u5064247 Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Καλημέρα μπορείτε να μου πείτε πώς αλλάζω το 3G με το απλό Gsm ? Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 7, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Start -> Settings -> Phone -> Band (tab) kai sto "Select your network type" allakse to Auto se GSM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speccyace Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Καλημέρα μπορείτε να μου πείτε πώς αλλάζω το 3G με το απλό Gsm ? Το είχαν επίσης αναφέρει και πάλι πριν 2-3 σελίδες ... Παράθεση Τώρα : Xiaomi Poco F3 128GB,Nvidia Shield K1,Ipad Air, Ainol Fire, Ipad 3,Xbox Series S,Xbox 360,Wii U ,3DsXL,Psp,Ps2,Ps1,Spectrum 48k,Amiga 1200,Amiga 1200 Tower 040+PPC Παλιά : Poco F3 128GB, Samsung S7 Edge,Note 4,Note 3,Samsung tab pro 8.4,Samsung S3,Iphone 4,Nexus 7,Samsung Galaxy tab 10.1,Ainol Aurora II,Yinlips YDPG18,Archos 80 G9 250 Gb, Haipad M7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Start -> Settings -> Phone -> Band (tab) kai sto "Select your network type" allakse to Auto se GSM. Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touloumelek Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 οκ με το flash player :) επιτελους Παράθεση http://www.walldesign.gr[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salinas Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Παιδια υπάρχει καποιο αξιοπιστο πρόγραμμα καταγραφης των συνομιλιων, χωρις χρονικο περιορισμο, χωρις το ενοχλητικο ηχητικο σημα κατα την διαρκεια της καταγραφης και χωρις φυσικα να δημιουργει καποιο bug Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salinas Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 οκ με το flash player :) επιτελους Φιλε τι εννοεις; Βρήκες τον flash player; Αν ναι. Που; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 7, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Παιδια υπάρχει καποιο αξιοπιστο πρόγραμμα καταγραφης των συνομιλιων, χωρις χρονικο περιορισμο, χωρις το ενοχλητικο ηχητικο σημα κατα την διαρκεια της καταγραφης και χωρις φυσικα να δημιουργει καποιο bug Me to Vito Audio Notes Touch den exw kanena problima alla den to exw dokimasei sti sygkekrimeni syskevi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 .............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touloumelek Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Φιλε τι εννοεις; Βρήκες τον flash player; Αν ναι. Που; δες εδω :happy: http://rapidshare.com/files/15106679...1_WWE.cab.html Παράθεση http://www.walldesign.gr[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 7, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Diorthwse to link :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touloumelek Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Diorthwse to link :rolleyes: συγνωμη αλλα εγω απο εδω το κατεβασα αλλα το εχει κατεβει και δεν ειναι ενεργο.sorry:( Παράθεση http://www.walldesign.gr[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sihainas Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 στη wind ήρθε ρε παιδιά; το πήρε κανείς από κει; ξέρετε τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 συγνωμη αλλα εγω απο εδω το κατεβασα αλλα το εχει κατεβει και δεν ειναι ενεργο.sorry:( ...Αυτο μάλλον θα επρεπε να κάνεις copy :p Adobe_FlashLite_3.1 Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Ψες στον Alpha είδαμε και την διαφήμιση του.. καιρός ήταν… :lol: Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_petran27 Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 για αξεσουαρ ψαξτε στο ebay, εχει πολυ πράμα μέσα θήκη Samsung SGH-i900 i900 Omnia Leather Pouch Case και screen protector 6 PACK LCD SCREEN PROTECTOR FOR SAMSUNG I900 OMNIA και car holder Car Suction Mount Windscreen Holder For i900 Omnia UK δυο βδομαδες τωρα το εχω λιώσει το omnia (θα χρειαστω γρήγορα μια Micro sd 16gb ίσως και μεγαλύτερη :D:D δε μου φταααααανουν τα 8gb), το κινητο απλα δε παίζεται....:up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speccyace Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 για αξεσουαρ ψαξτε στο ebay, εχει πολυ πράμα μέσα δυο βδομαδες τωρα το εχω λιώσει το omnia (θα χρειαστω γρήγορα μια Micro sd 16gb ίσως και μεγαλύτερη :D:D δε μου φταααααανουν τα 8gb), το κινητο απλα δε παίζεται....:up::up: Γιατί παίζεις με τον πόνο μας ? Έχει 2 βδομάδες που το προπαράγγειλα στον Γερμανό αλλά ακόμη περιμένω .Μάλιστα στη σελίδα του είδα οτί το εξαφάνισε και από τα αναμενόμενα και δεν φαίνεται πουθενά πλέον ... :(:( Παράθεση Τώρα : Xiaomi Poco F3 128GB,Nvidia Shield K1,Ipad Air, Ainol Fire, Ipad 3,Xbox Series S,Xbox 360,Wii U ,3DsXL,Psp,Ps2,Ps1,Spectrum 48k,Amiga 1200,Amiga 1200 Tower 040+PPC Παλιά : Poco F3 128GB, Samsung S7 Edge,Note 4,Note 3,Samsung tab pro 8.4,Samsung S3,Iphone 4,Nexus 7,Samsung Galaxy tab 10.1,Ainol Aurora II,Yinlips YDPG18,Archos 80 G9 250 Gb, Haipad M7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_petran27 Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Γιατί παίζεις με τον πόνο μας ? Έχει 2 βδομάδες που το προπαράγγειλα στον Γερμανό αλλά ακόμη περιμένω .Μάλιστα στη σελίδα του είδα οτί το εξαφάνισε και από τα αναμενόμενα και δεν φαίνεται πουθενά πλέον ... :(:( μπορείς να το πάρεις απο αλλού με uk version. αυτο τουλάχιστον έκανα εγω και ηρέμησα...γιατι μη ξεχνάς στην Ελλάδα ζούμε εκτός και αν έχεις επιδότηση, οπότε πάω πάσο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_petran27 Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 ΑΑΑΑ!!!!! σήμερα μου ήρθε mail από το γερμανό πως το κινητό είναι διαθέσιμο στο κατάστημα που είχα επιλέξει από σήμερα και για 10 εργάσιμες άργησαν πολυυυυυυυυυυυυυυυ....... και χθες με πήραν από το πλαίσιο για τον ίδιο λόγο.... όσοι δε το έχουν, υπομονή....έρχεται, μέχι και trailer στον alpha είδα χθες το βράδυ. ο μόνος λόγος που θα το έπαιρνα από το plaisio είναι οι 12 άτοκες, αλλά τσέκαρα το site και δε παίζει κάτι τέτοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sihainas Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 με τους uk chargers αυτοκινήτου δεν παίζει κανένα πρόβλημα όσον αφορά την τάση και τα βήσματα ε; λειτουργούν μια χαρά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_petran27 Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 με τους uk chargers αυτοκινήτου δεν παίζει κανένα πρόβλημα όσον αφορά την τάση και τα βήσματα ε; λειτουργούν μια χαρά; car charger μπορείς να πάρεις και από Ελλάδα, λογικά δε θα πρέπει να υπάρχει πρόβλημα με uk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 7, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 με τους uk chargers αυτοκινήτου δεν παίζει κανένα πρόβλημα όσον αφορά την τάση και τα βήσματα ε; λειτουργούν μια χαρά; Nai... tin idia tasi kai to idio bisma exoun ola ta aftokinita. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speccyace Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 μπορείς να το πάρεις απο αλλού με uk version. αυτο τουλάχιστον έκανα εγω και ηρέμησα...γιατι μη ξεχνάς στην Ελλάδα ζούμε εκτός και αν έχεις επιδότηση, οπότε πάω πάσο.... Ναι έχω επιδότηση και αναγκαστικά περιμένω ....:mad: Παράθεση Τώρα : Xiaomi Poco F3 128GB,Nvidia Shield K1,Ipad Air, Ainol Fire, Ipad 3,Xbox Series S,Xbox 360,Wii U ,3DsXL,Psp,Ps2,Ps1,Spectrum 48k,Amiga 1200,Amiga 1200 Tower 040+PPC Παλιά : Poco F3 128GB, Samsung S7 Edge,Note 4,Note 3,Samsung tab pro 8.4,Samsung S3,Iphone 4,Nexus 7,Samsung Galaxy tab 10.1,Ainol Aurora II,Yinlips YDPG18,Archos 80 G9 250 Gb, Haipad M7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touloumelek Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 να και το χρυσο πακετο , ο Θεος να το κανει βεβαια αλλα δεν ειναι και ασχημο.εκτος απο την μπαταρια η οποια ναι μεν ειναι 1500mh αλλα δεν ξερω αν ειναι καλη η οχι http://cgi.ebay.co.uk/10-in-1-Screen-Case-Battery-Skin-for-Samsung-i900-Omnia_W0QQitemZ280274152971QQcmdZViewItem?hash=item280274152971&_trkparms=72%3A1345|39%3A1|66%3A2|65%3A12|240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 Παράθεση http://www.walldesign.gr[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Εδω και μια ωρα προσπαθω να μιλησω μ καποιο καταστημα Wind και δεν απανταει κανενας!!!!! Εχω παρε σε Mall, Κηφισια και Παλληνη!!! ποσο για τον πο****ο ειναι ηθελα να ηξερα??? Εχει μαθει κανεις για διαθεσιμοτητα σε Wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts