Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia (I900)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες έχω ένα iphone 3g 8G και σκεύτομαι να το αλάξω με xperia ή omnia!! Όσον αφορά το omnia είναι αξιόπιστο? Για την οθόνη έχω ακούσει οτί δεν είναι αρκετά ευαίσθητη και προβληματίζει στην πληκτρολόγηση, αληθέυει αυτό? Και κάτι άλλο.. απο μπαταρία πως πάει? Ευχαριστώ!!

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θέλω τα φώτα σας, έχω την original ρομ της samsung και δεν μου παίζουν τα widgets. Έκανα hard reset αλλά τίποτα έχουν εξαφανιστεί. Ενώ τα βρίσκω σαν επιλογή στο μενού σήμερα δεν τα παίζει.

Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?

Θάνος

παιδιά το κινητό παίρνει 2 sim που λειτουργούν ταυτόχρονα?πώς επιλεγω απο ποιά να κάνω κλήση?

όταν μία συσκευή φέρει την επωνυμία που αντιπροσωπεύεις επίσημα, δεν μπορείς να πεις οτι δεν αναλαμβάνω την επισκευή της. μισή αντιπροσωπία δεν υπάρχει...εγω σε "βλέπω" ώς samsung, αγόρασα κάτι δικό σου και είσαι υπεύθυνος γιαυτό...άκου δεν αναλαμβάνουμε...

Καλό σας μεσημέρι. Εχω ένα Omnia και θέλω να του περάσω μέσα την αγγλική Rom. Δέν μπορώ να βρώ το Link για την Rom. Μπορεί κάποιος να μου δώσει τον Link. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Μιλάμε πάντα για Official. Ισως εγώ να είμαι χαζός... Αλλα έψαξα.. βρήκα αυτήν την ιστοσελίδα αλλά μου ζητάει την Version και όταν την βάζω την βγάζει λάθος :confused:

παιδιά το κινητό παίρνει 2 sim που λειτουργούν ταυτόχρονα?πώς επιλεγω απο ποιά να κάνω κλήση?

όχι, μπορείς να βαλεις sim 2 in 1 της ίδιας εταιρείας πχ. cosmote η να αγοράσεις αντάπτορα για 2 κάρτες αλλά δεν θα λειτουργούν ταυτόχρονα.

Παίδες έχω ένα iphone 3g 8G και σκεύτομαι να το αλάξω με xperia ή omnia!! Όσον αφορά το omnia είναι αξιόπιστο? Για την οθόνη έχω ακούσει οτί δεν είναι αρκετά ευαίσθητη και προβληματίζει στην πληκτρολόγηση, αληθέυει αυτό? Και κάτι άλλο.. απο μπαταρία πως πάει? Ευχαριστώ!!

Η μπαταρία με χρήση ομιλίας 2-3 μέρες κρατάει (με αρκετή ομιλία και ανοιχτό 24 ώρες). Νομίζω για συσκευή windows mobile έχει καλή αναμονή. Τώρα μια και είσαι κάτοχος iphone νομίζω η οθόνη θα σε ξενερώσει,όχι ομως οτι έχει και πρόβλημα,αλλά αν εξαιρέσεις αυτό πρόκειται για το καλύτερο κινητό που κυκλοφορεί. Το μόνο που θα ήθελα να είχε είναι η υποστήριξη 2 sim.

• Administrators
Καλό σας μεσημέρι. Εχω ένα Omnia και θέλω να του περάσω μέσα την αγγλική Rom. Δέν μπορώ να βρώ το Link για την Rom. Μπορεί κάποιος να μου δώσει τον Link. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Μιλάμε πάντα για Official. Ισως εγώ να είμαι χαζός... Αλλα έψαξα.. βρήκα αυτήν την ιστοσελίδα αλλά μου ζητάει την Version και όταν την βάζω την βγάζει λάθος :confused:

Καλώς ήρθες.

Εάν διαβάσεις λίγο προς τα πίσω θα βρεις όλες τις απαντήσεις σε αυτό που ζητάς.

Modpic.gif

καλημερα σε ολους απο σημερα ειμαι κι εγω κατοχος του τηλεφωνου.παραγγειλαμε απο αγγλια 2 ομνια εγω και ο κολλητος μου ,και τα δυο λειτουργουν αψογα με ενα μονο προβλημα στο τηλεφωνο του φιλου μου(το οποιο ειναι ξεκλειδωτο της vodafone):ειτε εχει τις επαφες του στη sim ειτε τις αντιγραψει στο τηλεφωνο,οποιος κι αν τον καλεσει του εμφανιζει μονο το νουμερο και οχι το ονομα.ειχε καποιος αλλος τετοιο προβλημα,κι αν ναι λυνεται με καποιο τροπο εκτος απο φλασαρισμα?

ευχαριστω εκ των προτερων

ειστε και οι δυο στο ιδιο δικτυο?

βγαλε τη δικια σου καρτα και βαλτη στο κινητο του φιλου σου

ετσι θα δεις αν το προβλημα υπαρχει στην καρτα ή στο τηλεφωνο

θα σου συνιστουσα αλλαγη digiter ,εχω ακουσει τα καλυτερα

http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=11371

Θέλω τα φώτα σας, έχω την original ρομ της samsung και δεν μου παίζουν τα widgets. Έκανα hard reset αλλά τίποτα έχουν εξαφανιστεί. Ενώ τα βρίσκω σαν επιλογή στο μενού σήμερα δεν τα παίζει.

Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?

συνδεσιυ με το ιντερνετ και προσπαθησε να κατεβασεις τα ιδια και εγκατεστησε

.NET Framework 3.5 and Flash 7

Ξέρει κανείς να μου πει πού μπορώ να βρώ ακουστικά - antenna fm καλύτερης ποιότητας από αυτά του πακέτου για omnia i900?.

αγορασε ενα ανταπτορα και βαλε οτι ακουστικα θελεις

http://cgi.ebay.com/USB-Data-Cable-Samsung-Omnia-i900-i910-F480-Adapter_W0QQitemZ150378602060QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item2303435e4c

κοιτα εδω (και διαλεξε οποια θελεις)

επισημες ROM upgrades

http://www.samsung-omnia.org/rom-discussion/official-rom-upgrades-15march2009/

http://www.samsungmobile.com/support/omnia/index.jsp

και εδω διαφορες ρομ

http://www.modaco.com/category/368/i900-general-omnia-rom-discussion/

http://www.bytheway.gr/portal2/forum/forumdisplay.php?f=125

- ειναι αλλο πραγμα η ρομ σου να ειναι στα αγγλικα και αλλο να εχεις ααγλικο ομνια με αγγλικα

Καλησπέρα! Βασικά είναι (σύμφωνα με τα αρχικά που διάβαζα και αν το έχω καταλάβει σωστά είναι κυπριακό.. και ο ανθρωπος που το θέλει θέλει το OS να είναι στα Αγγλικά!) Μετά απο ψάξιμο βρήκα τι πρέπει να κάνω αλλά έχω κολήσει γιατι δεν μπορώ να γράψω στα αγγλικά για να αλλάξω το Value της χώρας :(... Δεν μου τα εμφανίζει πουθενά :S.. Θα ψάξω όμως παραπάνω και θα το βρώ! Σας ευχαριστώ :)

Καλησπέρα! Βασικά είναι (σύμφωνα με τα αρχικά που διάβαζα και αν το έχω καταλάβει σωστά είναι κυπριακό.. και ο ανθρωπος που το θέλει θέλει το OS να είναι στα Αγγλικά!) Μετά απο ψάξιμο βρήκα τι πρέπει να κάνω αλλά έχω κολήσει γιατι δεν μπορώ να γράψω στα αγγλικά για να αλλάξω το Value της χώρας :(... Δεν μου τα εμφανίζει πουθενά :S.. Θα ψάξω όμως παραπάνω και θα το βρώ! Σας ευχαριστώ :)

τα αρχικα για κυπρο ειναι ιδια με την ελλαδα

BD Cyprus, Greece

αρα και να κατεβασεις μια ρομ αγγλικη (ή με αγγλικα πχ σιγκαπουρης,μαλαισιας κ.α.)

δεν θα τη δεχτει και θα πρεπει να το ξεκλειδωσεις για να βαλεις αλλη γλωσσα

οδηγιες εδω( ο γιατρος gpap2004 ειναι κορυφη)

http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=6664

-τωρα αν θες να περασεις καποια αγγλικη ρομ απο το επισημο site της samsung

θα βαλεις αυτο το κωδικο MSHJ1 εκει που σε ρωταει "Your Omnia Version"

εδω

http://www.samsungmobile.com/support/omnia/index.jsp

αλλα και παλι για να μπει η νεα ρομ το κινητο θελει ξεκλειδωμα

υ.γ. -το ξεκλειδωμα καταργει αμεσα την εγγυηση -

Ακολουθω την συμβουλη του φιλου athanaso77 και μεταφερω την συζητηση για το προβλημα μου εδω.οποτε τα ξαναλεω.Πασχα περιπου αγορασα ενα ομνιαi900.στην αρχη ηξερα πολυ λιγα αλλα ψαχνοντας σε διαφορα σαιτ και φορουμ σαν αυτο εδω,καταφερα να το φερω στα μετρα μου και στα γουστα μου.με προσδοκιες να μαθω περισσοτερα και να το κανω καλυτερο.Αμ δε!!!πριν 2 εβδομαδες και μετα την εγκατασταση ενος cab ξαφνικα μαυριζει η οθονη αφηνοντας πανω μικρα χρωματιστα στιγματα.απο κουμπια δεν παιζει τιποτα εκτος το soft reset που οποτε το κανω παιζει το logo της samsung,αλλα μεχρι εκει.σημειωτεον οτι πριν γινει οτι εγινε το ειχα αρκετες ωρες στα χερια μου χωρις προβλημα.το παω αντιπροσωπεια [smartec]πανεπιστημιου 56 εφοσον με καλυπτε η εγγυηση.και μου ειπαν οτι σε 5 εργασιμες θα ηταν ετοιμο.στις 5 μερες ομως δεν μου τηλ/σαν καν,και αφου τους πηρα εγω,εκει μου ανακοινωσαν οτι υπαρχει κοστος επισκευης 243 ευρω!!!διοτι λεει ειχε παρει νερο!!πραγμα αδυνατον οσο αδυνατον ειναι ομως και να το αποδειξω.γιατι τυγχανε μεγαλης φροντιδας και προσοχης που μονο εγω ξερω.εμαθα απο καποιο αλλο φορουμ που μαλλον ολοι θα το γνωριζετε οτι μπορω να ζητησω φωτο απο την επισκευη.εισεπραξα ομως και τις αμφιβολιες για τα λεγομενα μου διοτι λενε η samsung ειναι σοβαρη εταιρια για να κανει τετοια στους πελατες της.εδω ομως βλεπω πως και αλλοι εχουν προβληματα με την smartec.δεν ελπιζω σε κατι,αλλα λεω το προβλημα μου,και αν καποιος εχει τεχνικες γνωσεις και η περιγραφη της ζημιας του λει κατι,ας πει την γνωμη του.αν εχει καει η πλακετα απο νερο οπως μου λενε, θα ανοιγε η οθονη και θα επαιζε το logo της samsung?δεν ξερω,απλα ρωταω.ξερω ομως οτι το ομνια ουτε σε νερο επεσε,ουτε βραχηκε ποτε,ουτε καν με νωπο πανι δεν το καθαριζα.δυστηχως ομως το ξερω μονο εγω.:(

πιστευετε μπορω να μεταφερω επαφες/sms/mms κτλ με το pim backup απο το LG KS20 στο Ομνια μου; επαφες μπορω να κανω και με το activesync αλλα τα υπολοιπα οχι...οποτε αν γινονται ολα με το pim backup θα ναι το καλυτερο. οποιος εχει καποια σχετικη εμπειρια ας πει την αποψη του. θα υπαρχει προβλημα; καποια ασυμβατοτητα...σε φακελους ισως;

θενξ!

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

Τα mms δεν έχω καταφέρει να τα περάσω με το pim backup.Tα υπόλοιπα κανονικά.Μόνο προσοχή στο restore options στο τελευταίο βήμα,αν έχεις ήδη περάσει κάποια στοιχεία.Θα επιλέξεις την επιλογή add only new ή το add only new and update existing database

ok! ευχαριστω! ενταξει..τα mms δεν καιγομαι κιολας, πιο πολυ για sms :) θα προσεξω κιολας αυτο που ειπες...την εχω πατησει παλιοτερα με αντιστοιχα settings του activesync..θενξ!
Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

παιδια σορι αν δεν κανω την ερωτηση μου στο σωστο μερος.επειδη θα παραλαβω το ομνιακι μου ι900 μετα απο επισκευη,και μου ειπαν οτι θα το αναβαθμισουν κιολας,να περιμενω 6,5?εκτος αυτου ακουω rom αποδω rom απο κει και εχω μπερδευτει,και φοβαμαι κιολας γιατι οτι επαθε η συσκευη μου το επαθε μετα απο εγκατασταση cab,υπαρχει κανεις που να μπορει να θελει και κυριος να ΞΕΡΕΙ,να μου προτεινει καποια που να μου αφηνει αρκετο χωρο?δεν με νοιαζει καθολου ο touch player και το shozu.αλλα οτι αλλο μαμισιο θα το ηθελα.γινετε?εκτος αυτου αν ειναι δυνατον ακριβης οδηγιες εγκαταστασης θα με βοηθουσαν.ευχαριστω εκ των προτερων.:)

παιδια σορι αν δεν κανω την ερωτηση μου στο σωστο μερος.επειδη θα παραλαβω το ομνιακι μου ι900 μετα απο επισκευη,και μου ειπαν οτι θα το αναβαθμισουν κιολας,να περιμενω 6,5?εκτος αυτου ακουω rom αποδω rom απο κει και εχω μπερδευτει,και φοβαμαι κιολας γιατι οτι επαθε η συσκευη μου το επαθε μετα απο εγκατασταση cab,υπαρχει κανεις που να μπορει να θελει και κυριος να ΞΕΡΕΙ,να μου προτεινει καποια που να μου αφηνει αρκετο χωρο?δεν με νοιαζει καθολου ο touch player και το shozu.αλλα οτι αλλο μαμισιο θα το ηθελα.γινετε?εκτος αυτου αν ειναι δυνατον ακριβης οδηγιες εγκαταστασης θα με βοηθουσαν.ευχαριστω εκ των προτερων.:)

-windows δεν θαχει 6.5 αλλα 6.1 (αυτα ειναι τα επισημα)

-για αλλαγη ρομ διαβασε εδω και εμπιστεψου το gpap2004

http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=6664

ηθελα να ρωτησω..αν περασω το SPB MobileShell 3.0 απλα αλλαζει το εξωτερικο? και αν θελω να το φερω οπως ηταν παλια θα μπορω?:worry::worry:

ηθελα να ρωτησω..αν περασω το SPB MobileShell 3.0 απλα αλλαζει το εξωτερικο? και αν θελω να το φερω οπως ηταν παλια θα μπορω?:worry::worry:

Έτσι ακριβώς, είναι ένα κέλυφος!

Μπορείς να το βάλεις και να το βγάλεις όποτε θέλεις!

Δοκίμασέ το είναι πολύ καλό! ;)

Φιλικά Γιώργος

Καλησπέρα. Τελευταία επίσκεψη λέει το σύστημα, ήταν στις 9 Φεβρουαρίου 2009. Τστστσ.....!!!!!:O

Αμελής!:rolleyes:

Στο θέμα μας. Το τηλέφωνο στην επιφάνεια όταν το αγοράζουμε,έχει 3 επιλογές. Ενεργοποίηση κ απενεργοποίηση δικτύου,ενεργοποίηση-απενεργοποίηση του bluetooth και κάτι τρίτο που δεν θυμάμαι. Μια μέρα αυτό εξαφανίσθηκε και απο τότε δεν βρίσκω την επιλογή για να το επαναφέρω.

2ο θέμα τώρα.

Συνεχώς μου αναφέρει πως η μνήμη είναι στα όρια και πρέπει να διαγράψω αρχεία. Εντωμεταξύ η μνήμη των 8 γίγα είναι ανέπαφη!!!! Όμως δεν βρίσκω την δυνατότητα να μεταβιβάσω κάποια αρχεία απο την μικρή βασική μνήμη του τηλεφώνου στην μεγάλη των 8 γίγα. Πως το πετυχαίνουμε αυτό;

3ο θέμα.

Η ώρα συνεχώς "μπερδεύεται". Την μια στιγμή λέει 11:34 και μετά 12:34.(το παράδειγμα είναι απο την παρούσα ώρα) Γιατί συνεχώς μπερδεύεται; Είναι εντελώς σπαστικό και δεν μπορώ ποτέ να εμπιστευτώ την ώρα του και φυσικά ποτέ δεν βάζω ξυπνητήρι γιατί θα με "κάψει"(ενδεχομένως)!!!!

4ο θέμα.

Θέλω κάποια στιγμή να πουλήσω το κινητό. Τα μηνύματα(εισερχόμενα-εξερχόμενα κλπ) πως μπορώ να τα σώσω σε κάποιο pc;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω να μην με παραπέμψεται σε ενδεχόμενες απαντήσεις που έχουν δοθεί στο παρελθόν στο παρών thread διότι θα πρέπει να υποστώ την "βάσανο" ψαξίματος 100άδων σελίδων απαντήσεων.

BRAZILEIROS - Hellas

Video-Sakis :respect:

Παιδιά έχει κατεβάσει κανείς application από το application store της samsung; Πώς γίνεται να το ξεγελάσουμε; (Επιτρέπεται μόνο σε όσους συνδέονται από Αγγλία, Ιταλία και Γαλλία)

• Administrators
Στο θέμα μας. Το τηλέφωνο στην επιφάνεια όταν το αγοράζουμε,έχει 3 επιλογές. Ενεργοποίηση κ απενεργοποίηση δικτύου,ενεργοποίηση-απενεργοποίηση του bluetooth και κάτι τρίτο που δεν θυμάμαι. Μια μέρα αυτό εξαφανίσθηκε και απο τότε δεν βρίσκω την επιλογή για να το επαναφέρω.

2ο θέμα τώρα.

Συνεχώς μου αναφέρει πως η μνήμη είναι στα όρια και πρέπει να διαγράψω αρχεία. Εντωμεταξύ η μνήμη των 8 γίγα είναι ανέπαφη!!!! Όμως δεν βρίσκω την δυνατότητα να μεταβιβάσω κάποια αρχεία απο την μικρή βασική μνήμη του τηλεφώνου στην μεγάλη των 8 γίγα. Πως το πετυχαίνουμε αυτό;

3ο θέμα.

Η ώρα συνεχώς "μπερδεύεται". Την μια στιγμή λέει 11:34 και μετά 12:34.(το παράδειγμα είναι απο την παρούσα ώρα) Γιατί συνεχώς μπερδεύεται; Είναι εντελώς σπαστικό και δεν μπορώ ποτέ να εμπιστευτώ την ώρα του και φυσικά ποτέ δεν βάζω ξυπνητήρι γιατί θα με "κάψει"(ενδεχομένως)!!!!

4ο θέμα.

Θέλω κάποια στιγμή να πουλήσω το κινητό. Τα μηνύματα(εισερχόμενα-εξερχόμενα κλπ) πως μπορώ να τα σώσω σε κάποιο pc;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω να μην με παραπέμψεται σε ενδεχόμενες απαντήσεις που έχουν δοθεί στο παρελθόν στο παρών thread διότι θα πρέπει να υποστώ την "βάσανο" ψαξίματος 100άδων σελίδων απαντήσεων.

Νομίζω ότι χρειάζεται να κάνεις ένα hard reset στη συσκευή σου για να επανέλθει στην κανονική της κατάσταση. Όσον αφορά την ώρα μήπως χρησιμοποιείς το Destinator; (Λογικά από χθες δεν πρέπει να στο ξανακάνει). Για να μεταφέρεις τα μηνύματα στο PC δες εδώ... http://www.jeyo.com/

Modpic.gif