hellas200 Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Στα πόσα GB; στα 8 και μου ειπαν με τα 16 στα 629 αλλα χωρις garmin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Ρε παιδια, εχει δει κανενας σε καμια εταιρια τηλεφωνιας να εχουν ρυθμισεις για τα πακετα με το δωρεαν νετ; Η wind για το wind plus και η cosmote για το my view; Γιατι ψαχνω και δεν τις βλεπω πουθενα. Και οταν πηγα να στειλω το μηνυμα να μου τις κατεβασει, μου ειπε οτι δεν ειναι διαθεσιμες για το κινητο μου. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgosd Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Ρε παιδιά ξέρεις κανείς τι γίνετε μ αυτή τη WIND; Είναι η μόνη που δεν το χει φέρει ακόμα ή μου φαίνετε;;; Τι στο καλό κάνουν εκεί πέρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Ρε παιδιά ξέρεις κανείς τι γίνετε μ αυτή τη WIND; Είναι η μόνη που δεν το χει φέρει ακόμα ή μου φαίνετε;;; Τι στο καλό κάνουν εκεί πέρα!!! μην μασας.. αυτοι 3ερουνε.. περιμενουνε μια καλυτερη ελληνικη ρομ και μετα θα το βγαλουνε... Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 μην μασας.. αυτοι 3ερουνε.. περιμενουνε μια καλυτερη ελληνικη ρομ και μετα θα το βγαλουνε... Δεν νομίζω να τους νοιάζει αυτό άν κρίνεις από την συμπεριφορά τους με το Diamond, που το δίνανε με cooked ελληνική rom. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 μην μασας.. αυτοι 3ερουνε.. περιμενουνε μια καλυτερη ελληνικη ρομ και μετα θα το βγαλουνε... Petyximeno! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Καλησπερα. Εχω μια μικρη απορια. Εχω βαλει το spb shell που μου προτεινε ο SAXOVTS. Το προγραμμα απλα φυσσαει. Η μονη μου απορια ειναι, γιατι μερικα εικονιδια, οταν τα παταω να ανοιξουν, ειναι κενα μεσα και γραφει επανω τη λεξη "στοιχεια" και απο κατω δεν εχει τιποτα. Υπαρχει καποιος τροπος να τα "γεμισω"; πρέπει να πας στο customize menu και να βάλεις οτι πρόγραμμα θες για να λειτουργούν τα άδεια κουμπιά,άλλα για να σιγουρευτώ ότι λέμε το ίδιο δώσε μου ένα παράδειγμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 πρέπει να πας στο customize menu και να βάλεις οτι πρόγραμμα θες για να λειτουργούν τα άδεια κουμπιά,άλλα για να σιγουρευτώ ότι λέμε το ίδιο δώσε μου ένα παράδειγμα. Ναι τα καταφερα το πρωι. Και ετσι γεμισα οσα ηταν αδεια με οσα ηθελα εγω...:D Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 εγω θελω να ρωτησο αν γινεται να προσθεσουμε αλλα εικονιδια στην πλαινη μπαρα κι πως όχι δεν γίνετε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotakis Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Αν κρινω απο το δικο μου, που εχει μεν αγγλικα, αλλα εχω βαλει προγραμμα για ελληνικα, διπλα απο το space εχει ενα μικρο κουμπακι πριν το 123. Πατα εκει μπας και το γυρισει σε τονουμε... Επαναλαμβάνω στο Samsung keyboard (αυτό με το ελληνικό Τ9) πού είναι οι τόνοι ΟΕΟ; thnx για το reply Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 όλες οι ερωτήσεις στα pm σας απαντήθηκαν,check it Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 το εχω στα χερια μου παιδες απο πλαισιο.φορτιζει τωρα αλλα ποση ωρα πρεπει? σε λιγο θα σας πω κ εντυπωσεις Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strvls Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 παιδια μπορειτε να με βοηθησετε λιγο; εβαλα καποια προγραμματα απο το pc στο ομνια αλλα δεν μπορει να τα κανει install. μπαινω στο remove programs και δεν εμφανιζονται για να τα σβησω. μπορει κανεις να μου πει πως να τα αφαιρεσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 παιδια μπορειτε να με βοηθησετε λιγο; εβαλα καποια προγραμματα απο το pc στο ομνια αλλα δεν μπορει να τα κανει install. μπαινω στο remove programs και δεν εμφανιζονται για να τα σβησω. μπορει κανεις να μου πει πως να τα αφαιρεσω; Αν δεν τα εχεις κανει εγκατασταση, λογικο να μην τα βρεις εκει που ψαχνεις. Μπες απο τον file explorer, και ψαξε εκει μεσα να βρεις τα αρχεια που περασες και μετα κανε τα delete. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 παιδια μπορειτε να με βοηθησετε λιγο; εβαλα καποια προγραμματα απο το pc στο ομνια αλλα δεν μπορει να τα κανει install. μπαινω στο remove programs και δεν εμφανιζονται για να τα σβησω. μπορει κανεις να μου πει πως να τα αφαιρεσω; μπορείς να μου πεις ένα πρόγραμμα που έβαλες? και το βλέπεις στο μενού σου ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strvls Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 δε με αφηνει ουτε να τα κανω delete απο το file explorer. εβαλα προγραμματα σε μορφη .zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 δε με αφηνει ουτε να τα κανω delete απο το file explorer. εβαλα προγραμματα σε μορφη .zip zip η cab? σε ρωτάω ακόμα μια ,το πρόγραμμα το έκανες εγκατάσταση η απλός το έβαλες στο ομνια μέσα>? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strvls Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 δε το εκανα εγκατασταση. βασικα δεν με αφηνει να το κανω. τα προγραμματα που δε με αφηνει να κανω install και να αφαιρεσω ειναι .zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Αν δεν κανεις unzip λογικο να μην τα κανεις και install. Πρεπει να τα βγαλεις απο το φακελο... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 το εχω στα χερια μου παιδες απο πλαισιο.φορτιζει τωρα αλλα ποση ωρα πρεπει? σε λιγο θα σας πω κ εντυπωσεις μια απαντηση παιδια παιζει για την φορτιση Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 δε το εκανα εγκατασταση. βασικα δεν με αφηνει να το κανω. τα προγραμματα που δε με αφηνει να κανω install και να αφαιρεσω ειναι .zip ok τα προγράμματα όταν έχουν μορφή zip τα ξεζιπαρεις και αν μέσα είναι μορφής cab τα ρίχνεις στο ομνια και τα τρεχεις από εκεί μέσω του file explorer,αν είναι μορφής exe τότε το τρεχεις απ το pc εφόσον πρώτα είναι συνδεδεμένο το ομνια με το pc σου και συγχρονισμένο. συνέδεσε το ομνια τώρα με το pc σου και πήγαινε βρες το ομνια από το pc σου,μπες κει που είναι τα αρχεία και σβήσε τα. επίσης βάλε τον resco explorer στο ομνια και ξεχνώ τον file explorer. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 μια απαντηση παιδια παιζει για την φορτιση κανε ότι θες φιλέ μου στο ομνια,δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις,δεν ισχυει αυτό το πανηγύρι περι 1ης φόρτωσης,όταν αδειάσει το βράδυ βάλε το να φορτίζει και το πρωί πάρε το παρέα σου. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 κανε ότι θες φιλέ μου στο ομνια,δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις,δεν ισχυει αυτό το πανηγύρι περι 1ης φόρτωσης,όταν αδειάσει το βράδυ βάλε το να φορτίζει και το πρωί πάρε το παρέα σου. :) σε ευχαριστω πολυ αδερφε Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitbro Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Έκανα ολες τις ρυθμίσεις για τα MMS απο εδώ ( http://www.htc.com.gr/9090_cosmote.html ) αλλά τίποτα δεν δουλεύει? Έχει κανεις αλλος το ιδιο πρόβλημα? Μπορεί να με βοηθήσει κανείς με τις ρυθμίσεις για Cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Έχω μια απορία ... ότα το κινιτό είναι κλειστό ... και το έχουμε για φόρτιση ... που μας δείχνει ότι φορτίζει ? γιατί σε εμενα δεν ανάβει κανένα λαμπάκι ούτε η οθόνη .... και δεύτερη απορία από τα αποδυτήρια .... ότα το φορτίζουμε ανοιχτο ... όταν φτάσει σε πλήρη φόρτιση ... δεν κάνει τίποτα ... δεν κάνει κάποιον ήχο .. Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts