puncher72 Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Εγώ πήρα φίλε μου το RYE Multimedia Traveller 4311 απο Κωτσόβολο πριν 3 μέρες και η bluetooth λειτουργία του είναι πάρα πολύ καλή. Είναι ένα ολοκληρωμένο bluetooth car cit (κλήση αριθμού μέσω του 4311, αποδοχή κλήσης, τερματισμός κλήσης, καταγραφή κλήσεων στο κινητό) αλλά κυρίως υποστηρίζει και αναγνώριση κλήσεων όταν σε καλεί κάποιος που φαίνεται με μεγάλα γράμματα. Το bluetooth λειτουργεί ακάθεκτα ακόμα και αν έχεις προγραμματίσει ταξίδι στο gps. Ουσιαστικά, όσο έχεις συνδεδεμένο το κινητό στο gps δε χρειάζεται να χρησιμοποιείς καθόλου το κινητό. Αρκεί να το έχεις κοντά στο πρόσωπο σου για να σε ακούν. Εγώ το είχα στο μισό μέτρο στο διπλανό κάθισμα και ακουγόμουν κανονικά. Το μεγάφωνο του είναι πολύ καλό για να ακούς τον άλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araxe3 Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Χαιρετω ολους τους φιλους του myphone. Στο Carrefour που πηγα τις προαλλες βρηκα το Vector Master 310 και το Vector Master 410 το αδιαβροχο με EUR. 59. Θα ηθελα τη γνωμη των ποιο εμπειρων για το ποιο να αγορασω. Βρηκα σε αρκετα φορουμ τροπους για ξεκλειδω και για τα δυο, με το 310 να εχει μεγαλυτερη ευκολια ξεκλειδωματος. Υπαρχουν ομως καποια σημεια που με προβληματιζουν υπερ του ενος ή του αλλου. 1. Το 410 εχει επεξεργαστη Samsung μεν αλλα 266 Mhz δε. Μηπως ο Centrality των 372 Mhz ειναι καλυτερος? 2. Το 310 εχει 512MB NAND Flash, 64MB SDRAM ενω το 410 εχει 64MB NAND Flash, 32MB SDRAM. Παιζει καποιο ρολο στην ταχυτητα και στο φορτωμα των χαρτων? 3. Το 410 εχει πολυ υψηλοτερη τιμη απο το 310 που λογικα θα σημαινει οτι ειναι καλυτερο. Αρα τωρα που ειναι στα ιδια λεφτα μηπως θα ειμαι πιο κερδισμενος αν παρω το 410. 4. Κατι που δε με προβληματιζει απλα το παραθετω για αυτους που ενδιαφερονται για την αγορα. Το 410 εχει βαση για μηχανη και οχι για αυτοκινητο και εχει και φορτιστη σπιτιου. Το 310 εχει βαση για το αυτοκινητο αλλα εχει μονο φορτιστη αυτοκινητου. Παρακαλω οποιος μπορει να με βοηθησει στην επιλογη μου και να μου λυσει τις αποριες μου για τα παραπανω σημεια. Σημειωση: δεν εχω αμεση εμπειρια απο GPS και PNA μονο οτι εχω διαβασει στα φορουμ. Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Παιδιά, επειδή δεν το έχω δει γραμμένο πουθενά, τα Turbo X ξεκλειδώνουν ή πάνε με Genius Driver για όσο αντέξουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Παιδιά, επειδή δεν το έχω δει γραμμένο πουθενά, τα Turbo X ξεκλειδώνουν ή πάνε με Genius Driver για όσο αντέξουν; Για να μπαίνει το Ginius Driver σε αλλα PNA μάλλον θα γίνεται και το αντίστροφο αλλά να μη σε πάρω στο λαιμό μου. Δες στο navimania που είναι forum εξειδικευμένο με την πλοήγηση και αν σπάει θα έχουν και οδηγίες. Πάντως άκουσα κακές κριτικές για την ποιότητα κατασκευής. Στους μισους ας πούμε δε κουμπώνει το πενάκι και πέφτει κι άλλα τέτοια. EDIT: Κοίταξα εγώ για σένα. Είναι τόσο απλό που δε το λες καν σπάσιμο. Μέσα στην SD που σου δίνουν μαζί με το μηχάνημα έχει ένα αρχείο GpsShell.ini. Το ανοίγεις και έχει μέσα τη διαδρομή στη μορφή ''start=\SDMMC\GiniusDriver\GiniusDriver.exe'' Πετάς στην SD το πρόγραμμα που θέλεις και αλλάζεις την παραπάνω διαδρομή στο ini με τη διαδρομή του δικού σου προγράμματος και όταν θα πατάς το κουμπί της πλοήγησης θα τρέχει αυτό. Κι αν θες πολλά προγράμματα (λέω εγώ τώρα), βάζεις στη θέση της διαδρομής το menu του bbbb και τρέχεις τα πάντα! :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GBEG Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Καλησπέρα, Ποιό μηχάνημα μου προτείνετε στα 150 ευρο? Διαβάζω τα προηγούμενα ποστ αλλά επειδή είμαι ασχετος έχω λίγο μπερδευτεί.....:wacko: Γνωρίζω σαν όνομα την Garmin (από αθλητικου τύπου gps) αλλά μέχρι εκεί.....! Το μόνο που με ενδιαφέρει σίγουρα είναι η καλή αυτονομία, γιατί θα χρησιμοποιείται και σε μηχανή (όπου δεν υπάρχει δυνατότητα φόρτισης). Να συπμληρώσω ότι αν και έχω άνεση με ότι έχει να κάνει με pc, παρόλα αυτά δεν θέλω να μπλέξω με αλλαγές λειτουργικών κλπ (τουλάχχιστον στην παρούσα φάση). Προτιμώ δλδ να δώσω 150 σε ένα μηχάνημα που έχει καλους χαρτες και λειτουργικο, παρά σε ενα που έχει ΒΤ αλλά είναι μετριο στα άλλα και θέλει ''πειραγμα'' για να βελτιωθεί..... Αυτά τα ολίγα και ευχαριστώ εκ'των προτέρων....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 Για να μπαίνει το Ginius Driver σε αλλα PNA μάλλον θα γίνεται και το αντίστροφο αλλά να μη σε πάρω στο λαιμό μου. Δες στο navimania που είναι forum εξειδικευμένο με την πλοήγηση και αν σπάει θα έχουν και οδηγίες. Πάντως άκουσα κακές κριτικές για την ποιότητα κατασκευής. Στους μισους ας πούμε δε κουμπώνει το πενάκι και πέφτει κι άλλα τέτοια. EDIT: Κοίταξα εγώ για σένα. Είναι τόσο απλό που δε το λες καν σπάσιμο. Μέσα στην SD που σου δίνουν μαζί με το μηχάνημα έχει ένα αρχείο GpsShell.ini. Το ανοίγεις και έχει μέσα τη διαδρομή στη μορφή ''start=\SDMMC\GiniusDriver\GiniusDriver.exe'' Πετάς στην SD το πρόγραμμα που θέλεις και αλλάζεις την παραπάνω διαδρομή στο ini με τη διαδρομή του δικού σου προγράμματος και όταν θα πατάς το κουμπί της πλοήγησης θα τρέχει αυτό. Κι αν θες πολλά προγράμματα (λέω εγώ τώρα), βάζεις στη θέση της διαδρομής το menu του bbbb και τρέχεις τα πάντα! :up: φιλε μου το δοκιμασα αλλα δεν..... τα εκανα ολα σωστα αλλα δεν ανοιγει το dest με τπτ.... ισως να φτεει η εκδοση του dest....πρεπει να περασω καποια συγκεκριμενη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Καλημέρα σε όλους. Το mio moov 330 τι χάρτες έχει για Ελλάδα; Αξίζει να χρησιμοποιήσω τους αυθεντικούς ή να βάλω άλλο λογισμικό δρομολόγησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Oσοι ψάχνετε για φορητή συσκευή πλοήγησης PNA, με οθόνη 5 ιντσών, iGO8, ξεκλείδωτη ώστε να μπορείτε να βάλετε και τα λογισμικά πλοήγησης που έχετε στην κατοχή σας και εξαιρετική απόδοση-τιμή δείτε αυτό Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Θέλω να αγοράσω καινούργιο GPS και κατάληξα στο garmin 215w . Θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με τους χάρτες και την αξιοπιστία της συσκευής πριν προχωρήσω σε αγορά. Μέχρι τώρα είχα το destinator αλλά θέλω να αλλάξω .Άλωστε το μηχάνημα πάει και δεν πάει.Ευχαριστώ Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 ρε παιδια ποια η διαφορα ενος pna me gps kai enos pmp me gps και ποιο ειναι καλυτερο ? θελω καποιο με 7 ιντσες οθονη και μεγαλη αναλυση. υπαρχει κατι να μου προτεινετε ? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Καλήμερα, ψάχνω ένα pna μετά την κλοπή του προηγούμενου μου (mls 4300). Δίνω γύρω στα 150-170 και μέχρι τώρα είμαι ανάμεσα στο mls 4800, στο Mio moov 500 και στο Mio moov spirit 505. Τι προτείνετε ανάμεσα στα 2 (ή και κάτι διαφορετικό). Με ενδιαφέρει να είναι αξιόπιστο από άποψη δρόμων τόσο σε Αθήνα όσο και σε επαρχία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosfp Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Καλήμερα, ψάχνω ένα pna μετά την κλοπή του προηγούμενου μου (mls 4300). Δίνω γύρω στα 150-170 και μέχρι τώρα είμαι ανάμεσα στο mls 4800, στο Mio moov 500 και στο Mio moov spirit 505. Τι προτείνετε ανάμεσα στα 2 (ή και κάτι διαφορετικό). Με ενδιαφέρει να είναι αξιόπιστο από άποψη δρόμων τόσο σε Αθήνα όσο και σε επαρχία... Γεια σου φιλε μου.Ειμαι απο Πατρα.Εχω το mls 4800,αγορασμενο τον Περασμενο Μαιο.Εχω περασει μεσα το destinator 7,Igo 8.3.xxx,navigon και εχω αυθεντικο το προγραμμα ginius driver Ελλαδα+Ευρωπη(59 ευρω) αγορασμενο απο την gi.Αν θελεις στο δινω σε πολυ καλη τιμη 140 ευρω.Ειναι ολοκαινουριοΤο τηλ. μου ειναι 6942421622,Νικος.Δεν ειμαι κανενας πιτσιρικας,το δινω γιατι θελω να παρω 7" gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 αμα βρεις ποιο 7αρι να παρεις πες μου κ μενα γιατι αποτι βλεπω δεν εχω παρει απαντηη ακομα ...:X Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosfp Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 αμα βρεις ποιο 7αρι να παρεις πες μου κ μενα γιατι αποτι βλεπω δεν εχω παρει απαντηη ακομα ...:X Αυτο... http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=6732 To εχει ενας φιλος και ειναι ευχαριστημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 αυτος λεει στο site καποιες διαστασεις αλλα αλλου εχω δει αλλες. μπορεις αν σου ειναι ευκολο οταν το παρεις ή αν μπορεις να δεις απο τον φιλο σου ακριβως τις διαστασεις του και να μου πεις ? θελω υψος και μηκος αλλα ακριβως γιατι θελω να το βαλω σε θεση κ δεν ξερω αν χωραει Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosfp Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 αυτος λεει στο site καποιες διαστασεις αλλα αλλου εχω δει αλλες. μπορεις αν σου ειναι ευκολο οταν το παρεις ή αν μπορεις να δεις απο τον φιλο σου ακριβως τις διαστασεις του και να μου πεις ? θελω υψος και μηκος αλλα ακριβως γιατι θελω να το βαλω σε θεση κ δεν ξερω αν χωραει Υ=11,7cm Μ=18,3cm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 οχι ρε γμτ !!! το ,3 τι το ηθελες !!!!εμενα ειναι 17,9 !!!! δεν το πιστευω . ειμαι πολυ ατυχος!!!!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosfp Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 οχι ρε γμτ !!! το ,3 τι το ηθελες !!!!εμενα ειναι 17,9 !!!! δεν το πιστευω . ειμαι πολυ ατυχος!!!!!! Θελεις το mls 4800 που εχω?Επειδη εισαι ατυχος τα εξοδα αποστολης δικα μου και μειον 10 ευρω στην τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 διαστασεις εχει αυτο ?νομιζω ειναι πολυ μικρο και δεν εχει 7αρα οθονη που θελω.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Καλησπέρα, Έχοντας εμπειρία από ένα Becker 7827 και ένα Navigon 6100 παλαιότερα (ζούσα στο εξωτερικό), αγόρασα προχθές ένα Garmin Nuvi 1300 (159€) με χάρτη Ελλάδος μόνο.......απογοήτευση ώς προς την λεπτομέρεια του χάρτη σε σχέση με ότι είχα συνηθίσει.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Άμα δε πέσει ξεκλείδωμα για να βάλεις 4-5 software και να χρησιμοποιείς τα "μεν" σε περιοχες που τα "δε" έχουν κάλυψη για τα πανηγύρια, χαΐρι δε κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppppetros Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Καλησπέρα, Έχοντας εμπειρία από ένα Becker 7827 και ένα Navigon 6100 παλαιότερα (ζούσα στο εξωτερικό), αγόρασα προχθές ένα Garmin Nuvi 1300 (159€) με χάρτη Ελλάδος μόνο.......απογοήτευση ώς προς την λεπτομέρεια του χάρτη σε σχέση με ότι είχα συνηθίσει.... Μηπως θελει να του κανεις αναβαθμιση,αφου το πηρες προχθες; Παράθεση ΦΙΛΙΚΑ ΠΕΤΡΟΣ:) Asus eee 1000H,NAVIGON 8310,HP 8730w Dreamcolor,iphone 3gs 32gb black,iPad,Nokia n97 black,Samsung Galaxy Note N7000,Sony Xperia Sole,Asus eee pad transformer TF101,Lumia 920, lumia 1020...... NaviFree.blogspot | NaviPhone-Hellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Άμα δε πέσει ξεκλείδωμα για να βάλεις 4-5 software και να χρησιμοποιείς τα "μεν" σε περιοχες που τα "δε" έχουν κάλυψη για τα πανηγύρια, χαΐρι δε κάνεις. Να στο φέρω να το κάνεις?? Κερνάω και μπουγάτσα.....:p Μηπως θελει να του κανεις αναβαθμιση,αφου το πηρες προχθες; Έκανα αναβάθμιση ήδη....;) --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Να στο φέρω να το κάνεις?? Κερνάω και μπουγάτσα.....:p Δεν έχω δοκιμάσει να ξεκλειδώσω ποτέ garmin αλλά αν είναι pna με windows ce και συνδέεται με activesync (όταν το συνδέεις με pc με τη usb) τότε η διαδικασία είναι σχετικά απλή. Αν θες δοκιμάζουμε! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppppetros Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Δεν έχω δοκιμάσει να ξεκλειδώσω ποτέ garmin αλλά αν είναι pna με windows ce και συνδέεται με activesync (όταν το συνδέεις με pc με τη usb) τότε η διαδικασία είναι σχετικά απλή. Αν θες δοκιμάζουμε! ;) Τα PNA Garmin,ΔΕΝ εχουν wince !!:( Παράθεση ΦΙΛΙΚΑ ΠΕΤΡΟΣ:) Asus eee 1000H,NAVIGON 8310,HP 8730w Dreamcolor,iphone 3gs 32gb black,iPad,Nokia n97 black,Samsung Galaxy Note N7000,Sony Xperia Sole,Asus eee pad transformer TF101,Lumia 920, lumia 1020...... NaviFree.blogspot | NaviPhone-Hellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts