Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia (I900)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα ήθελα από κάποιον κάτοχο με official ελληνική ROM να μου δώσει ένα screenshot από τα contacts του Omnia να φαίνεται η μπάρα με το αλφάβητο.

βρε παιδια τοσες φορες σας εχει βοηθησει ο athanaso77 και εσεις δεν μπορειτε μια φορα να τον εξυπηρετησετε? κριμα :(:mad:

φιλε μου φοραω την γνωστη σε ολους πλεον TURBOGR (Ελληνική BDHJ3 με Radio DXIA2)...

σου κανει αυτη η εκδοση?

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βρε παιδες. Μια ερωτησούλα. Έκανα unbranded (από Vodafone) σε ένα omnia 16GB και όλα καλά με rom την DXHH3. Απλά έλεγα τώρα να κάνω μια αναβάθμιση ακόμα στην τελευταία ελληνική rom για να έχω το ελληνικό πληκτρολόγιο (αντί του Resco keyboard). Μήπως γνωρίζει κανείς που θα βρω την τελευταία ελληνική και αν έχει κάποια ιδιαιτερότητα στο πέρασμα της? Ευχαριστώ
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Με την rom BDHJ2

βρε παιδια τοσες φορες σας εχει βοηθησει ο athanaso77 και εσεις δεν μπορειτε μια φορα να τον εξυπηρετησετε? κριμα :(:mad:

φιλε μου φοραω την γνωστη σε ολους πλεον TURBOGR (Ελληνική BDHJ3 με Radio DXIA2)...

σου κανει αυτη η εκδοση?

Παιδιά σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Απ' ότι βλέπω στην ελληνική έκδοση δεν έχει ελληνικά η δεξιά μπάρα του προγράμματος, σωστά; Αυτό ισχύει σε όλες τις ελληνικές εκδόσεις;

Modpic.gif

Βρε παιδες. Μια ερωτησούλα. Έκανα unbranded (από Vodafone) σε ένα omnia 16GB και όλα καλά με rom την DXHH3. Απλά έλεγα τώρα να κάνω μια αναβάθμιση ακόμα στην τελευταία ελληνική rom για να έχω το ελληνικό πληκτρολόγιο (αντί του Resco keyboard). Μήπως γνωρίζει κανείς που θα βρω την τελευταία ελληνική και αν έχει κάποια ιδιαιτερότητα στο πέρασμα της? Ευχαριστώ

http://www.omniacs.net

Ας επιχειρήσουμε...

Παιδιά σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Απ' ότι βλέπω στην ελληνική έκδοση δεν έχει ελληνικά η δεξιά μπάρα του προγράμματος, σωστά; Αυτό ισχύει σε όλες τις ελληνικές εκδόσεις;

Και σε εμένα έτσι είναι... Έτσι πρέπει να είναι σε όλες...

Από τις ελάχιστες γνώσεις μου έτσι είναι σε όλα... Το θέμα είχε πρωτοσυζητηθεί ύστερα από πολλά παράπονα στο εδώ φόρουμ ,από όταν το Omnia ήρθε στην Ελλάδα με την πρώτη επίσημη Ελληνική rom και από όσο θυμάμαι η απάντηση που είχε δωθεί από τους γνώστες των WM ήταν ότι αυτό ίσχυει σε όλες τις WM συσκευές.

Για το φίλο που "γκρίνιαξε" ,ότι δεν σου στείλαμε αυτό που ζήτησες θα πω ότι έχει εν μέρη δίκιο! Απλά διότι μάλλον πολλοί δεν ξέρουμε πως γίνετε αυτό που ζήτησες ... στο ΄φόρουμ εδώ πολλοί λίγοι γνώστες έχουν απομείνει (όπως και εσύ φυσικά)... οι περισσότεροι είτε ξεκινήσαμε από εδώ (πχ εγώ),είτε πρόσφατα ήρθαν στην παρέα μας! Φυσικά και έχεις τις ευχαριστίες μας για την αμέριστη υποστήριξη σου και εσύ και τα άλλα παιδιά που μας βοηθάτε. Προσωπικά όντως τώρα είδα το τι ζήτησες και ετοιμαζόμουν να σου απαντήσω στο πως να το κάνω :wacko: ... ευτυχώς πάντως κάποιος ήξερε!!! :lol::D

:thanks::thanks:

• Administrators
ΑΠροσωπικά όντως τώρα είδα το τι ζήτησες και ετοιμαζόμουν να σου απαντήσω στο πως να το κάνω :wacko:

Σε ευχαριστώ. Ενημερωτικά... Spb Screenshot. :rolleyes:

Modpic.gif

Σε ευχαριστώ. Ενημερωτικά... Spb Screenshot. :rolleyes:

Ανμπιλίβαμπλες !!!

(από το unbelievable)

Βρε τι φτιάχνουμε εμείς οι Έλληνες!!!

:lol::lol::lol:

:thanks:

Ανάλογα εάν βλέπεις το contacts ή το Επαφές που έχει Ελληνική μπάρα...

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

• Administrators
Ανάλογα εάν βλέπεις το contacts ή το Επαφές που έχει Ελληνική μπάρα...

Μιλάς για το ίδιο πρόγραμμα επαφών των WM; Υπάρχουν και τα δύο σε ελληνική συσκευή;

Modpic.gif

Μιλάς για το ίδιο πρόγραμμα επαφών των WM; Υπάρχουν και τα δύο σε ελληνική συσκευή;

Στην δική μου υπήρχαν (μαμά VODAFONE) και υπάρχουν (Μαγειρεμένη) και Επαφές και Τηλεφωνικός Κατάλογος (Αυτό που σου πόσταραν πιο πάνω)

Δεν έχουν την ίδια μορφή αυτά τα 2 αλλά οι Επαφές έχουν Ελληνικά γράμματα στην μπάρα

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Πηρα και εγώ το omnia και αρχισα να περνάω ορισμένα προγραμματάκια σύμφωνα με τους διάφορους οδηγούς του forum. Αφού εγκατέστησα το Klaxon 1.37 δεν μπορούσα να το ρυθμίσω γιατί το omnia δεν εβλεπε όλη την οθόνη του προγράμματος και δεν υπήρχε κάποια πλάγια μπάρα ή κάτι αντίστοιχο ώστε να συρθώ προς τα κάτω. Έτσι το απεκγκατέστησα από την κατάργηση προγραμμάτων. Τώρα όμως εμφανίζεται συνέχεια στην οθόνη του σήμερα, ότι επιλογή και αν έχω δηλ. samsung widjet, today 1 , 2 κατλ. πάντα και δίπλα από όλα τα ρολόγια το κουδούνι του ξυπνητηριού χώρίς φυσικά να έχω βάλει ξυπνητήρι της συσκευής. Τα προγράμματα που έχω αυτή τη στιγμή είναι:resco explorer kai registry, resco today, homescreen plus plus, vito audio notes, toutubeplay και nodata.Είμαι ένα βήμα απ το hard reset. Προφανώς έχει μείνει κάποιο σκουπίδι στην registry αλλά δεν ξέρω ποιο. Εγκατεστηγσα πριν λίγο και απεγκατέστησα την τελευταία έκδοση (2. κάτι) αλλά τίποτα. Επίσης με το sktools στην λίστα notifications queu μου βγάζει τσκαρισμένη τη διαδρομή Η αποθ. μου/program files/klaxon/powerstateOn.exe , αν και έχω κάνει κατάργηση του προγράμματος και μετά χειροκίνητα έσβησα ότι είχε απομείνει(επαναλαμβάνω αφού είχα κάνει κατάργηση). Κάνω delete και από το sktools αλλά πάλι τίποτα

Παιδιά καλησπέρα σε όλους.

Προσπάθησα να βρω άκρη, αλλά διότι είμαι τελείως αρχάριος με WMobile, δεν μπορώ να βρώ άκρη... όσο και να έψαξα, περισσότερο μπερδεύτηκα παρά να βρώ λύση.

Έχω ένα ΟΜΝΙΑ 16 GB από Vodafone και όταν πηγαίνω για να δώ την έκδοση, μου βγάζει τα εξής:

PDA: i900BDHH4/NVHH2

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: i900BUHH4

Ας με βοηθήσει κάποιος να μου πει πρωτα από όλα αν χρειάζομαι αναβάθμιση, και που θα το κάνω. Ας μου υποδείξει τις οδηγίες και μετά θα ασχοληθώ μόνος μου.

Συγνώμη αν έχει απαντηθεί και νωρίτερα, αλλά είναι τεράστιο πλέον το thread και όσο και να προσπάθησα δεν μπορούσα να καταλάβω τι γίνεται.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

Προσπάθησα να βρω άκρη, αλλά διότι είμαι τελείως αρχάριος με WMobile, δεν μπορώ να βρώ άκρη... όσο και να έψαξα, περισσότερο μπερδεύτηκα παρά να βρώ λύση.

Έχω ένα ΟΜΝΙΑ 16 GB από Vodafone και όταν πηγαίνω για να δώ την έκδοση, μου βγάζει τα εξής:

Ας με βοηθήσει κάποιος να μου πει πρωτα από όλα αν χρειάζομαι αναβάθμιση, και που θα το κάνω. Ας μου υποδείξει τις οδηγίες και μετά θα ασχοληθώ μόνος μου.

Συγνώμη αν έχει απαντηθεί και νωρίτερα, αλλά είναι τεράστιο πλέον το thread και όσο και να προσπάθησα δεν μπορούσα να καταλάβω τι γίνεται.

BDHH4

BD =ΕΛΛΑΔΑ

D = 2004

E = 2005

F = 2006

G = 2007

H = 2008

Release months:

A = January

B = February

C = March

D = April

E = May

F = June

G = July

H = August

I = September

J = October

K = November

L = December

αρα ελληνικη ,αυγουστος 2008

και το ραδιο που εχει ειναι ιδιο της vodafone

(πηγη modaco)

οδηγιες και ρομ εδω

http://www.bytheway.gr/portal2/forum/forumdisplay.php?f=125

http://www.omniacs.net/showthread.php?t=1079

Κατά τη γνώμη μου testare πρώτα τη συσκευή σου με gps, σήμα, μπαταρία κτλπ και αν δεν σε ικανοποιεί τότε κάνε αλλαγή rom... Και εγώ αυτή έχω και είμαι ικανοποιημένος!

Μπορείς να βάλεις αυτή http://www.omniacs.net/showthread.php?t=1623 η οποία δεν σε βγάζει εκτός εγγύησης γιατί αναφέρει πως είναι η ίδια αλλά έχει τις βελτιώσεις πιο σύγχρονων ρομ
Ας επιχειρήσουμε...

Παιδιά ... χίλια ευχαριστώ.... για να αρχίζω σιγα σιγα να μπαίνω στο νόημα.

Τα WMobile τώρα αρχίζω και τα ανακαλύπτω σιγά σιγά... και φαίνονται να έχουν πολύ μεγάλες δυνατότητες, ειδικά σε ότι αφορά το να περάσεις ότι θες και να παραμετροποιήσεις ότι θες.... αλλά δυστυχώς και κάποια πράγματα που φαίνονται εντελώς παράλογα και δύσχρηστα, ειδικά στις ρυθμίσεις.

Οπως και να έχει, τέλειο κινητό δεν υπάρχει, ούτε τέλειο λογισμικό....

Πάντως μου αρέσει πολύ η συγκεκριμένη συσκευή.

Ευχαριστώ και πάλι όλους σας.

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

pedia 3erete katholou to samsung omnia i910? kati me verizor leei...apoti eida einai mia megali etereia sthn ameriki...afto an to ferw evrwpi tha theli 3eklidwma? mporw na to 3eklidwsw? tha doulevi se ola kanonika? an mpite sto ebay tha deite arketa apo afta...

pls apantiste m..

thnx..

an paraviasa kapio kanona zitw signwmi!!

• Administrators

Καλώς ήρθες και αν μπορείς να γράφεις ελληνικά όπως όλοι συνηθίζουμε εδώ μέσα.

Η εν λόγω συσκευή (i910) δεν δουλεύει εδώ και ούτε υπάρχει τρόπος να δουλέψει μιας και δεν είναι για GSM δίκτυα αλλά μόνο για CDMA800, CDMA1900. Οπότε το ξεχνάς.

Εξάλλου είναι πλέον πολύ εύκολο να βρεις ένα μεταχειρισμένο (ελληνικό ή ευρωπαϊκό) Omnia σε άριστη κατάσταση και σε πολύ καλή τιμή.

Modpic.gif

ευχαριστω φιλε athanaso77..ευτυχως που μου το ειπες αλλιώς ισως να την πατούσα!!

και συγνώμη με τα greekenglish προηγουμενος..