Jump to content

Οι διαφημίσεις που μας αρέσουν

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αφου τα παιδια χρησημοποιουν ψευτικα τηλεφωνα,πραγμα που δυσφημιζει την εταιρεια αφου την παρουσιαζει σαν μια "ψευτικη" εταιρεια.

Καμία σχέση... Αυτή ακριβώς είναι η ομορφιά της συγκεκριμένης διαφήμισης.;)

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καμία σχέση... Αυτή ακριβώς είναι η ομορφιά της συγκεκριμένης διαφήμισης.;)

Συμφωνώ. Ας δούμε και λίγο παιδικές, χαρούμενες φάτσες και παιχνίδια σε αυτή τη τηλεόραση επιτέλους!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Η καινούρια διαφήμιση της νοβα 3σε1 είναι πολυ ωραία, με ήρωες απο τα παραμύθια!!

Και εμένα μου αρέσει, δεν ξέρω (και δεν ασχολούμε) αν η προσφορά είναι καλή, το παιχνίδι των λέξεων με τα "παραμύθια" όμως είναι πολύ έξυπνο.....όπως επίσης και η ωραία κοιμωμένη είναι πολύ...ωραία!!

Όντως ωραία για ωραία κοιμωμένη με ωραία φωνή!!

Και εμένα μου αρέσει, δεν ξέρω (και δεν ασχολούμε) αν η προσφορά είναι καλή, το παιχνίδι των λέξεων με τα "παραμύθια" όμως είναι πολύ έξυπνο.....όπως επίσης και η ωραία κοιμωμένη είναι πολύ...ωραία!!

• 4 weeks later...

Με αφορμη την συζητηση που ειχαμε στο thread "διαφημισεις που δεν μας αρεσουν" σχετικα με διαφημισεις που θυμομαστε απο τα παλια ειπα να φτιαξω ενα ξεχωριστο thread με retro ατμοσφαιρα.Προτυνω να συζηταμε εδω για παλιες διαφημισεις που θυμομαστε,καλες ή κακες.Εγω εχοντας γεννηθει στις αρχες της δεκαετιας του '90 θυμαμαι κυριως διαφημισεις απο τελη δεκαετιας '90 και μετα.Οι μεγαλυτεροι σε ηλικια μπορουν να γραφουν και για διαφημισεις παλαιοτερων εποχων('70-'80)Aν μπορει καποιος moderator ας μεταφερει τα posts που εχουμε γραψει εδω και σχετιζονται με παλιες διαφημισεις.Για αρχη ανεβαζω καποια links διαφημισεων απο την αγαπημενη μου τηλεοπτικη εποχη(1999-2002)

http://www.youtube.com/watch?v=a9KIlAZDWmY

http://www.youtube.com/watch?v=T-iQx31Fo_w

http://www.youtube.com/watch?v=HOvc4jJbOL0

Ultrex και κοτσοβολος ακριβώς ίδιες όπως και σήμερα. 0 φαντασία.

Θυμάμαι ακόμα τη διαφήμιση της νοκια.:)

Τα άλλα δεν πρόλαβα να τα δω ακόμα.

Θοδωρής

Του ultrex εχω δει κατι παλιοτερες των 80s στο youtube που ειναι πολυ cult.Οποτε βρω χρονο θα ανεβασω και links

Θυμάμαι ακόμα τη διαφήμιση της νοκια.:)

.

Ακομα γελαω με το κΑνεκτινγκ πιπολ:lol:

Η καινούργια της vodafone. Ο καλός ("ελα μωρε λιγα πραγματακια θελει και θα πεταει"), ο κακός ("ασε φιλε την εκατσες, θα σου βγει ο κουκος αηδονι") και ο ασχετος :rolleyes:

Οποιος εχει ταλαιπωρηθει απο support αντιπροσωπειας -ειδικα εκτος εγγυησης- καταλαβε.

Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black)

Η καινούργια της vodafone. Ο καλός ("ελα μωρε λιγα πραγματακια θελει και θα πεταει"), ο κακός ("ασε φιλε την εκατσες, θα σου βγει ο κουκος αηδονι") και ο ασχετος :rolleyes:

Οποιος εχει ταλαιπωρηθει απο support αντιπροσωπειας -ειδικα εκτος εγγυησης- καταλαβε.

H φάτσα του ''άσχετου'' ολα τα λεφτά..σύγχρονος Ταμτακος!:lol:

http://perierga.gr/2012/04/%CE%B7-%CF%83%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%B1%CF%8A%CE%BB%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CE%B7/

Κοιταξτε εναν υπεροχο τροπο διαφημησης της χωρας μας.

Και μια υπερπαραγωγη.

http://www.youtube.com/watch_popup?v=K-Rs6YEZAt8

Edited by chris_pro
Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν.

Η αγαπημένη μου!

Τη θύμηθηκα γιατί έτυχε να πέσει το μάτι μου σε βιντεο making of http://www.youtube.com/watch?v=oc56JXWtokE

Καταπληκτική δουλειά! Κ πολύ γέλιο!:lol:

• 4 weeks later...
Και εμένα μου αρέσει! Πολύ καλός ο Βαλαβανίδης!

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

η τηλεοπτική της wind για το πρόγραμμα w είναι συμπαθέστατη

Και εμένα μου αρέσει! Πολύ καλός ο Βαλαβανίδης!

Πολύ καλή όντως εξαιτίας του Βαλαβανιδη κυρίως που σκάει και την ατάκα "το κέρατο μου " για όσους θυμούνται από αυθαίρετους.

• 4 weeks later...
Ηλεκτρονική Πετρούλα

που την ξεθαψανε αυτή; υπάρχει άραγε κανείς που να θυμάται στο τέλος της διαφήμισης το προϊόν που διαφήμιζε..;:rolleyes:

Πολύ καλή όντως εξαιτίας του Βαλαβανιδη κυρίως που σκάει και την ατάκα "το κέρατο μου " για όσους θυμούνται από αυθαίρετους.

Παντως τωρα που βλεπω και αυθαιρετους εχω παρατηρησει οτι τωρα με το πυκνο μουσι και τα ασπρα μαλλια δεν μοιαζει καθολου φυσιογνωμικα με οπως ηταν πριν 24 χρονια(ως εστιατορας στους αυθαιρετους).Μονο απο την φωνη γνωριζεται.

• 1 month later...
Καθε μηνα θα βρισκουμε κατι καλο,σημερα ειδα κατι διαφημισεις του jambo και δεν μπορω να κρυψω οτι χαμογελασα επιτελους.......:lol::lol::lol:

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!