pitbro Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Για να βέλετε custom ringtones.... Καμία σχεση με registry και τετοια παιδιά μην παιδεύεστε αδικα. Απλα φτιάξτε έναν φάκελο στην κάρτα μνήμης My Documents και μέσα σε αυτόν έναν άλλο φάκελο Κουδουνίσματα και πετάξτε τα mp3 εκει μέσα. Το κινητο θα τα δει αμέσως. Ξερει κανεις τις ρυθμίσεις για Cosmote MMS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkran Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Παιδιά, επειδή μία από τις κυριοτερες χρήσεις που θα χρησιμοποιώ το OMNIA (αν τελικά το αγοράσω) είναι να χρησιμοποιώ το GPS μπορεί κάποιος που το έχει αγοράσει να μου πει αν έχει καλό σήμα; Επίσης θα ήθελα να μάθω ποιους χάρτες/Software χρησιμοποιείται;;; Μπορώ να χρησιμοποιήσω οποιο να ναι ή υπάρχουν κάποια που παίζουν και κάποια που δεν παίζουν;;; Δυστηχώς από όσο γνωρίζω δεν υπάρχουν χάρτες στην αρχική συσκευασία. Θα πρέπει να τους αγοράσεις εξτρα... Έτσι δεν είναι :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Σορρυ αν εχει ξαναναφερθει , αλλα προσπαθω να βαλω custom ringtones και δε τα καταφερνω. [ATTACH]12670[/ATTACH] Εβαλα το RegEdit , πειραξα την registry οπως γραψατε , αλλα μολις μπω να αλλαξω ringtone , βγαζει παλι τα default και κολλαει εκει. δηλαδη παταω οκ αλλα δε βγαινει απο τις επιλογες ηχου. ( μπορω να βγω με εναλλαγη task αλλα δεν κλεινει το sound setup ) νομιζω οτι εχεις κανει λαθος... δεν σου λεει να βαλεις directory = path σου λεει Edit the default value of "WindowsRings" to "Storage Card<your preferred directory>" Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Ξερει κανεις τις ρυθμίσεις για Cosmote MMS? http://www.htc.com.gr/9090_cosmote.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Ξερει κανεις τις ρυθμίσεις για Cosmote MMS? Αυτό το δοκιμάσατε; "Για να ενεργοποιήσετε την Υπηρεσία MMS (Multimedia Messaging Service) θα πρέπει να στείλετε στο 1651 το μήνυμα MMS. Θα λάβετε άμεσα τις απαραίτητες ρυθμίσεις ενώ η Υπηρεσία θα ενεργοποιηθεί σε διάστημα 24 ωρών από την αποστολή του μηνύματος. Με την πραγματοποίηση της ενεργοποίησης θα λάβετε γραπτό μήνυμα επιβεβαίωσης." Πάνε χρόνια που είχα Cosmote. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 http://www.htc.com.gr/9090_cosmote.html για την wind το εκανα με το χερι το σεταρισμα και το γυρισα και βινεακι.. δεν ειναι πολυ δυσκολο.. αλλα πρεπει να δεις καποια παραδειγαματα απο το σιτε του οπερατορ για να δεις τη IPs και σεττινγς βαζεις.. Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordvader75 Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Paidia gia peite mou pls an kapoios kserei. Ama paro tin elliniki ekdosi tou omnia, opote ipotheto kai ta windows tha eina ellinika, mporo na ta guriso me kapoio tropo se english version? p.x an exo dinatotita na valo english rom, pano apo tin elliniki rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
napgolf Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Καλησπερα σας Απο σημερα ειμαι κι εγς κατοχος Omnia και ηθελα να ρωτησω απο που μπορω να αγορασω το καλωδιο για tv-out? Ευχαριστω και για ολες τις συμβουλες που γραφετε εδω μεσα Παράθεση nap Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szisis Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Επίσης, μπορεί κάποιος να μου θυμίσει πως απενεργοποιώ το 3G? ξέρω ότι είναι ήδη γραμμένο στο Φόρουμ, αλλά με την αναζήτηση δεν μπορώ να το εντοπίσω Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Επίσης, μπορεί κάποιος να μου θυμίσει πως απενεργοποιώ το 3G? ξέρω ότι είναι ήδη γραμμένο στο Φόρουμ, αλλά με την αναζήτηση δεν μπορώ να το εντοπίσω Ευχαριστώ Settings/Personal/Phone/More/Band Selection/Get Settings και βάλε Frequency Band >> GSM 900/1800 Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Επίσης, μπορεί κάποιος να μου θυμίσει πως απενεργοποιώ το 3G? ξέρω ότι είναι ήδη γραμμένο στο Φόρουμ, αλλά με την αναζήτηση δεν μπορώ να το εντοπίσω Ευχαριστώ Εναρξη, Ρυθμισεις, Τηλεφωνο, πας στο τελευταιο tab "περισσοτερα", "επιλογη ζωνης" και κανεις "ληψη ρυθμισεων". Θα σου εμφανισει ζωνη συχνοτητας και επιλεγεις gsm 900/1800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szisis Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Εναρξη, Ρυθμισεις, Τηλεφωνο, πας στο τελευταιο tab "περισσοτερα", "επιλογη ζωνης" και κανεις "ληψη ρυθμισεων". Θα σου εμφανισει ζωνη συχνοτητας και επιλεγεις gsm 900/1800 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xasta07 Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 egw t pernw avrio... kai mantepste se ti timh? 280evrwww......:-D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotakis Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Ξέρει κανείς με την ελληνική version να μας πεί πού ειναι οι τόνοι στο πληκτρολόγιο της samsung οέο; Έβαλε κανείς videaki τραβηγμένο απ το omnia να παίξει στο Pc γιατί έχω την εντύπωση οτι στην καλύτερη περίπτωση να παίζει χωρίς ήχο :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 egw t pernw avrio... kai mantepste se ti timh? 280evrwww......:-D μηπωs μπορειs να παρειs δυο?:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 επειδη το πηρα σημερα ενημερωνω οτι η τιμη στο γερμανο ειναι 559 και δωρο το garmin με χαρτη autodrive hellas θεωρω οτι ειναι η καλυτερη προσφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Γεια σε ολους.Με την μπαταρια πως παει?Ποσο σας κραταει γενικα?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xasta07 Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 XEXEXEXEXE... AN BRW 8A S PW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 επειδη το πηρα σημερα ενημερωνω οτι η τιμη στο γερμανο ειναι 559 και δωρο το garmin με χαρτη autodrive hellas θεωρω οτι ειναι η καλυτερη προσφορα Στα πόσα GB; Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Επιτελους το παρελαβα κι εγω Ειχα να δουλεψω windows mobile απο εποχη qtek 2020 και επηξα λιγο. Αρχικα και χωρις να το εχω συνηθησει εχω καποιες ενστασεις οσον αφορα την "αντιδραση" της οθονης στο αγγιγμα ειτε με stylus ειτε με το χερι, αλλα ειναι πολυ πιθανο να οφειλεται στο οτι εχω επανω τη ζελατινα της μαμας του γιατι δεν εχω παραλαβει ακομα το screen protector Ναι η ζελατίνα της μαμάς δημιουργεί πρόβλημα στην αντιδραση της οθόνης ... κι εγώ έτσι το είχα 1 μέρα και την άλλη που έβαλα το screen protector καμιά σχέση ... τρομερή βελτίωση Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordvader75 Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Paidia gia peite mou pls an kapoios kserei. Ama paro tin elliniki ekdosi tou omnia, opote ipotheto kai ta windows tha einai ellinika, mporo na ta gyriso me kapoio tropo se english version? p.x an exo dinatotita na valo english rom, pano apo tin elliniki rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Ξέρει κανείς με την ελληνική version να μας πεί πού ειναι οι τόνοι στο πληκτρολόγιο της samsung οέο; Αν κρινω απο το δικο μου, που εχει μεν αγγλικα, αλλα εχω βαλει προγραμμα για ελληνικα, διπλα απο το space εχει ενα μικρο κουμπακι πριν το 123. Πατα εκει μπας και το γυρισει σε τονουμε... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismeli Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Στα πόσα GB; στα 8 ειναι φιλε μου και εγω θελω 3 μερες ακομα για να το παρω με την επιδοτιση:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Vasilis_ Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Μολις απεκτησα κι εγς το ΟΜΝΙΑ. ξερει κανεις πιο προγραμμα GPS υπαρχει σπασμενο γι αυτο το κινητο? garmin, destinator? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Μολις απεκτησα κι εγς το ΟΜΝΙΑ. ξερει κανεις πιο προγραμμα GPS υπαρχει σπασμενο γι αυτο το κινητο? garmin, destinator? Εχεις π.μ.! Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts