vagosnet Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 καλησπερα παιδια!οταν παταω στις ρυθμισεις το windows update αυτο κανει την αναζητηση αλλα βγαζει σφαλμα..τι φταιει?εχω ανοικτο το wifi και κλειστο το gprs απο το nodata. Παράθεση visit my photostream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Δεν υπάρχει κάποιο update να σου κάνει εκεί, θα έλεγα μην ασχολείσαι με αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosnet Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 (edited) Δεν υπάρχει κάποιο update να σου κάνει εκεί, θα έλεγα μην ασχολείσαι με αυτό. Υπαρχει γενικα καποιο update που πρεπει να κανω στη συσκευη απο το ιντερνετ?επισημο παντα.το αγορασα το κινητο την περασμενη εβδομαδα.ακομα, εχει βαλει κανεις μια ρομ που εχει κυκλοφωρησει και περναει τα win6.5?ειναι επιφοβο?το προτεινετε?? Edited March 15, 2010 by vagosnet Παράθεση visit my photostream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 (edited) τα ειπαμε, τα ξαναείπαμε, αλλα λιγα ποστ πιο πανω κανείς δεν διαβάζει :( ΔΕΝ υπάρχει επίσημη 6.5 υπάρχει μονο 6.1. ΝΑΙ υπάρχει ΑΝΕΠΊΣΗΜΗ 6.5 και Ελληνική και με ένα κάρο software αν θες.. Δες σε αυτό το forum πως με πια προγράμματα γινεται η αναβαθιση. Να ΜΙΑ από τις 6.5 που κυκλόφορούν Εννοείτε θα εισαι μετά εκτός εγγύησης έτσι τουλάχιστον ακούω.. Γιατί θες να το κάνεις 6.5; εγώ θα σου έλεγα απλά βάλε μονο το SPB (κέλυφος 3ου κατασκευαστή ειναι αυτό) που το μεταμορφώνει σε πολύ πιο χρηστικό τηλέφωνο. Edited March 16, 2010 by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Εννοείτε θα εισαι μετά εκτός εγγύησης έτσι τουλάχιστον ακούω.. Με οποιαδήποτε rom εκτός official είσαι εκτός εγγύησης και από τη στιγμή που δεν έχουμε τα 6.5 επίσημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosnet Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 τα ειπαμε, τα ξαναείπαμε, αλλα λιγα ποστ πιο πανω κανείς δεν διαβάζει :( ΔΕΝ υπάρχει επίσημη 6.5 υπάρχει μονο 6.1. ΝΑΙ υπάρχει ΑΝΕΠΊΣΗΜΗ 6.5 και Ελληνική και με ένα κάρο software αν θες.. Δες σε αυτό το forum πως με πια προγράμματα γινεται η αναβαθιση. Να ΜΙΑ από τις 6.5 που κυκλόφορούν Εννοείτε θα εισαι μετά εκτός εγγύησης έτσι τουλάχιστον ακούω.. Γιατί θες να το κάνεις 6.5; εγώ θα σου έλεγα απλά βάλε μονο το SPB (κέλυφος 3ου κατασκευαστή ειναι αυτό) που το μεταμορφώνει σε πολύ πιο χρηστικό τηλέφωνο. Το SPB αν το βαλω, παλι χανω την εγγυηση? Παράθεση visit my photostream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosnet Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Με οποιαδήποτε rom εκτός official είσαι εκτός εγγύησης και από τη στιγμή που δεν έχουμε τα 6.5 επίσημα... athanaso77 αξιζει να βαλω ρομ με 6.5?τι λες? Παράθεση visit my photostream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Εάν είσαι ευχαριστημένος όπως είσαι και δεν έχεις προβλήματα, συνιστώ να μείνεις όπως είσαι με την official rom μιας και οι cooked roms παρουσιάζουν διάφορα μικρά ή μεγάλα προβλήματα. Επιπρόσθετα, τα 6.5 είναι πιο 'βαριά' σαν λειτουργικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiki11 Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 συμφωνω με τον athanaso77..aφου δε εχεις προβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Το SPB αν το βαλω, παλι χανω την εγγυηση? Οχι βέβαια το SPB ειναι απλό software όχι ROM.. Για αυτό πήρες WM για να βαζεις λογισμικά, δεν μπορει κανεις να σου πεί κατι. Ειναι σαν να σου έλεγαν τα windows θα τα αφισεις οπως είναι για να έχει εγγυηση το laptop. Επιπρόσθετα, τα 6.5 είναι πιο 'βαριά' σαν λειτουργικό. αληθεια ισχύει αυτό;; Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 αληθεια ισχύει αυτό;; Σε γενικές γραμμές ναι. Τώρα εάν μιλάμε για cooked rom, εξαρτάται από το κατά πόσο την έχει "ελαφρύνει" ο εκάστοτε μάγειρας αλλά και κατά πόσο έχει γίνει σωστή δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Επειδή είμαι σε αναζήτηση κινητού και έχω μπερδευτεί πολύ με τόσα μοντέλα που κυκλοφορούν, το ΟΜΝΙΑ αξίζει ακόμα? Σε σχέση με το HD2 τί λιγότερο κάνει? Το θέλω κυρίως για internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv7for Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Παιδια καλησπερα προσφατα πηρα το ομνια και το παι δευω ακομα και εχω μερικες αποριες ! 1|λογω και το οτι δεν βλεπω και πολυ καλα γινεται τα εικονιδια και τα γραμματα να γινουν πιο μεγαλα ?:cool: 2 :εβαλα καποιους ηχους απο το παλιο μου κινητο μεσα και μερικους απο αυτους δεν με τους βλεπει ? τα εστειλα με το ΒΤ θελουν να πανε καπου συγκεγριμενα ? 3|το κινητο ειναι κλειδωμενο οταν ερχεται κλησει και μιλησω μετα το περας της συνομιλιας γιατι πρεπει να το ξανα κλειδωσω ? οκ παιδια αυτα σαν αρχη ακομα ειμαι στην αρχη και οπως λενε καθε αρχη και δυσκολη καθε απαντηση σας θα ειναι δεκτη ευχαριστω τα λεμε !!!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Επειδή είμαι σε αναζήτηση κινητού και έχω μπερδευτεί πολύ με τόσα μοντέλα που κυκλοφορούν, το ΟΜΝΙΑ αξίζει ακόμα? Σε σχέση με το HD2 τί λιγότερο κάνει? Το θέλω κυρίως για internet. Για τέτοιες συζητήσεις απευθυνόμαστε στους Διαξιφισμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosnet Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 εστω οτι περναω μια cooked rom με windows 6.5 τοτε μετα αν θελω μπορω να κανω hard reset και να επιστρεψω εκει που ημουν?δεν μπορω με αλλα λογια να επιστρεψω επίσημα σε windows 6.1και να μην τρεχει τιποτα με την εγγυηση? Παράθεση visit my photostream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 (edited) εστω οτι περναω μια cooked rom με windows 6.5 τοτε μετα αν θελω μπορω να κανω hard reset και να επιστρεψω εκει που ημουν?δεν μπορω με αλλα λογια να επιστρεψω επίσημα σε windows 6.1και να μην τρεχει τιποτα με την εγγυηση? Υπάρχουν στα ιδια forum και οι "κανονικές" rom να τις ξαναπεράσεις αμα θέλεις.. ;) Το θέμα είναι αν η βλάβη που έχεις σου επιτρέπει να τις ξαναπεράσεις.. Τι κάνεις αν δεν ανοίγει πχ το κινητό??:confused: Το hard reset δεν αφαιρεί rom, αν είχες την 6.5 θα σε γυρίσει σε αυτήν. Μονο τα προγράμματα που έχουν εγκατασταθεί θα χαθούν.. Edited March 17, 2010 by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 εστω οτι περναω μια cooked rom με windows 6.5 τοτε μετα αν θελω μπορω να κανω hard reset και να επιστρεψω εκει που ημουν?δεν μπορω με αλλα λογια να επιστρεψω επίσημα σε windows 6.1και να μην τρεχει τιποτα με την εγγυηση? Όπως ειπώθηκε το hard reset δεν αλλάζει τη rom. Απλά επαναφέρει τη συσκευή στην κατάσταση όταν έχεις πρωτοπεράσει τη rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBs Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Τώρα που έπεσε η τιμή στα 330 ευρώ αξίζει η να περιμενω κανα χρόνο να πέσει το ΙΙ. 500 ευρώ δε δίνω για κινητό... Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Πριν λίγες μέρες η Cosmote/Γερμανός το έδινε στα 200 ευρώ μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Πάνω από αυτή την τιμή πλέον πιστεύω δεν αξίζει σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cotzak Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Ξερει κανεις προγραμμα(player) για Omnia I για αναπαραγωγη .avi video?Eχω εγκαταστησει ενα(TCMP)αλλά ειδα πολλά κολληματα κατα την αναπαραγωγη και το "εστειλα"...Ξερετε καποιο freeware καλο;:rolleyes: Παράθεση Ποτέ μην λές ποτέ :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosnet Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Καλησπερα παιδια!εβαλα το gps test και περιμενα κανενα δεκαλεπτο να βρει δορυφορους.αλλα δυστυχως δεν κανει κατι...πρεπει να ρυθμισω μηπως τιποτα αλλο? Παράθεση visit my photostream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Ξερει κανεις προγραμμα(player) για Omnia I για αναπαραγωγη .avi video?Eχω εγκαταστησει ενα(TCMP)αλλά ειδα πολλά κολληματα κατα την αναπαραγωγη και το "εστειλα"...Ξερετε καποιο freeware καλο;:rolleyes: Το Core Player είναι αναντικατάστατο και ας μην είναι free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandia Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Μόλις αγόρασα το Samsung i900v Omnia, το έχω 8 μέρες και όταν πάω να ανοίξω τη φωτογραφική μηχανή μου βγάζει το εξής μήνυμα: 'Η μνήμη βίντεο δεν επαρκεί. Κλείστε όλες τις άλλες εφαρμογές και δοκιμάστε ξανά'. Κάλεσα το αντίστοιχο τμήμα της Samsung και μου είπαν να κλείσω όλες τις εφαρμογές που τρέχουν από πίσω μέσα από τη 'Διαχειριση Εργασιών΄ και παρόλο που έκανα 'Τερματισμός όλων', πάλι δεν ανοίγει τη φωτογρ. μηχανή. Με μία επανακκίνηση επανέρχεται, αλλά κάθε φορά αυτό πρέπει να γίνεται ή μήπως έχει κάποιο πρόβλημα το κινητό;;;;; Παρακαλώ όποιος το έχει συναντήσει ας μου δώσει μία λύση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Κάνε καλύτερα ένα hard reset και δες εάν συνεχιστεί η ίδια συμπεριφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAKIS14 Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Καλημερα σε ολους. Σκεφτομαι να αγορασω ενα ι900 διοτι ειναι σε πολυ καλη τιμη και τα χαρακτηριστικα του πολυ δελεαστικα...Θελω να σας ρωτησω αν στο πακετο περιεχει και χαρτες destinator η garmin. Aν οχι ειναι ευκολο να εγκαταστησω προγραμμα πλοηγησης;; Ειναι αξιοπιστο σαν GPS;; ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts