dodo80s Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 επισης συγχωρεστε με αλλα εχω μια ακομη απορια απο που θα καταλαβω ποια rom εχω ελληνικη η αγγλικη ? το αγορασα προχθες απο το πλαισιο εαν σας βοηθαει Παράθεση θοδωρης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 αγγλικη εχω και οταν εχω το 3g off βλεπω ενα g υποθετω οτι ειναι GSM σορρυ το gps ειναι ακυρο... Άρα συμβαίνει στην Ελληνική ROM. Θα μας το επιβεβαιώσει κάποιος που έχει Ελληνικό ΟΜΝΙΑ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 επισης συγχωρεστε με αλλα εχω μια ακομη απορια απο που θα καταλαβω ποια rom εχω ελληνικη η αγγλικη ? το αγορασα προχθες απο το πλαισιο εαν σας βοηθαει Αν τα μενου είναι Ελληνικά τότε έχεις ελληνική ρομ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dodo80s Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 ευχαριστω ειναι οντως ελληνικη Παράθεση θοδωρης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Βασικά να αποφεύγετε να αγοράζετε πράγματα από το ΠΛΑΙΣΙΟ ... και όσων οι μπαταρίες τελειώνουν σε λιγότερο από 24 ώρες με νορμάλ χρήση να το επιστρέψουν εκεί που το πήρανε ... ΤΕΛΟΣ .... Ξαναπαρακαλώ όποιον μπορεί να δοκιμάσει μπαταρία Αγγλικού OMNIA σε Ελληνικό ΟΜΝΙΑ Που έχει πρόβλημα αυτονομίας να το κάνει .... Άντε μήπως καταλάβουμε αν φταίνε τα κινητά μας ή οι μπαταρίες μας ... Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa87 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Δηλαδή σσχετικά με την μπαταρία μπορεί να φταίει το αν το κινητό έχει Αγγλικά ή Ελληνικά μενού??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Δηλαδή σσχετικά με την μπαταρία μπορεί να φταίει το αν το κινητό έχει Αγγλικά ή Ελληνικά μενού??? Οχι απλά η ελλατωματική παρτίδα είναι ελληνική άρα τα αγγλικά δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα ... As simple as that ... Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 ευχαριστω για την αμεση απαντηση αλλα 1. πως γινονται τα reset παλι δεν καταλαβα soft reset βαζεις τη γραφιδα στην τρυπα διπλα στο power και τη βγαζεις hard reset κρατας πατημενα τα δυο κουμπια κλησεων και βαζεις και βγαζεις τη γραφιδα στη τρυπα κρατωντας τα αλλα δυο κουμπια πατημενα θα σε ρωτησει αν θες να κανεις και θα πατησεις το ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Οχι απλά η ελλατωματική παρτίδα είναι ελληνική άρα τα αγγλικά δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα ... As simple as that ... Μέχρι πρότινος θεωρούσα το Πλαίσιο αρκετά αξιόπιστο, κυρίως επειδή σου αλλάζει τη συσκευή χωρίς πολλά πολλά. Υπάρχει όντως πρόβλημα αυτονομίας με τα ελληνικά omnia; Μήπως είναι θέμα λογισμικού και θα λυθεί σε επόμενη ( ; ) αναβάθμιση;;; Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa87 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Οχι απλά η ελλατωματική παρτίδα είναι ελληνική άρα τα αγγλικά δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα ... As simple as that ... Αυτό ισχύει μόνο για πλαίσιο?? Έλεγα να πάω αύριο να πάρω το ελληνικό από vodafone...Λέτε πως θα έχω πρόβλημα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninja7 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 re paidia pos mporo na mporo apenrogpoiiso to gprs tis cosmote? gt kathe fora pou xano ti sindesi me to wifi prospathei na mpei me to gprs tis cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Μέχρι πρότινος θεωρούσα το Πλαίσιο αρκετά αξιόπιστο, κυρίως επειδή σου αλλάζει τη συσκευή χωρίς πολλά πολλά. Υπάρχει όντως πρόβλημα αυτονομίας με τα ελληνικά omnia; Μήπως είναι θέμα λογισμικού και θα λυθεί σε επόμενη ( ; ) αναβάθμιση;;; Οχι το θέμα έχει να κάνει με συγκεκριμένα κινητά και αν δεν κάνω λάθος στην πλειοψηφία τους είναι αγορασμένα από το πλαίσιο .. δεν είναι γενικό το κακό με το ελληνικό OMNIA αλλά με κάποιες συσκευές ελληνικές οι περισσότερες αγορασμένες από το πΛΑΙΣΙΟ. Γενικά το ΠΛΑΙΣΙΟ σε μένα συμπεριφέρθηκε ανάρμοστα και με κανένα σεβασμό ώς καταναλωτή. Με ειρωνείες και απαξιωτική συμπεριφορά το τεχνικό τμήμα και ο υποδιευθυντής κ. Παπαδάκης προσπαθούσαν να με πείσουν ότι το κινητό είναι μια χαρά λέγοντάς μου όμως ότι δεν έχουν την δυνατότητα να το ελέγξουν καθώς είναι τεχνικοί Η.Υ και όχι κινητών. ΑΙΣΧΟΣ. Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 οσο και αν προσπαθησα να παιξω υποτιτλους με το tcpmp δεν τα καταφερα.. βαζω gdi κανω smi κανω και enable τους υποτιτλους αλλα τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 ευχαριστω ειναι οντως ελληνικη Έχω παρατηρήσει ότι το σύμβολο του συγχρονισμού των δεδομένων, αυτό δίπλα στον δείκτη σήματος, δείχνει μόνο 3G και αν δεν υπάρχει σύνδεση 3G τότε δείχνει το Χ με τις δύο γραμμούλες από πάνω. Αυτά συμβαίνουν όταν δεν ανταλλάσουμε δεδομένα με το δίκτυο. Όταν λοιπόν ανταλλάσουμε δεδομένα π.χ. στέλνουμε ένα MMS ή είμαστε στο internet, για όση ώρα γίνεται η ανταλλαγή αυτή, ο δείκτης δείχνει ανάλογα με το δίκτυο G για GPRS 3G για 3G και 3G+ για High speed αντί για το Η. Έχω Ελληνική ROM και σύνδεση COSMOTE. Στο δικό σου τι δείχνει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 οσο και αν προσπαθησα να παιξω υποτιτλους με το tcpmp δεν τα καταφερα.. βαζω gdi κανω smi κανω και enable τους υποτιτλους αλλα τιποτα... κατεβασε το απο εδω http://rapidshare.com/files/149046371/TCPMP-0.72RC1_WM_6.1___Subtitle.zip μετα διαβασε τις ρυθμισεις που θελει εδω http://www.neowin.gr/portal2/forum/showthread.php?t=4417&page=2 αυτα εχω κανει και παιζει μια χαρα τα λινκ ειναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katagias Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 οσο και αν προσπαθησα να παιξω υποτιτλους με το tcpmp δεν τα καταφερα.. βαζω gdi κανω smi κανω και enable τους υποτιτλους αλλα τιποτα... Υπόψιν, οι υπότιτλοι πρέπει να είναι σε μορφή με κατάληξη .smi όχι απλά μετονομάζοντας την κατάληξη αλλά μετατρέποντας τους υπότιτλους με κάποιο πρόγραμμα τύπου vobsub! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxconan Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 pos mporw na kanw apegatastash ena programa? Παράθεση My SmartPhones history Nokia: Nokia 6600 / Nokia N70 / Nokia N73 / Nokia N95 / Nokia N95 Black / Nokia N97 Win Mobile: HTC P3300 / HTC P3350 / Omnia / Omnia II Apple: iPhone 3G / iPhone 3GS / iPhone 4G / iPhone 4S / iPhone 5 16GB / iPhone 5s 16GB / iPhone 6 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 κατεβασε το απο εδω http://rapidshare.com/files/149046371/TCPMP-0.72RC1_WM_6.1___Subtitle.zip μετα διαβασε τις ρυθμισεις που θελει εδω http://www.neowin.gr/portal2/forum/showthread.php?t=4417&page=2 αυτα εχω κανει και παιζει μια χαρα τα λινκ ειναι οκ αυτα ακριβως εχω κανει,και μαλιστα απο σενα το ειχα δει και σε ευχαριστω.τα μετατρεπω σε smi στα vista και κανω save as as smi τα κανει μετατροπη το βλεπω με editing αλλα εχουνε καταληξη srt παλι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inspigr Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 σε παρακαλω διαβασε με μεγαλυτερη προσοχη τοχω αγοασει απο γερμανο εκτος απο το δικο του gps τοχω συνδεσει και με ενα holux gps μεσω bluetooth και οχι μονο δουλεψε αλλα καρφωσε τους δορυφορους σε 30 sec παμε παλι στις θυρες αν πας (υπαρχει μη φοβασαι) εναρξη/ρυθμισεις/συστημα(στο κατω μερος)/εξωτερικο gps θα δεις θυρα προγραμματος gps οπως λεει και απο πανω εδω βαζεις τη θυρα που θα βλεπει το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ (βαλε com2,3,4) πηγαινε τωρα υλικο(στο κατω μερος) γραφει θυρα υλικου gps εδω πρεπει να ειναι com9 kai baud 4800 οπως λεει και πανω εδω παει η θυρα του υλικου(του gps δηλαδη) που ειναι η com9 μετα στο οποιο προγραμμα βαλεις(tomtom,destinator,κ.α) πρεπει να δηλωνει οτι το gps ειναι στην com2,3,4 (οποια εχεις δηλωσει πιο πανω) αυτα δοκιμασε το και θα δεις ----------------------------------------- γραφω οτι το εχω συνδεσει ΚΑΙ με εξωτερικο για να σου δειξω οτι οι ρυθμισεις ειναι με την ιδια φιλοσοφια(και οτι δεν χρειαζομαι το gpsgate) οι ρυθμισεις ειναι για το εσωτερικο gps (το δικο του) πιστευω να εχω γινει κατανοητος (πιο αναλυτικα δεν μπορω) Το επιβεβαιώνω και εγώ αυτό. Έκανα αυτές τις ρυθμίσεις (τις κάνω από τότε που είχα το Tytn II) και το OMNIA παίζει τέλεια με το εξωτερικό GPS και με το δικό του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 εβαλα απο χτες την hj1. εχει μεγαλη διαφορα με την hi3 δινει μεγαλυτερη μνημη ram οποιος αλλος φιλος την εχει βαλει ας πει εντυπωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katagias Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 αυτα ακριβως εχω κανει,και μαλιστα απο σενα το ειχα δει και σε ευχαριστω.τα μετατρεπω σε smi στα vista και κανω save as as smi τα κανει μετατροπη το βλεπω με editing αλλα εχουνε καταληξη srt παλι.. Κατέβασέ το SubSync (ειναι freeware πρόγραμμα για το pc) άνοιξε τους υπότιτλους .srt με το παραπάνω πρόγραμμα και κανε τους αποθήκευση ως .smi ! Σε εμένα δουλεύει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotoss Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Παιδες, ειμαι κι εγω ενας κατοχος του πολυεργαλειου απο χθες!! Μεχρι στιγμης οι εντυπωσεις ειναι απολυτα θετικες! Παροτι ειμαι χρονιος χρηστης symbian και δεν εχω ξανακουμπισει WM συσκευη μετα απο λιγο παιδεμα και διαβασμα στις σελιδες του forum σαν να αρχιζω να βγαζω ακρη. 3 ερωτησεις μονο. 1) Εγκατεστησα το Fun Contacts αλλα οταν παταω στο εικονιδιο τηλ. καταλογος απο το κεντρικο μενου δεν μου ανοιγει αυτο (οπως ελεγε και ο SAXOVTS) αλλα συνεχιζει και ανοιγει ο καταλογος του ΟΜΝΙΑ. Δοκιμασα εγκατασταση και στη My storage και στην μνημη του κινητου. Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει?? 2) Οταν ψαχνω για προγραμματα σε μαγαζια σαν το ipmart, οποια εφαρμογη βλεπω να λεει οτι ειναι για WM μου κανει η πρεπει να γραφει κατι συγκεκριμενο? ΠΧ στο Ν95 που ειχα δεν αρκουσε να ηταν για S60 επρεπε να ηταν και για 3rd edition 3) Με το internet γενικα ολα καλα. Απλα σε ορισμενες σελιδες με τον OPERA (πχ κεντρικη sport24 που το κεντρικο του θεμα ειναι μια μεγαλη φωτο) μου γραφει πανω στη φωτο το εξης " Flash lite 2.1 for windows mobile 5 will suport flash7". Να πω οτι εχω βαλει το flashlite 2.1. Πρεπει να εγκαταστησω και κατι αλλο για να μου δειχνει τα παντα?? Thanks προκαταβολικα!!! PS. Να πω ενα μεγαλο ευχαριστω αρχικα στον SAXOVTS για τις απαντησεις του σε πολλα θεματα και για τα προγραμματα που εχει στην υπογραφη του (τα περισσοτερα τα εχω ηδη βαλει), αλλα και σε ολους τους αλλους για την βοηθεια που δινουν σε διαφορα θεματα. Ειναι αυτο που λενε πριν απο σας για σας!! Πριν σκεφτω να ρωτησω κατι, ειχα ηδη την απαντηση! Παράθεση http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotkar Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 kalispera to omnia pou exo me to tcpmp den paizei ,mkv arxeia. ftaiei kati? xreiazomai kati? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Χαιρετώ όλους τους συνιδιοκτήτες OMNIA.Με κάθε ειλικρίνια δεν έχω ξαναγίνει ποτέ μέλος σε FORUM και η αλήθεια είναι ότι και εδώ δυσκολεύτικα λίγο να το καταφέρω... Σκέψου που κατάντησα με δαύτο! Μια πραγματικά εκπληκτική συσκευή,αλλά ή που η Samsung έφτιαξε διαστημόπλοιο,ή που εγώ είμαι στόκος! Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά ουσιαστικά έρχομε σε επαφή με mobile windows συσκευή,αλλά και με τα κανονικά windows δεν τα πάω και ιδιαίτερα καλά.Και πριν με μουτζώσετε γιατί έδωσα 630 ευρώ για να βασανίζομε,απαντώ: Α.Είχα πιστωτικό περίπου 500 ευρώ στη wind από άλλη αγορά,Β.Ήθελα κινητό με πλοήγηση,Γ.Μου άρεσε για τις δυνατότητες και εμφάνιση του (όπως σε όλους προφανώς),Δ.Δεν είναι Νοκια (βασικό προσόν!). Και για να μπω στο θέμα είμαι πρόθυμος και να προσφέρω αμοιβή προκειμένου να βρω σωστή ενημέρωση.Για να μην σας κουράζω θα προσπαθώ να συμμαζεύω κάθε φορά τις απορίες μου.Απλά θα παρακαλούσα λόγω ασχετοσύνης μου,οι συμβουλές σας να είναι το δυνατό αναλυτικές... Θα παρακαλούσα θερμά λοιπόν μια ενημέρωση για τα κάτωθι: 1.Αδυναμία κλειδώματος πληκτρολογίου με πλήκτρο τερματισμού κλήσεων ρυθμισμένο όπως λέει στις οδηγίες. 2.Άκουγα για τεράστιες αυτονομίες,αλλά παίζοντας με τα μενού ούτε 24ώρες δεν κρατάει (χωρίς κλήσεις). 3.Η πίσω κάμερα δείχνει ότι δεν είναι κεντραρισμένη στο τζαμάκι (λειτουργεί κανονικά όμως). 4.Δεν μπορώ να βρω πουθενά μετρητές χρόνου κλήσεων,ή δεδομένων..ΒΟΗΘΕΙΑ! 5.Συνεχώς και χωρίς να μπορώ να καταλάβω γιατί η ώρα αλλάζει μόνη της σε 1 ώρα πίσω,ενώ έλεγξα όλες τις ρυθμίσεις 500 φορές! 6.Επίσης τυχαία απενεργοποιείται η αυτόματη περιστροφή της οθόνης.Ξαναρυθμίζεις από μενού,λειτουργεί οκ και πάλι κάποια στιγμή τα ίδια! Reset από εξωτερικό πλήκτρο και από μενου έγιναν ήδη,αλλά τα ίδια. 7.Μου αντέγραψαν το destinator7 στη μεγάλη μνήμη.Λειτουργεί όμως λίγο περίεργα... Στα μενου του το κάτω μέρος της οθόνης λειτουργεί αλλοπρόσαλα,ενώ στους χάρτες δείχνει οκ.Στους χάρτες όμως μετακινούνται τα πλήκτρα επιλογών σε διάφορα σημεία κάθε φορά και δεν ξέρεις τι βλέπεις! Ακόμη,όταν βγω από το Destinator το GPS κλείνει μόνο του;;; Επίσης πως μπορώ να βάλω το εικονίδιο εκκίνησης σε κάποια συντόμευση (shortcut),προκειμένου να μην ψάχνω κάθε φορά το folder; 8.Ενώ συνδέομε με wi-fi,όταν ανοίγω τους internet,ή opera explorers η συσκευή πάει πάντα να συνδεθεί μέσω gsm (με χρέωση) και ποτέ από την ενεργή wi-fi σύνδεση.Θα το σπάσω όταν λάβω το λογαριασμό! ΒΟΗΘΕΙΑ! 9.Όταν σβήνει η οθόνη,δεν υπάρχει τρόπος το LED στο πλήκτρο on-off να αναβοσβήνει όταν έχει σήμα δικτύου όπως σε παλιά Samsung,Ericsson,κλπ 10.Ελληνικοί χαρακτήρες...τέλεια ασυμβατότητα! Είχα motorola V6maxx και όλα καλά σχεδόν σε όλα τα κινητά με τις καταχωρήσεις στη sim (στα νοκια έκοβε τους μισούς).Εδώ τους δείχνει όλους αλλά ψάχνεις πχ. "γ" και σου βγάζει "αυγά" και όχι όλα,γιατί τα άλλα "α" τα βγάζει πχ στο "ο" .Άμα βρεις αυτόν που θες να καλέσεις στη μνήμη παίζεις τζόκερ μετά!!! 11.Τα sms που τα πάει; Υπάρχει τρόπος να τα κρατάει στη sim και μόνο; Συγνώμη για όλα αυτά,αλλά το θεριό με κερδίζει κατά κράτος... ΒΟΗΘΕΙΑ PLEASE... γιατί αν μη τι άλλο μη το στείλο για αλλαγή και αυτό στη wind... Τι να πάρω μετά; Πίτσες και σουβλάκια δεν έχουν... Ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία. :cry::O:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 μπορει να μου στειλει καποιος με pm τομ ελληνικο χαρτη για το garmin; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts