Jump to content

slayerjohnny18

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by slayerjohnny18

  1. slayerjohnny18

    OnePlus 3T

    Ή αλήθεια είναι πως δεν το είχα δοκιμάσει πριν το ροοταρω. Πάντως με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν έφτιαξε. Εσάς σας παίζει κανονικά?
  2. slayerjohnny18

    OnePlus 3T

    Καλησπέρα σε όλους. Από εχθες είμαι και εγώ κάτοχος αυτού του φανταστικού κινητού. Αντιμετώπιζω όμως ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Μόλις σύνδεση κάποια συσκευή bluetooth με το τηλέφωνο όπως ακουστικά ή το hifi μου κολλάει όλο το κινητό και κάνει αναγκαστικό κλείσιμο εφαρμογών και δεν έχω καθόλου ήχο στις συσκευές. Γνωρίζει κάποιος μπορεί να λυθεί το πρόβλημα? Να επισημανω πως έχω ξεκλειδώσει και rootαρει το κινητό αν και δεν νομίζω να παίζει κάποιο ρόλο. Ευχαριστώ.
  3. slayerjohnny18

    OnePlus 3T

    Μολις ειδα απο dhl ότι ξεκίνησε απο πολωνια
  4. slayerjohnny18

    OnePlus 3T

    Τυχερος. Μακαρι να ερχοταν και σε εμενα την αλλη βδομάδα. Αντε καλος να τα δεχτεις.
  5. Καλημέρα φίλε μου. Μην αγχώνεσαι. Αρχικά πρέπει να ανοίξεις το docking και να κολλήσεις τις 4 επαφές με καλάι από την μεριά της πλακέτας. Έπειτα πρέπει να καταβάσεις από εδώ https://drive.google.com/file/d/0B1wvhNT7Y1TmbkxvaFN5QThXVUE/view?pref=2&pli=1 το official firmware και να το φλασάρεις με το sptools. έχει μέσα στο zip αναλυτικές οδηγίες. Είναι γνωστό το πρόβλημα. Έχω επαναφέρει τρεις συσκευές. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα φίλε μου. Μην αγχώνεσαι. Αρχικά πρέπει να ανοίξεις το docking και να κολλήσεις τις 4 επαφές με καλάι από την μεριά της πλακέτας. Έπειτα πρέπει να καταβάσεις από εδώ https://drive.google.com/f...w?pref=2&pli=1 το official firmware και να το φλασάρεις με το sptools. έχει μέσα στο zip αναλυτικές οδηγίες. Είναι γνωστό το πρόβλημα. Έχω επαναφέρει τρεις συσκευές.
  6. Ευχαριστουμε για την ευκαιρία που μας δίνετε να το κερδίσουμε. Καλή μας τύχη.
  7. Να το χαρεί οποίος το παρει. Καλη επιτυχία.
  8. Ποσο τυχερός πραγματικα θα είναι αυτός που θα το κερδίσει. Καλη μας επιτυχία.
  9. Συγχαρητήρια για αλλη μια φορά για τους υπέροχους διαγωνισμούς. Καλη μας επιτυχια.
  10. αν και την ξερω την ριμαδα την τυχη μου ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους
  11. thelw na pw pws den anavei katholou to thl gia na ginei sigxronismos me to pc kai na fortish.ginetai kati?
  12. kalispera paidia.h mpataria tou kinhtou mou einai off kai den exw mazi mou to fortisth.ginetai na to fortisw me usb???euxaristw
  13. Φιλε oregon οντως αυτο ηταν σε ευχαριστω πολυ
  14. Δεν πειραζει ηδη με βοηθησες αρκετα.Σε ευχαριστω πολυ
  15. Θελω να χρησιμοποιησω το κινητο ως μοντεμ στον υπολογιστη δηλ να μπορω να μπαινω στο διαδυκτυο μεσω του κινητου στον υπολογιστη.
  16. ΦΙΛΕ OREGON ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡHΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΩΣ MODEM ΣΤΟ PC???
  17. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ ΟΜΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΓΓΛΙΚΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
  18. kalispera gnwrizei kapoios poios einai o aritmos pou stelnoume sms gia energopoihsh proplirwmenoy adsm???to 3553 den isxuei.euxaristw
  19. mporeis na mou peis me poio tropo? sigkekrimena exo 2 laptop, o enas trexei xp kai sindeetai asirmata sto internet meso kinitou kai o allos trexei ubuntu.
×
×
  • Create New...