SAXOVTS Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 παιζει το ρομ αυτο αμα το πεταξω στο pc και το τρεξω ? χωρις να εχω κανει το fix για το version error ? γιατι θα βλεπει UK ΧΧ και οχι το DZ... ε και ? επίσημη ρομ είναι και το δικό μου ήταν απο singapure και όταν εκανα το fix έλεγε greece Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Καλησπέρα σέ όλους τούς φίλους.Συγνωμη εάν έχει απαντηθή αλλά δέν τό είδα κάπου. Εχω τό Omnia μέ τό Ελληνικό μενού μπορώ νά κάνω αναβάθμιση εγώ μέσω τού υπολογιστή μου όπως έκανα στό Νοκια Ν96 σάς ευχαριστώ γινεται φιλε μου αλλα δεν εχει βγει ελληνικη αναβαθμηση:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIEND Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 γινεται φιλε μου αλλα δεν εχει βγει ελληνικη αναβαθμηση:) Πολύ καλά σ'ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosifm Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Για να κάνω αναβάθμιση ROM ποια χώρα επιλέγω? Σιγγαμπούρη φαντάζομαι ... μιας και από εκεί το αγόρασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Για να κάνω αναβάθμιση ROM ποια χώρα επιλέγω? Σιγγαμπούρη φαντάζομαι ... μιας και από εκεί το αγόρασα ναι άλλα αν εχεις incorect version error τότε http://www.omniacs.net/showthread.php?t=25 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_z_a_p_c_o_ Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 παιδια οσο αφορα τη μπαταρια που ειπε πριν ενας φιλος οτι αν βαλουμε την οθονη στο μη αυτοματο ειναι οντος ετσι... το ειχα δοκιμασει πριν καμια βδομαδα οποτε ειμαι εγω 1ος :D που το ανακαλυψα αλλα δεν ειχα χρονο να μπω να το πω. επισης προσεξτε οτι αν εχετε παντα το wi-fi και το bluetooth ενεργο παλι κραταει πιο πολυ η μπαταρια. εμενα αποψη μου ειναι οτι το ομνια δουλευει αναποδα:lol::lol: οποτε φταιει η ελληνικη rom:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 παιδια οσο αφορα τη μπαταρια που ειπε πριν ενας φιλος οτι αν βαλουμε την οθονη στο μη αυτοματο ειναι οντος ετσι... το ειχα δοκιμασει πριν καμια βδομαδα οποτε ειμαι εγω 1ος :D που το ανακαλυψα αλλα δεν ειχα χρονο να μπω να το πω. επισης προσεξτε οτι αν εχετε παντα το wi-fi και το bluetooth ενεργο παλι κραταει πιο πολυ η μπαταρια. εμενα αποψη μου ειναι οτι το ομνια δουλευει αναποδα:lol::lol: οποτε φταιει η ελληνικη rom:mad: οποτε ανοιγω wifi η μπαταρια παει 10% πανω...:lol: Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 ε και ? επίσημη ρομ είναι και το δικό μου ήταν απο singapure και όταν εκανα το fix έλεγε greece απλα αμα το πας αντιπροσωπεία με το ιμε βρισκουν απο που ειναι η συσκευη και οχι απο το firmware... :rolleyes: Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Παιδια σιγουρα δεν εχει διαφορες το 8αρι με το 16αρι??Γιατι θελω να το παρω αλλα δεν χρειαζομαι παραπανω γιγα και λεω αν δεν εχει αλλη διαφορα μην δινω τσαμπα χρηματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro80 Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 επειδη δεν την παλευω με το resco keyboard...και τα μικροσκοπικα σκινς μπορουμε τελικα να βαλουμε το ελληνικο samsung keyboard στο αγγλικο ρομ και να παιζουμε ελληνικα αγγλικα με PHONEPAD ? που εχει τα γραμματα ανα τριαδες ? και με default english και secondary greek ? Η πιο ευλογη απορια.... ειχα ασχοληθει γιατι διαβασα στο modaco οτι μπορεις να "πειραξεις" καποια αρχεια μέσα απο το windows και να τροποποιησεις το πληκτρολογιο, οποτε βρηκα εναν φιλο με Ελληνικο Ομνια, εκανα backup και copy paste ολα τα αρχειακια που ειχανε το "keyboard-keypad-phonepad" αλλα καμια απολυτως αλλαγη>Ειδικα τωρα που στην καινουρια Ρομ εχουμε και haptic feedback στο keyboard θα ελεγε πολυ το ελληνικο, το resco landscape δεν την παλευει καθολου... Παράθεση Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Παιδια σιγουρα δεν εχει διαφορες το 8αρι με το 16αρι??Γιατι θελω να το παρω αλλα δεν χρειαζομαι παραπανω γιγα και λεω αν δεν εχει αλλη διαφορα μην δινω τσαμπα χρηματα.. ΔΕΝ ΕΧΕΙ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GrandeJim Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 wi-fi να το συνδέσεις με το pc σου εννοείς και να δώσεις ασύρματα ιντερνετ στο ομνια,ναι φυσικά και γίνετε. όσο για τον θέμα γερμανος,γιατί ασχολείσαι και δεν το παίρνεις απο expansys? Εγω στο pc μου περνω απο router ενσυρματα internet, δεν εχω wi-fi router γι'αυτο ρωταω εαν με ενα stickaki wi-fi θα κανω την δουλεια του usb!! Οσο για το γερμανο......αναγκαστικα λογο επιδοτησης..!!!Παντως ευχαριστω για την απαντηση σου, ολοι εδω περα κανετε πολυ καλη δουλιτσα:)!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Εγω στο pc μου περνω απο router ενσυρματα internet, δεν εχω wi-fi router γι'αυτο ρωταω εαν με ενα stickaki wi-fi θα κανω την δουλεια του usb!! Οσο για το γερμανο......αναγκαστικα λογο επιδοτησης..!!!Παντως ευχαριστω για την απαντηση σου, ολοι εδω περα κανετε πολυ καλη δουλιτσα:)!! ενα wifi σποτ μεσα στο σπιτι ειναι πιο σημαντικο και απο το πλυντηριο πιατων στις μερες μας... Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GrandeJim Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 μπα.. για να εχεις ερωτησεις δεν τις διαβασες ολες.. καποιοες τις πηδηξες..:D Δεν νομιζω να εχω πηδηξει κατι, ισα ισα που χωρις να εχω πιασει ποτε WM στα χερια μου προσπαθω να καταλαβω κατι τελειως ξενο για μενα και καθομαι και διαβαζω και ασχολουμε με τις ωρες οταν εχω χρονο-απλα επειδει δεν το εχω στα χερια μου καποια πραγματα δεν τα καταβαινω!Don't worry googliζω πριν ρωτησω:):)...!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 ενα wifi σποτ μεσα στο σπιτι ειναι πιο σημαντικο και απο το πλυντηριο πιατων στις μερες μας... Καλά, από το πλυντήριο πιάτων είναι σίγουρα. Δεν ξέρω μήπως είναι και από το πλυντήριο ρούχων.:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GrandeJim Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 ενα wifi σποτ μεσα στο σπιτι ειναι πιο σημαντικο και απο το πλυντηριο πιατων στις μερες μας... :blink::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIEND Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Μήπως γνωριζεται πώς βλέπουμε πιό firmware... εχει τό τηλέφωνο: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro80 Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Έχει δοκιμασει κανεις να ακουσει μουσικη μεσω Samsung Bluetooth (π.χ το WEP 200) δοκιμασα με 3 προγραμματακια μεταφορας ηχου στο ΒΤ αλλα τιποτα.. Παράθεση Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosssj8 Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Παιδιά πρέπει να κάνουμε ασφαλης κατάργηση για να βγάλουμε το κινητό απο τον υπολογιστή?Επίσης γιατί όταν συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή το κινητό πάει κάποιες ώρες μπροστά? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 μηπως εχει δοκιμασει κανεις το wm6.1 virtual machine με την καινουργια ρομ ??? :fool::fool::lol::lol::w00t::w00t: λοιπον αντε και το πρωτο επιμορφωτικο video πως σεταρουμε τα σκινς του ιταλου (se virtual pda) http://omnia.servehttp.com/omnia/ FAQ => Install Themes.. video θα ειναι διαθεσιμο σε λιγα λεπτα μιας και μολις τελειωσε το upload.. (με γευση απο Tiesto, μην με ρωτησετε ποιος ειναι, οπως ακουσα τις προαλλες μεσα στο μετρο, "πιο ειναι αυτος ?? καλος ειναι ?? " γιατι θα το πεταξω το κινητο απο το παραθυρο και θα ανεβασω στο σιτε της φωτο απο τα παρτυ gatecrasher οποιοι 3ερουνε στην αγγλια.).. Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
utumno Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Για να κάνω αναβάθμιση ROM ποια χώρα επιλέγω? Σιγγαμπούρη φαντάζομαι ... μιας και από εκεί το αγόρασα Από εκεί το αγόρασες, αλλά δεν έμαθες καλά το όνομα της χώρας.... Σινκαπούρη είναι το κανονικό ή Σιγκαπούρη αν προτιμάς. Αλλά όχι και Σιγγαμπούρη!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosifm Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Από εκεί το αγόρασες, αλλά δεν έμαθες καλά το όνομα της χώρας.... Σινκαπούρη είναι το κανονικό ή Σιγκαπούρη αν προτιμάς. Αλλά όχι και Σιγγαμπούρη!!!! Τι λες, να το παίξουμε ορθογραφικό λεξικό στο forum? Ευχαριστώ, λοιπόν για την πολύ κομψή διόρθωση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 ομνιακιδεs για χαλαρωστε σημερα μην σαs δειρω:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosifm Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 ομνιακιδεs για χαλαρωστε σημερα μην σαs δειρω:p Έχεις παιχνίδια για χαλάρωση??? Για στείλε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
utumno Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Τι λες, να το παίξουμε ορθογραφικό λεξικό στο forum? Ευχαριστώ, λοιπόν για την πολύ κομψή διόρθωση!!! Καλά ντε μη βαράς!!! (σορρυ για το ύφος πριν, δεν το εννοούσα!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts