Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia (I900)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

για αυτο το εγραψα εδω μεσα.επειδη καποιος που ξερει θελω να δω αν εχει το ιδιο προβλημα που μπορει να εχει λυσει κι ολας..

• Administrators
Να σας ρωτήσω παιδιά, πόσο sar γράφει το manual του κινητού ?

Ή αν ξέρετε εξακριβωμένα πόσο είναι, γιατι το GSMarena γράφει άλλες μετρήσεις και άλλες γράφουν τα βιβλιαράκια τελικά.

Ευχαριστώ.

Τελικά ψάχνοντας, βρήκα αυτό. http://www.samsungmobile.com/sar/sar_main.jsp .Λογικά θα είναι οι τιμές που γράφονται στα βιβλιαράκια.Και επειδή δεν έχει Ελλάδα, εγώ έβαλα Γερμανία που υποθέτω οτι είναι ίδια τα κινητά.

Κατέβασε το επίσημο User Manual. Δεν πρόκειται να βρεις πιο έγκυρη απάντηση.

Modpic.gif

Γεια σας , Ειμαι ευτηχης νεος κατοχος ενος omnia.Εχει την εκδοση NVHH2 (το 2ο νουμερακι στο ρυθμισεις/συστημα/εκδοση/Εκδοση/PDA)

Εχω το εξης προβλημα , τελιως ξαφνικα σταματησε να δουλευει το μικροφωνο.. μου ειπαν απο την vodafone οπου εχει την εγγυηση του το τηλεφωνο οτι πιθανοτατα ειναι software προβλημα και με μια αναβαθμιση θα ειναι οκευ , αλλα θελει 10 μερες αποστολη κτλπ.Υπαρχη τροπος να κανω την αναβαθμιση μονος μου? εψαξα πολυ στο google αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι.

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!!!

Κατέβασε το επίσημο User Manual. Δεν πρόκειται να βρεις πιο έγκυρη απάντηση.

Ευχαριστώ φίλε.

• Administrators
Γεια σας , Ειμαι ευτηχης νεος κατοχος ενος omnia.Εχει την εκδοση NVHH2 (το 2ο νουμερακι στο ρυθμισεις/συστημα/εκδοση/Εκδοση/PDA)

Εχω το εξης προβλημα , τελιως ξαφνικα σταματησε να δουλευει το μικροφωνο.. μου ειπαν απο την vodafone οπου εχει την εγγυηση του το τηλεφωνο οτι πιθανοτατα ειναι software προβλημα και με μια αναβαθμιση θα ειναι οκευ , αλλα θελει 10 μερες αποστολη κτλπ.Υπαρχη τροπος να κανω την αναβαθμιση μονος μου? εψαξα πολυ στο google αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι.

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!!!

Ρίξε μια ματιά εδώ.

Modpic.gif

Μπορεις να εισαι λιγο πιο αναλυτικος ? Ειδα ενα ολοκληρο φορουμ section με αλλαγες firmware και ειμαι ολιγον τι ασχετος με το omnia :O

• Administrators
Γιαυτό σου έδωσα το παραπάνω link. Εκεί υπάρχουν οι σχετικοί οδηγοί για να κάνεις αυτό που θέλεις.

Modpic.gif

Καλησπέρα παιδιά!

Έψαξα απο το internet για την συσκευη και είδα ότι στον γερμανό και στο e-cosmote δεν υπάρχει πλεον. Λέτε να μην υπάρχει?? Ξενέρωσα γιατι έλεγα απο βδομάδα να πάω να το χτυπήσω μιας και εχει 200€ και παρεχει τοσα!

Ξέρει κανείς τίποτα??

Γεια σε ολους!!

Θα ηθελα να αναβαθμησω την ROM του κινητου μου σε 6.5. Μπορω να το κανω αυτο?

θα εχει τιποτα επιπλοκεσ? και μετα μπορω να το ξανα κανω οπως ηταν ?

Ευχαριστω !!

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

• Administrators
Γεια σε ολους!!

Θα ηθελα να αναβαθμησω την ROM του κινητου μου σε 6.5. Μπορω να το κανω αυτο?

θα εχει τιποτα επιπλοκεσ? και μετα μπορω να το ξανα κανω οπως ηταν ?

Ευχαριστω !!

Διάβασε εδώ και εδώ.

Modpic.gif

γεια σε ολους ειμαι και εγω ενας απο τους ευτυχοις κατοχους του i900 το χτυπησα 199e απο cosmote....... θελω να ρωτησω αν γινεται να κανω το omnnia να ξεκλειδωνει οπως το iphone και αν ναι πως γινεται αυτο????

Thanks

Mercedes/CLA/cdi200/140ps/AMG exclusive pack, Audi/A1/1,6/tdi/116ps/S tronic/S line pack

Apple/MacBook/Pro/15inch/TouchBar-ID/SpaceGray/i7/TurboBoost3.8GHz/16GbRam,

Apple/Iphone/X/64Gb, Samsung/Galaxy/Note8/128Gb, Apple/Ipad/Pro10,5/64Gb

• Administrators

Τι θες να κάνεις ακριβώς; :confused:

Η συσκευή μπορεί να πάρει όλες τις εφαρμογές χωρίς να απαιτείται κάποιο ξεκλείδωμα.

Modpic.gif

λαθος μου δεν το διατυπωσα σωστα θελω να κλειδωνω και να ξεκλειδωνω το πληκτρολογιο οπως το iphone που σερνεις με το δαχτυλο μια μπαρα και ξεκλειδωνει

Mercedes/CLA/cdi200/140ps/AMG exclusive pack, Audi/A1/1,6/tdi/116ps/S tronic/S line pack

• Administrators
λαθος μου δεν το διατυπωσα σωστα θελω να κλειδωνω και να ξεκλειδωνω το πληκτρολογιο οπως το iphone που σερνεις με το δαχτυλο μια μπαρα και ξεκλειδωνει

http://s2u2.ac-s2.com/

Modpic.gif

επειδη ειμαι ψιλοασχετος ποιο απο ολα να κατεβασω και πως το κανω εγκατασταση αν μπορουσες να μου δωσεις αναλυτικες οδηγιες???/

• Administrators

Κατεβάζεις την wqvga έκδοση γιατί τέτοια οθόνη έχεις, το πετάς μέσα στη συσκευή σου και το τρέχεις από εκεί.

http://67.43.3.117/~acs2co/S2U2-download-2.30-QVGA.html

Modpic.gif

καλησπέρα.. έχω ένα χρόνο περίπου το omnia αλλά έχω ασχοληθεί μόνο με τα βασικά.

1. Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί σε ορισμένα video (κυρίως wmv) τα frames είναι πολυ λίγα με αποτέλεσμα τα video να κολλάνε..

Έχω τον core player και το ΤCPMP..

2. Τον τελευταίο καιρό παρατήρησα ότι ενα σημείο στο κέντρο της οθόνης, περίπου μισό τετραγψνικό εκατοστό, όταν το χρώμα της οθόνης είναι άσπρο, το σηνείο αυτό είναι πιο φωτεινό.. Στ άλλα χρώματα δεν υπάρχει αισθητή διαφορά ή καθόλου.. Χρειάζεται αλλαγή οθόνης; Μια τέτοια αλλαγή είναι δυνατή; Την καλύπτει η εγγύηση;

Edited by madskillzz

• Administrators

1. Θα χρειαστεί να "ελαφρύνεις" με κάποιο πρόγραμμα που κάνει video converting για να παίζουν απροβλημάτιστα τα video σου.

2. Μάλλον η συσκευή σου έχει καμένο pixel. Επικοινώνησε με το service ούτως ώστε να ενημερωθείς για την πολιτική της εταιρίες σε αυτά τα θέματα. Κάνε όμως πρώτα ένα hard reset να δεις εάν εξακολουθεί το πρόβλημα.

Modpic.gif

1. Θα χρειαστεί να "ελαφρύνεις" με κάποιο πρόγραμμα που κάνει video converting για να παίζουν απροβλημάτιστα τα video σου.

2. Μάλλον η συσκευή σου έχει καμένο pixel. Επικοινώνησε με το service ούτως ώστε να ενημερωθείς για την πολιτική της εταιρίες σε αυτά τα θέματα. Κάνε όμως πρώτα ένα hard reset να δεις εάν εξακολουθεί το πρόβλημα.

Ευχαριστω καταρχάς..

1. Όταν λες να ελαφρύνω εννοείς την ανάλυση των video? Μπορεις να μου δώσεις καποιες default τιμές ανάλυσης?

2. Δεν είναι ένα pixel αλλά σαν δακτυλιά.. Κ δεν είναι καμμένο γιατί αλλάζει χρώματα και μόνο στο άσπρο καταλαβαίνεις μια διαφορά στη φωτεινότητα..

• Administrators

1. Δες αυτό... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=264466

2. Χμ, πάλι φαίνεται για πρόβλημα της οθόνης. Μάλλον πρέπει να επισκεφτείς το service.

Modpic.gif