gsa1967 Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 σημερα παρελαβα απο Αγγλια ενα samsung omnia , ολοφρεσκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 ποσο σου βγηκε απο αγγλια?δεν ειναι κλειδωμενο σε δικτυο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 ποσο σου βγηκε απο αγγλια?δεν ειναι κλειδωμενο σε δικτυο? ειναι απο vodafone , αλλα ειναι ξεκλειδωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 φιλε σβησε το ποστ σου και βαλε το στην κανονικη του θέση , στις πωλήσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teriparatide Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Ρε παιδια φτιαχνω την ωρα και μετα χαλαει μονη της!!!# φορες την εχω φτιαξει 3 φορες εχει χαλασει...Και κατι αλλο...εχω ρςτησει 3 φορες...ας μου στειλει καποιος ενα pm αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να μετραει συνολο κλησεων!!! αν εχεις destinator μπες σε αυτο και απενεργοποιησε την αυτοματη θερινη ωρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Η ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΑΓΓΛΙΚΗ ΡΟΜ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΠΛΑ Φ Ο Β Ε Ρ Η !!!!! ΜΕ 123 ΜΒ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΣΤΗΣΙΜΟ!!!!!!!!! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗ!!!!!!!http://www.modaco.com/content/i900-omnia-rom-discussion/275903/new-dr-dot-1-0-soe-14-11-08-the-best-rom-ever/ ADDED: NET CF 3.5 - NEW!! PIM_Backup 2.8 PHM RegEdit Advanced_Configuration_Tool_v3_3 UC Disable Error Reporting Disable Customer Feed Back Disable Security warnings StartUpMgr SoftKey NoData- NEW!! Thank to Paul Time sync- NEW!! DrYARBluetooth 1.6.1- NEW!! Soft Reset sotfware- NEW!! Long Press Vol up Key By Dr.Dot- NEW!! SnapShot- NEW!! X-Button 1.5- NEW!! SMS Tweaker 1.5- NEW!! Tone Manager- NEW!! New Black Theme- NEW!! and other things for more speed Removed:: blink.gif Samsung Widget Rss Podcasts Viedo Edit Smart Reader Fm photo album Samsung Today 1 Samsung Today 2 Java launcher Digi_frame opera Flash lite 2.1 εδω αρχεια cab για να βαλετε οτι γουσταρετε http://sultanaa.com/awg/CABs/Omnia%20software/14-11-2008%20(ALL%20NEW)/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Με τόοοοσο lite rom είναι ωραίο αν σκοπεύεις να ασχοληθείς αρκετά με τα προγράμματα ή αν δεν σου αρέσει καθόλου το today κτλ. Στο 9100 είχα φτιάξει την πιο lite rom που μπορούσες να βρεις. Τα είχα βγάλει ΟΛΑ!!! Είχε μόνο ότι ερχόταν στο build . Μου έπαιρνε 1 ώρα να περάσω ακριβώς αυτά που θέλω. (σήμερα με το UC δεν είναι βεβαια έτσι). Αλλά πιστεύω πως το ΟΜΝΙΑ είναι αξιοπρεπέστατο και ταχύτατο και με την official (νεα) ελληνική. Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Εχει κυκλοφορήσει official νέα ελληνική; Εκτός αν εννοείς αυτή στο omniacsnet, που γράφει στο τέλος να μην την κάνουν όσοι έχουν ήδη ελληνική ρομ.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belial Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Χαιρετώ την μεγάλη παρέα του omnia, θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι εφικτό να γίνει κάτι αντίστοιχο με το iphone http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2472134#post2472134 όσο αφορά το carrier logo. Δηλαδή να βάλουμε δικό μας λογότυπο στην θέση της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας.Έχω βρεί αυτό http://pusakal.wordpress.com/2008/10/17/change-the-carrier-on-your-winmo-phone/ αλλά δεν έχω εικόνα του πώς φαίνεται. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
911 Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Χαιρετώ την μεγάλη παρέα του omnia, θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι εφικτό να γίνει κάτι αντίστοιχο με το iphone http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2472134#post2472134 όσο αφορά το carrier logo. Δηλαδή να βάλουμε δικό μας λογότυπο στην θέση της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας.Έχω βρεί αυτό http://pusakal.wordpress.com/2008/10/17/change-the-carrier-on-your-winmo-phone/ αλλά δεν έχω εικόνα του πώς φαίνεται. http://rapidshare.com/files/158766277/Personalizer_2.0.cab με το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορείς να αλλάξεις το όνομα του provider,ακόμα και να το διαγραψεις,με την προϋπόθεση ότι το [πρόγραμμα πρέπει να το εγκαταστησεις στην μνημη του τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Η ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΑΓΓΛΙΚΗ ΡΟΜ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΠΛΑ Φ Ο Β Ε Ρ Η !!!!! ΜΕ 123 ΜΒ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΣΤΗΣΙΜΟ!!!!!!!!! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗ!!!!!!!http://www.modaco.com/content/i900-omnia-rom-discussion/275903/new-dr-dot-1-0-soe-14-11-08-the-best-rom-ever/ ADDED: NET CF 3.5 - NEW!! PIM_Backup 2.8 PHM RegEdit Advanced_Configuration_Tool_v3_3 UC Disable Error Reporting Disable Customer Feed Back Disable Security warnings StartUpMgr SoftKey NoData- NEW!! Thank to Paul Time sync- NEW!! DrYARBluetooth 1.6.1- NEW!! Soft Reset sotfware- NEW!! Long Press Vol up Key By Dr.Dot- NEW!! SnapShot- NEW!! X-Button 1.5- NEW!! SMS Tweaker 1.5- NEW!! Tone Manager- NEW!! New Black Theme- NEW!! and other things for more speed Removed:: blink.gif Samsung Widget Rss Podcasts Viedo Edit Smart Reader Fm photo album Samsung Today 1 Samsung Today 2 Java launcher Digi_frame opera Flash lite 2.1 εδω αρχεια cab για να βαλετε οτι γουσταρετε http://sultanaa.com/awg/CABs/Omnia%20software/14-11-2008%20(ALL%20NEW)/ Φιλε μου, μολις την εβαλα τη νεα ρομ. Απιστευτα ευκολη. Ο,τι ηθελα ακριβως να εχει η οθονη μου μπροστα, το εχει. Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Μεσω του soft key, πως μπορω να επιλεξω σε καποιο απο τα right ή left key να βαλω το μενου; Γιατι δε βλεπω αυτη την επιλογη πουθενα και μου ειναι χρησιμη! Ευχαριστω! Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Έδωσα το HD και ξαναπαράγγειλα το ΟΜΝΙΑ 16GB:rolleyes: Μόλις το παραλάβω και εγώ από εβδομάδα από το expansys θα είμαι στην διάθεσή σας να μπορέσω και εγώ να βοηθήσω:) Είναι στα τόσα χρόνια που ασχολούμε με το σπόρ:D το πρώτο ppc που αγοράζω για δεύτερη φορά..Είμαι απολύτως σίγουρος πως η HTC θα κάνει πάρα πολύ καιρό για να μπορέσει να βγάλει ένα ανταγωνιστικό μοντέλο σε σχέση με το ΟΜΝΙΑ.. Καλώς σας βρήκα λοιπόν και πάλι:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Καλως τον, μηπως διαβασες κι εσυ τις αντιπαραθεσεις, τα βιντεο του πανοσα, τα σχολια του νεκ κλπ και ηρθες παλι στο club?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teriparatide Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Η ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΑΓΓΛΙΚΗ ΡΟΜ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΠΛΑ Φ Ο Β Ε Ρ Η !!!!! ΜΕ 123 ΜΒ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΣΤΗΣΙΜΟ!!!!!!!!! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗ!!!!!!!http://www.modaco.com/content/i900-omnia-rom-discussion/275903/new-dr-dot-1-0-soe-14-11-08-the-best-rom-ever/ ADDED: NET CF 3.5 - NEW!! PIM_Backup 2.8 PHM RegEdit Advanced_Configuration_Tool_v3_3 UC Disable Error Reporting Disable Customer Feed Back Disable Security warnings StartUpMgr SoftKey NoData- NEW!! Thank to Paul Time sync- NEW!! DrYARBluetooth 1.6.1- NEW!! Soft Reset sotfware- NEW!! Long Press Vol up Key By Dr.Dot- NEW!! SnapShot- NEW!! X-Button 1.5- NEW!! SMS Tweaker 1.5- NEW!! Tone Manager- NEW!! New Black Theme- NEW!! and other things for more speed Removed:: blink.gif Samsung Widget Rss Podcasts Viedo Edit Smart Reader Fm photo album Samsung Today 1 Samsung Today 2 Java launcher Digi_frame opera Flash lite 2.1 εδω αρχεια cab για να βαλετε οτι γουσταρετε http://sultanaa.com/awg/CABs/Omnia%20software/14-11-2008%20(ALL%20NEW)/ ο τηλεφωνο γιατι το αφησε και δε το ξηλωσε κι αυτο..?? ειπαμε lite αλλα οχι κι ετσι.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Όχι απλά ήθελα να δώ και την άλλη όψη του νομίσματος(HD)..απογοητεύτηκα και ξαναγύρισα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digigram Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Καλησπερα σε ολους αγορασα και γω το κινητο αλλα τελικα δεν με βολευει και το πουλαω επειδη δεν εχω προσβαση στις αγγελιες οποιος ενδιαφερετε ας μου στειλει pm :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Παιδια, σε ποια com παιζει το gps του omnia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strvls Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Όχι απλά ήθελα να δώ και την άλλη όψη του νομίσματος(HD)..απογοητεύτηκα και ξαναγύρισα!!! γιατι απογοητεθτικες από το HD; ακουγονται πολλα καλα για αυτο το ppc; βρισκεις καλυτερο το ομνια; υ.γ: και εγω το ομνια εχω αλλα πιστευα οτι το hd ειναι ακομα καλυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Πρωτες εντυπωσεις απο τη νεα lite rom. Το κινητο ειναι υπερβολικα ελαφρυ. Ανοιγει αμεσως, χωρις να κανει 1 ωρα οπως εκανε πριν, φορτωνει τα παντα πολυ γρηγορα. Βεβαια, ειχα συνηθισει με μερικα βασικα πραγματακια, οπως το main menu, το οποιο το βρηκα απλα εγκαθιστωντας το launcher. Επισης, ολα αυτα τα προγραμματα που εχουν βγει, τα περισσοτερα τα περασα ολα, αλλα στην εγκατασταση τους, τα εβαλα στο my storage, με αποτελεσμα να εχω ακομα ελευθερα 107mb, πραγμα που σημαινει οτι δεν επιβαρυνει την μικρη μνημη. Τη συνιστω ανεπιφυλακτα! Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikegli Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 απο default com 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosifm Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Πρωτες εντυπωσεις απο τη νεα lite rom. Το κινητο ειναι υπερβολικα ελαφρυ. Ανοιγει αμεσως, χωρις να κανει 1 ωρα οπως εκανε πριν, φορτωνει τα παντα πολυ γρηγορα. Βεβαια, ειχα συνηθισει με μερικα βασικα πραγματακια, οπως το main menu, το οποιο το βρηκα απλα εγκαθιστωντας το launcher. Επισης, ολα αυτα τα προγραμματα που εχουν βγει, τα περισσοτερα τα περασα ολα, αλλα στην εγκατασταση τους, τα εβαλα στο my storage, με αποτελεσμα να εχω ακομα ελευθερα 107mb, πραγμα που σημαινει οτι δεν επιβαρυνει την μικρη μνημη. Τη συνιστω ανεπιφυλακτα! Το gps δουλεύει κανονικά, γιατί στο omniacs.net διάβασα πως έχει προβλήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neklek Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 To destinator 7 θελει καμμια ειδικη ρυθμιση για να δουλεψει? του βαζω com 3 αλλα δεν βλεπει το gps? Παράθεση Sony Vaio P VGN-P31ZK/Q(still rocks ;) ) Nokia 700 Symbian belle FP2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 To destinator 7 θελει καμμια ειδικη ρυθμιση για να δουλεψει? του βαζω com 3 αλλα δεν βλεπει το gps? επειδη δεν ειναι σιγουρη η θυρα πηγαινε (ανοιξε το destinator) επιλογες/ρυθμισεις/σημα gps/ρυθμιση/αναζητηση gps και πατα το θα βρει μονο του τη θυρα οταν θα βρει το gps πατα οκ και βγες εξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Το gps δουλεύει κανονικά, γιατί στο omniacs.net διάβασα πως έχει προβλήματα? μια χαρα δουλευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts