Jump to content

Οι διαφημίσεις που μας αρέσουν

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

"Δεν είστε μόνοι σας σε αυτόν τον κόσμο". Πολύ ωραία ιδέα, άψογος ο ήχος του εξωγήινου. Μπράβο τους.

Καλές είναι και οι διαφημίσεις με τα μπουζούκια του 11880, αλλα τελευταία ξεφτύζουν κάπως. Απλά επειδή δεν είχα ποστάρει εδώ και καιρό σε αυτό το thread, αναφέρω τώρα για τις διαφημίσεις του 11880.

Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στην διαφήμηση sequel με τον Δημ. Υπάλληλο έχει και κρυμμένα νοήματα..!

Δείτε την προσεκτικά... και θα δείτε:

α. ένα χέρι να σηκώνει ένα ποντίκι -με τέτειο τρόπο που είναι σαν να λέει "τι είναι αυτό? πως βρέθηκε στο γραφείο μου?"- καυτηριάζοντας προφανώς την σχέση των δημοσίων υπαλλήλων με την τεχνολογία..

β. ξενυχτυσμένος προφανός ο δημόσιος υπάλληλος από την ασυνεννοησία, παρατηρήστε τους συναδέλφους του που μπαίνουν στο γραφείο με τις φραπεδιές... χαχα! Σε επόμενη φάση ένας από αυτούς συνεχίζει να κρατάει την φραπεδούμπα...

Βλέπετε κάτι άλλο που δεν έπιασα?

Τώρα που το ψυλιάστικα είδα προσεκτικά και το πρώτο μέρος με τον δημόσιο υπάλληλο....

έχει απίστευτα πράγματα μέσα..!!

α. Μια γυναίκα δημ. υπάλληλο να προσπαθεί με απορεία να βρεί από που ανοίγει ο Η/Υ και να βλέπει με περίεργο βλέμα πάλι το ποντίκι..

β. Μια άλλη γυναίκα δημ. υπάλληλο που κάθετε ακριβώς αριστερά του πρωταγωνιστή δημ. υπαλλήλου... που λυμάρει τα νύχια της ενώ πριν λιγα δευτερόλεπτα είχε διώξει άνθρωπο από την ουρά βάζοντας ταμπελάκι "Κλειστόν"...

Quiz... βρείτε και άλλα και πείτε τα εδώ...

Μακράν η καλύτερη διαφήμηση... τι χωράει τελικά σε 30 sec!

Εγω πιστευω πως δυο απο τις πιο ωραιες διαφημισεις (ειναι παλιες, ωστοσο) ειναι δυο του vw golf. Η μια που ειναι το παιδι και πουλαει κατι μολυβια, και η αλλη με το μωρο που παιζει με ενα αυτοκινητακι και τον παρασερνει το αμαξακι. Η vw πρεπει να εχει πολυ καλους διαφημιστες.:D

Ιδου η μια:

Αχ, μακαρι να μπορουσα να κατεβασω απο το youtube

Αυτή με το μωρό γιατί εγώ τη βρήκα γελοία (που δεν είμαι διαφημιστής, αλλά ο μέσος καταναλωτής);

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Γουστα ειναι αυτα. Εμενα μου αρεσε.

Καλά δεν επιμένω, ούτε λεω το αντίθετο.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Η συνέχεια της διαφήμισης της Vodafone(όχι αυτό,το σταθερό)

Μπορουμε να το κατεβασουμε απο καπου; :worry:

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Η διαφήμιση της Citroen (νομίζω) με τον εξωγήινο που κατεβαίνει και λέει 'Δεν είστε μόνοι σε αυτό τον κόσμο' και κλείνει το cd του αυτοκινήτου. Φανταστική ιδέα!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

Άψογη διαφήμιση είναι η καινούρια της κόκα κόλα με το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης που "ζωντανεύει" μέσα του και κάνει την αγορά της κοκα κόλα να μοιάζει με παιδικό. Υπάρχει κάπου για download;

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Επίσης δεν είναι άψογη η νέα διαφήμιση της χλωρίνης Κλινέξ με τις άλλες που τραβάνε το σεντόνι και λένε:"Δικό μου είναι", "Όχι δικό μου", "Ας το. Δικό μου είναι". Και στο τέλος σκίζεται και γυρνάει η μια και λέει στην άλλη:"Τελικά δικό σου είναι"

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Επίσης δεν είναι άψογη η νέα διαφήμιση της χλωρίνης Κλινέξ με τις άλλες που τραβάνε το σεντόνι και λένε:"Δικό μου είναι", "Όχι δικό μου", "Ας το. Δικό μου είναι". Και στο τέλος σκίζεται και γυρνάει η μια και λέει στην άλλη:"Τελικά δικό σου είναι"

Όχι δεν είναι άψογη, είναι άθλια.

Για της Coca Cola αντιθέτως συμφωνώ ότι είναι καταπληκτική.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Θα συμφωνήσω με τον προλαλλήσαντα και να συμπληρώσω ότι για άλλη μια φορά μου αρέσει η καινουρια του Supersport στο σταθμό των τρένων.:)

"Ακόμα κι όταν θα νομίζεις

πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω.

Κι όταν ακόμη θα νομίζεις

πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..."

Κορυφαία η συνέχεια της διαφήμιση της Vodafone με το τύπο και τη κάρτα μεγάλης διάρκειας...

μα... τι κάνεις ?

σε παίρνω...:shifty:

Το 11880 σε νέο ρεπερτόριο. Πως σαν φάνηκε η νέα καμπάνια με την κλασσική πιά κομπανία του Νόντα;;;;;;;;;::)
Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC]

Γενικότερα δε μ'αρέσουν οι διαφημιστικές καμπάνιες του 11880.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Oι αγαπημένεs μου διαφημήσειs που μου αρέσουν ποιο πολύ ειναι αυτο με την vodafone που λέει 'το τηλεφωνο του γιου σαs -κορη , 6944.....ε, εγώ από αυτό καλώ και από το σπίτι... μου' πλάκα έχει! ! και αυτή πάλι με τον φανταστικό τροχονόμο είναι γαμάτη...Α, και αυτη με την τιμ με την παρέα των 5 'γιατί μαρή να μπω μέσα στο πηγάδι να πάρω τηλ?? -Έτσι...'

Κορυφαία η συνέχεια της διαφήμιση της Vodafone με το τύπο και τη κάρτα μεγάλης διάρκειας...

μα... τι κάνεις ?

σε παίρνω...:shifty:

Auti akoma den tin exw dei :( tin exei kaneis h kana link?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι η καινούργια διαφήμιση της φινλανδικής αεροπορικής εταιρίας Finnair. Δεν ξέρω γιατί, αλλά γουστάρω τρελά την εκφραση που παίρνει το αρκουδάκι, την ώρα που βλέπει το αεροπλάνο να απογειώνεται στο αεροδρόμιο.

h**p://www01.finnair.com/panda/video/panda_eng.htm

Πραγματικά πολύ γλυκιά. Σαν τις Χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις της Coca cola.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

• 3 weeks later...
Έχει βγεί μια νέα ραδιοφωνική διαφήμιση του Jumbo με το Φλωρινιώτη και τη διασκευή του "Πειράζει που είμαι μεγάλη φίρμα;" Την έχει ακούσει κανενας σας; Συνήθως την ακούω το πρωί (07:30) όταν είμαι μποτιλιαρισμένος στην Παραλιακή