SAXOVTS Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 stin perigrafi leei oti mporoume na to xrisimopoisoume kai san fako xerei kaneis pws? όταν είσαι στο today screen και μόνο τότε αν πατήσεις το πλαϊνό κουμπί το - να το πω έτσι παρατεταμένα ανάβει το φλας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 που ακριβως περναω το skin για το ομνια του destinator 7 ? destinatorapps>destinator>skin Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxconan Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 όταν είσαι στο today screen και μόνο τότε αν πατήσεις το πλαϊνό κουμπί το - να το πω έτσι παρατεταμένα ανάβει το φλας thanks............. Παράθεση My SmartPhones history Nokia: Nokia 6600 / Nokia N70 / Nokia N73 / Nokia N95 / Nokia N95 Black / Nokia N97 Win Mobile: HTC P3300 / HTC P3350 / Omnia / Omnia II Apple: iPhone 3G / iPhone 3GS / iPhone 4G / iPhone 4S / iPhone 5 16GB / iPhone 5s 16GB / iPhone 6 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 όταν είσαι στο today screen και μόνο τότε αν πατήσεις το πλαϊνό κουμπί το - να το πω έτσι παρατεταμένα ανάβει το φλας ετσι ετσι.. η λειτουργια των soft/hard keys μπορει να σεταριστει διαφορετικα οταν εισαι σε today screeen και σε αλλες screens... vito button mapper Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosssj8 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Παιδιά πήγα σήμερα στην wind για να παραγγείλω το κινητό και μια πωλήτρια εκεί μου λέει δεν το έχει ακόμα η wind ίσως σε μια βδομάδα.Δεν περίμενα κάτι τέτοιο.Έλεος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 ναι (βαλε το nodata και κλεισε τις συνδεσεις μεσω gprs) Πως γίνετε αυτό…? Δεν μπορώ να βγάλω άκρη σε τόσες πολλές σελίδες.:(:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Πως γίνετε αυτό…? Δεν μπορώ να βγάλω άκρη σε τόσες πολλές σελίδες.:(:wacko: εσύ τι θέλεις? θέλεις και ασύρματη σύνδεση και σύνδεση gprs? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dodo80s Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 destinatorapps>destinator>skin τα σβηνω τα αλλα τα skins ? επισης για να μπω στο dest θα πρεπει να μπαινω εκει που το εχω σωσει δλδ στη μνημη μεσα η υπαρχει τροπος να βγει μαζι με τα αλλα προγραμματα στο φακελο programms ? κατι εχω κανει λαθος με τα skins γιατι οταν το τρεχω κατω κατω στην οθονη φαινονται απο πισω τα αρχεια διορθωστε με σας παρακαλω Παράθεση θοδωρης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxconan Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 xei kaneis egatastisei to igo8 sta ellinika na mou stilei to arxeio? Παράθεση My SmartPhones history Nokia: Nokia 6600 / Nokia N70 / Nokia N73 / Nokia N95 / Nokia N95 Black / Nokia N97 Win Mobile: HTC P3300 / HTC P3350 / Omnia / Omnia II Apple: iPhone 3G / iPhone 3GS / iPhone 4G / iPhone 4S / iPhone 5 16GB / iPhone 5s 16GB / iPhone 6 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 τα σβηνω τα αλλα τα skins ? επισης για να μπω στο dest θα πρεπει να μπαινω εκει που το εχω σωσει δλδ στη μνημη μεσα η υπαρχει τροπος να βγει μαζι με τα αλλα προγραμματα στο φακελο programms ? δεν χρειάζεται να σβησεις τα άλλα σκιν,απλός όταν ανοίξεις το destinator θα πας στο μενού και από τις ρυθμίσεις θα αλλάξεις το σκιν. για να βλέπεις το destinator στα προγράμματα σου θα πρέπει να κάνεις μια συντόμευση του destinator στον φάκελο windows>start menu>programs http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2534423#post2534423 δεν εχεις κάνει κάτι λάθος,απλός πρέπει να αλλάξεις σκιν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 τα σβηνω τα αλλα τα skins ? επισης για να μπω στο dest θα πρεπει να μπαινω εκει που το εχω σωσει δλδ στη μνημη μεσα η υπαρχει τροπος να βγει μαζι με τα αλλα προγραμματα στο φακελο programms ? copy το destinator.exe πας windows => start menu => programs paste as shortcut rename the shortcut στο ονομα που θες και εισαι τζετε..;) Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro80 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 xei kaneis egatastisei to igo8 sta ellinika na mou stilei to arxeio? στα pm σου ... Παράθεση Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro80 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Ευχαριστώ. Εγώ δεν έχω scroll!! δεν ξέρω γιατί.. Ρυθμίζεται απο πουθενά; δεν βρήκα. Επίσης δεν έχω και λογαριασμό mms... πρέπει να τον δημιουργήσω; δεν θα έπρεπε να υπάρχει; (συσκευή ελληνική vodafone). :confused: κανε αναζητηση στο thread "vodafone settings,ή MMS" εχει αναφερθει, η αλλιως αναζήτηση στη μηνυματα ,οχι στα θεματα Παράθεση Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 εσύ τι θέλεις? θέλεις και ασύρματη σύνδεση και σύνδεση gprs? θέλω ασύρματη σύνδεση χωρίς gprs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dodo80s Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 copy το destinator.exe πας windows => start menu => programs paste as shortcut rename the shortcut στο ονομα που θες και εισαι τζετε..;) δεν μου δεινει επιλογη paste as shortcut κραταω και πατημενο στην οθονη μηπως βγαλει επιλογες αλλα τπτ Παράθεση θοδωρης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa87 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 όσο για την αφομοίωση όταν βρίσκεις αυτό που θες το κάνεις copy-paste σε ένα τχτ και τοχεις. Συμφωνώ...όταν καταλαβαίνω γιατί μιλάμε και με ενδιαφέρει το θέμα, φυσικά και το σώζω...αλλά μην νομίζεις ότι τα καταλαβαίνω όλα αυτά που λέμε εδώ μέσα...μην ξεχνάμε ότι ακόμα δεν έχω τη συσκευή οπότε πολλά από αυτά πόυ έχουν υποθεί εδώ μέσα μου φαίνονται κινέζικα...οπότε όταν μπαίνω στο θέμα λογικό είναι να μην θυμάμαι ότι το χω ξαναδιαβάσει... φυσικά και δεν θυμώνουμε ρεσυ,αν ήταν θα το καταλαβαινες!!!!! :O:O:O Αυτό ακριβώς προσπάθησα να προλάβω!!!:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 δεν μου δεινει επιλογη paste as shortcut κραταω και πατημενο στην οθονη μηπως βγαλει επιλογες αλλα τπτ ναι άλλα αν πας κάτω δεξιά στο μενού και πατήσεις edit θα δεις ότι μπορείς Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 δεν μου δεινει επιλογη paste as shortcut κραταω και πατημενο στην οθονη μηπως βγαλει επιλογες αλλα τπτ Επιλεγεις απο το μενου το edit και εκει λεει paste shortcut. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 θέλω ασύρματη σύνδεση χωρίς gprs. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2543530&highlight=nodata#post2543530 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Συμφωνώ...όταν καταλαβαίνω γιατί μιλάμε και με ενδιαφέρει το θέμα, φυσικά και το σώζω...αλλά μην νομίζεις ότι τα καταλαβαίνω όλα αυτά που λέμε εδώ μέσα...μην ξεχνάμε ότι ακόμα δεν έχω τη συσκευή οπότε πολλά από αυτά πόυ έχουν υποθεί εδώ μέσα μου φαίνονται κινέζικα...οπότε όταν μπαίνω στο θέμα λογικό είναι να μην θυμάμαι ότι το χω ξαναδιαβάσει... :O:O:O Αυτό ακριβώς προσπάθησα να προλάβω!!!:lol::lol: για το nodata που ρώταγες να μην σε αφήσουμε και εσένα παραπονεμένη. θα το βρεις στο omnia all you need και μετά κάποιες πληροφορίες. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2543530&highlight=nodata#post2543530 :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salinas Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Παιδια που θα βρω skin για το destinator και κυρίως πως θα το περάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Παιδια που θα βρω skin για το destinator και κυρίως πως θα το περάσω; πλάκα κάνεις ε? :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Παιδια που θα βρω skin για το destinator και κυρίως πως θα το περάσω; :mad::mad::mad::mad: http://3286.servehttp.com/omnia/ διαβαστε λιγο ρε.... μην ΒΑΡΙΕΣΤΕ !!!!!! Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro80 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 πλάκα κάνεις ε? :) :X:X: ωραιος , ξερεις στην ιδια σελιδα... το nodata τι ειναι???? :lol::lol::lol: Παράθεση Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 πλάκα κάνεις ε? :) ετσι ειναι .. αμα απαντας ακομα και στο πιο ευκολο.. τι θα ελεγες να απαντουσες μονο οτι δεν υπαρχει στο google ?:lol::lol::lol::lol: Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts