Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia (I900)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1. αξιζει τα 250?

2. για μπαταρια και αυτονομια, εχω διαβασει τα καλυτερα! ισχυει?

3. SAR χαμηλο να φανταστω οπως τα περισσοτερα samsung?

4. επεξεργασια word, excel κτλ να φανταστω οτι εχει (λογω wm)?? γνκ ειναι ευχρηστο σε αυτο το θεμα?

5. η πλοηγηση στο net, gmail κτλ, εχουν καποιο θεμα? χρειαζονται καποια εφαρμογη? (ρωταω επειδη κυριως ψαχνομαι για android κινητα, αλλα επειδη επεσε στα χερια μου αυτη η προσφορα το σκεφτομαι για το συγκεκριμενο κινητο παρολο που ειναι wm)?

6. αναβαθμισεις στην τωρινη εκδοση των wm, παιζουν?

7. μεταφορα αρχειων bluetooth κανονικα? καποιο συγκεκριμενο προβλημα που εχει το συγκεκριμενο κινητο?

1,2,3. Ναι

4. Ναι, ως wm είναι κορυφαίο σε αυτό τον τομέα

5. Όχι δεν υπάρχει θέμα, στο gmail έχεις πρόσβαση μέσω του browser του κινητού. Προεγκατεστημένοι browsers είναι οι Pocket IE και Opera 9.5, εγώ έχω βάλει και Opera 10. O Pocket IE δεν λέει πολλά, οι δύο Opera όμως είναι εξαιρετικά προγράμματα.

6. Αναβάθμιση σε windows phone 7 δεν γίνεται, υπάρχουν όμως πολλές ανεπίσημες rom με windows 6.5.

7. Ναι μεταφορά χωρίς πρόβλημα. Το μόνο πρόβλημα που με έχει ενοχλήσει είναι η αδυναμία να περάσει φωνητικές εντολές μέσω bluetooth ακουστικού, αν και μπορεί να απαντήσει και να τερματίσει κλήσεις κανονικά. Γενικά και εγώ ήμουν έτοιμος να πάω σε Android (Legend ή Desire) αλλά βρήκα ένα i900 16GB από φίλο που μου το άφησε 50Ε (οκ είναι καλός φίλος :) ) και τρεις βδομάδες που το έχω μέχρι στιγμής το έχω λατρέψει.

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

1,2,3. Ναι

4. Ναι, ως wm είναι κορυφαίο σε αυτό τον τομέα

5. Όχι δεν υπάρχει θέμα, στο gmail έχεις πρόσβαση μέσω του browser του κινητού. Προεγκατεστημένοι browsers είναι οι Pocket IE και Opera 9.5, εγώ έχω βάλει και Opera 10. O Pocket IE δεν λέει πολλά, οι δύο Opera όμως είναι εξαιρετικά προγράμματα.

6. Αναβάθμιση σε windows phone 7 δεν γίνεται, υπάρχουν όμως πολλές ανεπίσημες rom με windows 6.5.

7. Ναι μεταφορά χωρίς πρόβλημα. Το μόνο πρόβλημα που με έχει ενοχλήσει είναι η αδυναμία να περάσει φωνητικές εντολές μέσω bluetooth ακουστικού, αν και μπορεί να απαντήσει και να τερματίσει κλήσεις κανονικά. Γενικά και εγώ ήμουν έτοιμος να πάω σε Android (Legend ή Desire) αλλά βρήκα ένα i900 16GB από φίλο που μου το άφησε 50Ε (οκ είναι καλός φίλος :) ) και τρεις βδομάδες που το έχω μέχρι στιγμής το έχω λατρέψει.

thanks για τις απαντησεις φιλε μου!

και μερικες ερωτησεις ακομα, το wifi πιανει μια χαρα?? pdf διαβαζει???

επισης διαβασα καπου σχολια οσον αφορα την οθονη του και την αποκριση στο αγγιγμα ειτε με το δαχτυλο ειτε με την γραφιδα? εχει καποιο θεμα ή μουφα ηταν?

επισης, ειδα οτι δν εχει υποδοχη για 3.5mm ακουστικα. να φανταστω θα παιζει κανα ανταπτορακι γι αυτο ετσι??

το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το τσιμπησω, γι αυτο ρωταω! :)

Edited by relentlessgeo
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.

thanks για τις απαντησεις φιλε μου!

και μερικες ερωτησεις ακομα, το wifi πιανει μια χαρα?? pdf διαβαζει???

επισης διαβασα καπου σχολια οσον αφορα την οθονη του και την αποκριση στο αγγιγμα ειτε με το δαχτυλο ειτε με την γραφιδα? εχει καποιο θεμα ή μουφα ηταν?

επισης, ειδα οτι δν εχει υποδοχη για 3.5mm ακουστικα. να φανταστω θα παιζει κανα ανταπτορακι γι αυτο ετσι??

το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το τσιμπησω, γι αυτο ρωταω! :)

Το wifi πιανει μια χαρα,pdf φυσικά διαβάζει(πολύ καλύτερα με το foxit),

η απόκριση στην οθόνη δεν είναι επιπέδου iphone,αλλά δεν θεωρώ οτι έχει κανένα

πρόβλημα.Ανταπτοράκια παίζουν πάρα πολλά(πρόσεξε γιατί τα περισσότερα δεν υποστηρίζουν το ραδιόφωνο)

thanks παιδια για τις απαντησεις!

θα το παρω!!

κι ετσι πληροφοριακα, google talk ή καποιο αλλο messenger (msn) παιζει?

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.

Αντάπτορας για 3.5 υπάρχει μέσα στο πακέτο, απλώς είναι πολύ μακρύ το καλώδιο και μαζί με αυτό των ακουστικών γίνεται λίγο καλούμπα, αλλά αν δεν σε πειράζει αυτό κάνει τέλεια τη δουλειά του. Από messenger υπάρχει Windows Live προεγκατεστημένο, ενώ υπάρχουν και κάποιες ανεπίσημες λύσεις για google talk, αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει. Γενικά πάντως έχε υπόψη σου ότι το i900 είναι ένα τρομερά επιτυχημένο κινητό και αν έχεις χρόνο να ψάξεις και να ασχοληθείς μπορείς να βρεις άπειρες λύσεις για να το βελτιώσεις. Εκτός δε από το τεράστιο παρόν θέμα, υπάρχει ελληνικό φόρουμ αποκλειστικά για omnia και φυσικά και αρκετά ξενόγλωσσα.

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Η αποκριση της οθονης ακομα και με διαφορες βελτιωσεις που εχουν γινει στις νεοτερες ανεπισημες ρομ ειναι σχετικα κακη.

Καποιος που δεν το εχει ξαναδουλεψει και το πιανει πρωτη φορα στα χερια του θα αγγιζει την οθονη χωρις να βλεπει την επιθυμητη αποκριση.

Καποιος που εχει συνηθισει δεν εχει κανενα προβλημα. Απλα θελει κατι παραπανω απο ενα απλο αγγιγμα. Θελει λιγη παραπανω πιεση.

Απο τη στιγμη που θα το συνηθισει καποιος, δε χρειαζεται καν stylus (εκτος ισως απ'τα sms).

Η αποκριση της οθονης ακομα και με διαφορες βελτιωσεις που εχουν γινει στις νεοτερες ανεπισημες ρομ ειναι σχετικα κακη.

Καποιος που δεν το εχει ξαναδουλεψει και το πιανει πρωτη φορα στα χερια του θα αγγιζει την οθονη χωρις να βλεπει την επιθυμητη αποκριση.

Καποιος που εχει συνηθισει δεν εχει κανενα προβλημα. Απλα θελει κατι παραπανω απο ενα απλο αγγιγμα. Θελει λιγη παραπανω πιεση.

Απο τη στιγμη που θα το συνηθισει καποιος, δε χρειαζεται καν stylus (εκτος ισως απ'τα sms).

η αληθεια ειναι μολις το συνηθισεις δεν εχεις κανενα προβλημα, ειδικα αν δεν εχεις χρησιμοποιησεις αλλο touch phone για να κανεις συγκρισεις...και οσον αφορα τα sms εγω θα έλεγα το αντιθετο, δεν χρειαζεται καθολου το stylus εκτος και αν χρησιμοποιεις το ms πληκτρολογιο..

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

Εγω κ στα sms ακόμα και με το φουλ πληκτρολογιο δεν χρησιμοποιω το πενακι..Σπανια πανταω κανα Σ αντι για Α π.χ...Αλλα γενικα καλα είναι.

Απο κει κ περα έχω μια ερώτηση περιεργη..μη γελάσετε! Παίζει να μπαίνουν στο κινητό χάρτες, που να αφορούν θάλασσα? Δεν ξέρω αν το θέτω σωστά αλλά καταλάβατε μαλλον..Ας πουμε οτι ειμαστε σε ενα σκάφος κ χαθηκαμε στη μεση της θάλασσας κ εχουμε το ομνια να μας δειξει το δρομο της επιστροφης! Γινεται? π.χ με τιποτα Garmin..

Υ.Γ Απο χαρτες εχω τους επισημους Garmin που εδινε μαζι δωρο.

Ναι υπάρχουν θαλάσσιοι χάρτες και μάλιστα για το Garmin, το είχα στο Ν73 μου. Τους συγκεκριμένους χάρτες δεν τους είχα περάσει αλλά υπάρχουν σίγουρα. Αν ψάξεις λίγο θα τους βρεις.

Εγω κ στα sms ακόμα και με το φουλ πληκτρολογιο δεν χρησιμοποιω το πενακι..Σπανια πανταω κανα Σ αντι για Α π.χ...Αλλα γενικα καλα είναι.

Απο κει κ περα έχω μια ερώτηση περιεργη..μη γελάσετε! Παίζει να μπαίνουν στο κινητό χάρτες, που να αφορούν θάλασσα? Δεν ξέρω αν το θέτω σωστά αλλά καταλάβατε μαλλον..Ας πουμε οτι ειμαστε σε ενα σκάφος κ χαθηκαμε στη μεση της θάλασσας κ εχουμε το ομνια να μας δειξει το δρομο της επιστροφης! Γινεται? π.χ με τιποτα Garmin..

Υ.Γ Απο χαρτες εχω τους επισημους Garmin που εδινε μαζι δωρο.

Φυσικα και γραφεις sms και χωρις το πενακι (αρκει να μην εχεις πολυ χοντρα δαχτυλα), απλα εμενα λεω με βολευει και γραφω πιο γρηγορα με το πενακι (γιατι γραφω και σπανια).

Οι χαρτες Garmin που θες λεγονται Bluechart Atlantic

Όντως η αφή του δεν είναι και πολύ καλή υπάρχουν και touch panel τα οποία κάνουν την αφή λίγο καλύτερη. Από θέμα πληκτρολογιου μπορείς να γράψεις με τα χέρια φυσικά υπάρχουν και πληκτρολόγια τα οποία σε βοηθούν περισσότερο.
My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

• Administrators
κι ετσι πληροφοριακα, google talk ή καποιο αλλο messenger (msn) παιζει?

Υπάρχει το Windows Live messenger για αυτές τις συσκευές.

Modpic.gif

1 ερωτηση παιδια και οποιος μπορει ας βοηθησει:

Πώς μπορω να μεταφερω παιχνιδια απο τον Η/Υ στο Omnia I μου;Τα παιχνιδακια τα εχω βρει σε καποιο site,τα εχω μεταφερει στον Η/Υ.Απο κει και μετα τι πρεπει να κανω;

Mιλαω για παιχνιδια java "μορφης".

Ευχαριστω :)

Ποτέ μην λές ποτέ :!:

μπορεί κάποιος να μου πει που βάζω τις ρυθμίσεις για το ίντερνετ? έχω wind

και δεν βρίσκω το μέρος για να βάλω τις ρυθμίσεις για internet.

• 3 weeks later...

Καλησπέρα στην ομνιοπαρέα! :D

Θέλω με έναν φίλο μου να φτιάξουμε λίγο το όμνια του (i900) για να το πουλήσει αυτός με την σειρά του σε έναν γνωστό του! :)

Μιας που δεν είναι και ο πιο προσεκτικός χρήστης με τα αντικείμενα του, η συσκευή είναι ολίγον τι ταλαιπωρημένη... :oops:

Οπότε για να την κάνουμε λίγο pimping :p σκεφτόμασταν να αλλάξουμε τα κομμάτια του τίτλου του νήματος!

Έχω σταμπάρει τα εξής:

Stylus // Case // Battery

Πως τα βλέπεται λοιπόν;

Για το stylus & case είμαι ένα βήμα πριν την παραγγελία, αλλά για την μπαταρία κωλύομαι λιγάκι γιατί μου φαίνεται πολύ φτηνή αυτή που διάλεξα! :hypno:

Έχει κανείς σας καμιά άλλη στα υπόψην του;

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

• Administrators
Έχε υπόψιν σου ότι τίποτα από αυτά που έχεις σκοπό να αγοράσεις δεν είναι original με ότι αυτό συνεπάγεται. Νομίζω ότι ο υποψήφιος αγοραστής οφείλει να ενημερωθεί για αυτό και όχι να πιστέψει ότι αγόρασε "καινούργια" συσκευή.

Modpic.gif

Το κινητό θα πωληθεί σαν μεταχειρισμένο εν γνώση του αγοραστή.Δεν τίθεται δηλαδή θέμα εξαπάτησης ώστε να αυξηθεί η αξία του κινητού.

Απλώς ο φίλος μου όπως ανέφερα και παραπάνω δεν το πρόσεχε και ιδιαίτερα...

Πιο πολύ με νοιάζει το κομμάτι της μπαταρίας καθότι και εμένα η παραπάνω που πόσταρα δεν μου γέμισε το μάτι...

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

• Administrators

Οι μπαταρίες στο ebay πωλούνται πραγματικά πάμφθηνες. Εντούτοις, δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα και η απόδοσή τους είναι αξιοπρεπής. Σε αυτές τις τιμές δεν έχεις να χάσεις τίποτα να δοκιμάσεις.

Αυτό που θα πρέπει να σε ανησυχεί περισσότερο είναι το πως θα γίνει η "εγχείρηση" για να αλλάξει το housing της συσκευής. Δώσε προσοχή στο κομμάτι ειδικά με την οθόνη, το digitizer και την ταινία που κάνει τη σύνδεση με την πλακέτα.

Modpic.gif

Eμενα τα video μου τα πεζει μονο οταν βαζω benchmark στο coreplayer αλλιως κολλανε παρα πολυ.. πεζει καμια ρυθμιση ? Γιατι στo benchmark mode τα πεζει τελεια αλλα δεν μπορω να πατησω πληκτρα.

καλησπερα παιδια!καλο καλοκαιρι σε ολους!!υπαρχει κανενα προγραμμα που να ειναι για αναγνωση και επεξεργασια των emails?να ειναι δωρεαν ομως.και μιλαμε για μερα απο το εργοστασιακο.

visit my photostream

Vaggelis Skoulaxenos

Πάλι χάλασε το google?

ολα καλα εδω και κανα 4μηνο με το 900ρακι,αλλα αυτος ο παραμορφωμενος ηχος στην ληψη βιντεο,ειναι απαραδεκτος.

ενταξει-η "replay" κινηση τρωγεται,αλλα αυτη ο ηχος δεν παιζεται..!!

υπαρχει κανα Tip μηπως σωσουμε κατι...?

καλησπερα παιδια!καλο καλοκαιρι σε ολους!!υπαρχει κανενα προγραμμα που να ειναι για αναγνωση και επεξεργασια των emails?να ειναι δωρεαν ομως.και μιλαμε για μερα απο το εργοστασιακο.

visit my photostream

Vaggelis Skoulaxenos