Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Μάλλον έχει έρθει η ώρα για hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pre7dator Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 δεν θελει hard reset γιατι οταν κανω soft reset φτιαχνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 To θέμα είναι να βρεθεί μόνιμη λύση και τα επαναλαμβανόμενα soft reset δεν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pre7dator Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 για αυτο το εγραψα εδω μεσα.επειδη καποιος που ξερει θελω να δω αν εχει το ιδιο προβλημα που μπορει να εχει λυσει κι ολας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Να σας ρωτήσω παιδιά, πόσο sar γράφει το manual του κινητού ? Ή αν ξέρετε εξακριβωμένα πόσο είναι, γιατι το GSMarena γράφει άλλες μετρήσεις και άλλες γράφουν τα βιβλιαράκια τελικά. Ευχαριστώ. Τελικά ψάχνοντας, βρήκα αυτό. http://www.samsungmobile.com/sar/sar_main.jsp .Λογικά θα είναι οι τιμές που γράφονται στα βιβλιαράκια.Και επειδή δεν έχει Ελλάδα, εγώ έβαλα Γερμανία που υποθέτω οτι είναι ίδια τα κινητά. Κατέβασε το επίσημο User Manual. Δεν πρόκειται να βρεις πιο έγκυρη απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kikler1988 Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Γεια σας , Ειμαι ευτηχης νεος κατοχος ενος omnia.Εχει την εκδοση NVHH2 (το 2ο νουμερακι στο ρυθμισεις/συστημα/εκδοση/Εκδοση/PDA) Εχω το εξης προβλημα , τελιως ξαφνικα σταματησε να δουλευει το μικροφωνο.. μου ειπαν απο την vodafone οπου εχει την εγγυηση του το τηλεφωνο οτι πιθανοτατα ειναι software προβλημα και με μια αναβαθμιση θα ειναι οκευ , αλλα θελει 10 μερες αποστολη κτλπ.Υπαρχη τροπος να κανω την αναβαθμιση μονος μου? εψαξα πολυ στο google αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Κατέβασε το επίσημο User Manual. Δεν πρόκειται να βρεις πιο έγκυρη απάντηση. Ευχαριστώ φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Γεια σας , Ειμαι ευτηχης νεος κατοχος ενος omnia.Εχει την εκδοση NVHH2 (το 2ο νουμερακι στο ρυθμισεις/συστημα/εκδοση/Εκδοση/PDA) Εχω το εξης προβλημα , τελιως ξαφνικα σταματησε να δουλευει το μικροφωνο.. μου ειπαν απο την vodafone οπου εχει την εγγυηση του το τηλεφωνο οτι πιθανοτατα ειναι software προβλημα και με μια αναβαθμιση θα ειναι οκευ , αλλα θελει 10 μερες αποστολη κτλπ.Υπαρχη τροπος να κανω την αναβαθμιση μονος μου? εψαξα πολυ στο google αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!!! Ρίξε μια ματιά εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kikler1988 Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Μπορεις να εισαι λιγο πιο αναλυτικος ? Ειδα ενα ολοκληρο φορουμ section με αλλαγες firmware και ειμαι ολιγον τι ασχετος με το omnia :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Γιαυτό σου έδωσα το παραπάνω link. Εκεί υπάρχουν οι σχετικοί οδηγοί για να κάνεις αυτό που θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxiarchos Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Καλησπέρα παιδιά! Έψαξα απο το internet για την συσκευη και είδα ότι στον γερμανό και στο e-cosmote δεν υπάρχει πλεον. Λέτε να μην υπάρχει?? Ξενέρωσα γιατι έλεγα απο βδομάδα να πάω να το χτυπήσω μιας και εχει 200€ και παρεχει τοσα! Ξέρει κανείς τίποτα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 (edited) Εάν πούλησαν όλο το απόθεμα... δυστυχώς άργησες. Edited March 6, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snopmc Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Γεια σε ολους!! Θα ηθελα να αναβαθμησω την ROM του κινητου μου σε 6.5. Μπορω να το κανω αυτο? θα εχει τιποτα επιπλοκεσ? και μετα μπορω να το ξανα κανω οπως ηταν ? Ευχαριστω !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 μπορεις να το παρεις απο εδω 194, http://oteshop.ote.gr/storefront/-/-/web-offers/cos_cat_001-cos_subcat_001-cos_subcat_001001-p1.html Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Γεια σε ολους!! Θα ηθελα να αναβαθμησω την ROM του κινητου μου σε 6.5. Μπορω να το κανω αυτο? θα εχει τιποτα επιπλοκεσ? και μετα μπορω να το ξανα κανω οπως ηταν ? Ευχαριστω !! Διάβασε εδώ και εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakiss Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 γεια σε ολους ειμαι και εγω ενας απο τους ευτυχοις κατοχους του i900 το χτυπησα 199e απο cosmote....... θελω να ρωτησω αν γινεται να κανω το omnnia να ξεκλειδωνει οπως το iphone και αν ναι πως γινεται αυτο???? Thanks Παράθεση Mercedes/CLA/cdi200/140ps/AMG exclusive pack, Audi/A1/1,6/tdi/116ps/S tronic/S line pack Apple/MacBook/Pro/15inch/TouchBar-ID/SpaceGray/i7/TurboBoost3.8GHz/16GbRam, Apple/Iphone/X/64Gb, Samsung/Galaxy/Note8/128Gb, Apple/Ipad/Pro10,5/64Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Τι θες να κάνεις ακριβώς; :confused: Η συσκευή μπορεί να πάρει όλες τις εφαρμογές χωρίς να απαιτείται κάποιο ξεκλείδωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakiss Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 λαθος μου δεν το διατυπωσα σωστα θελω να κλειδωνω και να ξεκλειδωνω το πληκτρολογιο οπως το iphone που σερνεις με το δαχτυλο μια μπαρα και ξεκλειδωνει Παράθεση Mercedes/CLA/cdi200/140ps/AMG exclusive pack, Audi/A1/1,6/tdi/116ps/S tronic/S line pack Apple/MacBook/Pro/15inch/TouchBar-ID/SpaceGray/i7/TurboBoost3.8GHz/16GbRam, Apple/Iphone/X/64Gb, Samsung/Galaxy/Note8/128Gb, Apple/Ipad/Pro10,5/64Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 λαθος μου δεν το διατυπωσα σωστα θελω να κλειδωνω και να ξεκλειδωνω το πληκτρολογιο οπως το iphone που σερνεις με το δαχτυλο μια μπαρα και ξεκλειδωνει http://s2u2.ac-s2.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakiss Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 επειδη ειμαι ψιλοασχετος ποιο απο ολα να κατεβασω και πως το κανω εγκατασταση αν μπορουσες να μου δωσεις αναλυτικες οδηγιες???/ Παράθεση Mercedes/CLA/cdi200/140ps/AMG exclusive pack, Audi/A1/1,6/tdi/116ps/S tronic/S line pack Apple/MacBook/Pro/15inch/TouchBar-ID/SpaceGray/i7/TurboBoost3.8GHz/16GbRam, Apple/Iphone/X/64Gb, Samsung/Galaxy/Note8/128Gb, Apple/Ipad/Pro10,5/64Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Κατεβάζεις την wqvga έκδοση γιατί τέτοια οθόνη έχεις, το πετάς μέσα στη συσκευή σου και το τρέχεις από εκεί. http://67.43.3.117/~acs2co/S2U2-download-2.30-QVGA.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madskillzz Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 (edited) καλησπέρα.. έχω ένα χρόνο περίπου το omnia αλλά έχω ασχοληθεί μόνο με τα βασικά. 1. Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί σε ορισμένα video (κυρίως wmv) τα frames είναι πολυ λίγα με αποτέλεσμα τα video να κολλάνε.. Έχω τον core player και το ΤCPMP.. 2. Τον τελευταίο καιρό παρατήρησα ότι ενα σημείο στο κέντρο της οθόνης, περίπου μισό τετραγψνικό εκατοστό, όταν το χρώμα της οθόνης είναι άσπρο, το σηνείο αυτό είναι πιο φωτεινό.. Στ άλλα χρώματα δεν υπάρχει αισθητή διαφορά ή καθόλου.. Χρειάζεται αλλαγή οθόνης; Μια τέτοια αλλαγή είναι δυνατή; Την καλύπτει η εγγύηση; Edited March 7, 2010 by madskillzz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 1. Θα χρειαστεί να "ελαφρύνεις" με κάποιο πρόγραμμα που κάνει video converting για να παίζουν απροβλημάτιστα τα video σου. 2. Μάλλον η συσκευή σου έχει καμένο pixel. Επικοινώνησε με το service ούτως ώστε να ενημερωθείς για την πολιτική της εταιρίες σε αυτά τα θέματα. Κάνε όμως πρώτα ένα hard reset να δεις εάν εξακολουθεί το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madskillzz Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 1. Θα χρειαστεί να "ελαφρύνεις" με κάποιο πρόγραμμα που κάνει video converting για να παίζουν απροβλημάτιστα τα video σου. 2. Μάλλον η συσκευή σου έχει καμένο pixel. Επικοινώνησε με το service ούτως ώστε να ενημερωθείς για την πολιτική της εταιρίες σε αυτά τα θέματα. Κάνε όμως πρώτα ένα hard reset να δεις εάν εξακολουθεί το πρόβλημα. Ευχαριστω καταρχάς.. 1. Όταν λες να ελαφρύνω εννοείς την ανάλυση των video? Μπορεις να μου δώσεις καποιες default τιμές ανάλυσης? 2. Δεν είναι ένα pixel αλλά σαν δακτυλιά.. Κ δεν είναι καμμένο γιατί αλλάζει χρώματα και μόνο στο άσπρο καταλαβαίνεις μια διαφορά στη φωτεινότητα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 1. Δες αυτό... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=264466 2. Χμ, πάλι φαίνεται για πρόβλημα της οθόνης. Μάλλον πρέπει να επισκεφτείς το service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts