christosn1970 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 to sugkekrimeno gps paizei video? kai an nai, ti tupou arxeia? το δικό μου τουλάχιστο παίζει τα πάντα...μία μικρή καθυστέρηση στην απεικόνιση των frames δεν έχει και πολλή μεγάλη σημασία...άλλωστε δεν είναι αυτή η κύρια δουλειά του...εξαρτάται και αν διαβάζει τα αρχεία από κάρτα μνήμης...(αν έχεις αργή κάρτα την πάτησες κοινώς...) αυταάααα...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Τελικά πήγα στον Κωτσόβολο και το άλλαξα το Rye. Έδωσα μόλις 14 ευρώ παραπάνω και πήρα το ΜΙΟ C220. Καμμια σχέση το ένα μηχάνημα με το άλλο. Αν σας κάνει τρελλά το Rye ο υπεύθυνος εκεί μου είπε οτι φταίει ο φορτιστής αυτοκινήτου ο οποίος κάνει όλη τη ζημιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsis Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Τελικά πήγα στον Κωτσόβολο και το άλλαξα το Rye. Έδωσα μόλις 14 ευρώ παραπάνω και πήρα το ΜΙΟ C220. Καμμια σχέση το ένα μηχάνημα με το άλλο. Αν σας κάνει τρελλά το Rye ο υπεύθυνος εκεί μου είπε οτι φταίει ο φορτιστής αυτοκινήτου ο οποίος κάνει όλη τη ζημιά. Κι εγώ το ίδιο έκανα! Άλλαξα το rye και πήρα το mio με 14 ευρώ επιπλέον. Δεν φταίει ο φορτιστής καθώς το δεύτερο μηχανάκι το φόρτισα μόνο απο usb και πάλι έκανε τρελά. Βέβαια το mio είναι λίγο ζόρικο στο ξεκλείφψμα αλλά παίζει γαμάτα... Παράθεση ΑΡΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doktord Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Εγώ πάλι έδωσα 29 ευρώ και πήρα την 4ετή κάλυψη. Παράθεση Proud owner of a Palm Centro, IPhone 3GS, Blackberry 9300 3G, HP Pre 3, Blackberry Q5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HexiuM Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Παιδιά συγχαρητήρια για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το rye. Υπάρχει καμμία εξέλιξη με τους ναυτικούς χάρτες; Αν μπορεί κάποιος ας μας δώσει τα φώτα του σχετικά με το ποιά προγράμματα/χάρτες τρέχουν στο rye (γιατί φαντάζομαι δεν τρέχουν αυτά που απαιτούν PPC & Win mobile) Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cec Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Καλησπέρα παιδιά! Αγόρασα το RYE 3503 πριν από μερικές μέρες! Μου φάνηκε πολύ καλή η τιμή του αλλά τελικά το πρόγραμμα πλοήγησης είναι πολύ χάλι! Και μόνο που βλέπω το χάρτη ζαλίζομαι! Υπάρχει κάποιος τρόπος να του περάσω κάποιο άλλο πρόγραμμα όπως το destinator; Προσπάθησα να κάνω κάτι αλλά δεν τα κατάφερα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMITRISCHAT Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 sgatzo,doktord ΚΑΙ christosn1970 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΒΙΝΤΕΟ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ RYE 3503 ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΜΑΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ. ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΑΝ ΜΕ 145€ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ GPS ΜΕ DESTINATOR 7 ΠΡΟΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ MP3 ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΛΑ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΙ NO NAME? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Ολες οι συσκευές κινέζικες είναι.Διόλου απίθανο αυτό το noname να είναι rye,vector master,mio κτλ χωρίς το name:lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastsevek Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 KALHMERA EGO APLOS SAS PARAKOLOY8O EXO EDO KAI KAIRO TO MHXANAKI EDO KAI 4 MHNES KAI ME THN BOI8IA EDO TO EKANA KALO SHGOYRA YPARXOYN PROBLHMATA ALLA PROSEJTE TH BAZETE MESA AYTO EINAI TO PIO SOBARO PROBLHMA KIKLOFOROYN DIAFORA MPOREI NA EINAI KINEZIKO ALLA EINAI MIA XARA KAI H ANABA8MHSH TON XARTON GIA THN A8HNA YPOFERTH FORTIZH APO USB,FORTISTH MOTOROLA ME USB,KAI KA8E FORTISTI SPITIOY ME 6,2VDC ARKI NA TERIAZEI TO BIZMA EXEI OTRIDIMAS ME 7 EBRO KAI OLA TA MAGAZIA AKOMA KAI TO LIDL AYTOYS POY KETA KAIROYS FERNH PROSOXH STHN POLHKOTITA GIATI ALIOS TELOS EYXARHSTO KAI PALLH GIA THN FILOJENIA SAS ALOSTE EGO EIMAI ARKETA MEGALOS GIA NA KANO POLLA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. May 22, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 2 Πραγματακια: 1) Μην γραφετε με κεφαλαια. Ειναι σαν να φωναζεις και ειναι και κουραστικα στην αναγνωση 2) MIOGPSSSSSSSSSSSS Μολις σημερα εβαλα το δωρακι σου να φανταστεις!! Δηλαδη μετα απο 10 μερες σχεδον.Παει αψογα.Σαν λειτουργικότητα μου φανηκε πιο γρηγορο απο το dest.Σαν ο κινεζος να το αντεχει καλυτερα.Τωρα τι λεει απο χαρτη δεν ξερω?Προς το παρον ερχομενος στην δουλεια απλα το χαζευα. Οποιος καταλαβε γιατι μιλαω καταλαβε και οτι χρειαζετε σε πμ.Μην γραφουμε τα ιδια και τα ιδια και φαμε κανα lock του thread! ΥΓ. glory glory man united, glory glory man united, glory glory man united and the reds go marchin' ON ON ON.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 pano kalhmera. to douleyo 2 bdomades to igo8 se miomoov. o syndyassmos skotonei. de mporeis na to fantasteis. molis bgo apo thn porta toy spitiou syndeetai. ayxomionh fonh me thn taxythta.klp theli omos poly kales rythmiseis eidalos se bgazei allou. omos to apolyto test ginetai sthn athina kai oxi sthn eparxia poy to douleyo ego. ara eseis molis to synithisetai peste mas entyposeis. osonoupo erxetai kai oneos xarths gia igo8. tha doume.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. May 22, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Αυτο που συνδεεται αμεσως με τους δορυφορους μου εκανε τρομερη εντυπωση γιατι με το που το ανοιξα και πηγα στον χαρτη ΜΠΑΜ αμεσως μου εδειξε θεση. Θελει λιγο συνηθεια το περιβαλλον πρωτα! Εχω βαλει και το dem της ανατολικης ευρωπης και βλεπω και την επιφανεια του εδαφους!!! Τι αλλα καλουδια εχουμε για το igo? ΠΧ τα poi που μπορουμε να βρουμε για το dest παιζουν με την ιδια αφθονια και για το igo? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndoctor217 Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Καλησπέρα σε όλους..αγόρασα σήμερα το rye 3503 και αφού το άνοιξα την πρώτη φορά και βρήκε στίγμα και χάρτες έσβησε μόνο του..και έκτοτε δεν έχει ξανά ανάψει...γνωρίζετε τίποτα;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doktord Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Ναι... μετά από 4 αλλαγές μπορώ να σου πω να πας αμεσως στον Κωτσό και είτε πάρε άλλη συσκευή είτε άλλη μάρκα... έγω προτίμησα τελικά την πρώτη λυση. Παράθεση Proud owner of a Palm Centro, IPhone 3GS, Blackberry 9300 3G, HP Pre 3, Blackberry Q5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Ναι... μετά από 4 αλλαγές μπορώ να σου πω να πας αμεσως στον Κωτσό και είτε πάρε άλλη συσκευή είτε άλλη μάρκα... έγω προτίμησα τελικά την πρώτη λυση. a re doctor morfomenos anthropos pos thn pathses? de pisteyo naxeis kamia mercedes kai sto tzami kolhmeno ton kinezo?????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoshgr Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Σήμερα αγόρασα το RYE 3503. Αν και πέρασα αρκετές εκδόσεις του Destinator 7 στην SD κάρτα δεν κατάφερα καμία να τρέξει. Μόλις πατήσω το "Πλοήγηση" εμφανίζεται η κλεψύδρα και από εκεί και πέρα δεν συμβαίνει τίποτα. Καλοδεχούμενη οποιαδήποτε βοήθεια. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Καλησπερα σε ολους Σημερα πηρα το εν λογω GPS. Ενταξει ειχα διαβασει οτι δεν εχει μεσα φορτιστη πριζας και USB καλωδιο (:blink:), αλλα το βρηκα φθηνο και μου αρεσαν οι δυνατοτητες του. Ολα καλα ως εδω. Οπως εχω ως συνηθεια ανοιξα τη συσκευη να δω τι παιζει και για να αποφορτισω την μπαταρια της μεχρι την πρωτη φορτιση! Ομως τιποτα απο οσα ελεγε το manual για την ασπρη οθονη, σταυροι και δεν ξερω και εγω τι αλλο δεν εγινε. Ανοιξε κατευθειαν στο GPS. Μου ειπε την οδο που βρισκομαι, (σωστα αρχικα) και ενω ημουν στο μπαλκονι μου εδειχνε να περναω οδους σαν να ημουν σε αμαξι. Λεω δεν θα πιανει καλο σημα παρα τις 2 γραμμες που εδειχνε. Για δες ομως! Πριν σκεφτω την προταση που ανεφερα εκλεισε μονο του. Υποθετω μπαταρια και το βαζω για φορτιση. Πρασινιζει λοιπον το LED και παω να το ανοιξω. Καμια αποκριση. Ουτε οθονη. Ε με τις πολλες προσπαθειες καποια στιγμη ανοιγει και στο loading κολλαει και κλεινει. Ξανα ανοιγμα και ξανα κλεισιμο απο μονο του (τετρακις φορες). Reset του εκανα, το χαιδεψα, το φιλησα τιποτα. Σημαντικη Σημειωση: Κλεινει σε οτι να'ναι κατασταση. Οχι στην φορτωση μονο. Στο GPS, στο μενου.... Αναλογα ποτε του ερθει. ΜΑΞ που κρατησε ανοιχτο 15 δευτερολεπτα. Καμια ιδεα? Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 o kotsovolos einai monodromos.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosn1970 Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 pano kalhmera. to douleyo 2 bdomades to igo8 se miomoov. o syndyassmos skotonei. de mporeis na to fantasteis. molis bgo apo thn porta toy spitiou syndeetai. ayxomionh fonh me thn taxythta.klp theli omos poly kales rythmiseis eidalos se bgazei allou. omos to apolyto test ginetai sthn athina kai oxi sthn eparxia poy to douleyo ego. ara eseis molis to synithisetai peste mas entyposeis. osonoupo erxetai kai oneos xarths gia igo8. tha doume.... και στον κινεζο το ίδιο γίνεται βρε παιδιά...το ανοιγεις και αφου περάσεις την πορτα σου μπαμ μετά από κανένα δίωρο βρίσκει τον δορυφόρο αφού έχεις φτάσει στο αμάξι έχεις καπνίσει ένα πακετο και έχεις πιει εφτά φραπέδες....για να μην σου πω ότι έχεις φτάσει κιόλας εκεί που θέλεις...εντάξει δεν γκρινιάζω...για τα λεφτα που δίνεις καλά να πάθεις....και δουλεύει και στο αεροπλάνο μην ξεχνιόμαστε...:lol::lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. May 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 osonoupo erxetai kai oneos xarths gia igo8. tha doume.... ΓΙα να δουμε... ποτε θα ερθει? Γιατι μετα απο μια πρωτη βολτα με το igo εχτες σε "ευκολη" διαδρομη τα λαθακια του τα ειχε! Δεν ηταν θεμα κατευθηνσεων αλλα παραμετρων ταχυτητας. και εξηγω: Μπηκα Αττικη Οδο απο το πικερμι για να παω ΤΕΙ Πειραια αρα χρησιμοποιησα ολη την ΑΟ και μετα απο μεταμορφωση κατεβηκα την εθνικη. Λοιπον Μπηκα ΑΟ και μεχρι τα διοδια μου είχε οριο ταχυτητας 50 και η γκομενα γκρινιαζε αν και οι ταμπελες ελεγαν 80. Σκεφτηκα οτι θα θεωρει οτι δεν εχω μπει ακομα ΑΟ οποτε το βλεπει σαν κανονικο δρομο οποτε ΟΚ. Περναω τα διοδια και ενω το οριο του δρόμου ειναι 80 το προγραμμα ακομα τον χαβα του 50!!!! ΤΟ 50 μου το εβγαζε απο την εισοδο της ΑΟ μεχρι την ενωση με τον κυριο οδικο αξονα της ΑΟ πριν την μεσογειων. Απο εκει και περα σκεφτηκα οτι θα το εχει σωστα.Και ομως οχι.Εχει στανταρ όριο 120 ασχετα αν τα ζωα οι συγκοινονιολογοι το εχουν ριξει σε καποια σημεια 80.Το igo εκει τον χαβα του 120 στανταρ. Στην εθνικη τα ορια αν και επειδη αλλαζουν ανα 200 μετρα δεν τα πολυ παρακολουθησα δεν ξερω να πω αν και μερικα τα πετυχε πολυ σωστα. Αλλο ενα κουλο στην επιστροφη απο ΤΕΙ πειραια προς ΑΓ.Παρασκευη ενω ημουν ΑΟ και εμπαινα στην Περιφερειακη Υμμητου πριν μπω στο τουνελ στην πεντελης μου εδειξε οτι η περιοχη που παω λεγεται χαιδαρι!!!!!!!Να εχουν γραψει το χαλανδρι χαιδαρι??? Αυτα προς το παρον και ελπιζω να ειναι τα μονα προβληματα.Ακομα σε δρομολογηση δεν το εχω δοκιμασει. Παντως θα ηθελα να συγκρινω τα δυο τους σε διαφορα ενδειξης τρεχουσας ταχυτητας.Η κλεβει πολλα το civicακι μου(!) η τα δυο προγραμματα εχουν μεγαλη διαφορα μεταξυ τους.Θα επανελθω σε αυτο το θεμα πιο μετα! Καλημερα........ Και πλεον για τους φιλους μας του ψαρακλες τα δωρα ερχονται πακετακι δυο-δυο!!!!Οποιος παλιος θελει το δικο του ξερει..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mez Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Καλησπερίζω τους κυρίους/ες του thread..... Εχθές πήγα και πήρα το 3503 στα 99 ευρά από Electro World, το έστησα με "αγορασμένο" dest7 και καινούργιους χάρτες+poi αλλά θα ήθελα να έχω ένα πρόγραμμα για θαλλάσιους χάρτες.... Επίσης έχω όλους τους χάρτες Ανάβαση αλλά δεν έχω κάποιο πρόγραμμα για WinCE PNAs για να τους αξιοποιήσω....αν υπάρχει κάτι καλά θα ήταν... Παράθεση Nokia 6120c--->Samsung F700--->ASUS P750--->iPhone 3G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as077 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Γεια σας παιδια, διαβασα και τις 42 σελιδες του forum (Μπραβο σας) μπορεί κάποιος να μου στείλει το "γνωστο άγνωστο" πρόγραμμα με τους τελευταιους χάρτες για το rye 3503, σας υπερευχαριστώ εκ των πρότερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therealnio Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Επίσης έχω όλους τους χάρτες Ανάβαση αλλά δεν έχω κάποιο πρόγραμμα για WinCE PNAs για να τους αξιοποιήσω....αν υπάρχει κάτι καλά θα ήταν... Που τους βρήκες βρε θηρίο.. Εγω εχω καμμια δεκαριά (ΝΟΜΙΜΑ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΥΣ :cry: ) και νομιζα οτι εχω απο τους πιο πολλους που παιζουν. Μεχρι και αυτον του περσινου ραλλυ ακροπολης έχω!!! Εγω τους δουλευω με OZI Explorer. Δεν κανει πλοηγηση στον χαρτη, αλλα ειναι λογικο νομιζω... Θεωρώ οτι το προγραμματακι με λιγο γουγλισμα θα το βρείς... Τωρα, οσο για την "συλλογη" σου που με ενδιαφερει, πως μπορουμε να τα πούμε?? Υ.Γ. Οποιος θελει και μπορει να μου συμπληρωσει τις γνωσεις και την συλλογη μου, για τις θαλασσιες περιοχες, καλοδεχουμενος... μην νοικιασω τωρα που εφτασε και ο ιουνιος κανενα θαλασσιο ποδηλατο και αραξω σε καμμια ξερα.... Κριμα δεν θα είναι...???? Ευχαριστω εκ των προτερων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mez Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Αν θες (για να γίνω και λίγο off-topic!!!) έχω και πρόγραμμα που διαχειρίζεται τους χάρτες για wm5......λέω εγώ τώρα!!!!!:rolleyes: http://www.pathaway.com/PWWinMobile.htm Παράθεση Nokia 6120c--->Samsung F700--->ASUS P750--->iPhone 3G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therealnio Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 το "περιεργο" για μετα τις 15 μερες ομως??? Εμένα παντως παιδια μου εχουν καει 3 τεμάχια απο τον κοτσοβολο στα μελισσια και πήρα ενα ακομα απο τα elektroworld και μου βγήκε σωστό... Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts