KCB Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Λιβελούλες ε? Καλά που το είπες, δεν το ήξερα. ;) Πάντως αυτή είναι ξεκάθαρα η καλύτερη διαφήμιση EVAR. :D Τις επόμενες φορές που την είδα άρχισα να αμφιβάλω αν τελικά αυτό που δείχνει υπάρχει γιατί έχει και μια ψαλιδωτή "ουρά". Πάντως προς λιβελούλα φέρνει, (κάποιοι τις λένε και "στούκας" :) ) Edit: Τώρα είδα ότι το κατάλαβαν κι άλλοι :) Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 H πιο καλή διαφήμιση που έχω δει,είναι ενός ποτού (Bombay Sapphire),την οποία δεν την βλέπω όμως ποτέ παρά μόνο στο Filmnet.Μιλάμε για πολύ εμπνευσμένη διαφήμιση ;) Αυτην λεω και γω!Μου εχει κανει τρομερη εντυπωση, και ειναι στην ιδια φιλοσοφια με αυτη της vodafone! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marillou Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Pragmatika n diafnmisn tou Vondafone now einai ena oneiro!Ta xrwmata, n mousikn, to story..Polu e3upnn n idea gia tn zwn tns petaloudas.Se ta3ideuei,sou dnmiourgei mia omorfn melagxolia!Tn vlepeis kai kollas. Sou pernaei auto akrivws pou leei: "Pa8os gia tn zwn!!!" Apo tis pio wraies pou exoun bgei stnn tv an oxi n pio wraia! An kataferei kapoios na vrei to mousiko kommati pou paizei as to anevasei.. :) Παράθεση "Δεν υπάρχει ποτέ ο χρόνος για να κάνεις κάτι σωστά, αλλά πάντα υπάρχει ο χρόνος για να προσπαθήσεις ξανά..!!" :baby: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dem Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Και εννοείται η πιο ωραία της Vodafone....(από αυτές που έχει ήδη βγάλει) :) Παράθεση Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 uparxei h diafhmish sto net na thn do ki ego ??? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 O e-ticket ξαναχτύπησε :lol: :lol: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Big_Star Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Γιατί δεν είναι πανέξυπνη αυτή της ΟΤΕSHOP με τα παιδιά που παρελαύνουν?? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Γιατί δεν είναι πανέξυπνη αυτή της ΟΤΕSHOP με τα παιδιά που παρελαύνουν?? :lol: Mάπα είναι. Φάση έχει αυτή του 11880 με τον πολιτικό. Μορφή ο τύπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Big_Star Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Δεν την έχω δει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Δεν την έχω δει... Καλύτερα! Πίστεψέ με, δεν χάνεις τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 BMW 1 series με τον Kermit και Opel Astra με τον Collina. Άψογες! Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Να και ένας άνθρωπος που το επισήμανε! :rolleyes: Κι έλεγα κανείς δεν γνωρίζει αυτά τα εξαίσια έντομα; ;) Κι όμως δεν είναι ακριβώς Λιβελούλα η πεταλούδα της διαφήμισης Vodafone, μου είπαν το λατινικό της όνομα (που δεν το θυμάμαι τώρα) αλλά είναι κάτι σε "εφημερόπτερο κάτι"... όπως και να έχει μάλλον δεν ήταν αρκετά εύηχο για να το αναφέρει ο αφηγητής, οπότε και το έκοψαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 H νέα διαφήμιση του ρενο κλιο με τις ψυχές των παλιών αυτοκινήτων είναι πολύ έξυπνη :up: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Οι ραδιοφωνικές με τις ψηφιακές της Canon που τσακώνονται οι τύποι για το ποιος έχει βγάλει περισσότερες φώτος, ποιός έχει τα περισσότερα μοντέλα κτλ. Τραγικοί είναι όπως φωνάζουν :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nMIK-3 Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 H Sony mas exei sinithisei se tromeres diafimiseis ta teleutea xronia. H teleutaia diafimisi gia tin Sony Bravia ta paei eksisou kala prokalontas to endiaferon tou kosmou apospontas thetika sxolia! Deite to arthro Kalo e? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Οι καινούργιες διαφημίσεις της vodafone είναι πολύ καλές :up: αυτή με την Κλεοπάτρα και οι άλλη με τις στολές :lol: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Αντιλαλούνε οι ρεματιές, αντιλαλούν ραχούλες, απ 'τα πολλά τα SMSπου στέλνω τσ' ομορφούλες! Δεν ξεπερνάει αυτην με τον παπά βεβαι αλλά έχει γέλιο.. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Tην καινούρια του Johnnie Walker. San cartoon που είναι. Που κανει skate ένας τύπος (στρατιώτης; :worry: ) με την ασπίδα του και κατεβαίνει ένα βουνό. Τρομερή διαφήμιση. Η καλύτερη που έχω δει στη ζωή μου. Και παίζει και πολύ καλό κομμάτι από πίσω. Yπάρχει πουθενα για download? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Radio diafimisi: pu einai h giala oeeeeeeeooooo!?!?!?!!!!??! koryfaia!!!!!!;-) Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
innova Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 ρε παιδια ξερει κανεις ποιο ειναι το μουσικο κομματι απο την διαφημιση του VW Golf Gti με το παιδακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 (edited) Mia diafhmish poy moy aresei einai toy Jack Daniels Whisky. Edited January 30, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Tην καινούρια του Johnnie Walker. San cartoon που είναι. Που κανει skate ένας τύπος (στρατιώτης; :worry: ) με την ασπίδα του και κατεβαίνει ένα βουνό. Τρομερή διαφήμιση. Η καλύτερη που έχω δει στη ζωή μου. Και παίζει και πολύ καλό κομμάτι από πίσω. Yπάρχει πουθενα για download? Διαφημιση εθισμος... μιλαμε την βλεπεις και κολλας!!! αλλα παντα μου δινει την εντυπωση οτι διαφημιζει καποια καινουρια TFT TV. :w00t: Το μουσικο κομματι ειναι κορυφη αλλα μηπως εχουμε και τιτλο? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Διαφημιση εθισμος... μιλαμε την βλεπεις και κολλας!!! αλλα παντα μου δινει την εντυπωση οτι διαφημιζει καποια καινουρια TFT TV. :w00t: Το μουσικο κομματι ειναι κορυφη αλλα μηπως εχουμε και τιτλο? ;) Πραγματικα με συνεπαίρνει η διαφήμιση, με την τρίτη κατάφερα να δω τι διαφημίζει. Ειχα χαθει στις εικόνες και τα χρώματα. Το μουσικό κομμάτι ειναι το Natalie Merchant - Which Side Are You On :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Αν δεν κάνω λάθος όλα τα σκηνικά από τα οποία περνάει είναι πίνακες μεγάλων ζωγράφων. Ας μας πει κάποιος πιο ειδικός. Η διαφήμιση είναι πράγματι πολύ καλή (και το μουσικό κομμάτι). Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Αν δεν κάνω λάθος όλα τα σκηνικά από τα οποία περνάει είναι πίνακες μεγάλων ζωγράφων. Ας μας πει κάποιος πιο ειδικός. Η διαφήμιση είναι πράγματι πολύ καλή (και το μουσικό κομμάτι). Ειδικά αυτός ο πίνακας που είναι το μάτι κολημένο στη γάμπα κάτι μου θυμίζει ρε φίλε!!! Ποιός ήταν εκείνος ο ζωγράφος (πολύ γνωστός) πού έβλεπε τέτοιες μαλ@$@!#ες στον ύπνο του και μετά τις ζωγράφιζε; Ο Σαλβαντόρ Νταλί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts