hellas200 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Eχω μια παμπαλαια απ οτι μου ειπαν την BDHI2,ειναι αρκετα παλια ?? BDHI2 BD =ΕΛΛΑΔΑ D = 2004 E = 2005 F = 2006 G = 2007 H = 2008 Release months: A = January B = February C = March D = April E = May F = June G = July H = August I = September J = October K = November L = December αρα ελληνικη ,σεπτεμβριος 2008 για επισημη μια χαρα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Σκεφτομαι να κατεβασω αυτην απο εδω Τι λες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Σκεφτομαι να κατεβασω αυτην απο εδω Τι λες ? http://omniacs.net/showthread.php?t=911 Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Σκεφτομαι να κατεβασω αυτην απο εδω Τι λες ? -αν θες απο εδω http://www.samsungmobile.com/support/omnia/index.jsp να κατεβασεις αγγλικη ρομ βαλε οτι εχεις την εκδοση ACHJ2 ετσι θα σου ξεκινησει το κατεβασμα -τωρα η BDHJ2 για ελληνικη ειναι η καλυτερη και στο omniacs.net γινεται πολυ καλη δουλεια ROM υπαρχουν και εδω (και ελληνικες και αγγλικες) http://www.bytheway.gr/portal2/forum/forumdisplay.php?f=125 - να ξερεις η εγγυηση χανεται - υπαρχει κινδυνος το κινητο να καει (να γινει αχρηστο) - ολα γινονται με δικια σου ευθυνη - καλυτερα να πας το κινητο στην αντιπροσωπεια και να σου κανουν αυτοι αναβαθμιση ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Exω ξανακανει αναβαθμιση ROM (αλλα ηταν σε Nokia N95:happy:) Τωρα απο windows ειχα κανει αναβαθμιση και σε ενα MPx200 (σε WM6.1) Απλα χαλαστηκα με το spb shell που δεν δουλευει και αυτος ειναι ο κυριος λογος που ηθελα να κανω αναβαθμιση:( μπας και δουλεψει μετα απ αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgakis28 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Καλημέρα παιδιά, Από την παρασκευή θα είμαι και εγώ κάτοχος του omnia 16Gb, :yahoo: απλά θα ήθελα να ρωτήσω από ποιο πρόγραμμα μου προτείνετε να ξεκινήσω να περνάω η αν υπάρχει κάπου σε κάποιο post εδώ η σε κάποια σελίδα τα πρώτα βήματα(π.χ. πως περνάς προγράμματα,που,κάποιες ρύθμίσεις) για αρχάριους μιας και είναι η πρώτη φορά που θα έχω κινητό με windows mobile και όταν του έριξα μια ματιά στο πλαίσιο εκτός ότι έμεινα πολύ ευχαριστημένος για το κινητό,είδα ότι έχει πολλά πράγματα που στην αρχή μέχρι να τα μάθεις χάνεσαι λίγο Περιμένω απάντηση για να αρχίσω να διαβάζω πριν εξεταστώ πάνω στο κινητό :D :D Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Καλημέρα παιδιά, Από την παρασκευή θα είμαι και εγώ κάτοχος του omnia 16Gb, :yahoo: απλά θα ήθελα να ρωτήσω από ποιο πρόγραμμα μου προτείνετε να ξεκινήσω να περνάω η αν υπάρχει κάπου σε κάποιο post εδώ η σε κάποια σελίδα τα πρώτα βήματα(π.χ. πως περνάς προγράμματα,που,κάποιες ρύθμίσεις) για αρχάριους μιας και είναι η πρώτη φορά που θα έχω κινητό με windows mobile και όταν του έριξα μια ματιά στο πλαίσιο εκτός ότι έμεινα πολύ ευχαριστημένος για το κινητό,είδα ότι έχει πολλά πράγματα που στην αρχή μέχρι να τα μάθεις χάνεσαι λίγο Περιμένω απάντηση για να αρχίσω να διαβάζω πριν εξεταστώ πάνω στο κινητό :D :D Ευχαριστώ πολύ παιδιά. εδω υπαρχουν τα παντα http://www.omniacs.net/ http://www.bytheway.gr/portal2/forum/forumdisplay.php?f=115 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Χτες βραδυ βιωσα κι εγω τι σημαινει HARD RESET. Το κινητο παγωνε στα καλα καθουμενα, δε μπορουσα να το ανοιξω (μετα την αιτηση για κωδικο pin παγωνε). με το reset ξεκολλησε. ποιος ξερει τι εφταιγε.. τα προγραμματα που εβαλα απο οσο εψαξα δεν ειναι προβληματικα οποτε η απορια παραμενει.. αυτο που με εκνευριζει ειναι οτι προσπαθω εδω και ωρα να ξαναπαρα back up με το spb backup και κολλαει, δηλ ξεκιναει κανονικα αλλα παραμενει αιωνια στο σημειο οπου γυριζει η κλεψυδρα υποδηλωνοντας οτι υπαρχει εργασια στο προσκηνιο η οποια ομως δεν τελειωνει ποτε.. δοκιμασα επανεγκατασταση και τα ιδια. καμια ιδεα; καμια συμβουλη; τα υπολοιπα προγραμματα φαινεται να δουλευουν κανονικα thank you ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakira72 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Kαλη χρονια σε ολους.Eιμαι εδω και καιρο κατοχος του ομνια,πριν και για πολλα χρονια ειχα συμπιαν κινητα.Θελω να μαθω πως μπορω να συνχρονισω τι επαφες που ειχα στην καρτα μνημης του π1 ερικσον με το outlook και μετα με το ομνια.Το π1 δεν το εχω πια.ΒΟΗΘΕΙΑ γιατι εχω παρα πολλες επαφες και εχω windows vista βεβαια πριν λιγες μερες περασα το outlook αλλα οπως καταλαβαινετε ολες οι επαφες μου ειναι στις επαφες των windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Χτες βραδυ βιωσα κι εγω τι σημαινει HARD RESET. Το κινητο παγωνε στα καλα καθουμενα, δε μπορουσα να το ανοιξω (μετα την αιτηση για κωδικο pin παγωνε). με το reset ξεκολλησε. ποιος ξερει τι εφταιγε.. τα προγραμματα που εβαλα απο οσο εψαξα δεν ειναι προβληματικα οποτε η απορια παραμενει.. αυτο που με εκνευριζει ειναι οτι προσπαθω εδω και ωρα να ξαναπαρα back up με το spb backup και κολλαει, δηλ ξεκιναει κανονικα αλλα παραμενει αιωνια στο σημειο οπου γυριζει η κλεψυδρα υποδηλωνοντας οτι υπαρχει εργασια στο προσκηνιο η οποια ομως δεν τελειωνει ποτε.. δοκιμασα επανεγκατασταση και τα ιδια. καμια ιδεα; καμια συμβουλη; τα υπολοιπα προγραμματα φαινεται να δουλευουν κανονικα thank you ! θα σου συνιστουσα να ξαναπερασεις τη ρομ(καλυτερα με exe και οχι με grandprix) για να κατσει καλα η ρομ εναλακτικα hard reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 SOS παιδια Την τυχη μου **** περασα το total comander και πηγα αντιγραψω ενα αρχειο απο το windows στο mydocuments.Τοτε η εφαρμογη κολλησε,προσπαθησα να την κλεισω απο το task manager και τοτε παγωσαν τα παντα!!Απενεργοποιησα το τηλεφωνο και τωρα δεν ανοιγει!!!:cry: Βοηθηστε με τι να κανω ?? Οκ το ελυσα.Απλα πατουσα το soft reset με την μυτη απο το στυλο και μετα δοκιμασα με οδοντογλυφιδα και γιαυτο τρομαξα επειδη η μυτη του στυλο δεν εκανε επαφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Ερωτηση....στο απλο GSM εμφανιζεται πανω στην οθονη η ενδειξη G ή δυο βελακια χιαστει οπως οταν δεν εχεις σημα?Ενω στο 3G εμφανιζεται κανονικα η ενδειξη..... Στο δικο μου εμφανιζεται σε 3G κανονικα η ενδειξη ενω σε απλο G ενω επρεπε να εμφανιζεται η ενδειξη G εμφανιζονται αυτα τα βελακια.....:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Ερωτηση....στο απλο GSM εμφανιζεται πανω στην οθονη η ενδειξη G ή δυο βελακια χιαστει οπως οταν δεν εχεις σημα?Ενω στο 3G εμφανιζεται κανονικα η ενδειξη..... Στο δικο μου εμφανιζεται σε 3G κανονικα η ενδειξη ενω σε απλο G ενω επρεπε να εμφανιζεται η ενδειξη G εμφανιζονται αυτα τα βελακια.....:worry: Press *#1546792*# at: Administrator select: Network-Call Setting select and press: Power On Attach select: Attach >Execute >exit then soft reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Περασα το spb shell και το καατφερα τελικα να το δουλεψω Κατεβασα αρκετα θεματα,αλλα στο κινητο περασα ενα πακετο με 2 θεματα (kyro και luna)τα οποια τα κανεις customize οπως θες. Τα αλλα θεματα που κατεβασα γινεται να τα βαλω και αυτα στο κινητο ταυτοχρονα με τα αλλα 2 ωστε να εμφανιζονται και αυτα στο μενου με τα spb shell θεματα ?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Press *#1546792*# at: Administrator select: Network-Call Setting select and press: Power On Attach select: Attach >Execute >exit then soft reset Συγνωμη φιλε μου δεν το καταλαβα μηπως μπορεις να μου το κανεις λιγο ποιο απλο?στα αγγλικα δεν ειμαι και τοσο καλος :rolleyes: Ευχαριστω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Συγνωμη φιλε μου δεν το καταλαβα μηπως μπορεις να μου το κανεις λιγο ποιο απλο?στα αγγλικα δεν ειμαι και τοσο καλος :rolleyes: Ευχαριστω..... διαβασε εδω (θελει εγγραφη) http://www.omniacs.net/showthread.php?t=193 ή (απο lagoskon ) Εμφάνιση "G" στην μπάρα του ΟΜΝΙΑ Στο μενού του configuration menu πηγαινοντας στο Call _ network settings (επιλογη 3) και επιλεγοντας Attatch στο POWER ON Attatch (επιλογη 1) μπορω τώρα να βλέπω το εικονιδιο "G" στην μπάρα που πρωτα ειχε το Χ με τα βελάκια. Η διαδικασια είναι αυτή που κάνουμε αλλαγή region για το φλασαρισμα. Μετα την επιλογη του Attatch πατηστε Execute και μετά EXIT και καντε soft reset EDIT 1.καλέστε το *#1546792*# 2.επιλέξτε Network - Call Settings 3.Επιλεξτε Power ON Attatch 4.επιλέξτε Attatch 5.Πατήστε Execute 6.Πατήστε Exit 7.Soft Reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Καλησπερα, μολις εβαλα το Spb SHell, και παρατηρω πως αριστερα εκει που ηταν το πληκτρολογιο για τις κλησεις υπαρχει ενα αλλο ταμπ που ομως δεν υποστηριζει ελληνικα. Μπορω να βαλω εκει το παλιο (αν ναι πως, γιατι δεν το βρηκα στις επιλογες)? Αν οχι, πως μπορω να κανω αυτο που εχει να ειναι στα ελληνικα? Δεν με ενοχλει που ολο το προγραμμα ειναι στα αγγλικα αλλα απο την στιγμη που εχω τις επαφες στα ελληνικα μου ειναι δυσκολο να τις βρισκω.Επισης παρατηρησα πως τωρα οταν λαμβανω ενα μηνυμα, δεν ακουγεται ηχος.... Βασικα αυτο ειναι το πιο σημαντικο. Telos πως μπορουμε να επιλεγουμε ποιο λογαριασμο ε-μεηλ θα ειναι ο ντεφολτ? Edit: Εβαλα τα θεματα που εναλε και ο Στεφα κ βελτιωθηκε ο Dialer, αν και παλι θα προτιμουσα το παλιο. Με τα μηνυματα ομως τι κανουμε? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Πραγματι και μενα μου ρθε μυνημα και ηχος δεν ηρθε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 διαβασε εδω (θελει εγγραφη) http://www.omniacs.net/showthread.php?t=193 ή (απο lagoskon ) Εμφάνιση "G" στην μπάρα του ΟΜΝΙΑ Στο μενού του configuration menu πηγαινοντας στο Call _ network settings (επιλογη 3) και επιλεγοντας Attatch στο POWER ON Attatch (επιλογη 1) μπορω τώρα να βλέπω το εικονιδιο "G" στην μπάρα που πρωτα ειχε το Χ με τα βελάκια. Η διαδικασια είναι αυτή που κάνουμε αλλαγή region για το φλασαρισμα. Μετα την επιλογη του Attatch πατηστε Execute και μετά EXIT και καντε soft reset EDIT 1.καλέστε το *#1546792*# 2.επιλέξτε Network - Call Settings 3.Επιλεξτε Power ON Attatch 4.επιλέξτε Attatch 5.Πατήστε Execute 6.Πατήστε Exit 7.Soft Reset Θα εχω καμια παρενεργεια με αυτο?καποια αλλγη ξερω γω κατι ή μονο αυτο? Ρωταω παιδια γιατι δεν γνωριζω επειδη αναφερθηκε το φλασαρισμα......θα ειμαι εντος εγγυησης κανονικα ετσι? Σε ευχαριστω για αλλη μια φορα hellas200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 αποψεις???? παραγγειλα την συσκευη απο ebay/hong gong! σε κάποια ζυζήτηση άκουσα πως εκεί δεν υπάρχει περιορισμός στην ακτινοβολια τοω κινητών!!!! υπάρχει δηλαδή περίπτωση το όμνια μου να εκπέμπει μεγαλύτερη ακτινοβολία απο οτι τα ευρωπαικα???:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Πραγματι και μενα μου ρθε μυνημα και ηχος δεν ηρθε! φιλε μου εβγαλες ακρη? Γιατι εγω ακομα το ψαχνω αδικα μαλλον.... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Μπα δεν εβγαλα ακρη...Αν ξερεις καποιος αλλος να μας φωτισει...:p Btw ξερεις που πληκτρολογουμε τον σειριακο κωδικο του spb shell ?:confused: * Με το WLAN εχω αποριες 1)Εβαλα στην ''καρτα δικτυου'' χειροκινητες ΙΡ για το ασυρματο μου.Αν μπαινω σε καποιο αλλο ασυρματο,θα χρησιμοποιει αυτες τις ΙΡ που του εδωσα ή θα παιρνει απο DHCP ?Ειναι ακρως βαρετο να πρεπει να τα αλλαζω συνεχεια 2)Γιατι οταν συνδεεσε σε ασυρματο δικτυο πρεπει να εκτελεις τον ''οδηγο'' 3 βηματων για να συνδεθεις ?Πως γινεται να το σκανναρω εγω για δικτυα οποτε θελω και οχι το τηλεφωνο? 3)Επισης το wefi ειναι πολυ παραξενο.Κανει refresh οποτε θελει αυτο,εχω διπλα μου το router και μου λεει ασθενες σημα...Τι συμβαινει μ'αυτο ?:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Μπα δεν εβγαλα ακρη...Αν ξερεις καποιος αλλος να μας φωτισει...:p Btw ξερεις που πληκτρολογουμε τον σειριακο κωδικο του spb shell ?:confused: * Με το WLAN εχω αποριες 1)Εβαλα στην ''καρτα δικτυου'' χειροκινητες ΙΡ για το ασυρματο μου.Αν μπαινω σε καποιο αλλο ασυρματο,θα χρησιμοποιει αυτες τις ΙΡ που του εδωσα ή θα παιρνει απο DHCP ?Ειναι ακρως βαρετο να πρεπει να τα αλλαζω συνεχεια 2)Γιατι οταν συνδεεσε σε ασυρματο δικτυο πρεπει να εκτελεις τον ''οδηγο'' 3 βηματων για να συνδεθεις ?Πως γινεται να το σκανναρω εγω για δικτυα οποτε θελω και οχι το τηλεφωνο? 3)Επισης το wefi ειναι πολυ παραξενο.Κανει refresh οποτε θελει αυτο,εχω διπλα μου το router και μου λεει ασθενες σημα...Τι συμβαινει μ'αυτο ?:mad: τον κωδικο τον βαζεις πηγαινοντας Ρυθμισεις/Spb Mobile Shell πατας Μενου και μετα καταχωρηση. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Θα εχω καμια παρενεργεια με αυτο?καποια αλλγη ξερω γω κατι ή μονο αυτο? αυτο δεν επηρεαζει τιποτα αλλο στο κινητο και δεν εχει να κανει με την εγγυηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 διαβασε εδω (θελει εγγραφη) http://www.omniacs.net/showthread.php?t=193 ή (απο lagoskon ) Εμφάνιση "G" στην μπάρα του ΟΜΝΙΑ Στο μενού του configuration menu πηγαινοντας στο Call _ network settings (επιλογη 3) και επιλεγοντας Attatch στο POWER ON Attatch (επιλογη 1) μπορω τώρα να βλέπω το εικονιδιο "G" στην μπάρα που πρωτα ειχε το Χ με τα βελάκια. Η διαδικασια είναι αυτή που κάνουμε αλλαγή region για το φλασαρισμα. Μετα την επιλογη του Attatch πατηστε Execute και μετά EXIT και καντε soft reset EDIT 1.καλέστε το *#1546792*# 2.επιλέξτε Network - Call Settings 3.Επιλεξτε Power ON Attatch 4.επιλέξτε Attatch 5.Πατήστε Execute 6.Πατήστε Exit 7.Soft Reset το έκανα και με συσκευή Vodafone μου έβγαλε ενα pop up "απέτυχε" μόλις κάνω κλήση τον αριθμό .... και δεν μπορω να μπω στο secret menu Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts