Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia (I900)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είναι πλέον αδύνατο να διαβάσει ή να παρακολουθήσει αυτό το thread.Για αυτό ακριβώς το λόγο θα ήθελα κάποιες πληροφορίες για το κινητό γιατί δε μπορώ να τις βρω σε όλο αυτό τον όγκο.

Ξεκινάω λοιπόν,κατά βάση χρησιμποιώ μόνο symbian κινητά αλλά τώρα λέω να κάνω την αλλαγή.

1.Έχει καλή ποιότητα κατασκευής;Έχει καπάκια που να τρίζουν π.χ ή σημεία που να ξεβάφουν.Ας δοθεί μια γενικότερη κατάσταση της κατασκευής του κινητού.

2.Έχει καλή ποιότητα σήματος και ακουστικού;

3.Έχει εύχρηστο κατάλογο τηλεφώνων;Μπορεί να συγχρονιστεί με ευκολία με άλλα κινητά ή με τον υπολογιστή;

4.Είναι λειτουργικό ως προς τα sms mms;Κάπου διάβασα ότι έχει πρόβλημα με τους unicode χαρακτήρες.

5.Η κάμερα του βγάζει καλές φωογραφίες;

6.Το συνοδευτικό software είναι της προκοπής;

7.Ένας μέσος χρήστης που κάνει τηλέφωνα,στέλνει μηνύματα και λίγο internet χρειάζεται να προσθέσει πολλά προγράμματα για να το φέρει στα μέτρα του ή όλα αυτά δουλεύουν out of the box;

8.Το mp3 που έχει είναι καλό;Η ένταση του ήχου είναι ικανοποιητική

και για το τέλος:

9.Με την αυτονομία της μπαταρίας τι γίνεται;Με μέση χρήση,βγάζει 3 μέρες;Και κάτι ακόμη πόσο χρόνο ομιλίας έχει;

Ξέρω ότι είναι πάρα πολλά αλλά θα το εκτιμούσα να απαντηθούν.Ευχαριστώ πολύ.

Αγόρασα χθες το κινητό από Γερμανό με δώρο τους χάρτες Garmin και είδα ότι η rom που έχω είναι η BDHJ1/MAHJ1. Ο υπολογιστής μου έχει Vista και θέλω να κάνω αναβάθμιση στην τελευταία ρομ που προτείνετε.

Η παραπάνω διαδικασία θα ισχύει για τα vista? Τι πρέπει να κάνω? Μήπως υπάρχει κάποιο link να δω?

Υ.Γ. Στο κουτάκι με τους χάρτες υπάρχουν δύο αντάπτορες. Που πάνε?

letv one pro ( X800 ) Official US version + Greek

Doogee X5 Galicia

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Ειμαι και εγώ ένας κάτοχος Omnia GR 16GB, και αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα. Πρέπει να συνδεθώ σε ένα WiFi δίκτυο. Το δίκτυο αυτό υποστηρίζει και τους 2 τύπους ασφάλειας (WPA/WPA2) και τους 2 τύπους κρυπτογράφισης (AES/TKIP). Για να συνδεθώ έχω προσωπικό username και password. To authentication γίνεται με secure PEAP (δήλαδή με χρήση certification το οποίο όμως δεν είναι valid).

Βάζοντας όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις δυστηχώς δεν μπορώ να συνδεθώ. Το μήνυμα που πέρνω είναι: "Δεν είναι δυνατή η σύνδεση στο ασύρματο δίκτυο. Το δίκτυο αυτό απαιτεί προσωπικό πιστοποιητικό για τον έλεγχο της ταυτότητας σας."

Το πρόβλημα (μαλλον) έχει να κάνει με το ότι το certification δεν ειναι valid από κάποια authority. Ψάχνωντας στο ιντερνετ, βρήκα κάποια λύση που σχετίζεται με την αλλάγη στην registry ένος κλειδιού που έχει να κάνει με τον έλεγχο αν ειναι valid ή οχι ένα certification για το PEAP. Η αλλαγή που προτείνουν είναι η HKLM/Comm/EAP/Extension/25/ValidateServerCert= 0 (από 1).

Δυστηχώς όμως στην ελληνική έκδοση των WM6.1 δεν φαίνετια να δουλεύει. Το μήνυμα που βγάζει είναι και πάλι το ίδιο: "Δεν είναι δυνατή η σύνδεση στο ασύρματο δίκτυο. Το δίκτυο αυτό απαιτεί προσωπικό πιστοποιητικό για τον έλεγχο της ταυτότητας σας."

Σε ξένα forums χρήστες έλυσαν το πρόβλημά τους με την αλλάγη αυτή.

Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν αντιμετωπίζει και κανείς άλλος το πρόβλημα αυτό, και αν έχει βρει κάποια αξιόπιστη λύση.

Ευχαριστώ :)

Είναι πλέον αδύνατο να διαβάσει ή να παρακολουθήσει αυτό το thread.Για αυτό ακριβώς το λόγο θα ήθελα κάποιες πληροφορίες για το κινητό γιατί δε μπορώ να τις βρω σε όλο αυτό τον όγκο.

Ξεκινάω λοιπόν,κατά βάση χρησιμποιώ μόνο symbian κινητά αλλά τώρα λέω να κάνω την αλλαγή.

1.Έχει καλή ποιότητα κατασκευής;Έχει καπάκια που να τρίζουν π.χ ή σημεία που να ξεβάφουν.Ας δοθεί μια γενικότερη κατάσταση της κατασκευής του κινητού.

2.Έχει καλή ποιότητα σήματος και ακουστικού;

3.Έχει εύχρηστο κατάλογο τηλεφώνων;Μπορεί να συγχρονιστεί με ευκολία με άλλα κινητά ή με τον υπολογιστή;

4.Είναι λειτουργικό ως προς τα sms mms;Κάπου διάβασα ότι έχει πρόβλημα με τους unicode χαρακτήρες.

5.Η κάμερα του βγάζει καλές φωογραφίες;

6.Το συνοδευτικό software είναι της προκοπής;

7.Ένας μέσος χρήστης που κάνει τηλέφωνα,στέλνει μηνύματα και λίγο internet χρειάζεται να προσθέσει πολλά προγράμματα για να το φέρει στα μέτρα του ή όλα αυτά δουλεύουν out of the box;

8.Το mp3 που έχει είναι καλό;Η ένταση του ήχου είναι ικανοποιητική

και για το τέλος:

9.Με την αυτονομία της μπαταρίας τι γίνεται;Με μέση χρήση,βγάζει 3 μέρες;Και κάτι ακόμη πόσο χρόνο ομιλίας έχει;

Ξέρω ότι είναι πάρα πολλά αλλά θα το εκτιμούσα να απαντηθούν.Ευχαριστώ πολύ.

φιλε μου οι ερωτησεις αυτες εχουν χιλιοαπαντηθει...

1.αφιερωστε λιγο χρονο

2.χρησιμοποιηστε την αναζητηση

3.διαβαστε καλα πριν ρωτησετε

4. ""omnia reviews"" just google it ;)

μην τα περιμενετε ολα στο πιατο :)

ριξε και μια ματια εκει που θα βρεις σχεδον τα παντα για το ομνια σου ;)

http://omniacs.net/index.php

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

ρε παιδια ειμαι ενας μελλοντικος κατοχος του οmnia και εχω μερικες ερωτησεις...δν εχω χρονο για 619 σελιδες...

1)πως μπορω να κανω αναβαθμιση τh rom και που μπορω να τη βρω?αυτη που εχει μεσα δν ειναι καλη???

2)με το radio τι γινεται?αυτο πως γινεται αναβαθμιση?

3)μπορει καποιος να μου παραθεσει τα καλυτερα και πιο χρησιμα(κατα τη γνωμη του) προγραμματα κι εφαρμογες?

4)ξερει καποιος την ακριβη τιμη του στα καταστηματα της vodafone?

παιδια ευχαριστω εκ των προτερων...

σορρυ αν σας κουραζω αλλα ειμαι λιγο ανασφαλης σε τετοια θεματα και θελω το καλυτερο δυνατο...thnx!

ρε παιδια ειμαι ενας μελλοντικος κατοχος του οmnia και εχω μερικες ερωτησεις...δν εχω χρονο για 619 σελιδες...

1)πως μπορω να κανω αναβαθμιση τh rom και που μπορω να τη βρω?αυτη που εχει μεσα δν ειναι καλη???

2)με το radio τι γινεται?αυτο πως γινεται αναβαθμιση?

3)μπορει καποιος να μου παραθεσει τα καλυτερα και πιο χρησιμα(κατα τη γνωμη του) προγραμματα κι εφαρμογες?

4)ξερει καποιος την ακριβη τιμη του στα καταστηματα της vodafone?

παιδια ευχαριστω εκ των προτερων...

σορρυ αν σας κουραζω αλλα ειμαι λιγο ανασφαλης σε τετοια θεματα και θελω το καλυτερο δυνατο...thnx!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2624088#post2624088

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Αγόρασα χθες το κινητό από Γερμανό με δώρο τους χάρτες Garmin και είδα ότι η rom που έχω είναι η BDHJ1/MAHJ1. Ο υπολογιστής μου έχει Vista και θέλω να κάνω αναβάθμιση στην τελευταία ρομ που προτείνετε.

Η παραπάνω διαδικασία θα ισχύει για τα vista? Τι πρέπει να κάνω? Μήπως υπάρχει κάποιο link να δω?

Υ.Γ. Στο κουτάκι με τους χάρτες υπάρχουν δύο αντάπτορες. Που πάνε?

Παιδιά μήπως μπορεί κανείς με βοηθήσει?

letv one pro ( X800 ) Official US version + Greek

Doogee X5 Galicia

Παιδιά μήπως μπορεί κανείς με βοηθήσει?

Αποστολη εσυ εισαι?

:rolleyes:

Για οσους θελουν να ενεργοποιουν το mouse και την περιστροφη οθονης με καποιο πληκτρο ας ριξουν τα παρακατω 2 αρχειακια στην My Storage και ας κανουν μια συντομευση στο start menu.Μετα πανε στην αντιστοιχιση πληκτρων και βαζουν σε οποιο πληκτο θελουν τις ενεργειες αυτες.(απαραιτητη προυποθεση να υπαρχει εγκατεστημενο το mortscript):D Καλες Γιορτες σε ολους
Η σιωπή είναι χρυσός :X

φιλε μου οι ερωτησεις αυτες εχουν χιλιοαπαντηθει...

1.αφιερωστε λιγο χρονο

2.χρησιμοποιηστε την αναζητηση

3.διαβαστε καλα πριν ρωτησετε

4. ""omnia reviews"" just google it ;)

μην τα περιμενετε ολα στο πιατο :)

ριξε και μια ματια εκει που θα βρεις σχεδον τα παντα για το ομνια σου ;)

http://omniacs.net/index.php

Πριν κατηγορίσεις κάποιον καλό θα ήτανε να διάβαζες τι έγραφα!!! Είπα ότι έχω ψάξει και οτι αξιόπιστη λύση δεν έχω βρει. Αυτό σημαίνει ότι και στο myphone.gr και στο omniacs.net έχω ψάξει καθώς και σε forums του εξωτερικού. Συγκεκριμένα στο omniacs.net έχω postαρει το ίδιο ακριβώς ερώτημα και απάντηση δεν έχω λάβει :(

Κανένα πρόγραμμα για να βλέπω πόσο χρόνο έχω μιλήσει στο κινητό?Κάπου διάβασα για το Home screen plusplus, αλλά το εγκατέστησα και για κάποιο λόγο δεν μου ανοίγει :(

ΠΑΙΔΙΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και Υγεία σε όλους

Τελικά, είπα να περάσω την νέα ελληνική ΡΟΜ BDHJ3 (από .bin αρχείο με το GranPrix). (Η έκδοση αυτή εκ των υστέρων κατάλαβα ότι ήταν χωρίς το Radio).

ΑΛΛΑ

για κάποιο λόγο μου όχι μόνο δεν πέρασε το Ράδιο (το περιγράφει αυτό ο uploader)

αλλά ξερίζωσε και το Phone ή κάποια στοιχεία που χωρίς αυτά δεν μπορεί να εγκατασταθεί πλέον κανένα Radio/Phone

στην περιγραφή της Έκδοσης μετά τη εγκατάσταση , μου έγραφε:

PDA : i900BDHJ3

ΤΗΛΕΦΩΝΟ :

αυτό και τίποτε άλλα

Τώρα στις προσπάθειες (4), να περάσω Ράδιο ξεχωριστά, συνεχίζει να μου βγάζει το μήνυμα:

"Port Create failed..."

και γράφει

Downloading PHONE...

OnDeviceChange: DBT_DEVICEARRIVAL

KW.KIM Create retry (25)

.................

.................

................

................

KW.KIM Create retry (0)

Download failed!

Ξαφνικά βρέθηκα με ένα PDA χωρίς τηλέφωνο. :worry: ΩΡΑΙΑ

(και χωρίς GPS) (WiFi και Internet οκ)

:cool: δοκίμασα να περάσω την DXHL2 Rom που είναι σε .bin αρχεία, και ενώ τα πέρασα όλα τα 2 πρώτα (Bootimage & csc) μόλις έφτασα στο phone......... τίποτα. Και ενώ στη περιγραφή της version: PDA : i900DXHL2/DZHHL2

PHONE: DZHL2

Δεν βρίσκει λέει ports....καλά.

Έκανα Hard Reset, έβγαλα μπαταρίες, έβαλα όλα το ράδιο που υπάρχουν, άλλες ROM exe ...... ΤΙΠΟΤΑ

Φαίνεται σαν κάτι να ξερίζωσε από μέσα του το Radio.........:mad:

Πρέπει να είναι πρόβλημα Software και όχι Hardware.

Έχω στενοχωρηθεί πολύ γιατί την διαδικασία αναβάθμισης την έχω κάνει πολλές φορές και πίστευα ότι θα ήταν πάντα ασφαλής. :blink:

Όπως και να' χει πάντως πιστεύω ότι δια μέσω του Forum θα πάρω κάποιες πληροφορίες προς βοήθεια.

Κανένα πρόγραμμα για να βλέπω πόσο χρόνο έχω μιλήσει στο κινητό?Κάπου διάβασα για το Home screen plusplus, αλλά το εγκατέστησα και για κάποιο λόγο δεν μου ανοίγει :(

Αν εγινε η εγκατασταση, τοτε λειτουργει, απλα πρεπει να το εμφανισεις στην οθονη. Πηγαινε

start->settings->today->item και εκει τικαρε το home screen ++ και θα στο βγαλει στην αρχικη εικονα ως μετρητη μπαταριας. Αν πατησεις επανω του, επελεξε να σου εμφανιζει δεδομενα κλησης κλπ...

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Πριν κατηγορίσεις κάποιον καλό θα ήτανε να διάβαζες τι έγραφα!!! Είπα ότι έχω ψάξει και οτι αξιόπιστη λύση δεν έχω βρει. Αυτό σημαίνει ότι και στο myphone.gr και στο omniacs.net έχω ψάξει καθώς και σε forums του εξωτερικού. Συγκεκριμένα στο omniacs.net έχω postαρει το ίδιο ακριβώς ερώτημα και απάντηση δεν έχω λάβει :(

Δε νομιζω ο φιλος ζαχαρακης να κατηγορησε καποιον, απλα ειπε το αυτονοητο. Γιατι οντως, επειδη τις εχω διαβασει ολες τις σελιδες, ολα περι καμερας, ηχων, μηνυματων, επαφων, ηχειου και ολα οσα αναφερονται στα γενικα του κινητου, εχουν απαντηθει σε ολο αυτον τον ογκο. Μαλιστα, επειδη υπηρξαν κι αλλα παιδια που ποσταραν αναλογα, καποιοι απαντησαν, και μαλιστα προσφατα. Δεν ειναι ομως δυνατον ανα 3 σελιδες καποιος να ποσταρει τα ιδια. Προφανως δεν τα διαβαζετε για να μην τα βλεπετε. Αλλα ουτε και οσοι εχουν αφοσιωθει μπορουν να ψαχνουν παντα για να διευκολυνουν καποιους. Αν δεν κανετε κοπο και οι ιδιοι, θα εχουμε παντα αναπαντητα ερωτηματα.

Υ.Γ. Δεν απευθυνομαι σε ενα ατομο, αλλα σε ολους οσους εχουν το ιδιο σκεπτικο...

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Στις 30/10/08 αγόρασα από το play247 ένα Samsung Omnia i900 8GB. Ένα μήνα (περίπου) από την αγορά του παρουσίασε κάποιο πρόβλημα (μαύρισε η μισή οθόνη) και από το play247.gr με συμβούλευσαν να απευθυνθώ σε ένα από τα επισκευαστικά κέντρα (Omnitec ή Smartec) της ελληνικής αντιπροσωπείας της Samsung αφού το τηλέφωνο καλύπτεται από την 2ετή εγγύηση της αντιπροσωπίας. Στις 9/12/08 στέλνω το κινητό στην εταιρεία Smartec για επισκευή. Στις 17/12/08 παρέλαβα το κινητό από την Smartec, ανεπισκεύαστο, με την σημείωση «ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ». Η αιτιολογία, που δόθηκε προφορικά, ήταν ότι το κινητό δεν έχει διατεθεί στην ελληνική αγορά (από την ΕΥΡΩΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ, αποκλειστικό αντιπρόσωπο των κινητών τηλεφώνων SAMSUNG στην Ελλάδα. Όμως στην απαίτησή μου να μου στείλουν την αιτιολογία και επίσημα, με κάποιο έγγραφο ή e-mail, αρνούνται κατηγορηματικά και η μόνη απάντηση ήταν ότι: «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ΕΥΡΩΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ Α.Ε. ως επίσημος αντιπρόσωπος των συσκευών κινητής τηλεφωνίας SAMSUNG στην Ελλάδα, έχει την υποχρέωση βάση νόμου να εγγυάται και να υποστηρίζει τα προϊόντα τα οποία διαθέτει.». Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή στην οποία προσέφυγα για βοήθεια με διαβεβαίωσε ότι είναι υποχρέωση της αντιπροσωπίας να μου αναφέρει γραπτά το λόγο για τον οποίο το κινητό δεν καλύπτεται από την εγγύηση. Το δε play247 αναλαμβάνει να με εξυπηρετήσει μέσω «δικών του διαδικασιών». Τα συμπεράσματα δικά σας.

Καλές γιορτές

Μα καλά, αυτοί γαμ@*&^νοι νόμοι της Ε.Ε. στην Ελλάδα δεν ισχύουν! Τι στο διάολο?

Τι πάει να πει δεν εισάγεται από Ευρωηλεκτρονική?

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΚΥΡΙΕ? ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΥΡΙΕ?

Τι άλλο να κάνω δλδ? Να ζητάω και τιμολόγια φορτωτικής από την κάθε εταιρία λιανικής για να δω αν με καλύπτει η εγγύηση!!!

Κι άμα το έχω αγοράσει π.χ. από Γερμανία ή είμαι Ιταλός που δουλεύει εδώ και έχω ιταλικό κινητό, δεν έχω εγγύηση επειδή δεν το έχει εισάγει η Γαμοηλεκτρονική?

Θα τρελαθούμε τελείως σ' αυτή τη χώρα???

Συγγνώμη παιδιά για τις εκφράσεις μου αυτές τις χρονιάρες μέρες, αλλά δεν μπορώ άλλο με αυτά που ακούω και βλέπω!

Χρόνια πολλά σε όλους !

(Η ευχή δεν πιάνει την Ευρωηλεκτρονική, γιατί τώρα βρίσκομαι εκτός Ελλάδος!) :ninja:

Μπορεί να μου πει κάποιος από τους κατόχους του ΟΜΝΙΑ, αν στο κουτί του περιλαμβάνεται screen protector?

Αν όχι, που μπορώ να βρω εντός Ελλάδος?

:)

Μπορεί να μου πει κάποιος από τους κατόχους του ΟΜΝΙΑ, αν στο κουτί του περιλαμβάνεται screen protector?

Αν όχι, που μπορώ να βρω εντός Ελλάδος?

:)

οχι δεν περλαμβανεται...

Εγω πηρα απο media market το universal 5 τεμ 10 ευρώ..

Θελει λίγο κόψιμο απο την μια πλευρα αλλα ειναι ευκολο γιατι εχει γραμμες (οδηγους)

εγω απαντησα στους pallis και psagmenos...

οχι δεν περλαμβανεται...

Εγω πηρα απο media market το universal 5 τεμ 10 ευρώ..

Θελει λίγο κόψιμο απο την μια πλευρα αλλα ειναι ευκολο γιατι εχει γραμμες (οδηγους)

Eyxaristw!