septlc Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 αντε εκανα και utube account για να στρεμαρετε τα βιντεακια πιο γρηγορα.. http://3286.servehttp.com/omnia/ αν εχετε να προτεινεται κανα καλο τοολ.. που μαλλον δεν εχω πειτε.. τκς Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro80 Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 sept βαλε αν θες και το game που ποσταρα πιο πανω Παράθεση Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 thanks..... Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Επειδη δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει Windows Mobile Μια ερωτηση. Θελω να ειναι στα αγγλικα τα παντα, οπως και στον υπολογιστη μου. Θα εχω καποιο προβλημα ετσι με την αποστολη μηνυματων ή με τις επαφες; Θα υποτηριζονται και οι ελληνικοι χαρακτηρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touloumelek Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 εγω παντα δουλευω σε αγγλικα γιατι ειναι συμβατες και οι επαφες ακομα και αν αλλαξεις συσκευη ενω με τα ελληνικα ειναι δραμα.. Παράθεση http://www.walldesign.gr[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touloumelek Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Υπαρχει πουθενα στο skin που θα πρεπει να βαλω για να τρεξει το destinator 7 στο omnia?λογω αναλυσης...ευχαριστω Παράθεση http://www.walldesign.gr[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Διαβασα πιο πριν οτι δε μπορεις να αλλαζεις το μενου απο αγγλικα σε ελληνικα και το αντιστροφο. Τουλαχιστον με την ελληνικη εκδοση, σου δινει την δυνατοτητα να επιλεξεις αναμεσα σε αγγλικα και ελληνικα; Βασικα σκεφτομαι να το παρω στην αγγλικη εκδοση, αλλα εχω μια απορια. Θα μπορω να στελνω μηνυματα και να γραφω τις επαφες με ελληνικους χαρακτηρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Lux said: Επειδη δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει Windows Mobile Μια ερωτηση. Θελω να ειναι στα αγγλικα τα παντα, οπως και στον υπολογιστη μου. Θα εχω καποιο προβλημα ετσι με την αποστολη μηνυματων ή με τις επαφες; Θα υποτηριζονται και οι ελληνικοι χαρακτηρες; Nai... den tha exeis problima. Oi perissoteroi etsi kanoume! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Lux said: Διαβασα πιο πριν οτι δε μπορεις να αλλαζεις το μενου απο αγγλικα σε ελληνικα και το αντιστροφο. Τουλαχιστον με την ελληνικη εκδοση, σου δινει την δυνατοτητα να επιλεξεις αναμεσα σε αγγλικα και ελληνικα; Βασικα σκεφτομαι να το παρω στην αγγλικη εκδοση, αλλα εχω μια απορια. Θα μπορω να στελνω μηνυματα και να γραφω τις επαφες με ελληνικους χαρακτηρες; Όχι τα windows δε μπορείς να τα αλλάξεις από αγγλικά σε ελληνικά και το αντίστροφο όπως δε μπορείς και στον υπολογιστή σου. Αν έχεις αγγλική συσκευή τα widnows θα είναι αγγλική (δεν ξέρω τι γίνεται με τις roms του omnia και αν μπορείς να περάσεις ελληνικά windows πάνω από τα αγγλικά χάνοντας όμως τηνς εγγύησή σου) Όσο για τα μηνήματα και τις επαφές δε θα έχεις κανένα πρόβλημα αν έχεις αγγλική συσκευή. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι να εγκαταστήσεις ένα προγραμματάκι για να στέλνεις μηνύματα 160 χαρακτήρων όταν γράφεις ελληνικά. Αυτό μόνο. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Κάποιος που έχει εγκαταστήσει το GpsGate v2.6.0.321 μπορεί να μου πει τι ρυθμίσεις να βάλω στο “Output” και στο “Advanced” ? (Στο “Input” έχω βάλει (manual) το COM3 GPS multiple) Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotakis Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 CarpeNoctum said: Όχι τα windows δε μπορείς να τα αλλάξεις από αγγλικά σε ελληνικά και το αντίστροφο όπως δε μπορείς και στον υπολογιστή σου. Αν έχεις αγγλική συσκευή τα widnows θα είναι αγγλική (δεν ξέρω τι γίνεται με τις roms του omnia και αν μπορείς να περάσεις ελληνικά windows πάνω από τα αγγλικά χάνοντας όμως τηνς εγγύησή σου) Όσο για τα μηνήματα και τις επαφές δε θα έχεις κανένα πρόβλημα αν έχεις αγγλική συσκευή. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι να εγκαταστήσεις ένα προγραμματάκι για να στέλνεις μηνύματα 160 χαρακτήρων όταν γράφεις ελληνικά. Αυτό μόνο. Υπάρχει τέτοιο προγραμματακι με ελληνικό Τ9? Γιατί το ελληνικό φιρμγουεαρ υποτείθεται πως θα έχει κ προσωπικά θέλω να τα στέλνω σβέλτα τα Sms κ με το ένα χέρι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 VitzRs said: Κάποιος που έχει εγκαταστήσει το GpsGate v2.6.0.321 μπορεί να μου πει τι ρυθμίσεις να βάλω στο “Output” και στο “Advanced” ? (Στο “Input” έχω βάλει (manual) το COM3 GPS multiple) δεν πειραξα τιποτα.. παρα μονο να μην ανοιγει με το που ανοιγει το μηχανημα.. Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Fotakis said: Υπάρχει τέτοιο προγραμματακι με ελληνικό Τ9? Γιατί το ελληνικό φιρμγουεαρ υποτείθεται πως θα έχει κ προσωπικά θέλω να τα στέλνω σβέλτα τα Sms κ με το ένα χέρι.. Δυστυχώς αυτά που χρησιμοποιώ εγώ δεν έχουν Τ9. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 septlc said: δεν πειραξα τιποτα.. παρα μονο να μην ανοιγει με το που ανοιγει το μηχανημα.. 1) Ok, τώρα δηλαδή ανοίγω το GpsGate και μετά το Destinator και λογικά θα κάνει διαφορά? (που ακριβώς ανοίγει αυτό? Γιατί όταν το κλικάρω μου ανοίγει ένα μενού και μετά κλείνει:blink:) 2) Στις ρυθμίσεις του Destinator 7 (ρυθμίσεις/Σήμα GPS/Ρύθμιση) στο GPS ποια θύρα COM έχεις? Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro80 Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 touloumelek said: Υπαρχει πουθενα στο skin που θα πρεπει να βαλω για να τρεξει το destinator 7 στο omnia?λογω αναλυσης...ευχαριστω θα το βρεις εδω οπως και αλλα χρησιμα πραγματακια Παράθεση Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro80 Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 VitzRs said: 1) Ok, τώρα δηλαδή ανοίγω το GpsGate και μετά το Destinator και λογικά θα κάνει διαφορά? (που ακριβώς ανοίγει αυτό? Γιατί όταν το κλικάρω μου ανοίγει ένα μενού και μετά κλείνει:blink:) 2) Στις ρυθμίσεις του Destinator 7 (ρυθμίσεις/Σήμα GPS/Ρύθμιση) στο GPS ποια θύρα COM έχεις? το GPSGATE με com3 4800 ή 9600 θα σου βγαλει ενα μικρο εικονιδιο στην today screen κατω δεξια.Οταν ειναι απλα ενεργοποιημενο θα ειναι σχεδον κιτρινο και οταν βρει δορυφορους γινεται πρασινο Παράθεση Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro80 Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Πολυ καλη θήκη βρηκα εδω με 9 ευρουλακια μονο και επειδη εχει 2 τροπους να το περασεις στη ζώνη μπορει να εφαρμοστει το πενακι με μια μικρη πατεντα -πηρα αυτο που ηταν για iphone και μαλλον εξαντληθηκε προσωρινα οποτε δινω link για ενα που ειναι για SE,θα ξαναφερουν ομως- Παράθεση Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 spyro80 said: Πολυ καλη θήκη βρηκα εδω με 9 ευρουλακια μονο και επειδη εχει 2 τροπους να το περασεις στη ζώνη μπορει να εφαρμοστει το πενακι με μια μικρη πατεντα -πηρα αυτο που ηταν για iphone και μαλλον εξαντληθηκε προσωρινα οποτε δινω link για ενα που ειναι για SE,θα ξαναφερουν ομως- η μπορεις να χτυπησεις την golla μαυρη απο πλαισιο αδιαβροχη, ελαφρυα... και πολυ λεπτη που την βαζω στην τσεπη ανετα.. Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Τελικά κανα νέο με το κινητό ??? το βλέπουμε για Χριστούγεννα ? Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telis_gr Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 τελικά αποφάσισα να το αγοράσω.... :) το θέμα είναι από πού; το βρήκα σε Ιταλία 470 € αλλά μάλλον έχει Ιταλική rom... θα βρώ εύκολα Αγγλική? μετά βρήκα κάτι περίεργες εταιρίες ('άγνωστες σε μένα) απο Κορέα με τιμές ασύλιπτα μικρές και με την μεταφορά μέσα... αλλά δεν ξέρω αν όντως θα μου στείλουν αυτό που θα τους ζητήσω και αν θα έχω πρόβλημα με τίποτε δασμούς φόρους κλπ.... αλλιώς με 300-400 δολάρια έρχεται... τι έχετε να μου προτείνεται?:D Παράθεση hthp://telisv.wordpress.com/2008/10/08/61 οδηγός samsung omnia i900 με πολλά απο όσα έχουν γραφεί στο forum! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 telis_gr said: τελικά αποφάσισα να το αγοράσω.... :) ελπιζω να το εννοεις... γιατι βλεπω οτι μετα απο 4 χρονια εγγραφής αποφασισες σημερα να μιλησεις για πρωτη φορα... το εχεις σκεφτει καλα ? ειναι πολλα τα λεφτα..:this: φιλικα . Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 εχει παιξει κανεις με mdesktop ? vitoaudionotes ? vitovoicedialer ? κατι ειχαμε αναφερει σε προηγουμενο page για εγγραφη κλησεων.. αλλα πιος παει πισω τωρα... Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirkonsta Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 spyro80 said: Πολυ καλη θήκη βρηκα εδω με 9 ευρουλακια μονο και επειδη εχει 2 τροπους να το περασεις στη ζώνη μπορει να εφαρμοστει το πενακι με μια μικρη πατεντα -πηρα αυτο που ηταν για iphone και μαλλον εξαντληθηκε προσωρινα οποτε δινω link για ενα που ειναι για SE,θα ξαναφερουν ομως- ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 septlc said: εχει παιξει κανεις με mdesktop ? vitoaudionotes ? vitovoicedialer ? To Vito Audio Notes Touch kanei kala ti douleia tou! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris25 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Καλημερα ειμαι καινουργιος στο forum να πω και εγω μια πληροφορία που εχω απο τη WIND οτι μεχρι τελος της αλλης εβδομαδας θα το εχουν στα μαγαζια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts