VitzRs Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Αααα... Πασο τοτε... Νομιζα οτι το ηθελες απο το συγκεκριμενο καταστημα... Όχι ρε συ.. το web-410 κάνει €63.99 ενω στο ebay μόλις $25 ;) Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Αν αγοραζα, το 410 θα επαιρνα. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Αν αγοραζα, το 410 θα επαιρνα. Αυτό μάλλον θα πάρω.. Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Καλοριζικο τοτε ;) Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Το οτι έχουμε ιδιες αποψεις δεν σημαινει οτι ειμαστε και παρείτσα. Μαθε να διαβαζεις. Οποτε θελεις κανουμε και ενα συγκριτικο με το Ομνια vs Xperia οσον αφορα το GPS! Ειχα ακουσει για κοντρες με αυτοκινητα, μηχανες, αντε και φορτηγα. Κοντρες κινητων με βαση το gps πρωτη φορα το βλεπω! :ninja::ninja: Και μάλιστα σε Betta εκδόσεις;;; :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Αν διάβασες το ποστ μου, θα είδες οτι ήμουν στην βεράντα μου. Απο εκεί έχω δεξιά μου πολυκατοικία που με κρύβει τελείως και αριστερά μου το ίδιο στα 30μ (πενταόροφες). Οπτική επαφή είχα κάθετα απο πάνω ουρανό και μόνο Βόρεια, και πολύ λίγο Βορειοδυτικά. ΔΕΝ είχα Νότια καθόλου, ούτε Νοτιοανατολικά, ούτε Νοτιοδυτικά άνετα... Ξέρω τι ποστάρω, μην ανησυχείς... Ένα χαρακτηριστικό του GPS του OMNIA είναι οτι η συσκευή για να πιάνει καλά, πρέπει να είναι όρθια. Αν κοιτάει η οθόνη ουρανό, μειώνεται αρκετά η ισχύς του σήματος... Φαίνεται ο δέκτης είναι επάνω στην κεραία (φαντάζομαι) και το σασί της συσκευής του κόβει το σήμα. Το ίδιο ισχύει και αν το έχεις ανάποδα. Μόνο όρθιο πιάνει καλύτερα. Υπήρχε και σχετικό σήμα κεραίας GPS στη "ζελατίνα" στο πίσω καπάκι κατά την αποσυσκευασία,το γράφει και στις οδηγίες,ότι GPS λήψη σε θέση "πορτραίτου", δηλαδή όρθιο... (Του σηκώνετε φαίνεται ... (sorry,πλάκα κάνω)). :lol::lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Ομνιάκηδες και αντιΟμνιάκηδες,χαλαρώστε λίγο! Άντε μη σας πετάξω κανά Omnia στο κεφάλι (το δικό μου φυσικά που δεν πιάνει Wi-Fi...) :p Λοιπόν,έχετε σκεφτεί πως το Omnia σας γίνετε ένα πολύ χρήσιμο αλφάδι;;; Ναι,σωστά! ΟμνιAλφάδι! Και τηλέφωνο και εργαλείο! Όσοι έχουν βάλει το παιχνίδι "Resco Βubbles" και πάνε στην επιλογή "options" ,έχουν τη δυνατότητα να έχουν ένα ηλεκτρονικό αλφάδι στην οθόνη τους,καθότι η πλάτη του είναι τελείως επίπεδη! Πολλά πολλά φιλάκια σε όλους... και μάλλον από Τετάρτη θα επιστρέψω δριμύτερος! Εώς τότε χαλαράάάάάά.... :lol::lol::lol::lol::lol: Το 930,ή Τ... Omnia Θέλω... και χάρισμα σας το 900άρι 16γίγα μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ee5993 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 kalispera paidia...ithela na rwtisw an to tweak me tin registry gia na pianei kala to GPS ginetai mono se aggliki i kai se Elliniki Rom????thx!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 εγω παντως μεσα στο σπιτι δεν εχω βρει ποτε σημα ανεξαρτητα το χρονο που το εχω αφησει σε ανοιχτο ουρανο θελει κανα 2-3 λεπτα κρυο κλειδωμα ενω ζεστο κλειδωμα γυρω στο 1 λεπτο(ισως και λιγοτερο) υ.γ. επειδη η κουβεντα για το gps του ομνια εχει γινει παλιοτερα βαριεμαι να τα ξαναγραψω (το gps κανει τη δουλεια του αξιοπρεπως αλλα μεχρι εκει ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 kalispera paidia...ithela na rwtisw an to tweak me tin registry gia na pianei kala to GPS ginetai mono se aggliki i kai se Elliniki Rom????thx!! και σε ελληνικη γινεται εδω http://www.omniacs.net/showthread.php?t=44 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 εγω παντως μεσα στο σπιτι δεν εχω βρει ποτε σημα ανεξαρτητα το χρονο που το εχω αφησει σε ανοιχτο ουρανο θελει κανα 2-3 λεπτα κρυο κλειδωμα ενω ζεστο κλειδωμα γυρω στο 1 λεπτο(ισως και λιγοτερο) υ.γ. επειδη η κουβεντα για το gps του ομνια εχει γινει παλιοτερα βαριεμαι να τα ξαναγραψω (το gps κανει τη δουλεια του αξιοπρεπως αλλα μεχρι εκει ) Έτσι. Έτσι δουλεύει. Τέλος.. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpanop Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Συνφορουμιτες μολις μπηκα κι εγω απο χτες στο club του omnia... Ομολογω τα εχετε καλυψει τα περισσοτερα θεματα που ηθελα να αντιμετωπισω, αλλα ειναι ακομα 3 στα οποια δε βρηκα απαντηση και θα βοηθουσε πολυ αν βρισκοταν! 1. Το πληκτρολογιο της samsung γιατι εχει μονο ελληνικα και δεν παιρνει αγγλικα; (προφανως εχω την ελληνικη version της συσκευης). Χανω κατι; 2. Αυτο το ατιμο αρχειο κλησεων (call history κοινως) βγαζει κατι τεραστια fonts με αποτελεσμα φαινεται μονο η αρχη του καθε ονοματος. υπαρχει τροπος να μικρυνουν; η αλλιως καποιο εναλλακτικο προγραμματακι που να παρουσιαζει αλλιως το call history; 3.Μηπως εχουμε βρει skin και ελληνικη προσαρμογη του PCM keyboard που να δουλευει στην αναλυση της οθονης μας; Η καποιο αλλο πληκτρολογιο που να εχει ελληνικα και να εχει μεγαλα πληκτρα ωστε να πατιωνται με τις χοντροδαχτυλαρες μου; :-) Ευχαριστω και καλως σας βρηκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strvls Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 καλησπερα παιδια. ξερει καποιος πως μπορω να βαλω εικονα σε μια επαφη ωστε οταν μου τηλεφωνα να βγαζει full screen την εικονα και οχι σε σμικρυνση (χωρις τη χρηση του s2u2); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_z_a_p_c_o_ Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 παιδια μπορει να μου πει κανεις πιο abote flashlite πρεπει να περασω για να ακουω ραδιο και να βλεπω video μεσω ιντερνετ? συνεχεια ζητα να κατεβασω το αρχειο αλλα δεν το βρισκω πουθενα. θα μπορουσε καποιος να βαλει ακριβως το αρχειο που πρεπει να κατεβασω???:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
new_lifer Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 IM+ (text) fring (text+voicecalls) λινκς και screenshots http://3286.servehttp.com/omnia/#usef o λογος που αποφευγω το microsoft msn ειναι ο παραπανω, αλλα και το γεγονος οτι δεν υποστηριζει και ολα τα υπολοιπα. και για desktop windows Trillian δαγκωτο. asta file edo kai mia vdomada epatha to idio.. 486 epafes... iparxi kanenas tropos na tis epanaferume?? giati merikoi filoi otan mu milane erxete to parathiro kai tus kano add sto contact list.. apo to pc.. kai mu tus ksana anagnorizi opos palia.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
new_lifer Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Και τωρα μια ερωτησουλα για λιγο ΠΙΟ ψαγμένα ατομα εδω μέσα... Πάνω στο ψάξιμο του τηλ μου μπήκα στο msn mesenger που έχει στα προγράμματά μας.Ολα καλα μεχρι εκει μια χαρά αναγνώρισε και τις 150 contacts που ειχα στο msn μου (μετά απο αίτηση απο το τηλ για συγχρονισμο με το msn)και γενικά δουλεψε αψογα.Κλείνω λοιπόν το msn και μετα απο λίγο βλέπω άναυδος οτι εχει παει και έχει βαλει ΟΛΑ τα 150 contacts απο το msn στον τηλ κατάλογό μου...:O Το σίγουρο είναι οτι αυτο ΔΕΝ βολευει διοτι μέσα στον τηλ κατάλογο θα θελα να έχω μόνο τηλεφωνικές επαφές ΚΑΙ οχι contacts απο msn μαζι με τηλεφωνα...Γενικά γινεται ενας χαμός και ΔΕΝ εχει καποια επιλογή για να ''βλέπουμε'' ΜΟΝΟ τα τηλ ή ΜΟΝΟ τα contacts στον τηλ κατάλογο. Θα μου πείτε γιατί δεν σβήνεις τα contacts apo ton κατάλογο να τελειώνεις? ΠΡΟΣΟΧΗ το έκανα και την επόμενη φορά που μπηκα στο msn απο το κινητό έκανε συγχρονισμό ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ και ΕΣΒΗΣΕ ολα τα contacts απο το email μου.(αφου τα είχα σβησει απο τον τηλ κατάλογο)Αποτέλεσμα αυτου οταν προσπάθησα να μπw και απο το pc στο msn είχα χάσει και εκει τα contacts:mad:Παιδιά προσοχη μην την πατήσετε κι εσείς... Η ερωτηση λοιπόν είναι πως θα μπαίνουμε στο μσν με το τηλ και να ΜΗΝ αποθηκευει τις επαφες στον κατάλογο...... asta file edo kai mia vdomada epatha to idio.. 486 epafes... iparxi kanenas tropos na tis epanaferume?? giati merikoi filoi otan mu milane erxete to parathiro kai tus kano add sto contact list.. apo to pc.. kai mu tus ksana anagnorizi opos palia.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
new_lifer Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 παιδια οσοι σβησατε καταλαθος τις επαφες σας με το msn οταν κανετε στην αρχη sign in σας ρωταει...απλα το απενεργοποιειτε...υπαρχει και επιλογη απο το windows live menu eixa to idio provlima me to msn exasa 487 epafes.. den exo katalabi omos pos tis epanafero please help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 3.Μηπως εχουμε βρει skin και ελληνικη προσαρμογη του PCM keyboard που να δουλευει στην αναλυση της οθονης μας; Η καποιο αλλο πληκτρολογιο που να εχει ελληνικα και να εχει μεγαλα πληκτρα ωστε να πατιωνται με τις χοντροδαχτυλαρες μου; http://www.omniacs.net/showthread.php?t=196 Σε καλη μερια! Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Σε οσους εκαναν το κολπο ρε το registry για το gps, μηπως θα μπορουσε καποιος να μου δωσει λινκ να κατεβασω καποιο προγραμμα για να το κανω, γιατι δεν βρισκω καποιο καλο; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosifm Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 demo is now up.. video on latest J9 LITE02 ROM with many programs installed, check out the free RAM/ROM. http://omnia.servehttp.com/omnia/ go to => Multimedia Gallery => DTHJ9LTE02 ROM have fun. ps. video is still uploading itself.. soon it will be available on the site. Στο video φαίνεται στο κέντρο της today screen ένα ορθογώνιο με την ώρα και αρκετές άλλες εφαρμογές. Που το βρίσκω αυτό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos83 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Καλησπέρα, έβαλα σήμερα στο omnia το destinator 7 αλλα οταν πατάω να παώ στο χάρτη για να μου δίξει που βρίσκομαι δεν βρίσκει δορυφόρους...ενώ αν μπώ στις ρυθμήσεις μου βρίσκει 3 δορυφόρους... Ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει??? υπαρχει κάποια άλλη ρύθμηση που δεν έχω κάνει??? Thanx! :happy: Παράθεση Φιλικά Μάνος, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Καλησπέρα, έβαλα σήμερα στο omnia το destinator 7 αλλα οταν πατάω να παώ στο χάρτη για να μου δίξει που βρίσκομαι δεν βρίσκει δορυφόρους...ενώ αν μπώ στις ρυθμήσεις μου βρίσκει 3 δορυφόρους... Ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει??? υπαρχει κάποια άλλη ρύθμηση που δεν έχω κάνει??? Thanx! :happy: Περιμενε λιγο ακομα σε ανοιχτο χωρο, οτι βρισκει 3 δεν λεει τιποτα, εκει που βλεπεις τους 3 περιμενε να εμφανισει συντεταγμενες κτλπ., πρεπει να πιασει 6-7 δορυφορους. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkountanis Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Καλησπέρα, έβαλα σήμερα στο omnia το destinator 7 αλλα οταν πατάω να παώ στο χάρτη για να μου δίξει που βρίσκομαι δεν βρίσκει δορυφόρους...ενώ αν μπώ στις ρυθμήσεις μου βρίσκει 3 δορυφόρους... Ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει??? υπαρχει κάποια άλλη ρύθμηση που δεν έχω κάνει??? Thanx! :happy: ΩΧΧΧΧ.!! ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ.... οτι οι μισες συσκευες ομνια, εχουν βγει με γρηγορο αξιοπιστο gps, και οι αλλες μισες οχι..!! :blink::worry::O:D ετσι εξηγειτε μαλλον οτι σε καποιους κλειδωνει πολλους και γρηγορα, και σε καποιους αλλους, "τα ζωα μου αργα" . :X ενοειτε οτι κανω χιουμορ ετσι? απλως δυσκολευομαι να καταλαβω πως σε καποιους δουλευει καλα, και σε αλλους οχι.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosifm Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 ΩΧΧΧΧ.!! ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ.... οτι οι μισες συσκευες ομνια, εχουν βγει με γρηγορο αξιοπιστο gps, και οι αλλες μισες οχι..!! :blink::worry::O:D ετσι εξηγειτε μαλλον οτι σε καποιους κλειδωνει πολλους και γρηγορα, και σε καποιους αλλους, "τα ζωα μου αργα" . :X ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ .... ότι τα σχόλια σου άρχισαν να γίνονται κουραστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Καλησπέρα, έβαλα σήμερα στο omnia το destinator 7 αλλα οταν πατάω να παώ στο χάρτη για να μου δίξει που βρίσκομαι δεν βρίσκει δορυφόρους...ενώ αν μπώ στις ρυθμήσεις μου βρίσκει 3 δορυφόρους... Ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει??? υπαρχει κάποια άλλη ρύθμηση που δεν έχω κάνει??? Thanx! :happy: πρεπει να σου γραψει "αξιοπιστο σημα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts