gab Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 παρτο ρε μεγαλε απ΄ολα εχει και καφε φτιαχνει:p Aν μπορεις σε παρακαλω να εισαι πιο συγκεκριμενος σ αυτο που ρωτησα με ενδιαφερει να μην χρεωνομαι καθε φορα που θα χρεισιμοποιο gps.Εχει η δεν εχει ενσωματομενο δεκτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 αδερφε σε ευχαριστω αλλα το κανω αυτο που μου λες,εκανα κ το εξης αμοιξα το bt του ομνια αλλα τπτ,το πατησα κ χωρις να ανοιξω το bt του ομνια αλλα παλι τπτ. εχεις κατι αλλο στο μυαλο σου για το τι μπορει να φταει? τι today screen εχεις ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Aν μπορεις σε παρακαλω να εισαι πιο συγκεκριμενος σ αυτο που ρωτησα με ενδιαφερει να μην χρεωνομαι καθε φορα που θα χρεισιμοποιο gps.Εχει η δεν εχει ενσωματομενο δεκτη? έχει φίλε μου gps ενσωματωμένο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 τι today screen εχεις ? geia soy akh samsung widget exo,na kanv kamia allagh? Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 geia soy akh samsung widget exo,na kanv kamia allagh? γιαυτο δεν βλέπεις το εικονίδιο,οταν εχεις το widgets δεν μπορείς να δεις τίποτε άλλο στο today ,άλλαξε σε samsung today 2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 γιαυτο δεν βλέπεις το εικονίδιο,οταν εχεις το widgets δεν μπορείς να δεις τίποτε άλλο στο today ,άλλαξε σε samsung today 2 ελα :ninja: ειναι οκ,σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 ελα :ninja: ειναι οκ,σε ευχαριστω πολυ o :ninja: ξαναχτυπά ε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 o :ninja: ξαναχτυπά ε? ετσιιιιι :D Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Ρε συ Νέκτονς, τι είναι αυτά που λες για την μπαταρία των ελληνικών Ομνια; Εχω αναφέρει άπειρες φορές σε αυτό το φόρουμ, οτι εμένα μου κράτάει σχεδόν 4 μέρες με χαλαρή χρήση, και με σκληρή χρήση πολύ άνετα 2 μέρες. Κανένα πρόβλημα λοιπόν. Και όλα αυτά με ανοιχτό bt. Εχω ρυθμίσει, έτσι όμως τη διαχείριση της ενέργειας ώστε να γίνεται εξοικονόμοιση. Αλήθεια, όσοι αναφέρουν οτι έχουν κάνει το ίδιο, τι διαχείριση ενέργειας κάνουν; Και πόσους κύκλους φόρτισης, έχουν ολοκληρώσει; Ας απαντήσουν πρώτα σε αυτά τα δύο ερωτήματα, και ύστερα θα δούμε αν δικαίως θίγονται που ειπώθηκε πως οι έμπειροι χρήστες δεν έχουν πρόβλημα αυτονομίας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Ρε συ Νέκτονς, τι είναι αυτά που λες για την μπαταρία των ελληνικών Ομνια; Εχω αναφέρει άπειρες φορές σε αυτό το φόρουμ, οτι εμένα μου κράτάει σχεδόν 4 μέρες με χαλαρή χρήση, και με σκληρή χρήση πολύ άνετα 2 μέρες. Κανένα πρόβλημα λοιπόν. Και όλα αυτά με ανοιχτό bt. Εχω ρυθμίσει, έτσι όμως τη διαχείριση της ενέργειας ώστε να γίνεται εξοικονόμοιση. Αλήθεια, όσοι αναφέρουν οτι έχουν κάνει το ίδιο, τι διαχείριση ενέργειας κάνουν; Και πόσους κύκλους φόρτισης, έχουν ολοκληρώσει; Ας απαντήσουν πρώτα σε αυτά τα δύο ερωτήματα, και ύστερα θα δούμε αν δικαίως θίγονται που ειπώθηκε πως οι έμπειροι χρήστες δεν έχουν πρόβλημα αυτονομίας. ποτέ ειπώθηκε ότι οι έμπειροι χρήστες δεν έχουν πρόβλημα γιατί έμπειρος δεν ειναι κανείς.ωστόσο συμφωνώ απόλυτα στα 2 ερωτήματα που θέτεις. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Ρε συ Νέκτονς, τι είναι αυτά που λες για την μπαταρία των ελληνικών Ομνια; Εχω αναφέρει άπειρες φορές σε αυτό το φόρουμ, οτι εμένα μου κράτάει σχεδόν 4 μέρες με χαλαρή χρήση, και με σκληρή χρήση πολύ άνετα 2 μέρες. Κανένα πρόβλημα λοιπόν. Και όλα αυτά με ανοιχτό bt. Εχω ρυθμίσει, έτσι όμως τη διαχείριση της ενέργειας ώστε να γίνεται εξοικονόμοιση. Αλήθεια, όσοι αναφέρουν οτι έχουν κάνει το ίδιο, τι διαχείριση ενέργειας κάνουν; Και πόσους κύκλους φόρτισης, έχουν ολοκληρώσει; Ας απαντήσουν πρώτα σε αυτά τα δύο ερωτήματα, και ύστερα θα δούμε αν δικαίως θίγονται που ειπώθηκε πως οι έμπειροι χρήστες δεν έχουν πρόβλημα αυτονομίας. H αναφορα εγινε σε γενικεs γραμμεs με τιs ελληνικεs rom.αναλογα την χρηση που του κανει ο καθεναs.οτι με την αγγλικη εχει καλυτερη συμπεριφορα λειτουργικο-μπαταρια ειναι γεγονοs!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 εχει δοκιμασει κανεις το garmin γιατι μαπα το καρπουζι.. το ανοιγω στο μπαλκονι και μου λεει οτι ειμαι 2 τετραγωνα πιο περα .... μπορει να το δοκιμασω και μεσα απο το αμαξι... δεν πιστευω να κανω κατι λαθος...:O Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 εχει δοκιμασει κανεις το garmin γιατι μαπα το καρπουζι.. το ανοιγω στο μπαλκονι και μου λεει οτι ειμαι 2 τετραγωνα πιο περα .... μπορει να το δοκιμασω και μεσα απο το αμαξι... δεν πιστευω να κανω κατι λαθος...:O τωρα εσυ προσωπικα πωs ασχολεισαι με το garmin πεφτω απ΄΄τα συννεφα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 ποτέ ειπώθηκε ότι οι έμπειροι χρήστες δεν έχουν πρόβλημα γιατί έμπειρος δεν ειναι κανείς.ωστόσο συμφωνώ απόλυτα στα 2 ερωτήματα που θέτεις. :) Αναφέρθηκε 3-4 σελίδες προηγουμένως. Υποθέτω πως αυτός που το είπε εννοούσε, τα δύο ερωτήματα που έθεσα. Αν κάποιος δεν γνωρίζει να σετάρει το εργαλείο σωστά, είναι σίγουρο οτι θα έχει μεγαλύτερη κατανάλωση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neklek Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 το ανοιγω στο μπαλκονι και μου λεει οτι ειμαι 2 τετραγωνα πιο περα .... μπορει να το δοκιμασω και μεσα απο το αμαξι... Προφανως δεν εχεις κλειδωσει σε πολλους δορυφορους..αν εχεις βαλει το Gps test ξεκινα το και δες ποσους και σε ποια σημεια του οριζοντα δορυφορους βλεπει το gps σου..αν σου βγαλει την ενδειξη 3D πανω δεξια ,τοτε εχεις την μεγαλυτερη ακριβεια με τους συγκεκριμενους δορυφορους....συνιστω επισης το GPS Tuner..φανταστικο προγραμματακι για trip computer και tracking.... Παράθεση Sony Vaio P VGN-P31ZK/Q(still rocks ;) ) Nokia 700 Symbian belle FP2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 28, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 εχει δοκιμασει κανεις το garmin γιατι μαπα το καρπουζι.. Ούτε εγώ το συνιστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 28, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 αν σου βγαλει την ενδειξη 3D πανω δεξια ,τοτε εχεις την μεγαλυτερη ακριβεια με τους συγκεκριμενους δορυφορους.... Εάν δεν βγει το 3D... δεν έχει κλειδώσει καν το GPS της συσκευής. Είναι απαραίτητο να κλειδώσει πριν δει δορυφόρους το οποιοδήποτε πρόγραμμα πλοήγησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 εχει βαλει κανεις κανα καλο προγραμματακι για unread sms kai missed calls? Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 εχει βαλει κανεις κανα καλο προγραμματακι για unread sms kai missed calls? 2-3 σελιδες πιο πισω τα εδωσε ο SAXO! Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_39 Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Προφανως δεν εχεις κλειδωσει σε πολλους δορυφορους..αν εχεις βαλει το Gps test ξεκινα το και δες ποσους και σε ποια σημεια του οριζοντα δορυφορους βλεπει το gps σου..αν σου βγαλει την ενδειξη 3D πανω δεξια ,τοτε εχεις την μεγαλυτερη ακριβεια με τους συγκεκριμενους δορυφορους....συνιστω επισης το GPS Tuner..φανταστικο προγραμματακι για trip computer και tracking.... χωρίς GPS GATE το garmin μου δουλεύει άψογα. βρίσκει τη θέση μου ακριβώς στο εκατοστό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_39 Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 σκέφτομαι για την αγορά μπαταρίας μαϊμού (βλέπε ebay). εγκυμονεί η χρήση μιας τέτοιας μπαταρίας κινδύνους για την συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Μιας και που λεμε για gps, εχει δοκιμασει κανεις το destinator, αλλα την επιλογη με του πεζου; Και αν ναι, δειχνει καλα τη διαδρομη και τη θεση; Γιατι εμενα αλλα ντ'αλλων λεει... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 σκέφτομαι για την αγορά μπαταρίας μαϊμού (βλέπε ebay). εγκυμονεί η χρήση μιας τέτοιας μπαταρίας κινδύνους για την συσκευή; λεs να τιναζονται οπωs τηs nokia?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_39 Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 λεs να τιναζονται οπωs τηs nokia?:p Λες? με 20 € ομως παίρνεις μπαταρία και επιτραπέζιο φορτιστή :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mauro_Palto Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Μιας και που λεμε για gps, εχει δοκιμασει κανεις το destinator, αλλα την επιλογη με του πεζου; Και αν ναι, δειχνει καλα τη διαδρομη και τη θεση; Γιατι εμενα αλλα ντ'αλλων λεει... Πριν 3 μέρες, πολύ καλά (αν εξαιρέσεις κάποια πολύ μικρά κολλήματα στο refresh που κάνει στη διαδρομή - δηλ. δεν κινείται το στίγμα για μερικά δευτερόλεπτα - ) / μιλώντας ΠΑΝΤΑ για την επιλογή πεζού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts