hellas200 Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Οχι αγγλικη. ειχα διαβασει για προβλημα σε ελληνικο επειδη δεν υπηρχε το "storage" καλυτερα κατεβασε αλλη εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
logdas Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Ρε παιδια, κατεβασα το igo8 απο το ipmart. Κανω ο,τι λεει, αλλα οταν παω να πατησω το .exe μου λεει: program application database cannot be found. please insert original application sd card. Καμια λυση; λοιπον εχω κι εγω το ιδιο προβλημα, αυτο συμβενει γιατι οταν παμε να κανουμε εγκατασταση το προγραμμα αυτο τινει να αποθηκευτει στην μνημη του κινητου που οπως καταλαβαινεις ειναι λιγοστη. αυτο που πρέπει να κανουμε ειναι να παμε στο sys.txt του igo8 και να αλλαξουμε τον προορισμο της εγκαταστασεις. τωρα το που ειναι το sys.txt? δεν ξερω κι εγω εκει εχω κολλησει. αν το βρεις θελω κι εγω τι ληση παρακαλω. αυτο το link θα σε διφωτισει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2485615#post2485615 καλη τυχη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 λοιπον εχω κι εγω το ιδιο προβλημα, αυτο συμβενει γιατι οταν παμε να κανουμε εγκατασταση το προγραμμα αυτο τινει να αποθηκευτει στην μνημη του κινητου που οπως καταλαβαινεις ειναι λιγοστη. αυτο που πρέπει να κανουμε ειναι να παμε στο sys.txt του igo8 και να αλλαξουμε τον προορισμο της εγκαταστασεις. τωρα το που ειναι το sys.txt? δεν ξερω κι εγω εκει εχω κολλησει. αν το βρεις θελω κι εγω τι ληση παρακαλω. αυτο το link θα σε διφωτισει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2485615#post2485615 καλη τυχη... Στο δικο μου, ειναι μεσα στο φακελο που ειναι και το ολο προγραμμα... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
logdas Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Στο δικο μου, ειναι μεσα στο φακελο που ειναι και το ολο προγραμμα... που ακριβως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 που ακριβως? Χυμα εντελως. Ανοιγω το φακελο και το βρισκω λιγο πιο κατω. Μεσα απο τον file explorer. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
logdas Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Χυμα εντελως. Ανοιγω το φακελο και το βρισκω λιγο πιο κατω. Μεσα απο τον file explorer. oraia tote li8ike to problima sou 8a pas sto sys.txt toy igo\8a to anoikseis kai 8a allakseis ayto app="%SDCARD%/iGO8" se app="%MyStorage%/iGO8" arkei bebaia to iGo8 na einai sthn mystorage. episis 8elo na mou peis apo pou to katebases gia na to katebaso ki ego Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 oraia tote li8ike to problima sou 8a pas sto sys.txt toy igo\8a to anoikseis kai 8a allakseis ayto app="%SDCARD%/iGO8" se app="%MyStorage%/iGO8" arkei bebaia to iGo8 na einai sthn mystorage. episis 8elo na mou peis apo pou to katebases gia na to katebaso ki ego Επειδη αυτο που ειχα το εσβησα, και εβαλα του s_wind(που τον ευχαριστω πολυ), βαλε και εσυ εκεινο. Τρεχει μια χαρα. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 δεν το κανειs εγκατασταση.απλα το πεταs στην αποθηκη σου(my storage)και το ανηγειs πατωνταs επανω στην εικονα ico8 κατεβασε το απο εδω http://***.com/files/***/***.rar Αν βρω στο γνωστο μαγαζακι χαρτες για Λονδινο, μπορω να τους βαλω στο κινητο, σωστα; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 μολις χτες εγινα χρηστης πρωτη φορα σε windows mobile και εχω ψιλοχασει τη μπαλα.. :p καταρχην μπορω να συχρονισω επαφες-ημερολογιο κτλ απο ms office outlook ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Αν βρω στο γνωστο μαγαζακι χαρτες για Λονδινο, μπορω να τους βαλω στο κινητο, σωστα; ναι φυσικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joyman Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Καλησπερα 8α ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος αν υπαρχει τροπος η καποιο προγραμμα στο ομνια να γραψουμε με αγγλικο λεξικο.(εκτος απο το ms πληκτρολογιο ειναι πολυ μικρο και δε βολευει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
logdas Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 ontos .... to programataki tou s_wind. euxaristo kirie s_wind. mipos xerete pos to ri8mizeis gia na exeis sosto stigma? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 ontos gamato to programataki tou s_wind. euxaristo kirie s_wind. mipos xerete pos to ri8mizeis gia na exeis sosto stigma? Δεν εχει σωστο στιγμα; Γιατι ακομα δε βγηκα σε καθαρο ουρανο να το δοκιμασω... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Δεν εχει σωστο στιγμα; Γιατι ακομα δε βγηκα σε καθαρο ουρανο να το δοκιμασω... μια χαρα δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
logdas Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 re paidia ego eimai stin 8essaloniki kai auto mou bgazei oti eimai kapou stin a8ina. re mipos eimai stin a8ina kai den to xero akoma?:) xaritologo fisika... mipos xreiazetai kapia ri8misi?ή mipos xreazetai kapion xarth? arianos se sena einai entaxi?douleuei kanonika? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 μια χαρα δουλευει. Και εμενα μια χαρα με εδειξε. Και μαλιστα μενω και σε πεζοδρομο, οπου το dest δε με βρισκει, αυτο με βρηκε μια χαρα. Απλα ασ'το να σε εντοπισει καλα. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 re paidia ego eimai stin 8essaloniki kai auto mou bgazei oti eimai kapou stin a8ina. re mipos eimai stin a8ina kai den to xero akoma?:) xaritologo fisika... mipos xreiazetai kapia ri8misi?ή mipos xreazetai kapion xarth? arianos se sena einai entaxi?douleuei kanonika? φιλε μου ποτε το πηρεs ειναι καινουργιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 μολις χτες εγινα χρηστης πρωτη φορα σε windows mobile και εχω ψιλοχασει τη μπαλα.. :p καταρχην μπορω να συχρονισω επαφες-ημερολογιο κτλ απο ms office outlook ? ναι αλλα κοιτα και εδω εχει πολλες πληροφοριες http://www.omniacs.net/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GrandeJim Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Το πηρα επιτελους............!!!!!!Ειμαι πολυ χαρουμενος αλλα δεν ξερω τιποτα απο WM και ειμαι πολυ ψαρομενος...!!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Το πηρα επιτελους............!!!!!!Ειμαι πολυ χαρουμενος αλλα δεν ξερω τιποτα απο WM και ειμαι πολυ ψαρομενος...!!!:p ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkountanis Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 ρε παιδια εχω εγκαταστησει το spb shell ολα καλα , ειναι πολυ καλο, αλλα μου εχει σπασει τα νευρα σε ενα σημειο. ποιο παλια ειχα περασει το spb pocket plus, σε αυτο μπορουσα ευκολα να κανο συντομευσεις, σε αρχεια, προγραμματα και λοιπα. οτι ηθελα και σε οποιοδηποτε tab. στο spb shell εγω τουλαχιστον δεν εχω βρει πως γινετε.!! εχω ψαξει τα παντα στα μενου του. ΤΙΠΟΤΑ.!! ξερει καποιος αν γινετε αυτο ι οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgeorg2003 Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 ρε παιδια εχω εγκαταστησει το spb shell ολα καλα , ειναι πολυ καλο, αλλα μου εχει σπασει τα νευρα σε ενα σημειο. ποιο παλια ειχα περασει το spb pocket plus, σε αυτο μπορουσα ευκολα να κανο συντομευσεις, σε αρχεια, προγραμματα και λοιπα. οτι ηθελα και σε οποιοδηποτε tab. στο spb shell εγω τουλαχιστον δεν εχω βρει πως γινετε.!! εχω ψαξει τα παντα στα μενου του. ΤΙΠΟΤΑ.!! ξερει καποιος αν γινετε αυτο ι οχι? How to install SPB Mobile Shell Skins : http://omnia.servehttp.com/omnia/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkountanis Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 How to install SPB Mobile Shell Skins : http://omnia.servehttp.com/omnia/ που να βγαλεις ακρη εκει μεσα?? :D καποιος απλος τροπος συντομευσης αρχειων, προγραμματων δεν υπαρχει? αν το εχει ψαξει καποιος ας απαντησει. ! ευχαριστω παντως για την απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgeorg2003 Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 που να βγαλεις ακρη εκει μεσα?? :D καποιος απλος τροπος συντομευσης αρχειων, προγραμματων δεν υπαρχει? αν το εχει ψαξει καποιος ας απαντησει. ! ευχαριστω παντως για την απαντηση. Σ αυτο το βιντεο που σου γράφω πρός το τέλος δείχνει πως κάνεις συντομευσεις... Τέλος πάντων... προγράμματα/ρυθμίσεις / προσαρμογή μενού, τσεκάρεις ποιο μενου θέλεις, μετα πάς κάτω δεξιά μενου / προσθήκη συντόμευσης και βάζεις όποιο πρόγραμμα θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wizzzart Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Παιδια λιγη βοηθεια γιατι τα νευρα μου γιναν κροσια.εκανα εγκατασταση του flash lite 2.1 στο omnia αλλα παπαλα οι σελιδες που χρειαζονται αυτο.κανω εγκατασταση και το flash player for pocket pc και παλι τιποτα.τι αλλο να κανω για να δουλεψει τελικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts