x_petran27 Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 @saxovts - εχεις pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 @saxovts - εχεις pm τσίμπα την :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 τσίμπα την :) Το Class 4 της κάρτας, φαίνεται στη συσκευασία της; Αν την αγοράσω από κανένα Γερμανό, Πλαίσο πχ ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Το Class 4 της κάρτας, φαίνεται στη συσκευασία της; Αν την αγοράσω από κανένα Γερμανό, Πλαίσο πχ ? http://www.e-shop.gr/images/PER/PER.569383.jpg http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569383 yeap Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosmarinos Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 εχω το kaiser,aξιζει να το αφησω για το ομνια?το βρθσκω 300 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 εχω το kaiser,aξιζει να το αφησω για το ομνια?το βρθσκω 300 ευρω Πάρε το kaizer μαζι σου,πήγαινε σε ένα κατάστημα που έχουν το ομνια και μετά έλα να πες μας τα νέα. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Προσπαθώ να περάσω τα skins στο spb shell και όταν πάω να κάνω install το install_wqvga μου λέει "cannot find spb mobile shell version 2.1.2. Γιατί? Άκυρο.Δεν είχα κάνει soft reset. Sorry. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 εχω το kaiser,aξιζει να το αφησω για το ομνια?το βρθσκω 300 ευρω Afto tha to krineis esy analoga me tis apaitiseis sou kai sygkrinontas tis diafores tous. 300 Euro einai kali timi pantws. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Αααα ρε saxovts τι μου έκανες με τα παλιο skins ....... :mad::mad::mad: Τώρα δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω.....:):):) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninja7 Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 paidia prin mia ora to pira sta xeria mou!! tha ithela na mou peite an iparxoun kapou ola ta programmatakia mazi me tis odhgies gia install.ipopsin gia to omnia me elliniko menu leo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Στο hard reset έχει δίπλα από κάθε μνήμη την επιλογή επαναφορά και από κάτω λέει απαλ. μνήμης. Με την απαλ. μνήμης κάνω επαναφορά και στην κύρια μνήμη και στην αποθ. μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueGR Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 έχει όμως οδηγίες μέσα. Readme.txt Installation Instructions: ------------------------- 1) If you haven't installed mobile shell before, skip to step 2. If you have and it works well, install the update file; otherwise remove the folder 'SpbMobileShellSkins' from your "My Storage" / "Storage Card". 2) Extract the .zip file into the root of your desired storage location. 3) Using your device, open File Explorer and find your desired installation location (as above). Go to 'SpbMobileShellSkins/Scrips'. In here run the file 'Mortscipt.exe'. This will enable the other scripts to run. 4) In File Explorer, run the file "Install_WQVGA.mscr". This will add 2 additional icons to SPBShell, add the "Spb Skins" menu and let you set the language. 5) You will notice 23 other scripts like Luna_Paper.mscr. Each time you run one of these, when you go to SPBShell/Programs/Tools/SBP Skins a new skin will become available. If you want all 23, then run all 23 scripts. Check the website for screenshots. με λίγα λόγια Παιδια ειμαι ασχετος το ξερω αλλα δεν κανω κατι σωστα κατεβασα το αρχειο δημιουργησα μεσα στην αποθηκη ενα φακελο με το ονομα themes και εκανα unzip εκει μεσα... μετα πηγα και ετρεξα το σκριπτ που λεγετε 'Mortscipt.exe' μετα ετρεξα το Install_WQVGA.mscr και μου βγαζει λαθος cannot find spb mobile 2.1.2 περκε?? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 paidia prin mia ora to pira sta xeria mou!! tha ithela na mou peite an iparxoun kapou ola ta programmatakia mazi me tis odhgies gia install.ipopsin gia to omnia me elliniko menu leo βαλε στην αναζητηση να βρεις για το samsung omnia all you need και θα βρεις το φακελο. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Παιδια ειμαι ασχετος το ξερω αλλα δεν κανω κατι σωστα κατεβασα το αρχειο δημιουργησα μεσα στην αποθηκη ενα φακελο με το ονομα τηεμεσ και εκανα ανζιπ εκει μεσα... μετα πηγα και ετρεξα το σκριπτ που λεγετε 'Mortscipt.exe' μετα ετρεξα το Install_WQVGA.mscr και μου βγαζει λαθος cannot find spb mobile 2.1.2 περκε?? :confused: Εκανες soft reset μετα την εγκατασταση του spb; Αν και δεν το περασα ακομα, ενα αλλο μελος λιγο πιο πανω ανεφερε νομιζω το ιδιο προβλημα και δεν ειχε κανει soft reset. Το κουμπακι διπλα στο on/off... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 βαλε στην αναζητηση να βρεις για το samsung omnia all you need και θα βρεις το φακελο. H' akoma kalytera as koitaksei apla stin ypografi tou SAXOVTS. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Εκανες soft reset μετα την εγκατασταση του spb; Αν και δεν το περασα ακομα, ενα αλλο μελος λιγο πιο πανω ανεφερε νομιζω το ιδιο προβλημα και δεν ειχε κανει soft reset. Το κουμπακι διπλα στο on/off... Εγώ ήμουν. Μόλις θα στο έλεγα. Για δοκίμασε soft reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninja7 Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 areianos exeis prospiko mnm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueGR Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Εγώ ήμουν. Μόλις θα στο έλεγα. Για δοκίμασε soft reset. βασικα δεν ηθελε soft reset..... ηθελε να εγκαταστησω το προγραμμα hahahaha, ειχα περασει μονο τα themes Zωγραφισα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 ρε παιδες είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει,ρωτατε τα ίδια και τα ίδια ,θα το πω ακόμα μια φορα,αν το forum του omnia είναι 215 σελίδες σίγουρα οι 100 είναι ερωτήσεις με τα ίδια και τα ίδια και οι υπόλοιπες 100 είναι οι απαντήσεις μας στα ίδια και τα ίδια. Mα καλά είναι τόσο δύσκολο να διαβάσετε λίγο το forum ? πως γράφουμε ελληνικά,πως απενεργοποιούμε το 3g,τι κάνουμε στην πρώτη φόρτιση και αλλα πολλά είναι πλέον στάνταρ ερωτήσεις κάθε μέρα. κάντε τον κόπο να διαβάσετε ρε παιδιά το section του omnia και θα βρείτε απαντήσεις σε όλα,θα αναγκαστούμε πλέον να μην απαντάμε πουθενά. εγώ προσωπικά ήδη κουράστηκα. ΣΩΣΤΟΣ Ο SAXOVTS!!!! ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ δηλαδή περιμένατε τόοοοοσο καιρό να το αγοράσετε δώσατε 550+ ΕΥΡΟ και ΔΕΝ κάνετε τον κόπο να διαβάσετε λίγα πράγματα τα οποία έχουν απαντηθεί 3-4 φόρες λίγες σελίδες ποιο πίσω με αποτέλεσμα αυτά τα 3-4 άτομα που ξέρουν κάτι περισσότερο από εμάς (ανάμεσα τους SAXOVTS) να μην ασχολούνται πλέον και τρέχα γύρευε μετά να βρεις άκρη… :respect: Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliu_n Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 μηπωσ εχει βρει κανεισ θηκη αλλα οχι για ζωνη νομιζω την λενε flip top μπαινη το κινητο και το δουλευησ απο αυτη οχι απο ιντερνετ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsaras13 Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 παιδια εχεται καμια φωτο απο το pen stylus του ομνια θελω να το παραγγειλω και δεν ξερω πιο ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 ποσο εχει το κινητο χτες το ειδα πρωτη φορα σε διαφημιση. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 μηπωσ εχει βρει κανεισ θηκη αλλα οχι για ζωνη νομιζω την λενε flip top μπαινη το κινητο και το δουλευησ απο αυτη οχι απο ιντερνετ ευχαριστω Sto ebay tha breis poly megalyteri poikilia kai se poly kalyteres times. Aksizei na to psakseis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 να ρωτησω κατι πηγα πρωτη φορα να παραγγειλω απο ebay αλλα οταν βαζω ενα προιον μου λεει να το πληρωσω . δεν με εφηνει να προσθεσω και αλλα στο καλαθι και να τα παρω ολα μαζι. πως μπορω να τα παρω ολα μαζι;:( Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kifinas Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Παιδια ειμαι ασχετος το ξερω αλλα δεν κανω κατι σωστα κατεβασα το αρχειο δημιουργησα μεσα στην αποθηκη ενα φακελο με το ονομα themes και εκανα unzip εκει μεσα... μετα πηγα και ετρεξα το σκριπτ που λεγετε 'Mortscipt.exe' μετα ετρεξα το Install_WQVGA.mscr και μου βγαζει λαθος cannot find spb mobile 2.1.2 περκε?? :confused: πρεπει να βρεις φιλε το προγραμμα να κανεις εγκατασταση και μετα να περασεις τα skins που θες. edit: Βλεπω το βρηκες. Το ιδιο επαθα και γω εχθες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts