hellas200 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Help me ligo re paidia gt einai k i 1i mou fortisi me to OMNIA!! Oi perisoteroi edw ti kanete gia oli tin nyxta? 1)turn off 2)adranopoiisi 3)to afinete na svisei apo moni tis apla i othoni(opws ginetai px me to s2u2)??? κλειδωμα(πατημενο συνεχεια το κουμπι που κλεινεις την κληση) και μετα κλεισιμο απο το κουμπι επανω ετσι κλεινει αλλα δουλευει και το τηλ. και το ξυπνητηρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Ok...athanaso77 αλλα θα προτιμουσα να απαντουσες κιολας στην ερωτηση μου!!! Thx παντως....:blink: Dikio exeis... (twra grafw egw me greeklish, alla dystyxws den mporw na kanw kai alliws apo edw pou eimai) Egw na sou pw tin alitheia oses syskeves tou eidous exoun perasei apo ta xeria mou (kai den einai liges)... pote den tis kleinw kai pote den eixe dimiourgisei problima stin mpataria. Synepws den yparxei thema kai tha sou synistousa na kaneis apla kai afoba oti se bolevei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sasho Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Παιδιά κάποιος είχε στείλει ενα τρυκ (κωδικός του στυλ *#χχχχχχ#) που έκανε αυτόματη αναβάθμιση στο firmware της κάμερας. Παρόλο που έψαξα στο thread δεν το έχω βρει. Αν δεν κάνει κόπο ας το ξαναστείλει. Επίσης τυχόν σχόλια (όντως δουλεύει ?) θα ήταν ευπρόσδεκτα. Ευχαριστώ :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Παιδιά κάποιος είχε στείλει ενα τρυκ (κωδικός του στυλ *#χχχχχχ#) που έκανε αυτόματη αναβάθμιση στο firmware της κάμερας. Παρόλο που έψαξα στο thread δεν το έχω βρει. Αν δεν κάνει κόπο ας το ξαναστείλει. Επίσης τυχόν σχόλια (όντως δουλεύει ?) θα ήταν ευπρόσδεκτα. Ευχαριστώ :):):) *#0228# ;) edit ριξε καμια ματια εκει ;) http://omniacs.net/index.php Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X_phoner Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Χίλια συγνώμη αν η ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί ....αλλά μετά από πολυ ψάξιμο δεν κατέληξα κάπου...... Λοιπόν, ως νέος χρήστης Omnia πειραματίστηκα αρκετά με τις συνδέσεις net,wap,gprs κτλπ.....και αφού δημιούργησα ουκ ολίγες.... αποφάσισα αφού βρήκα λύση να συνδέομαι, να τις διαγράψω......από τις ρυθμίσεις,συνδέσεις κτλπ....οκ τις διέγραψα....αλλά η λίστα στο Nodata παραμένει full με τις ίδιες συνδέσεις και διαφορετικά ονόματα.....πως γίνεται να φύγουν και από εκεί? ευχαριστώ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 ipmart-forum.com Ean thes ta sbineis. Den epireazei kati sti leitourgia tous apo ti stigmi pou ta exeis egkatastisei. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σου! :D:rolleyes:;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Συμφωνω απολυτα με τον παραπανω φιλο και επαυξανω μαλιστα. η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει επιτελους να σταματησει η διαμαχη μεταξυ των κατοχων διαφορων συσκευων για το ποια ειναι η καλυτερη και ποια οχι. Σε καθε περιπτωση ειναι καθαρα υποκειμενικη η γνωμη του καθενα, και ενα παραπανω οταν σε ενα ιδιο μοντελο π.χ το omnia ( το χρησιμηποιω σαν παραδειγμα μιας και ειναι το tpic του εδω), μπορει σε καποιον να κραταει η μπαταρια 4 μερες και σε καποιον αλλο 1. Απο συσκευη σε συσκευη παρατηρουνται αρκετες διαφορες στις επιδοσεις, ειτε αυτο λεγεται μπαταρια ειτε λεγεται επεξεργαστικη ισχυς ειτε ασυμβατοτητα με καποιες εφαρμογες. αυτο απο μονο του λεει πολλα. Το νοημα των forum ειναι να βοηθηθουν οι εκαστοτε κατοχοι οποιασδηποτε συσκευης ωστε να κανουν οσο το δυνατον καλυτερη χρηση, καλυτερη εκμεταλλευση των δυνατοτητων της συσκευης, να λυσουν καποια προβληματα, να βρουν λυσεις σε διαφορες αποριες. Ενα απο τα ατου των forum ειναι η δυνατοτητα αυτων που δεν εχουν τη συσκευη αλλα θελουν να την αγορασουν, να μπορεσουν να διαβασουν τα σχολια των ηδη κατοχων και να μπορεσουν να αποφασισουν αν η συσκευη αυτη ταιριαζει στα δικα τους γουστα, προτυπα, η με οποιον αλλο τροπο επιλεγει κανεις την αγορα μιας συσκευης. Εδω πρεπει να υπαρχει λοιπον μια χρηση τομη. κι'εγω σας λεω οτι αν καποιος αυτη την στιγμη ειναι αναμεσα σε ενα HD η ενα OMNIA η ενα IPHONE (η σειρα που τα γραφω δεν παιζει κανενα ρολο), και διαβαζει τα 3 topic εδω στο myphone, ειμαι σιγουρος οτι τουλαχιστον το 50% αυτων μπερδευονται ακομα πιο πολυ και δεν ξερουν τι να κανουν στο τελος. Κι'αυτο γιατι στο ιδιο topic ακους πραγματα εντελως αντιθετα πολλες φορες και τελικα δεν ξερεις τι να πιστεψεις. Πρεπει να καταλαβουμε οτι τελεια συσκευη δεν υπαρχει. η λεξη "τελεια" ειναι καθαρα υποκειμενικη. αναλογα τι ψαχνει ο καθενας απο μας, η τελεια συσκευη ειναι αυτη που θα επιλεξει για εκεινον, και οχι αυτη που λενε οι πολλοι η αυτοι που αγοραζουν οι πολλοι (βλεπε τι εγινε με το iphone που οι μισοι το πηραν λογω μοδας). Και επισης δεν υπαρχει συσκευη χωρις μεινεκτηματα και χωρις προβληματα. εγω τοσα χρονια δεν ειχα ουτε μια συσκευη που να μην χρειαστηκε να ψαξω και να διαβασω καποιο forum για να δω τι θα κανω. τι παει να πει αυτο, οτι δεν επελεξα καλες συσκευες ? οχι φυσικα. τελειωνω λεγωντας το εξης. καποιος εγραψε οτι στο hd δεν τον νοιαζει αν δεν τραβαει φωτογραφιες καλες και καποιοι βγηκαν να το κρινουν γιατι μια συσκευη με τοσα χρηματα δεν εχει καλη καμερα. ειναι καθαρα υποκειμενικο το αν με ενδιαφερει εμενα η καμερα του η οχι. Εγω προσωπικα θα φωναζα και θα διαμαρτυρομουν αν το μηχανημα ειναι αργο η αν η οθονη του δεν ειναι καληη αν δεν ειχε καλο gps. στην ουσια αυτα και καποια αλλα βασικα πληρωνεις σε ενα καλο Ppc. μακαρι να υπηρχε ενα ppc να μην ειχε καθολου καμερα. θα το επαιρνα εγω προσωπικα με τη μια. και σιγα τις πολλες φωτογραφιες που θα τραβηξετε με ενα omnia η ενα hd. υπαρχουν με 150 ευρω φωτογραφικες μηχανες τοσο slim που δεν θελει καν συζητηση. βοηθηστε ο ενας τον αλλο και χαρειτε με την χαρα του αλλου. εγω χαιρομαι και εσας που παιρνετε το omnia και εσας που πειρνετε το hd. χαιρομαι και με αυτους που παιρνουν ενα κινητο των 100 ευρω γιατι τοσα εχουν και τοσα θελουν να διαθεσουν. αυτα εν'ολιγης και συγνωμη για το μεγαλο Post. καλη σας μερα, φιλικα Αντωνης Συμφωνώ και επαυξάνω! :cool::cool::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 πας εδω και κατεβαζεις αυτο (15 μερες εχεις για να το δοκιμασεις) http://www.spbsoftwarehouse.com/products/mobileshell/download.html??en μετα πας εδω και κατεβαζεις αυτο(Release 3.1.1 WQVGA (240x400-Omnia) version (Multilanguage)) http://www.imarche.net/omnia/fullpacks.php και ακολουθεις τις οδηγιες το wifi πιστευω οτι ετσι ειναι και εγω εχω τα ιδια προβληματα (ισως θεμα ρομ) αδυναμο σημα και οποτε θελει ειναι πιο δυνατο Σε ευχαριστώ θερμά και πάλι για την αμέριστη βοήθεια σου! Δυστυχώς το ίδιο διαπίστωσα και εγώ εχθές στο κατάστημα που πήγα για τα σχετικά με το wi-fi.Ο ένας εκ των υπευθύνων είχε αγοράσει για προσωπική του χρήση την ίδια συσκευή και φυσικά αντιμετώπιζε το ίδιο θέμα... Πάραυτα κάποιοι χρήστες έχουν δηλώσει εδώ απόλυτα ικανοποιημένοι από τη λήψη του! Θεωρώ πάντως ότι από τα γνωστά secret codes του hardware πρέπει να υπάρχει κάποια ρυθμισούλα της ευαισθησίας του.Αν κάποιος το έχει "ψάξει" ας μας βοηθήσει και εμάς...! :rolleyes:;):rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Shooting mode: Single SCN: None Size: 2560x1920 Extend View: On Timer: off Quality: High White balance: Auto Effect: No Effect Focus: On ISO: 50 Metering: Center Contrast: +1 Saturation: +1 Sharpness: +1 GPS: off WDR: On Anti-Shake: On Αυτή η λειτουργία WDR δεν έχω καταλάβει τι κάνει,όπως επίσης και η λειτουργία "Μέτρηση" με επιλογές "Κέντρο,Στίγμα,Καλούπι".Καμιά ιδέα;;; Το μανουάλι ντεν λέει τι είναι δαύτα!!! :lol: :wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Οφείλω και δημόσια να ευχαριστήσω το φίλο "serafino" για την άμεση ανταπόκριση του για το "spb shell". :D Τελικά μήπως βρήκε και κάποιος πως στέλνουμε πάνω από ένα αρχείο (φωτογραφία,MP3) μέσω Bluetooth ,ή τα windows δεν μας δίνουν αυτή τη δυνατότητα; :wacko::(:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Οφείλω και δημόσια να ευχαριστήσω το φίλο "serafino" για την άμεση ανταπόκριση του για το "spb shell". :D Τελικά μήπως βρήκε και κάποιος πως στέλνουμε πάνω από ένα αρχείο (φωτογραφία,MP3) μέσω Bluetooth ,ή τα windows δεν μας δίνουν αυτή τη δυνατότητα; :wacko::(:wacko: Στέλνω κανονικά όσα θέλω μέσω Resco Explorer. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neklek Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Νέα greek rom http://omniacs.net/showthread.php?t=342 :) Αυτη την pda rom φοραω απ την αγορα του...:blink:... μονο η radio rom αλλαζει..:( Παράθεση Sony Vaio P VGN-P31ZK/Q(still rocks ;) ) Nokia 700 Symbian belle FP2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Μην το λες για πλάκα... Εγώ πάντως έχοντας ΟΜΝΙΑ και το Diamond, το πήρα (το HD) για να το δοκιμάσω, και το έδωσα σε 3 ημέρες... Γούστα είναι αυτά.. :) Δεν θέλεις να μας πεις τι σε χάλασε; Θα έχει ενδιαφέρον. Εστω στο θέμα του HD... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Ελπιζω να μην ακουστει ειρωνικα αυτο που θα πω, αλλα ετσι οπως τα ειπες μου ηρθε στο μυαλο η παροιμια, δασκαλε που διδασκες... Εχεις δικιο σε οσα λες, απλα μην πεφτεις στην παγιδα των πορωμενων που κανουν οσα λες πιο πανω. Πες την αποψη σου, διαβασε τις υπολοιπες, και κρατα μια σταση απαθειας απλα. Αυτο θα κανω φιλε μου... Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speccyace Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Υπάρχει κανένα νέο απο το που θα βρούμε TV out cable ? Το omnistore δεν απαντάει ούτε σε e-mail ούτε σε τηλέφωνα .... Μόνη λύση είναι απο Γερμανία ή έχει πάρει κάποιος από εδώ μέσα από αλλού ? Έχει γίνει θέμα λίγο πιο παλιά αλλά δε βρήκα άκρη τελικά . Υπάρχει περίπτωση να το φέρει αντιπροσωπεία ή Γερμανός ? :blink::blink: :ninja: Παράθεση Τώρα : Xiaomi Poco F3 128GB,Nvidia Shield K1,Ipad Air, Ainol Fire, Ipad 3,Xbox Series S,Xbox 360,Wii U ,3DsXL,Psp,Ps2,Ps1,Spectrum 48k,Amiga 1200,Amiga 1200 Tower 040+PPC Παλιά : Poco F3 128GB, Samsung S7 Edge,Note 4,Note 3,Samsung tab pro 8.4,Samsung S3,Iphone 4,Nexus 7,Samsung Galaxy tab 10.1,Ainol Aurora II,Yinlips YDPG18,Archos 80 G9 250 Gb, Haipad M7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Φίλε μου εγώ το πήρα από γερμανία από AKKU-KINGH.DE αλλά μην το πάρεις από αυτούς. χθές είχα ειδοποίηση από την πιστωτική μου κάρτα πως τα στοιχεία μου διέρευσαν στην γερμανία πως έγιναν συναλλαγές! η μοναδική αγορά που έχω κάνει στην γερμανία είναι από αυτους!!!! Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 To ebay, που ειναι μεγαλο, αξιοπιστο και εχει τα παντα, δε σας κανει; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Αυτη την pda rom φοραω απ την αγορα του...:blink:... μονο η radio rom αλλαζει..:( μηπως μπορεις να γραψεις ποια ακριβως εκδοση pda και τηλεφωνου ? και απο που το πηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Παιδια, επειδη δεν ειδα να το προτεινει καποιος, το βρηκα και στον Κωτσοβολο ! Το απογευμα παω να το παρω :D Samsung Omnia 16Gb :cool: Αυριο που θα εχω παιξει λιγακι μαζι του, θα σας παραθεσω εκδοσεις, Rom και τα ρεστα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neklek Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 μηπως μπορεις να γραψεις ποια ακριβως εκδοση pda και τηλεφωνου ? και απο που το πηρες? Σορρυ παιδια ..γραψτε λαθος... η δικια μου εχεί " Ι" oxi "J"....ακυρο.... Παράθεση Sony Vaio P VGN-P31ZK/Q(still rocks ;) ) Nokia 700 Symbian belle FP2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 To ebay, που ειναι μεγαλο, αξιοπιστο και εχει τα παντα, δε σας κανει; εχεις βρει στο ebay cable-tv για το omnia :( για δωσε λινκ αν μπορεις. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 εχεις βρει στο ebay cable-tv για το omnia :( για δωσε λινκ αν μπορεις. ευχαριστω http://cgi.ebay.co.uk/Original-Samsung-TV-AV-Kabel-S20-f-Samsung-i900-Omnia_W0QQitemZ370112390474QQcmdZViewItem?hash=item370112390474&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1301%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 http://cgi.ebay.co.uk/Original-Samsung-TV-AV-Kabel-S20-f-Samsung-i900-Omnia_W0QQitemZ370112390474QQcmdZViewItem?hash=item370112390474&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1301%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318 ευχαριστω πολυ για το λινκ... το εχω δει αυτο, αλλα απο την φωτο δεν μου φαινετε να κανει για ομνια. το εχεις εσυ ή ξερεις αν οντως δουλευει με το ομνια? και στις αξιολογισεις του πωλητη δεν βλεπω καποιον να λεει κατι για το συγκεκριμενο. εχω καποιες επιφυλαξεις για να το παραγγειλω :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Πριν λιγες μερες ειχα κοιταξει και εγω στο ebay και δεν ειχα βρει τιποτα. Οσο για το συγκεκριμενο, αν ο τυπος του ειναι οντως αυτος που περιγραφει, τοτε κανει. Η φωτο ειναι απο αλλο καλωδιο samsung, αλλα ο τυπος κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 αλλα απο την φωτο δεν μου φαινετε να κανει για ομνια. το εχεις εσυ ή ξερεις αν οντως δουλευει με το ομνια? Den eimai katoxos tis sygkekrimenis syskevis kai den exw asxolithei parapanw me afto. Mporeis omws na steileis ena e-mail ston pwliti gia na diefkriniseis tis apories sou (se periptwsi pou sou fainetai diaforetiko to bisma ktl an kai aftoi synithizoun na bazoun mia fwtografia gia ola). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts