Phoebus16 Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Μ'αρέσει η καινούργια διαφήμιση του ΟΤΕ με τους εναερίτες που ανεβαίνουν στον πυλώνα με τις κεραίες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 Seat Ibiza Cupra - κότα !!! :lol: :p :rotfl: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 η νεα διαφημιση του παμε στοιχημα με τον απιστευτο τυπο που ονειρευευται οτι ειναι διασημος ποδοσφαιριστης και τετοια!!!!καλα η τρομερή ατακα που λεει οταν ονειρευεται οτι διαφημιζει αρωμα:''για τον αντρα, αντρα!!!!'' ειναι θανατος:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Η νεα διαφημιση του jacobs με το καφενειο.Πολυ γελιο οταν την ειδα πρωτη φορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Η νέα της Ολυμπιακής. Απίστευτη διαφήμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Η νεα διαφημιση του jacobs με το καφενειο.Πολυ γελιο οταν την ειδα πρωτη φορα. απιστευτη διαφημιση, συνεχιζει την μοδα που θελει πρωταγωνιστες των διαφημισεων να ειναι ατομα τριτης ηλικιας. ασχετο, θυμαστε το put the kot down?:lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Μια απ'τις αγαπημενες μου διαφημισεις...πολυ πετυχημενη!!!:up: Κοιτα πως πανε τα χερια μου..κοντρα ξυρισμα ειπαμε, ε??..οχι λουσιμο..κοντρα λουσιμο ειπαμε...:lol::p Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonwalker1 Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Μια απ'τις αγαπημενες μου διαφημισεις...πολυ πετυχημενη!!!:up: Κοιτα πως πανε τα χερια μου..κοντρα ξυρισμα ειπαμε, ε??..οχι λουσιμο..κοντρα λουσιμο ειπαμε...:lol::p Αυτή αριβως μου ήρθε και μένα στο μυαλό. Φοβερό γέλιο όταν την πρωτοειδα. Βεβαίως σε γενικές γραμμές έχουμε αρκετές Καλές διαφημίσεις στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 συμπαθητικη ειναι και η διαφημιση του κον-εξ με τον αποτυχημενο μαγο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Ρε παιδιά εκείνη η διαφήμιση από το NOYNOY LIGHT πού θα τη βρούμε???Δεν υπάρχει πουθενά???Λέω για εκείνη που έλεγε το τραγούδι....''Νέοι και ωραίοι πάντοτε σπουδαίοι light που σε καιει, γεύση που σου λέει......χαριλάου,κολωνάκι...και Νουνου και light!!! Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 την διαφημιση του jacobs flavour πως θα γινει να την βρουμε? Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Οι δυο καινουργιες διαφημισεις του ΟΤΕ... απλα καταπληκτικες!! :) Κεντρα ελεγχου Εναεριτες :respect: Σε οποιον τις σκεφτηκε :respect: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Καλημέρα, Κωστάκη, πότε θα μου βάλεις connx? Kαι το πάγιο, μ' ακούς? Κούκου, εγώ είμαι πάλι ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Αυτή πού μπορώ να τη δω? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Καλημέρα, Κωστάκη, πότε θα μου βάλεις connx? Kαι το πάγιο, μ' ακούς? Κούκου, εγώ είμαι πάλι ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Αυτή πού μπορώ να τη δω? Στο κουκου :p :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Πριν από λίγο είδα μια Χριστουγεννάτικη διαφήμιση του Jumbo.. Ωραία ήταν, αλλά δεν είναι λίγο νωρίς; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Πριν από λίγο είδα μια Χριστουγεννάτικη διαφήμιση του Jumbo.. Ωραία ήταν, αλλά δεν είναι λίγο νωρίς; :confused: εβγαλε απο τωρα;;;ειναι λιγο νωρις αλλα δε πειραζει...παντα αρχες Νοεμβρη ξεκιναν!!!να μας βαλουν κ μας στο κλιμα σιγα σιγα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 εβγαλε απο τωρα;;;ειναι λιγο νωρις αλλα δε πειραζει...παντα αρχες Οκτωβρη ξεκιναν!!!να μας βαλουν κ μας στο κλιμα σιγα σιγα!!!! Τώρα είδα τη συνέχεια της διαφήμισης.. Όλη την προηγούμενη εβδομάδα κάθε βράδυ έδειχνε κάτι δεντράκια, κάτι χριστουγεννιάτικες μπάλες και στο τέλος έγραφε:"Jumbo έρχεται..".. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Πριν από λίγο είδα μια Χριστουγεννάτικη διαφήμιση του Jumbo.. Ωραία ήταν, αλλά δεν είναι λίγο νωρίς; :confused: Πρώτη Νοέμβρη (καλό μήνα!) ξεκινάει η εορταστική περίοδος για τα καταστήματα. Είμαι σίγουρη ότι αύριο θα δεις τις πρώτες Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες και θα ανοίξουν τα εποχιακά μαγαζιά με τα στολίδια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Πρώτη Νοέμβρη (καλό μήνα!) ξεκινάει η εορταστική περίοδος για τα καταστήματα. Είμαι σίγουρη ότι αύριο θα δεις τις πρώτες Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες και θα ανοίξουν τα εποχιακά μαγαζιά με τα στολίδια. καλο μηνα....εγω εχω ηδη δει καποια καταστηματα....!!!ε το παρακανουν μερικοι!!τεσπα!!!!αντε πλησιαζουν τα Χριστουγεννα!!!!χαιρομαι!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Πριν από λίγο είδα μια Χριστουγεννάτικη διαφήμιση του Jumbo.. Ωραία ήταν, αλλά δεν είναι λίγο νωρίς; :confused:Ωραια διαφημιση.Ειναι μια εξυπνη ιδεα να μας θυμιζουν ποσες μερες απομενουν μεχρι τα χριστουγεννα. Αντε με το καλο να βγουν και οι χριστουγεννιατικες διαφημισεις της coca-cola Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Ωραια διαφημιση.Ειναι μια εξυπνη ιδεα να μας θυμιζουν ποσες μερες απομενουν μεχρι τα χριστουγεννα. Αντε με το καλο να βγουν και οι χριστουγεννιατικες διαφημισεις της coca-cola Οι χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις της Coca-Cola τα σπάνε..!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Οι χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις της Coca-Cola τα σπάνε..!! :D ειναι οντως φοβερες αν κι εγω προτιμω pepsi...χαχα!!!ακυρο τελειως!!!!τελος παντων!!μια νεα διαφημιση που μου αρεσε ειναι αυτη της wind-tellas με την Ζετα Δουκα.φαση εχει κ ειναι εξυπνη!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Εμένα μου αρέσει πολύ της LG της σειράς Borderless. http://www.youtube.com/watch?v=uvSQAylE8-s Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 .....:p (πιστεύω από τις καλύτερες διαφημίσεις που έχω δει τελευταία .... ειδικά εκεί με τα σουβλάκια και τον άλλον που έρχεται από το πουθενά ... κάτι μου θυμίζει και μένα από την θητεία:cry::D) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 .....:p (πιστεύω από τις καλύτερες διαφημίσεις που έχω δει τελευταία .... ειδικά εκεί με τα σουβλάκια και τον άλλον που έρχεται από το πουθενά ... κάτι μου θυμίζει και μένα από την θητεία:cry::D) τρομερη διαφημιση. οντως στο στρατο ερχοντουσαν ειδικα στα φυλακια , τα φαγητα απεξω απο το πουθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts