giorgakis28 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Θα ήθελα να ρωτήσω αν βάλω wallpaper εικόνα gif θα δουλεύει ή η εικόνα θα είναι στατική ; Αν γίνεται,ποίος είναι ο τρόπος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 14, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Θα ήθελα να ρωτήσω αν βάλω wallpaper εικόνα gif θα δουλεύει ή η εικόνα θα είναι στατική ; Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Λειτουργεί άψογα και δίχως κανένα απολύτως πρόβλημα. Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για τις διάφορες εκδόσεις που έχουν κυκλοφορήσει καθώς και αναννεωμένοι χάρτες όπου περιλαμβάνουν σε επίπεδο google maps σε 4 διαφορετικές γωνίες με κανονική πλοήγηση θα βρείς εδώ Εδώ έχει να κάνει καθαρά με το ότι το λογισμικό που έχεις είναι παράνομο. Προφανώς εδώ μέσα δεν ποστάρονται τέτοιου είδους απαντήσεις. Έχεις πμ. Συγνώμη για την απουσία μου παιδιά είχα μεγάλη απορόφηση από το δικό μου φόρουμ. Θα τα λέμε συχνά και πάλι :) Aγαπητότατε και λατρευτέ nectons, άκου παράνομο λογισμικό...παπαπαπα...μακριά από μένα αυτά... :baby: Ευτυχώς που εδώ μέσα ( :X δεν ) ποστάρονται τέτοιου είδους απαντήσεις και γι'αυτό είμαστε όλοι αγαπημένοι!!! :kill::rocket::hunter: Ευχαριστώ πάρα πολύ για το πμ... :D Πάντα τρομερός! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Poet Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Έβαλα δύο αρχεία βίντεο μέσα, τύπου .avi, και όταν ξεκινάω αναπαραγωγή (είτε με τον Windows Media Player, είτε με τον δικό του Touch Player) μου βγάζει ένα μήνυμα "μη υποστηριζόμενη μορφή ήχου" και συνεχίζει παίζοντας κανονικά την εικόνα, αλλά χωρίς ήχο. Γιατί συμβαίνει αυτό, αφού υποτίθεται ότι παίζει κανονικά τα .avi αρχεία; Παράθεση Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 15, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Δοκίμασε και με το Core Player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 παιδια καλησπερα. εχω κανει παραγγελια το omnia 16 gb απο την vodafone και και θα εχει πανω το λογοτυπο της εν λογο εταιριας.μπορειται αν θελετε να μου πειτε με αν εχει την ελληνικη version.επισης ακουσα οτι τα vodafone omnia εχουν προβληματα με την αυτονομια της μπαταριας και αργο μενου καθως και αλλα εινα αληθεια? σας ευχαριστω πολυ. α ξεχασα θα βαλω μεσα καρτα wind,λετε να εχει προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikkooss Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Γεια σας, Ψάχνω εδώ και ώρα αναμεσα στις 740 σελιδες του θέματος αλλα δεν μπορώ να βρω απάντηση στο αν το gps του συγκικριμένου κινητου λειτουργεί αυτόνομα χωρίς την υποστηριξη του a-gps οπότε κ χωρίς επιπρόσθετη χρέωση στον λογαριασμό. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Γεια σας, Ψάχνω εδώ και ώρα αναμεσα στις 740 σελιδες του θέματος αλλα δεν μπορώ να βρω απάντηση στο αν το gps του συγκικριμένου κινητου λειτουργεί αυτόνομα χωρίς την υποστηριξη του a-gps οπότε κ χωρίς επιπρόσθετη χρέωση στον λογαριασμό. Ευχαριστώ πολύ. Λειτουργεί αυτόνομα (χωρίς καμία χρέωση) και πολύ καλά! Θα πάθεις πλάκα από την ταχύτητα ειδικά αν έχεις εμπειρία από άλλες συσκευές!!! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dts_x Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 παιδια καλησπερα. εχω κανει παραγγελια το omnia 16 gb απο την vodafone και και θα εχει πανω το λογοτυπο της εν λογο εταιριας.μπορειται αν θελετε να μου πειτε με αν εχει την ελληνικη version.επισης ακουσα οτι τα vodafone omnia εχουν προβληματα με την αυτονομια της μπαταριας και αργο μενου καθως και αλλα εινα αληθεια? σας ευχαριστω πολυ. α ξεχασα θα βαλω μεσα καρτα wind,λετε να εχει προβλημα tsoukou,δεν υπαρχει κανενα προβλημα .....αλλα και προβλημα να εχειs θα το λυσουμε:) Παράθεση SUPER ROM J3 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟFFICIAL ΒΥ SILVER21(www.omniacs.net) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 tsoukou,δεν υπαρχει κανενα προβλημα .....αλλα και προβλημα να εχειs θα το λυσουμε:) σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karmann79 Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 καλησπερα. σημερα απεκτησα το ομνια 16G:):D.Ψαχνω αρκετη ωρα πληροφοριες σχετικα με την πρωτη φορτιση της μπαταριας.διαβαζοντας στο μανιουαλ αναφερει μονο να το βαλω να φορτισει και μολις ολοκληρωθει η φορτιση να το βγαλω.υπαρχει λογος να το φορτισω για 8 η 16 ωρες οπως ανεφεραν για τις παλιοτερες συσκευες; ευχαριστω εκ των πρωτερων φιλικα χρηστος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 καλησπερα. σημερα απεκτησα το ομνια 16G:):D.Ψαχνω αρκετη ωρα πληροφοριες σχετικα με την πρωτη φορτιση της μπαταριας.διαβαζοντας στο μανιουαλ αναφερει μονο να το βαλω να φορτισει και μολις ολοκληρωθει η φορτιση να το βγαλω.υπαρχει λογος να το φορτισω για 8 η 16 ωρες οπως ανεφεραν για τις παλιοτερες συσκευες; ευχαριστω εκ των πρωτερων φιλικα χρηστος Καλοριζικο !:) Οχι δεν χρειαζεται κατι τετοιο. Αρκει να ακολουθησεις 2-3 πληρεις φορτισεις -εκφορτισεις Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karmann79 Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Σας παρακαλω παρα πολυ χρειαζομε βοηθεια στο εξης: Εβαλα την εφαρμογη Inesoft Phone v5.0 beta3 build 2009.05.15 αλλα τελικα δεν την ηθελα και πηγα να την διαγραψω.Την διεγραψα αλλα μου εμεινε ομως το αριθμητικο (και αφλαβητικοπληκτρολογιο) της εφαρμογης.Δηλ. μολις μολις πατησω σε κατασταση αναμονης την επιλογη να εμφανιστει το πληκτρολογιο μου βγαινει αυτο της εφαρμογης και οχι το αρχικο του τηλ. Προσπαθησα να βρω καποια αρχεια που να εχουν μεινει και να τα σβησω αλλα...δενε χω καταφερει κατι. Σας παρκαλω πολυ μολις βρειτε χρονο κοιταξε πως μπορω να λυσω το προβλημα αυτο και ενημερωστε με ΣΑΣΠΑΡΑΚΑΛΩ πολυ. χιλια ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Σας παρακαλω παρα πολυ χρειαζομε βοηθεια στο εξης: Εβαλα την εφαρμογη Inesoft Phone v5.0 beta3 build 2009.05.15 αλλα τελικα δεν την ηθελα και πηγα να την διαγραψω.Την διεγραψα αλλα μου εμεινε ομως το αριθμητικο (και αφλαβητικοπληκτρολογιο) της εφαρμογης.Δηλ. μολις μολις πατησω σε κατασταση αναμονης την επιλογη να εμφανιστει το πληκτρολογιο μου βγαινει αυτο της εφαρμογης και οχι το αρχικο του τηλ. Προσπαθησα να βρω καποια αρχεια που να εχουν μεινει και να τα σβησω αλλα...δενε χω καταφερει κατι. Σας παρκαλω πολυ μολις βρειτε χρονο κοιταξε πως μπορω να λυσω το προβλημα αυτο και ενημερωστε με ΣΑΣΠΑΡΑΚΑΛΩ πολυ. χιλια ευχαριστω!!! σου ανεβασα εδω http://rapidshare.com/files/233786782/SECDialer.dll.html ενα dialpad του omnia κατεβασε το και αντεγραψε το στο φακελο windows του κινητου αν διορθωθει εχει καλως αλλιως κανε ενα hard reset και βαλε τα προγραμματα απο την αρχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 σου ανεβασα εδω http://rapidshare.com/files/233786782/SECDialer.dll.html ενα dialpad του omnia κατεβασε το και αντεγραψε το στο φακελο windows του κινητου αν διορθωθει εχει καλως αλλιως κανε ενα hard reset και βαλε τα προγραμματα απο την αρχη Σ ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον για βοηθεισ. δηλαδη μου λες να ριξω αυτο το αρχειο μεσα στο φακελο των windows σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 ναι ,αν θες να εχεις αλλο dialpad (μπορεις πριν το κανεις να μετονομασεις το αρχικο που εχεις στο κινητο ή να το αποθηκευσεις στο pc και μετα ανθες να γυρισεις πισω να το ξαναλλαξεις ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 μπορεις ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ να μου πεις αναλυτικα τα βηματα στο παραπανω που μου εγραψες μη κανω καποιο λαθος ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 μπορεις ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ να μου πεις αναλυτικα τα βηματα στο παραπανω που μου εγραψες μη κανω καποιο λαθος ευχαριστω αν θελεις μπορεις να σωσεις το secdialler.dll που υπαρχει ηδη στο κινητο σου, απλα το αντιγραφεις στο pc σου και το εχεις στην περιπτωση που θες να το ξαναβαλεις (αν δεν δουλεψει αυτο που σου εστειλα) για να το κανεις πας στο φακελο windows του κινητου βρισκεις το secdialler.dll και το αντιγραφεις στο pc σου μετα παινεις το secdialler.dll που σου εστειλα και το αντιγραφεις στο φακελο windows ( οταν σου ζητησει να αντιγραψει το παλιο πες ναι) κανε reset (ξεκινα παλι το κινητο ) και δες αν διορθωθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 πηγα στο φακελο windows αλλα δε βρισκω το secdialler.dll εχει πολλα αρχεια μεσα ο φακελος,εψαξα αλλα δε νβρηκα κατι.υπαρχει περιπτωση να μην υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 πηγα στο φακελο windows αλλα δε βρισκω το secdialler.dll εχει πολλα αρχεια μεσα ο φακελος,εψαξα αλλα δε νβρηκα κατι.υπαρχει περιπτωση να μην υπαρχει? λιγακι δυσκολο εκτος και αν εχει αλλο ονομα ο dialpad του προγραμματος αντεγραψε εσυ αυτο που εδωσα (αν υπαρχει θα σε ρωτησει αν θες αλλαγη) υ.γ.πληροφοριακα υπαρχει εδω συζητηση για το προγραμμα που εβαλες http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=6752&highlight=Inesoft+Phone παντως κανε πρωτα μια προπαθεια με το αρχειακι και μετα βλεπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 πηγα μεσα απο το pcsuite του ομνια και ψαχνω το φακελο windows αλλα δεν υπαρχει...το ριχνω σττην αποθηκη μου μεσω pc μετα το ψαχνω στη συσκευη και παλι δε το βρισκω... κανω κατι λαθος χιλια συγνωμη για το χρονο που κλεβω αλλα...χρειαζομε βοηθεια οπως βλεπεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 πηγα μεσα απο το pcsuite του ομνια και ψαχνω το φακελο windows αλλα δεν υπαρχει...το ριχνω σττην αποθηκη μου μεσω pc μετα το ψαχνω στη συσκευη και παλι δε το βρισκω... κανω κατι λαθος χιλια συγνωμη για το χρονο που κλεβω αλλα...χρειαζομε βοηθεια οπως βλεπεις εχεις vista ή xp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 VISTA τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 VISTA τι πρεπει να κανω? εχεις εγκαταστησει το Mobile Device Center? αν οχι απο εδω http://www.microsoft.com/windowsmobile/en-us/help/synchronize/device-center-download.mspx κατεβασε το και εγκατεστησε το ετσι οταν συνδεεις το κινητο με το pc να μπορεις να το βλεπεις και να μπορεις να δεις τους φακελους και τα αρχεια που υπαρχουν σ'αυτο (πχ windows κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts