηση, αλλά έλειπα σε διακοπές. Βασικά πρέπει στις ρυθμίσεις gps του destinator να αλλάξεις την comm από 2 σε 1 ή τουμπαλιν (δεν έχω το gps μπροστά μου να σου πω). Έτσι δε θα ξαναχρειστεί ποτέ η ρύθμιση/αναζήτηση που έκανες. Δυστυχώς δοκίμασα αυτό που είπες δηλ. από θύρα com2 σε com1 αλλά τζίφος. Παρ'όλα αυτά ποιες πρέπει να είναι οι ρυθμίσεις; Θύρα com (com2), ταχ.δεδ. (4800), πρωτ/λο (NMEA); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek30 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Άριστο το μηχανάκι που αγοράσαμε ... :up: Είμαι πολύ ευχαριστημένος !!! ... Να του φορτώναμε και κανένα Ναυτικό Χάρτη ... :help: καλοκαίρι έχει ακόμα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 καλημερα.το πηρα και εγω χτες πολυ καλο ειδικα για τα χρηματα του 89 ευρω! Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 to destinator pos mpainei;; apla to vazoume se mia karta sd;; auto einai olo;; Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. August 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Ναι τοσο απλα. Το βαζεις στην καρτα SD ή ακομα και στην μνημη του RYE, ρυθμιζεις το RYE να εκκινει το destinator και τελος.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 pos katalavainw pies ekdoseis destinator einai gia pna? Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. August 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Εκει που θα το αγορασεις θα ζητησεις εκδοση για PNA. Θα σου δωσουν το σωστο. Υγ. Εχεις PM. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 pira kai gw to sygkekrimeno gps tha valw tora to destinator Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Εν τάχει έχω περάσει το destinator 7 στο Rye3503 που έχω κι όλα δουλεύουν άψογα εκτός από το εξής. Αφού έχω δηλώσει στο pna και φορτώνει από μόνο του το destinator θα πρέπει να κάνω τα εξής: Πηγαίνω στις "Επιλογές => Ρυθμίσεις => Σήμα Gps => Ρύθμιση => οκ" για να αναζητά κάθε φορά τους δορυφόρους γιατί αν δεν τα κάνω αυτά δεν μπορεί να τους βρει. Υπάρχει κάποιος τρόπος ή τι φταίει ώστε κάθε φορά που ανοίγω το pna να μην χρειάζεται να κάνω συνεχώς αυτήν τη διαδικασία; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyrgidim Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Γεια σας παιδια,γνωρίζει κανείς να μου πει ποιά ειναι η τελευταία ενημέρωση χαρτών για το dest7? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Oiwnos17 Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Παιδια μια παρακληση ακόμη... Υποσχεθηκα στον αδερφό μου οτι θα του φιαξω το rye 4305 που εχει αγορασει και δεν τον βολευουν οι χαρτες του ,και δεν εχω καμια γνωση απο GPS, βρηκα καποια προγραμματα destinator μου Αλλα βγαζει μια κλεψυδρα και τελος.. Οτι και να ρωτησω για το πως να το εγκαταστησω και που να το βρω το ξερετε ηδη πιστευω... Χιλια ευχαριστω ,και να ΄στε καλα Ηρακλης Ακυρο, Οποιος εχει το ιδιο προβλημα ας κανει λιγες ωριτσες υπομονη και, θα ερθει πολυτιμη βοηθεια... Panosvlass, πολλα ευχαριστω αδερφε μου. :cool: Παράθεση oiwnos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 gia mena to rye 3503 einai apsogo mixanaki douleuei telia me to destinator kai video eida kai fotos kai mp3 paizi dinata! Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Εν τάχει έχω περάσει το destinator 7 στο Rye3503 που έχω κι όλα δουλεύουν άψογα εκτός από το εξής. Αφού έχω δηλώσει στο pna και φορτώνει από μόνο του το destinator θα πρέπει να κάνω τα εξής: Πηγαίνω στις "Επιλογές => Ρυθμίσεις => Σήμα Gps => Ρύθμιση => οκ" για να αναζητά κάθε φορά τους δορυφόρους γιατί αν δεν τα κάνω αυτά δεν μπορεί να τους βρει. Υπάρχει κάποιος τρόπος ή τι φταίει ώστε κάθε φορά που ανοίγω το pna να μην χρειάζεται να κάνω συνεχώς αυτήν τη διαδικασία; Ευχαριστώ Ρε παιδιά τίποτε για τα παραπάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Ρε παιδιά τίποτε για τα παραπάνω; sto destinator oi ruthmiseis gps einai com2 taxutita 4800 NMEA TMC-->off Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 sto destinator oi ruthmiseis gps einai com2 taxutita 4800 NMEA TMC-->off Χίλια ευχαριστώ :D Το TMC μου δημιούργησε το πρόβλημα γιατί το είχα στο on. Κανονικά όμως δεν έπρεπε να δουλεύει στο on? Γιατί συμβαίνει αυτό;:blink: Κάτι τελευταίο υπάρχει τρόπος να ρυθμίσω την ένταση του ήχου (πριν φορτώσει το destinator) όταν ανοίγω την συσκευή να είναι χαμηλότερος κι αν ναι πως; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. August 29, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Χίλια ευχαριστώ :D Το TMC μου δημιούργησε το πρόβλημα γιατί το είχα στο on. Κανονικά όμως δεν έπρεπε να δουλεύει στο on? Γιατί συμβαίνει αυτό;:blink: Κάτι τελευταίο υπάρχει τρόπος να ρυθμίσω την ένταση του ήχου (πριν φορτώσει το destinator) όταν ανοίγω την συσκευή να είναι χαμηλότερος κι αν ναι πως; Ευχαριστώ Ισως επειδη ψαχνει πληροφοριες το TMC και δεν εβρισκε να ετρωγε κολλημα, ποιος ξερει.Εσυ το εκανες ΟΝ να φανταστω ε? Γιατι κανονικα OFF ειναι. Οσο για τον ηχο απο οπου και να τον εχω χαμηλωσει αυτο το ΓΓΚΚΚΛΙΙΙΝΓΓΚΚΚΚ που κανει στην αρχη και με τρελαινει δεν εχω καταφερει να το χαμηλωσω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Οσο για τον ηχο απο οπου και να τον εχω χαμηλωσει αυτο το ΓΓΚΚΚΛΙΙΙΝΓΓΚΚΚΚ που κανει στην αρχη και με τρελαινει δεν εχω καταφερει να το χαμηλωσω. +10000000 :!::!::!::!::!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastsevek Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 kalo sas meshmesi kalosas mhna kai giaytoys poy teleiosan ths diakopes kalo f8inoporo(noris einai akoma gia kalo xhmona) meta apo apoysia gia ena mhna namaste kai pallh edo kai mias kai olh exoyme kati na poyme as kata8esoyme ths empiries mas ego exo kai ta tria programata epano to dest7 einai to pio plhrestero to dikotoy einai kalo alla arketa piso akoma se polla shmia to igo asta na pane gia klamata(milo panta gia toys xartes) to dest einai apo ta pio kalaoys xartes oxi oti ayto den exei la8h pros 8eoy kai sobara la8h alla einai kalhtero apo ola kai pio ajiopisto alla ola 8eloyn prosoxh kai shmiosh enaka peripoy 4000 xil se ena mhna girizontas olh thn d makedonia kati poy den jero kai den exo diadromes se monopatia gia perpathma yparxoyn ??? opos to die8nes monopati E4ston olympmpo ean jerei kapios as moy pei perhmeno kai pm naste olh kalla kai kalo f8inoporo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luzu Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Παιδιά βγήκαν καινούργιοι χάρτες για το IGO 8...2008.04 δεν τους έχω δοκιμάσει ακόμα... Αλλά όποιος τους θέλει να μου στείλει pm... Αλήθεια μπορώ να ποστάρω το link εδώ...είναι site όχι rapidshare αμέσως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostad2000 Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Παιδιά βγήκαν καινούργιοι χάρτες για το IGO 8...2008.04 δεν τους έχω δοκιμάσει ακόμα... Αλλά όποιος τους θέλει να μου στείλει pm... Αλήθεια μπορώ να ποστάρω το link εδώ...είναι site όχι rapidshare αμέσως... Σε ποιούς χάρτες αναφέρεσαι φίλε μου?? Navigreece.2008.03 :):D ή σε Epsilon (Greece8 2008.04 080604):cry::!: Καμμία σχέση οι πρώτοι με τους δεύτερους. Σα να λεμε η βούρτσα με την ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostad2000 Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Πέρα από την πλάκα τα πράγματα γίνονται ολοένα και καλύτερα. Με μία συσκευή έχουμε πλέον 3 λογισμικά πλοήγησης (Sygic:confused: - Destinator :O - i-Go:rolleyes:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts