Guest lagoudakis Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 θα σας προτεινα αυτο το προγραμματακι http://julien.schapman.free.fr/touchxperience/advanced-configuration-tool.php κανει αυτο που ζητατε καθως και αλλα πολλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Εγώ έχω εγκαταστηση το δεύτερο και έχω κάνει reset. Δουλεύει μια χαρά. πως μπορώ να το απενεργοποιήσω όμως όταν θέλω και να μου τα εμφανίζει με τον παλιό τρόπο? Επειδή δεν βλέπω κάπου να έχει καμιά επιλογή. Απλά το κάνεις απεγκατάσταση από το Remove Programs! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 @lewton Εχω δοκιμάσει και οπερα και explorer και όχι μόνο στο ομνια αλλά και στο cruise και στο diamond, τον μινιοπερα εγώ προσωπικά δεν τον αλλάζω με τίποτα, θα το δεις και εσύ οταν τα δοκιμάσεις. @Prattein_Aloga μινιοπερα 4.2 με esmertecjava 2008610_2_1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 θα σας προτεινα αυτο το προγραμματακι http://julien.schapman.free.fr/touchxperience/advanced-configuration-tool.php κανει αυτο που ζητατε καθως και αλλα πολλα Γιάννη το εργαλείο αυτό του schaps είναι αξιόλογο αν και έχω παρατηρήσει ότι πειράζει και πράγματα στη registry χωρίς να μας ενημερώνει. Εάν κάποιος κατά τη γνώμη μου μπορεί να πειράξει κατευθείαν τη registry... είναι προτιμότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Γιάννη το εργαλείο αυτό του schaps είναι αξιόλογο αν και έχω παρατηρήσει ότι πειράζει και πράγματα στη registry χωρίς να μας ενημερώνει. Εάν κάποιος κατά τη γνώμη μου μπορεί να πειράξει κατευθείαν τη registry... είναι προτιμότερο.ουπς:Oσοβαρα γιαννη;δεν το γνωριζα αυτο.απλα το ειπα επειδη εχει την ρυθμιση να αλλαζεις τον τροπο εμφανισης μηνυματων με ενα κλικ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tex439 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Απλά το κάνεις απεγκατάσταση από το Remove Programs! ;) αχα οκ σε ευχαριστώ. δεν υπάρχει κάτι άλλο που να το κάνουμε disable εμείς όταν θέλουμε? Παράθεση tex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 οποτε ας δουν τα παιδια και αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=394219 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Έπειδή τα ελληνικά όμνια έχουν κάποιο πρόβλημα με το threadSMS, εγκαταστείστε αυτό http://www.modaco.com/content/i9x0-omnia-http-omnia-modaco-com/272957/omniathread-messaging-threading-mode-changer/ δουλεύει καλά και έχει επιλογή να τα εμφανίζει με όποιο τρόπο θέλουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anaflexi Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Παιδιά καλησπέρα. Μπορεί κάποιος κάτοχος Omnia που να έχει Cosmote, να μου πει αν έχει προβλήματα κατά τη διάρκεια της συνομιλίας. Αν δηλαδή δεν τον ακούει ο συνομιλητής του και πρέπει να μιλάει πολύ δυνατά για να συνενοηθεί. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Παιδιά καλησπέρα. Μπορεί κάποιος κάτοχος Omnia που να έχει Cosmote, να μου πει αν έχει προβλήματα κατά τη διάρκεια της συνομιλίας. Αν δηλαδή δεν τον ακούει ο συνομιλητής του και πρέπει να μιλάει πολύ δυνατά για να συνενοηθεί. Ευχαριστώ εκ των προτέρων κοιτα εκει http://omniacs.net/showthread.php?t=911 φιλε μου και θα σου λυθουν οποιες αποριες :) ναι υπαρχει προβλημα (λογω ρομ-ραδιο)με καποιες πρωτες εκδοσεις που κυκλοφορησαν τα πρωτα ομνια.... και με την cosmote υπαρχει παντου προβλημα τωρα τελευταια.....:mad: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tex439 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Έπειδή τα ελληνικά όμνια έχουν κάποιο πρόβλημα με το threadSMS, εγκαταστείστε αυτό http://www.modaco.com/content/i9x0-omnia-http-omnia-modaco-com/272957/omniathread-messaging-threading-mode-changer/ δουλεύει καλά και έχει επιλογή να τα εμφανίζει με όποιο τρόπο θέλουμε Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου. είναι τέλειο Ακόμα κάτι... μήπως ξέρεις πως να φύγω από την λίστα στο recent Log... μέσα στα μηνύματα να φύγουν τα ονόματα? Παράθεση tex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_onstantinos Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Παιδιά καλησπέρα. Μπορεί κάποιος κάτοχος Omnia που να έχει Cosmote, να μου πει αν έχει προβλήματα κατά τη διάρκεια της συνομιλίας. Αν δηλαδή δεν τον ακούει ο συνομιλητής του και πρέπει να μιλάει πολύ δυνατά για να συνενοηθεί. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Φίλε μου με πρόλαβες, ήθελα και εγώ να κάνω αυτή την ερώτηση. Έχω το Ομνια μια εβδομάδα τώρα και πάντα έχω την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά με τη συνομιλία. Κάποιες φορές χάνεται το σήμα ή πέφτουν οι κλήσεις. Μου έτυχε να δω το κινητό να ανάβει, να μου δείχνει μια αναπάντητη και όταν μίλησα με αυτόν που με είχε πάρει μου είπε ότι του έδειχνε να καλεί κανονικά. Δεν ξέρω τι γίνεται και εαν ευθύνεται η συσκευή ή Cosmote αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από την ποιότητα της συνομιλίας. @zaharakis Έχω δει τα συγκεκριμένα θέματα που αναφέρεις μιας και είμαι μέλος στο omniacs. Είδα ότι ανέβασες και την τελευταία ρομ και ήθελα να σε ρωτήσω και από εκεί, εαν αλλάξω στην τελευταία ρομ ή αλλάξω ράδιο χάνω την εγγύηση?? Και μιας και μου δίνεται η ευκαιρία να σου πω και ένα ευχαριστώ για την διάθεση σου να μοιράζεσαι πράγματα και γνώση. Τα ποστ σου με έχουν βοήθησει πολύ, όπως και των υπολοίπων παιδιών και εδώ αλλά και στο omniacs. Να είστε καλά και χρόνια πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Φίλε μου με πρόλαβες, ήθελα και εγώ να κάνω αυτή την ερώτηση. Έχω το Ομνια μια εβδομάδα τώρα και πάντα έχω την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά με τη συνομιλία. Κάποιες φορές χάνεται το σήμα ή πέφτουν οι κλήσεις. Μου έτυχε να δω το κινητό να ανάβει, να μου δείχνει μια αναπάντητη και όταν μίλησα με αυτόν που με είχε πάρει μου είπε ότι του έδειχνε να καλεί κανονικά. Δεν ξέρω τι γίνεται και εαν ευθύνεται η συσκευή ή Cosmote αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από την ποιότητα της συνομιλίας. @zaharakis Έχω δει τα συγκεκριμένα θέματα που αναφέρεις μιας και είμαι μέλος στο omniacs. Είδα ότι ανέβασες και την τελευταία ρομ και ήθελα να σε ρωτήσω και από εκεί, εαν αλλάξω στην τελευταία ρομ ή αλλάξω ράδιο χάνω την εγγύηση?? Και μιας και μου δίνεται η ευκαιρία να σου πω και ένα ευχαριστώ για την διάθεση σου να μοιράζεσαι πράγματα και γνώση. Τα ποστ σου με έχουν βοήθησει πολύ, όπως και των υπολοίπων παιδιών και εδώ αλλά και στο omniacs. Να είστε καλά και χρόνια πολλά. καθε περασμα ρομ μετα απο την BDHJ2 καταργει την εγγυηση η BDHJ2 ειναι η τελευταια επισημη που εχουν τα τελευταια ομνια που πωλουνται στην ελλαδα. ειναι καλη ρομ και δεν ειναι απαραιτητη η αλλαγη απο BDHJ2 σε BDHJ3 .... αυτο που χριζει αντικαταστασης στο ομνια ειναι το ραδιο και εκει ειναι που γινεται η διαφορα!! καλα ραδιος αλλα και ""how to"" εκει http://omniacs.net/showthread.php?p=8346#post8346 παντως πριν ξεκινησετε οτιδηποτε....διαβαστε καλα!!!!:!: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_onstantinos Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Ρε παιδιά μόλις χθές το βράδυ παρατήρησα ότι υπάρχει ενα καμένο πίξελ στην οθόνη. Το κινητό κατα τα άλλα δουλεύει μια χαρά, να το παω για αντικατάσταση ή όχι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Ρε παιδιά μόλις χθές το βράδυ παρατήρησα ότι υπάρχει ενα καμένο πίξελ στην οθόνη. Το κινητό κατα τα άλλα δουλεύει μια χαρά, να το παω για αντικατάσταση ή όχι??? καλημερα Κωστη :) αν αποφασισεις να το πας μην αλλαξεις ραδιο ;) πως την βλεπεις την ρομ? Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Ρε παιδιά μόλις χθές το βράδυ παρατήρησα ότι υπάρχει ενα καμένο πίξελ στην οθόνη. Το κινητό κατα τα άλλα δουλεύει μια χαρά, να το παω για αντικατάσταση ή όχι??? Αν το εχεις αγορασει μεχρι 7 ημερες πριν, το πας στο καταστημα και στο αντικαθιστουν επι τοπου. Αν οχι, το πας στο σερβις και σου αλλαζουν οθονη. Βεβαια αυτο δεν επειγει αν σκεφτεις οτι εχεις 2 χρονια εγγυηση. Δεν ειναι αναγκη δηλαδη να το πας αμεσα. Για να δεις μηπως εχεις κι αλλα προβληματικα πιξελ, ανεβασε τη φωτεινοτητα στο φουλ, ενεργοποιησε την καμερα και καλυψε τον φακο ωστε να δειχνει η οθονη μαυρο. Αν δεις στην μαυρη οθονη λευξη κουκιδα προκειται για προβληματικο πιξελ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_onstantinos Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Σας ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις μιας και σήμερα είναι η τελευτεία μέρα για αντικατάσταση. @ oregon, έκανα το κόλπο με την κάμερα και απ ότι βλέπω μόνο ένα είναι το ελλατωματικό πίξελ. Το δίλλημα μου είναι μη μου το αλλάξουν και το άλλο έχει κανένα πρόβλημα, γιατί με αυτό δεν είχα κανένα. Το gps παίζει μια χαρά, η μπαταρία είναι καλή κτλ. @zaharakis, δεν άλλαξα τη ρομ γιατί δε θέλω να βγώ εκτός εγγύησης. Και με αλλάγή ράδιο χάνεις την εγγύηση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Δεν υπαρχει προβλημα με gps, μπαταρια κλπ. Ολα θεμα ρομ ειναι. Με την παλια τη δικη μου με εβγαζε μεχρι 36 ωρες και πολλες φορες με το ζορι. Την αλλαξα κι αυτη τη στιγμη κλεινω 5 24ωρα αυτονομια !!! Οσο για την εγγυηση, ναι την χανεις θεωρητικα ακομα κι αν αλλαξεις ραδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_onstantinos Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Δεν υπαρχει προβλημα με gps, μπαταρια κλπ. Ολα θεμα ρομ ειναι. Με την παλια τη δικη μου με εβγαζε μεχρι 36 ωρες και πολλες φορες με το ζορι. Την αλλαξα κι αυτη τη στιγμη κλεινω 5 24ωρα αυτονομια !!! Οσο για την εγγυηση, ναι την χανεις θεωρητικα ακομα κι αν αλλαξεις ραδιο Άμα είναι όλα θέμα ρομ όπως λες τότε έφυγε για αντικατάσταση το κινητάκι. 5 24ωρα αυτονομία?? :blink: Με ποιά ρομ το καταφέρνεις αυτό??? Μου φαίνεται πολύ μεγάλη ακόμα και για απλό κινητό.. Εαν πριν το πάω στο σερβις ξαναλάξω ρομ, ράδιο κτλ δεν είμαι μέσα στην εγγύηση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Εαν πριν το πάω στο σερβις ξαναλάξω ρομ, ράδιο κτλ δεν είμαι μέσα στην εγγύηση?? Μόνο εάν επαναφέρεις τα official. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panser Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Μόνο εάν επαναφέρεις τα official. Προφανώς εννοείς την J1. Την "μαμίσια" ROM αλήθεια πως μπορούμε να την κρατήσουμε για ώρα ανάγκης; Πού μπορούμε να την βρούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 http://omniacs.net/forumdisplay.php?f=9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagw Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με το Wi-Fi, το GPRS και το WAP COSMOTE (μιας και έχω σύνδεση cosmote), γιατί καταμπερδεύτηκα. Συνδέθηκα με το Wi-Fi το σπίτι μου και σέρφαρα κανονικά. Όταν ήρθε η ώρα να δοκιμάσω να δω π.χ. ένα βιντεάκι από το youtube (έχω κατεβάσει στο τηλ και το youtubeplay) μου γραψε ένα μύνημα/ειδοποίηση οτι συνδέεται με GPRS με το COSMOTE WAP και άρχισε (υποθέτω δηλαδή πλέον) να με χρεώνει, γιατί η υπηρεσία WAP της cosmote είναι με χρέωση. Οπότε κι εγώ αγχώθηκα και το κλεισα χωρίς καν να διαπιστώσω αν παίζει το βιντεο ή όχι και δεν ξαναδοκίμασα. Μετά σκέφτηκα να απενεργοποιήσω την επιλογή αυτή από την Cosmote, το WAP COSMOTE, που χα ενεργοποιήσει πριν 3 χρόνια. Όταν το κανα και προσπάθησα να ξαναμπώ, δεν κατάφερε να συνδεθεί με GPRS kai COSMOTE WAP και δεν προσπάθησε καν να ανοίξει το βιντετάκι στις 2 από τις 3 προσπάθειες, ενώ στην τρίτη...πάλι βρήκε αυτό το καταραμμένο το WAP και πάλι αγχώθηκα και το κλεισα. Και η απορία μου είναι....αν θέλει να κατεβάσει τέτοιου είδους δεδομένα ή να κάνει ακόμα και κάποιο download αρχείου θα γίνεται μόνο με χρέωση ή κάνω κάτι λαθος???? Επίσης...αν μπω π.χ. σε ένα site με ραδιωφωνικούς σταθμούς, μπορώ να ακούσω live κάποιον σταθμό ή όχι??? Εγώ πάντως δεν τα κατάφερα. Αποτυχίες 2 στα 2. Αν έχει δοκιμάσει κάποιος χωρίς να χρεωθεί να κάνει κάτι από τα 2 ας με βοηθήσει κι εμένα! Ευχαριστώ πολύ και Χρόνια πολλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anaflexi Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Παιδιά συγγνώμη αλλά τί είναι το ράδιο!?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Παιδιά συγγνώμη αλλά τί είναι το ράδιο!?? Το software κομμάτι της συσκευής που είναι υπεύθυνο για το σήμα του provider για τις τηλεπικοινωνίες. Ευθύνεται (κατά κάποιο τρόπο) για τη δύναμη του σήματος του κινητού σου και όχι μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts