Jump to content

Οι διαφημίσεις που μας αρέσουν

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολύ πλάκα έχει και η καινούργια της pepsi max με το ταξί και την μαϊμού :lol:
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χεχε

Η Coca cola light με τη Μαϊμού δε μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε αν και..........έχει πιάσει τον ύφος του ταρίφα τέλεια!!!!!!!!!

Όσο για την Aegean................ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ είδα αυτή με το λεωφορείο!!!!!!!!!! Το άκουγα αλλά δεν το είχα πετύχει σε κανένα κανάλι :O Δεν ξέρω ποια μου αρέσει πιο πολύ.........αυτή ή η παλιότερη με τους φαντάρους......

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μετά απο πολλές ώρες και μέρες ψαξίματος επιτέλους την βρίκα την διαφήμιση της ΤΙΜ :yahoo: . Επίσης βρίκα και οτι το τραγούδι της ΤΙΜ στις προηγούμενες διαφημίσεις :music: , λέγεται all the day and all of the night των kinks:)

Το link της διαφήμισης:

http://www.zippyvideos.com/9491976135123126/tim

Το 95% πως ακριβως υπολογίζεται ? ;) ;)

Πάντως όχι και καλή αυτή με το τρύπημα της μύτης.

Στο περίπου υπολογίζεται :rolleyes: Απλά σχεδόν όλες της ΤΙΜ μου αρέσουν για αυτό το λέω!

Τώρα το αν αρέσει ή οχι στον καθένα το οτιδήποτε αυτό εξαρτάται απο τι του θυμίζει στην ζωή του, εμένα μου θυμίζει skate και βόλτες γιαυτό μου αρέσει, καθώς μερικά απο τέτοιου τύπου παιδάκια κάνω παρέα και επίσης μου θυμίζει την 5ήμερη:rolleyes:

Βγήκε η καινούρια της Q! Τι καινούρια δηλαδή που είναι remake της παλιότερης....:wacko:

Τι έγινε? Ακόμα κι η Q έχασε τη συνταγή της επιτυχίας???

Πάντως, καλού κακού (γιατί πάντα υπάρχει και η άλλη γνώμη) την ανέβασα εδώ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόλις είδα κι άλλη καινούρια!!! (Είδατε τι κάνει το ξενύχτι???)

Τη γνωστή και σε όλους αγαπητή Magnum - Φανταστικέ τροχονόμε μόνο που έχει 6sec μεγαλύτερη διάρκεια....

Βέβαια........δε θα με πείραζε να έβγαζαν και καμία άλλη.........αφού πιάνει το κόλπο, γιατί δεν το συνεχίζουν???????????

Υ.Γ.: PM is your friend!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτή του Powerade,χορηγού της...Σκοργκόλια κ της Adidas,με τα πιτσιρίκια που επιλέγουν ποιούς ποδοσφαιριστές (Zizou,Beckham,Platini κ.ά) θέλουν στην ομάδα τους,για να παίξουν μπάλα στην...αλάνα!!http://www.led-zeppelin.com/forum/html/emoticons/tongue.gif

Ρε παίδες, γιατί την αλλάξαν τη διαφήμιση της Vodafone με τον Κυρ διονύση τον ψιλικατζή... Δηλαδή ίδιες ακριβώς είναι οι ατάκες/ηθοποιοί και σενάριο, αλλά στο πιο νια νια... (ή μήπως είναι η ιδέα μου; )
patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Πολύ γέλιο έχει κ η διαφήμιση με το Peugeot 207, με δυο πασχαλίτσες να κάνουν τρέλλες...:lol:

Αν μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να την βρω!!:O

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5th-mama-mou1.gif

Ρε παίδες, γιατί την αλλάξαν τη διαφήμιση της Vodafone με τον Κυρ διονύση τον ψιλικατζή... Δηλαδή ίδιες ακριβώς είναι οι ατάκες/ηθοποιοί και σενάριο, αλλά στο πιο νια νια... (ή μήπως είναι η ιδέα μου; )

αρκετές φορές, αφού βγει μια διαφήμιση και παίξει λίγο καιρό και "την μάθουμε", την κόβουν... έτσι μας "υπενθυμίζουν" την καλή διαφήμιση τους και το "καλό" προϊόν τους, και "κερδίζουν" σε χρήμα, καθώς αγοράζουν λιγότερο τηλεοπτικό διαφημιστικό χρόνο ;)

Ωραία διαφήμιση είναι αυτή της Dulux με τα χρώματα και το χρωματολόγιο. Μου θυμίζει ένα τραγούδι του Κηλαηδόνη με τον έναν που τα έφτιαχνε με την άλλη αλλά αυτή τα έιχε με άλλον κλπ. Απίστευτη.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Ωραία διαφήμιση είναι αυτή της Dulux με τα χρώματα και το χρωματολόγιο. Μου θυμίζει ένα τραγούδι του Κηλαηδόνη με τον έναν που τα έφτιαχνε με την άλλη αλλά αυτή τα έιχε με άλλον κλπ. Απίστευτη.

ti akrivvws diadfimizei ? uparxei kana link ?

Winners Never Quit, Quitters Never Win...

Δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί μέχρι τώρα..

ΤIM BBest με τον πατέρα που νανουρίζει τον γιο του μιλώντας στο bt handsfree κλείνωντας δουλειές.. :!: :D

ti akrivvws diadfimizei ? uparxei kana link ?

Διαφημίζει χρώματα που ταιριάζουν. http://www.dulux.gr http://www.dulux.co.uk

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί μέχρι τώρα..

ΤIM BBest με τον πατέρα που νανουρίζει τον γιο του μιλώντας στο bt handsfree κλείνωντας δουλειές.. :!: :D

Πλάκα έχει της Q ,με τον Da Vinci και το κρυμμένο q :D

gia mena oi kaliteres...tromerei plaka...:lol:

ωραια διαφήμιση είναι και της nova ,εκει που παει ο άλλος με το παπάκι ανάμεσα σε κάτι "χαρλεάδες στυλ" ,και λέει .. "κοοόλαση θα γίνει σήμερα!!!! " :lol:

και η άλλη καλούτσικη,που απλώνει ο άλλος τη μπουγαδα στη ταρατσα και λεει στις γειτονισες, "εχει αερακι θα στεγνωσουν γρηγορα" :)

την αγγλική διαφήμιση για το μουντιάλ με τα προβατάκια που παίζουν ποδόσφαιρο την έχετε δει??

κάποιος έχει....χνάρια της?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Πλάκα έχει της Q ,με τον Da Vinci και το κρυμμένο q :D

Όντος έχει πολύ πλάκα :lol: :lol: :lol: