Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia (I900)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά πως μπορώ να αδειάσω λίγο την εσωτερική μνήμη του κινητού μου?

Λέει ότι έχει total: 90.63 MB, In Use:78.24 MB και απομένουν μονο 12.39MB.

Όλα μου τα προγράμματα εγώ τα έκανα εγκατάσταση στην εσωτερική μνήμη του κινητού η οποία είναι 8GB.

γιατί μόνο 12 MB free μου έχουν απομείνει από την άλλη μνήμη?

tex

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδιά πως μπορώ να αδειάσω λίγο την εσωτερική μνήμη του κινητού μου?

Λέει ότι έχει total: 90.63 MB, In Use:78.24 MB και απομένουν μονο 12.39MB.

Όλα μου τα προγράμματα εγώ τα έκανα εγκατάσταση στην εσωτερική μνήμη του κινητού η οποία είναι 8GB.

γιατί μόνο 12 MB free μου έχουν απομείνει από την άλλη μνήμη?

Γεια σου φίλε, το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ... Ο cps μου είπε να βάλω το memMaid και να κάνω clean αλλά και ένα Hard Reset μάλλον είναι απαραίτητο. Έβαλα το MemMaid αλλά καθαρίζει πολύ λίγα (περίπου 2 ΜΒ), άρα μάλλον θα κάνω Hard Reset αλλά μόνο όταν δεν πάει άλλο από ταχύτητα :D

Αν βρεις κάποια λύση πες τη μου να ξέρω μήπως και το γλυτώσω το Hard Reset :D

Για να γίνει αποθηκεύσει στην 8 η 16gb μνήμη πρέπει

να επιλεγείς να αποθηκεύεις τα προγράμματα και ότι άλλο

θέλεις εκεί που λέει η αποθήκη μου (είναι η μνήμη 8 η 16gb).

Kάρτα αποθήκευσης είναι φυσικά η sd και η συσκευή μου είναι

αυτό που βλέπετε στην μνήμη, που εκεί δεν αποθηκεύουμε τίποτα

εκτός από κάποιες ιδιαίτερες εξαίρεσης

• Administrators
Υπάρχουν προγράμματα που όπου και να κάνεις την εγκατάστασή τους (είτε στην Internal Storage ή στην Storage Card) αντιγράφουν κάποια απαραίτητα για τη λειτουργία τους πράγματα και στην κύρια μνήμη με αποτέλεσμα να γεμίζει χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Γιαυτό προσοχή στο τι εγκαθιστούμε και συνιστώ μόνο όσα πραγματικά χρειαζόμαστε.

Modpic.gif

Ανοιξα και εγω σημερα πρωτη φορα το ομνια...Εκανα τη στοιχιση με την οδοντογλυφικα κτλ.

Στην αρχη ομως, που ανοιγει το τηλεφωνο με τη μαυρη οθονη που λεει Samsung στη μεση, κατω αριστερ ακαπου υπαρχει ενα πιξελακι που εχει διαφορετικο φως απο τ ααλλα...δεν ειναι δηαλδη μαυρο οπως οληη θονη....ξεχωριζει λιγο..δεν φαινεται σε κανεναν αλλο χρωμα βεβαια..Τι να κανω γιαυτο?Εννοω ειναι κατι που ανηκει στην αλλαγη ή ετσι και αλλιως τι πειραζει και να το αφησω?

Επισης ενω αλαλζα μενου ψιλογρηγορα στα μηνυματα, εφαγε εν ακολλημα, δεν ανταποκρινοταν, το εκλεισα και μετα δεν ανοιγε, και εβγαλα τη μπαταρι ακαι την ξαναβαλα και ανοιξε.

Σαν πρωτη εντυπωση νομιζω εχω ψιλο-ανησυχησει...πειτε γνωμες και βοηθειστε.....

Υ.Γ τα πραγματα που ναι στο αριστερο μενου, πρεπει να τα συρεις εξω γιανα δουλεψουν ε?

Γεια σου φίλε, το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ... Ο cps μου είπε να βάλω το memMaid και να κάνω clean αλλά και ένα Hard Reset μάλλον είναι απαραίτητο. Έβαλα το MemMaid αλλά καθαρίζει πολύ λίγα (περίπου 2 ΜΒ), άρα μάλλον θα κάνω Hard Reset αλλά μόνο όταν δεν πάει άλλο από ταχύτητα :D

Αν βρεις κάποια λύση πες τη μου να ξέρω μήπως και το γλυτώσω το Hard Reset :D

οκ φίλε αν καταφέρω κάτι θα σε ενημερώσω

Για να γίνει αποθηκεύσει στην 8 η 16gb μνήμη πρέπει

να επιλεγείς να αποθηκεύεις τα προγράμματα και ότι άλλο

θέλεις εκεί που λέει η αποθήκη μου (είναι η μνήμη 8 η 16gb).

Kάρτα αποθήκευσης είναι φυσικά η sd και η συσκευή μου είναι

αυτό που βλέπετε στην μνήμη, που εκεί δεν αποθηκεύουμε τίποτα

εκτός από κάποιες ιδιαίτερες εξαίρεσης

Ναι εκεί τα αποθηκεύω στο My Store. δεν κατάλαβα όμως τι εννοείς με τις 3 τελευταίες γραμμές που έχεις γράψει

Υπάρχουν προγράμματα που όπου και να κάνεις την εγκατάστασή τους (είτε στην Internal Storage ή στην Storage Card) αντιγράφουν κάποια απαραίτητα για τη λειτουργία τους πράγματα και στην κύρια μνήμη με αποτέλεσμα να γεμίζει χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Γιαυτό προσοχή στο τι εγκαθιστούμε και συνιστώ μόνο όσα πραγματικά χρειαζόμαστε.

ναι μάλλον αυτό θα συμβαίνει και σε μένα. αν κάνω απεγκατάσταση ορισμένα προγράμματα θα ελευθερωθεί η μνήμη ή θα μείνει κατακρατημένη?

tex

• Administrators
ν κάνω απεγκατάσταση ορισμένα προγράμματα θα ελευθερωθεί η μνήμη ή θα μείνει κατακρατημένη?

Θα απελευθερωθεί αλλά όχι πλήρως. Μη ξεχνάς ότι μιλάμε για Windows και κάποια σκουπίδια θα μείνουν στην registry για παράδειγμα!

Modpic.gif

Επισης να σημειωσω οτι οι web browser (opera , ie .. ) δεσμευουν καποιο χωρο στη μνημη και οσο σερφαρουμε αυτος ο χωρος γεμιζει ( tmp files,cookies ..) με αποτελεσμα να μειωνεται η μνημη , θελει λιγο ψαξιμο στις ρυθμισεις αυτων των προγραμματων ( ισως μειωση αυτου του χωρου με οτι αυτο συνεπαγεται )

Τελικα οσοι ειχατε ενα καμμενο πιξελ σας το αλλαξαν?/Εγω τοχω απο την παρασκευη να παω να το αλλαξω?

Το paypal ειναι περιπου σαν να πληρωνεις μεσω πιστωτικης καρτας ,αν κατι στραβωσει πως θα βρεις το δικιο σου στο εξωτερικο ; ,, μονο και μονο τα εξοδα στα τηλεφωνα δεν αξιζουν το κοπο , γι' αυτο και στα επωνυμα internet μαγαζια η μονη εξασφαλιση ειναι οτι δεν το ρισκαρουν για λογους κακης διαφημισης - κοινως τους ξεφωνιζεις μεσα απο τα forums αν κατι δεν παει καλα- τωρα στην περιπτωση σου δεν σε εξασφαλιζει κανενας με το μπλοκ του λογαριασμου σου γιατι αν κατι παει στραβα δεν μπορεις να τα παρεις πισω.

Συνηθως ο πιο ασφαλης τροπος ειναι με αντικαταβολη - αν και εκει δεν θα ξερεις τι θα εχει μεσα το κουτι - αν και αυτο ειναι δυσκολο για αποστολες απο το εξωτερικο .

για αγορες μεσω internet το paypal ειναι οτι καλυτερο μιας και σου παρεχει εξασφαλιση στις αγορες σου (ειτε μεσω ebay ειτε γενικα)

παλιοτερα ειχα αγορασει ενα κινητο μεσω ebay με bid και ενω τον πληρωσα αμεσως δεν μου εστελνε το κινητο

εστελα mail σε ebay και paypal (και στον ιδιο βεβαια )

το αποτελεσμα μετα απο 15 μερες μου επεστρεψε τα χρηματα(στο ακεραιο) ζητωντας μου συγνωμη ,εγω ηδη τον ειχα κοκκινησει και το paypal μεσω email θελησε να μαθει αν εμεινα ικανοποιημενος

μονο αυτη η εμπειρια μου ειναι αρκετη για χρηση paypal με κλειστα ματια

• Administrators
Τελικα οσοι ειχατε ενα καμμενο πιξελ σας το αλλαξαν?/Εγω τοχω απο την παρασκευη να παω να το αλλαξω?

Προσωπικά δεν αποδέχομαι να κάνω τέτοιο συμβιβασμό και να κρατήσω συσκευή με καμένο pixel όταν έχω δώσει τόσα χρήματα. Από εκεί και πέρα είναι στη διακριτική σου ευχέρεια.

Modpic.gif

παιδια εγω ειχα ενα καμμενο pixel και μου το αλλαξε ο φιλος μου κρυφα απο το μαγαζι που το πηρα.....

επισης ξερω οτι η samsung δεν το αλλαζει αν ειναι καμμενο ενα pixel αλλα απο 5 και πανω και αυτα σε συνδιασμο...

δηλ να ειναι κοντα το ενα με το αλλο στην ιδια ευθεια και ετσι και αλλιως και αλλιωτικα.........:mad::mad:

γιαυτο ακομα αυτη η εταιρια ειναι μακραν πισω σε service,εξυπηρετηση κ.α σε σχεση με αλλες εταιριες χρονια στον τομεα αυτο (νοκια,ericsson)...

κριμα για την samsung παντως....ειλικρινα κριμα..

εχω πολλα παραδειγματα με ομνια και εξυπηρετηση και δεν τους τα φτιαχνουν και ειναι απο εξωτερικο λενε και δεν υπαρχουν ανταλακτικα και δεν ειναι η αποδειξη αγορας εγγυηση και και και και και.....σαν τους πολιτικους ενα πραμα...και παλι ΚΡΙΜΑ

Καλα ναι, εννοειται πως ειναι εκνευριστικο οταν πληρωνεις κατι να μην ειναι τελειο......εγω βεβαια εκμεταλευτηκα μια προσφορα και το πηρα 90 ευρο..αλλιως δεν θα τοπαιρνα γενικα,γιατι ειναι αλλο στυλ απο αυτο που εχω και δεν αξιζε να μπλεξω με κατι δυσκολο με 500 ευρο κιολας.....για 90 αξιζε να το παρω!!..Απλως τωρα βαριεμαι να μπω στη διαδικασια, και μετα να παρω αλλο και ναχει και αυτο(οπως συνεβη και εδω μεσα σαλλους) και να ξαναμπλεκω....Θα παρω σιγουρα τηλ να ρωτησω αν αλλαζεται επιτοπου, και θα δω...παντως ειναι σε σημειο που δεν φαινεται καθολου..και μονο αν βαλεις μαυρη οθονη σε τερμα φωτεινοτητα...ΤΕσπα ..θα δειξει...

Καλημερα, θελω να ανοιξω την registry του Omnia για να διορθωσω τις τιμες που αφορούν την ευαισθησια της οθονης. Εχω τον virual explorer ο οποιος απο οτι λεει εχει registry editor. Απλα δεν ξερω πως το κανω. Στα xp υπαρχει το regedit. πως γινετε ρε παιδια στο Omnia???

Επίσης πως μπορω να βλεπω ταινιες στο κινητο? ειναι σε μορφη avi και εχω τον core player

Ευχαριστω

υπάρχει ναι.

Opera Mobile and Desktop Opera use almost the same bookmark format. Import and export work fluently with one visible difference:

(Re-)Importing bookmarks into Desktop Opera will lead to "=" in front of the bookmarks name: "=Opera homepage" instead of "Opera homepage". Opera Mobile makes "==" out of a single "=".

Exporting bookmarks from Desktop Opera and use them in Opera Mobile works without drawbacks. You can export bookmarks from Desktop Opera and replace opera6.adr in \Application Data\Opera9\

Για να κάνεις export κάνεις στο desktop Bookmarks->Manage Bookmarks->Export

You can try third party tools like the Bookmark Manager or Bookmarkbridge, but there are more difficulties besides "==": no direct file-access via ActiveSync, Opera Mobile has to be closed and there are no entries for icon and last visited.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Αλλά με όλα τα ρίσκα που δείχνει να συμπεριλαμβάνει η παραπάνω διαδικασία, νομίζω πως τελικά θα αποδεχτώ το γεγονός ότι θα πρέπει να συμβιβαστώ με το χειροκίνητο bookmarking κάθε φορά που θα επισκέπτομαι κάποια σελίδα την οποία θα θέλω να αποθηκεύσω.

Ειλικρινά απορώ πάντως, πώς είναι δυνατόν να μην πρόβλεψαν (όταν έφτιαχναν τον Opera Mobile) να δώσουν δυνατότητα εύκολης εισαγωγής των bookmarks.

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

• Administrators
Καλημερα, θελω να ανοιξω την registry του Omnia για να διορθωσω τις τιμες που αφορούν την ευαισθησια της οθονης. Εχω τον virual explorer ο οποιος απο οτι λεει εχει registry editor. Απλα δεν ξερω πως το κανω. Στα xp υπαρχει το regedit. πως γινετε ρε παιδια στο Omnia???

http://www.phm.lu/Products/PocketPC/RegEdit/

Επίσης πως μπορω να βλεπω ταινιες στο κινητο? ειναι σε μορφη avi και εχω τον core player

Πήγαινε και άνοιξε το μέσα από τον Core Player.

Modpic.gif

http://www.phm.lu/Products/PocketPC/RegEdit/

Το κατεβασα αυτο. Πως το τρεχω? εγκατασταθηκε στο laptop. δεν μου εδωσε επιλογη να το εγκαταστησω στο ΟΜΝΙΑ.

Πήγαινε και άνοιξε το μέσα από τον Core Player.

Απο εκει το ανοιγω αλλα εχω μονο φωνη οχι εικονα!!!

Αν μπορεις να με κατευθυνεις θα σου ειμαι υποχρεως, ακομη και με πμ.

Σε ευχαριστω

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Αλλά με όλα τα ρίσκα που δείχνει να συμπεριλαμβάνει η παραπάνω διαδικασία, νομίζω πως τελικά θα αποδεχτώ το γεγονός ότι θα πρέπει να συμβιβαστώ με το χειροκίνητο bookmarking κάθε φορά που θα επισκέπτομαι κάποια σελίδα την οποία θα θέλω να αποθηκεύσω.

Ειλικρινά απορώ πάντως, πώς είναι δυνατόν να μην πρόβλεψαν (όταν έφτιαχναν τον Opera Mobile) να δώσουν δυνατότητα εύκολης εισαγωγής των bookmarks.

Δεν έχει κανένα ρίσκο!!! Απλά αντιγράφεις το αρχείο από το pc στο pocket pc! το κάνω συνέχεια

Ας επιχειρήσουμε...

παιδια εγω ειχα ενα καμμενο pixel και μου το αλλαξε ο φιλος μου κρυφα απο το μαγαζι που το πηρα.....

επισης ξερω οτι η samsung δεν το αλλαζει αν ειναι καμμενο ενα pixel αλλα απο 5 και πανω και αυτα σε συνδιασμο...

δηλ να ειναι κοντα το ενα με το αλλο στην ιδια ευθεια και ετσι και αλλιως και αλλιωτικα.........:mad::mad:

γιαυτο ακομα αυτη η εταιρια ειναι μακραν πισω σε service,εξυπηρετηση κ.α σε σχεση με αλλες εταιριες χρονια στον τομεα αυτο (νοκια,ericsson)...

κριμα για την samsung παντως....ειλικρινα κριμα..

εχω πολλα παραδειγματα με ομνια και εξυπηρετηση και δεν τους τα φτιαχνουν και ειναι απο εξωτερικο λενε και δεν υπαρχουν ανταλακτικα και δεν ειναι η αποδειξη αγορας εγγυηση και και και και και.....σαν τους πολιτικους ενα πραμα...και παλι ΚΡΙΜΑ

αυτο εισαι σίγουρος οτι υσχιει???εγω ειχα ενα καμμενο πιξελ στο ιννοβ κ μου το αλλάξανε επιτόπου...ειχα επικοινωνήσει με την sam κ μου ειπαν οτι κ με ενα καμμενο πιξελ μπορει να γινει κανονικα αλλαγη γιατι το καλυπτει η εγγυηση....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

βασικα εγω φοβαμαι μην παω να το αλλαξω και παρω αλλο παλι τα ιδια και με 2 πιξελ..τεσπα...

Παω να κανω βιντεοκληση, και μου το κλεινει, επειδη απετυχε λεει...Γιατι το κανει αυτο ενω εχω 3G φουλ???Εχω κανει ή δεν κανει κατι?

βασικα εγω φοβαμαι μην παω να το αλλαξω και παρω αλλο παλι τα ιδια και με 2 πιξελ..τεσπα...

Παω να κανω βιντεοκληση, και μου το κλεινει, επειδη απετυχε λεει...Γιατι το κανει αυτο ενω εχω 3G φουλ???Εχω κανει ή δεν κανει κατι?

Αυτο στο κανει για δυο λογους.......ή δεν εχει σημα 3G εκεινη τη στιγμη αυτος που του κανεις κληση οποτε η βιντεοκληση ειναι αδυνατη (για το λογο οτι για να πραγματοποιηθει μια βιντεοκληση θα πρεπει να εχουν σημα 3G και οι δυο συνομηλητες ή το τηλεφωνο αυτου που κανεις κληση δεν ειναι γενικος 3G οποτε ειναι αδυνατη η βιντεοκληση)

Εκτος και εαν παλι το τηλεφωνο ειναι 3G και το εχει ρυθμηση να λειτουργει ΜΟΝΟ σε δυκτυο G(GSM)... :)

Καλήμερα παιδιά,

από χτες όταν μιλάω στο τηλέφωνο ακούγετε ένας θόρηβος(σπαστικός) κάθε 5 δευτερόλεπτα περίπου.

Έβαλα να ακούσω τραγούδι και δεν τον κάνει.

Το έχει πάθει κάποιος,είναι έτοιμο μήπως το ηχείο να τα παίξει ;

Το κάνει μόνο όταν μιλάω στο κινητό..

Ετοιμάζετε να με κάνει να πάω βόλτα στο service ;

Το έχει πάθει κάποιος;

Μια βοήθεια ;;

Ευχαριστώ

αυτο εισαι σίγουρος οτι υσχιει???εγω ειχα ενα καμμενο πιξελ στο ιννοβ κ μου το αλλάξανε επιτόπου...ειχα επικοινωνήσει με την sam κ μου ειπαν οτι κ με ενα καμμενο πιξελ μπορει να γινει κανονικα αλλαγη γιατι το καλυπτει η εγγυηση....

εγω φιλε μου αυτο ξερω απο δικη μου εμπειρια.......απατεωνες ειναι ολοι εκει...

τωρα αν μπορεσει καποιος ας παρει τηλ στην samsung να το ρωτησει να μας ενημερωσει...ευχαριστω!:)

Καλησπέρα! Πήρα και εγώ το ομνια σήμερα από αγγλία, σε υπεράριστη κατάσταση, με 230 ευρώ!

Ειχα πει πριν καποιες μέρες, οτι είχα βρει καποια με 80 ευρώ. Όντως υπάρχουν, αλλά δεν ήξερα πως σε όλα τα κινητά, τα τελευταία 20 λεπτά,η τιμή αυξάνεται στα 200++ ευρώ!

Με 220 ευρώ περίπου, μπορείς να βρεις ένα πολύ καλό, ξεκλειδωμένο και χωρίς τελωνίο(αν είναι από ευρώπη). (+17 ευρώ μεταφορικά)

Βεβαια δεν συγκρίνεται με τίποτα με τις τιμές Ελλάδας.600 ευρώ καινούργιο, και σε δημοπρασία κάτω από 350 ευρώ δεν βρίσκεις!

Πάρτε από το ebay παιδία!

Και η 16gb microsd την έχουν 30 ευρώ, αντί 60 εδώ στην ελλάδα!