SAXOVTS Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Τώρα εμείς που ψηφίζουμε omnia, σε πια κατηγορία ανοίκουμε?? Στους trendy ή στους emo?? :p:p:p οι κάτοχοι του ομνια είναι στην κατηγορία των ninja!!!! :ninja::ninja::ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa87 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 οκ το iphone έχει άψογη οθόνη,ωραία εφακια και επίσης ωραία κλειδώματα,α πρέπει να πάρεις και ένα gps να εχεις επίσης γιατί το 500 αρι που εχεις δώσει για να το πάρεις δεν θα σου προσφέρει αυτήν την λειτουργία,α και θα εχεις και ένα πρόβλημα το bluetooth αν θυμάμαι καλά και πολλά άλλα καλούδια θα εχεις με το iphone άλλα δεν θέλω να τα θυμάμαι......πέρασε καιρός μπορεί να τα έλυσαν όλα αυτά δεν ξέρω και δεν θέλω να μάθω........... έμενα με ενδιαφέρει ο ninja!!!!! :lol: :ninja::ninja::ninja: Μαζί σου...;) Κάτι τέτοια έχω ακούσει (και διάφορα άλλα) οπότε ούτε καν το σκέφτομαι... Αν και τα κλειδώματα ήταν όταν το αγόραζες από εξωτερικό...τώρα που κυκλοφόρισε Ελλάδα επίσημα, αυτό το πρόβλημα λογικά έχει λυθεί!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bohemis09 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Παιδια πως μπορω να επιλεξω αγγλικα στην συνταξη μηνυματος ή στο word κοκ. καθως η μονη γλωσσα που υποστηριζει το κινητο ειναι ελληνικα.Επισης υπαρχει τροπος να γινει πιο ευαισθητο το touch screen και τελος υπαρχει δυνατοτητα να ανοιγουν οι εφαρμογες με το πατημα 2 φορες του δαχτυλου οπως γινεται πχ με το ποντικι ,δηλ .2 φορες κλικ.Με το ενα πατημα να το επιλεγω και με το επομενο να ανοιγει η εφαρμογη.Διοτι εχω παρατηρησει πως πηγαινοντας πανω - κατω στο μενου πολλες φορες ανοιγει την εφαρμογη που καταλαθος εχω επιλεξει.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Τώρα εμείς που ψηφίζουμε omnia, σε πια κατηγορία ανοίκουμε?? Στους trendy ή στους emo?? :p:p:pemo:pσοβαρα τωρα σαν εμφανιση προσωπικα μου αρεσει το iphone,αλλα δεν φτανει για μενα μονο αυτο,οκ μια χαρα συσκευη ειναι αλλα το θεμα ειναι τι βολευει τον καθενα και τι θελει να κανει με την συσκευη του;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Αφού και τα δύο είναι με οθόνη αφής και όχι με πληκτρολόγιο, τι διαφορά μπορεί να παρουσιάζουν στη σύνταξη του sms???:confused: απλα το πληκτρολογιο στο ενα ειναι λιγο ποιο μικρο...για γυναικα δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα, απλα πρεπει στο ομνια να κανεις χρηση και των 2 χεριων..ενω στο iphone γραφεις ανετα με ενα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 emo:pσοβαρα τωρα σαν εμφανιση προσωπικα μου αρεσει το iphone,αλλα δεν φτανει για μενα μονο αυτο,οκ μια χατα συσκευη ειναι αλλα το θεμα ειναι τι βολευει τον καθενα και τι θελει να κανει με την συσκευη του;) ετσι ειναι..αυτο εγραψα και εγω παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 για οσους εχουν αγορασει απο γερμανο με το garmin βγηκε καινουργιος χαρτης http://www.autodrivehellas.gr/html/adh_dl.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Μαζί σου...;) Κάτι τέτοια έχω ακούσει (και διάφορα άλλα) οπότε ούτε καν το σκέφτομαι... Αν και τα κλειδώματα ήταν όταν το αγόραζες από εξωτερικό...τώρα που κυκλοφόρισε Ελλάδα επίσημα, αυτό το πρόβλημα λογικά έχει λυθεί!!! stalitsa , αν θες φωτογραφικη και ολα τα καλα του .,..blutooth τοτε μονο omnia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 για οσους εχουν αγορασει απο γερμανο με το garmin βγηκε καινουργιος χαρτης http://www.autodrivehellas.gr/html/adh_dl.html Λέει τίποτα το garmin σε σχέση με το destinator? ούτε έχω δει πως είναι το μενού του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisp2004 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Οταν θα εχεις το resco ενεργο, και ειναι μικρα τα γραμματα, πατα το shift μια φορα συνεχομενα για 4-5 δευτερολεπτα, και οταν το αφησεις θα ειναι μονιμα κεφαλαια τα γραμματα. σε ευχαριστω. εγω πιστευα οτι με 2-3 δευτερολεπτα παρατεταμενα θα το εκανε αν ηταν να γινεται. δεν το κρατουσα τοσο πολυ. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Λέει τίποτα το garmin σε σχέση με το destinator? ούτε έχω δει πως είναι το μενού του. με 58 mb χαρτη θα πω τουλαχιστον "πολυ καλο" το destinator εχει βασεις απλα μετα τις τελευταιες εξελιξεις δεν το βλεπω για πολυ (αν βγαλει το tomtom χαρτες ελλαδας ....) παντως στο εξωτερικο που τα εχω χρησιμοποιησει ειναι λιγο καλυτερο το garmin y.g. εκανα αναβαθμιση απο autodrive1.40 σε 1.50 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa87 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 απλα το πληκτρολογιο στο ενα ειναι λιγο ποιο μικρο...για γυναικα δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα, απλα πρεπει στο ομνια να κανεις χρηση και των 2 χεριων..ενω στο iphone γραφεις ανετα με ενα.. :confused: Αν πληκτρολογώ και με τα 2 χέρια, πως θα κρατάω την συσκευή?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa87 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 emo:pσοβαρα τωρα σαν εμφανιση προσωπικα μου αρεσει το iphone,αλλα δεν φτανει για μενα μονο αυτο,οκ μια χαρα συσκευη ειναι αλλα το θεμα ειναι τι βολευει τον καθενα και τι θελει να κανει με την συσκευη του;) Μαζί σου... καλή είναι και η εμφάνιση, αλλά....αν από δυνατότητες είναι μάπα το καρπούζι...:O τότε τα χαλάμε Οι χάρτες έχουνε και φωνητική πλοήγηση? Ξέρει κανείς τι χάρτες δίνει η vodafone?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Μαζί σου... καλή είναι και η εμφάνιση, αλλά....αν από δυνατότητες είναι μάπα το καρπούζι...:O τότε τα χαλάμε Οι χάρτες έχουνε και φωνητική πλοήγηση? Ξέρει κανείς τι χάρτες δίνει η vodafone?? :confused: Αν πληκτρολογώ και με τα 2 χέρια, πως θα κρατάω την συσκευή??θα την εχεις στα γονατα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Μαζί σου... καλή είναι και η εμφάνιση, αλλά....αν από δυνατότητες είναι μάπα το καρπούζι...:O τότε τα χαλάμε Οι χάρτες έχουνε και φωνητική πλοήγηση? Ξέρει κανείς τι χάρτες δίνει η vodafone??δινει χαρτες; δεν το ξερω,τι να τους κανεις αν δεν ειναι destinator-igo:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 δινει χαρτες; δεν το ξερω,τι να τους κανεις αν δεν ειναι destinator-igo:O ρεσυ ακούω πολύ κόσμο και λέει για το Garmin,θα με κάνουν να το βάλω να δω τι παίζει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Μαζί σου... καλή είναι και η εμφάνιση, αλλά....αν από δυνατότητες είναι μάπα το καρπούζι...:O τότε τα χαλάμε Οι χάρτες έχουνε και φωνητική πλοήγηση? Ξέρει κανείς τι χάρτες δίνει η vodafone?? -η vodafone δινει το garmin xt mobile (140 euro) δωρεαν με το omnia 16 gb στα 600 ευρω -εχει απ'ολα -φυσικα υπαρχει φωνητικη πλοηγηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 ρεσυ ακούω πολύ κόσμο και λέει για το Garmin,θα με κάνουν να το βάλω να δω τι παίζει.απο το στομα μου το πηρες,και εγω λεω να το δοκιμασω:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa87 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 δινει χαρτες; δεν το ξερω,τι να τους κανεις αν δεν ειναι destinator-igo:O Ναι, δίνει:D. έτσι μου είπανε σήμερα. destinator-igo --> δηλαδής???:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 :confused: Αν πληκτρολογώ και με τα 2 χέρια, πως θα κρατάω την συσκευή?? ειπα χρηση..2 χεριων...με τα ενα το κρατας με το αλλο πληκτρολογεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 ρεσυ ακούω πολύ κόσμο και λέει για το Garmin,θα με κάνουν να το βάλω να δω τι παίζει. ψηνομαι να το δοκιμασω.. αμα εχει προσφατους χαρτες... κανενα λινκ απο που να το "αγορασουμε" ? pm.. latest version ???? Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa87 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 -η vodafone δινει το garmin xt mobile (140 euro) δωρεαν με το omnia 16 gb στα 600 ευρω -εχει απ'ολα -φυσικα υπαρχει φωνητικη πλοηγηση Μακάρι...γιατί τους χάρτες του Ν95 καθόλου δεν τους βολεύτικα!!!:wacko: Δηλαδή τους χάρτες που θα μου δόσουνε, άλλοι τους πληρώνουνε 140 ευρο??:blink: Η vodafone από ότι μου είπε, μόνο το 16 gb φέρνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 δινει χαρτες; δεν το ξερω,τι να τους κανεις αν δεν ειναι destinator-igo:O το garmin ειναι πιο ελαφρυ και δεν κρεμαει το μηχανημα οπως το igo και απο χαρτες ειναι μια χαρα (το destinator εχει την ιστορια του ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa87 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 ειπα χρηση..2 χεριων...με τα ενα το κρατας με το αλλο πληκτρολογεις Ναι, αλλά είπες ότι στο iphone κάνεις τη δουλειά σου και με το ένα χέρι...:!: εκεί μπερδεύτικα...πως γίνετε αυτό:wacko: Άρα και με τις 2 συσκευές σου έρχετε μία η άλλη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa87 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 το destinator που μπορούμε να το βρούμε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts